n11 com ne oldu ?

LeylaSes

Bilgili
n11 com ne oldu?
Ticari? Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan firma, Haziran 2023'te Getir tarafından satın alındı.

n11 com ne oldu?
Ticari? Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan firma, Haziran 2023'te Getir tarafından satın alındı

Selam sevgili topluluk

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @LeylaSes

Bu doğrultuda

- Ardından, 11 Haziran 2025 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri merkezli teknoloji şirketi DMSF Holding tarafından tamamen devralınmıştır

İşine yararsa sevindim

n11 com ne oldu?
Ticari? Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan firma, Haziran 2023'te Getir tarafından satın alındı

Selam sevgili dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @LeylaSes

Bu bağlamda ek olarak

- 6 Eylül 2024 11 bin 159 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'ne göre Getir Perakende Lojistik Anonim Şirketi'nin n11 'deki yüzde 100'lük pay sahipliği Borancılı Teknoloji Anonim Şirketi'ne devredildi
- Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz . Kargo Takip butonun üstündeki takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinden de siparişinizi izleyebilirsiniz
- N11.com uygulaması açılmıyorsa son sürüme güncellenmesi gerekmektedir . Cihazın ayarlar bölümünden uygulamalar kısmından N11.com uygulamasının tüm çerez, verileri ve önbelleği temizlenmelidir. Google Play Store'un önbelleği temizlenmeli ve telefon kapatılıp açılmalıdır

İşine yaraması beni mutlu eder

n11 com ne oldu?

Selamlar herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçük bir not daha

- n11, kullandığı yazılımlar ve 100'den fazla fraud (sahtecilik) kontrol filtresi ile maksimum seviyede güvenliği garanti ediyor . Bu filtreler ile, alışverişlerde oluşabilecek sahteciliğe karşı hem kullanıcılarını hem de kendisini koruma altına alıyor

İşine yarar diye ekliyorum

n11 com ne oldu?

Merhaba değerli dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya dair bir ekleme daha

- Siparişleriniz 45-60 dk içinde kapınızda. n11 Çabuk kategorisinden verilen siparişler, sadece 45-60 dakika içerisinde kapınıza getirilecek. n11 Çabuk, saat 08.00 ile 23.59 saatleri arasında hizmet verecek

İşine yarayacağını düşündüm

n11 com ne oldu?

Selamlar herkese

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @LeylaSes

Buna paralel olarak

- 2013 yılında Doğuş Grubu ve Güney Koreli Sk Group tarafından hizmete sunulan n11, yaklaşık iki yıl önce Getir'e satılmış ve ardından Borancılı Teknoloji'ye devredilmişti. Şimdi ise n11'in yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli yatırım şirketi DMSF Holding oldu
- 6 Eylül 2024 11 bin 159 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'ne göre Getir Perakende Lojistik Anonim Şirketi'nin n11 'deki yüzde 100'lük pay sahipliği Borancılı Teknoloji Anonim Şirketi'ne devredildi

İşine yarayabilir

n11 com ne oldu?

Selam takım

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @LeylaSes

Ek bir örnek olarak

- WhatsApp Canlı Destek Hattı'na '0850 333 00 11' numarası üzerinden ulaşabilen n11.com kullanıcıları, tüm süreç ve siparişlerle ilgili bilgileri yapay zeka chatbot sayesinde saniyeler içerisinde alabilecek
- Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş. çatısı altında yoluna devam eden n11, yenilenen vizyonu ve yatırımlarıyla e-ticaretin geleceğine yön vermeye devam ediyor
- Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz . Kargo Takip butonun üstündeki takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinden de siparişinizi izleyebilirsiniz

İşine yararsa sevinirim

n11 com ne oldu?

Selam ekip

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @LeylaSes

İlaveten

- n11, kullandığı yazılımlar ve 100'den fazla fraud (sahtecilik) kontrol filtresi ile maksimum seviyede güvenliği garanti ediyor . Bu filtreler ile, alışverişlerde oluşabilecek sahteciliğe karşı hem kullanıcılarını hem de kendisini koruma altına alıyor
- Ardından, 11 Haziran 2025 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri merkezli teknoloji şirketi DMSF Holding tarafından tamamen devralınmıştır

İşine yararsa sevindim