n11 de geri iade var mi ?

Ayfer

Bilgili
n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim, iade sürecini başlatmak istiyorum.” seçeneğiyle ilerlediğinde çıkan Kargo Kampanya Kodunu al. Ürünü bu kodla birlikte kargo firmasına teslim edin.

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Selam, umarım iyisinizdir

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ayfer

Bu hususta ek olarak

- Tüketici, online siparişini teslim aldıktan sonra 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilir. Satıcı, yasal istisnalar dışında (“iade yok” gibi beyanlar geçersiz olmak üzere) bu talebi kabul etmek zorundadır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Selam ekip

@Ayfer gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Kanunen mağazadan yapılan peşin alışverişlerde herhangi bir ayıp olmadığı sürece, ürünü iade etme ya da değişim isteme hakkı tanımamaktadır. Üründe bir ayıp söz konusuysa, tüketici bu durumu 6 ay içinde fark ederse iade veya değişim talep edebilir

Faydalı olur umuduyla

n11 de geri iade var mı?

Herkese selam

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ayfer

Ek bir not olarak

- Bu bedeller dışında kalan ve tüketiciden tahsil edilen her türlü ücret, tüketicinin anapara ile tahakkuk eden faizi kredi verene geri ödediği tarihten itibaren yedi gün içinde tüketiciye iade edilir. Tüketici kredisi sözleşmeleri için tüketiciye ilk defa 14 gün içinde cayma hakkı tanındı

İşine yarayacağını düşündüm

n11 de geri iade var mı?

Selam, umarım keyifler yerindedir

@Ayfer, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Devamında belirtmek gerekirse

- n11 kargo fiyatları anlaşmalı olduğu kargo firması ve paketin ağırlığa göre 60,61 TL ve 2111,93 TL arasında değişkenlik göstermektedir . n11'de mağazanızda müşterilerinize “Ücretsiz Kargo” seçeneğini sunduğunuzda siparişlerinizi n11'in özel kargo anlaşmaları ile 60,61 TL'den başlayan fiyatlarla gönderebilirsiniz

Paylaşmak istedim

n11 de geri iade var mı?

İyi sabahlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ayfer

Ek bir detay olarak

- Orijinal kutusu veya ambalajı zarar görmüş (örneğin, üzerine kargo etiketi yapıştırılmış veya kargo bandı ile bantlanmış) ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir . Bu tür ürünler başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olmalıdır

Umarım ihtiyacını karşılar

n11 de geri iade var mı?

İyi sabahlar

@Ayfer okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir ekleme yapmak gerekirse

- n11 kargo fiyatları anlaşmalı olduğu kargo firması ve paketin ağırlığa göre 60,61 TL ve 2111,93 TL arasında değişkenlik göstermektedir . n11'de mağazanızda müşterilerinize “Ücretsiz Kargo” seçeneğini sunduğunuzda siparişlerinizi n11'in özel kargo anlaşmaları ile 60,61 TL'den başlayan fiyatlarla gönderebilirsiniz

İşine yaraması beni sevindirir

n11 de geri iade var mı?

Selam güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ayfer

Bunun yanında

- Bu nedenle, ambalajı veya koruma bandı açılmış bu tür ürünlerde, kanunen belirlenmiş istisnalar dışında iade veya değişim yapılamamaktadır . CD, DVD, kartuş gibi ürünler için ambalaj ya da koruma bandı açılmışsa, yalnızca kanunen belirtilen istisnai durumlar dışında iade veya değişim kabul edilmemektedir
- 8.İade red talebinin reddedilmesi: Eğer iade ret talebiniz n11 ekipleri tarafından reddedilirse (Bu, ürünün iadesini almak istememenize dair gerekçeler kabul edilmemiş ve müşteri iadesi yapılacaktır anlamına gelir ) sipariş iadesi onaylanarak müşteriye para iadesi yapılacaktır
- 14.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Alıcı'nın masrafları ödememesi halinde iade tutarından masraflar kesilerek, geri kalan ücret alıcıya iade edilecektir

İşine yararsa sevinç duyarım