n11 de geri iade var mi ?

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ayfer

Konuya dair bir ekleme daha

- Bu nedenle, ambalajı veya koruma bandı açılmış bu tür ürünlerde, kanunen belirlenmiş istisnalar dışında iade veya değişim yapılamamaktadır . CD, DVD, kartuş gibi ürünler için ambalaj ya da koruma bandı açılmışsa, yalnızca kanunen belirtilen istisnai durumlar dışında iade veya değişim kabul edilmemektedir
- 14.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Alıcı'nın masrafları ödememesi halinde iade tutarından masraflar kesilerek, geri kalan ücret alıcıya iade edilecektir

İşine yaramasını umarım

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Selam, nasılsınız?

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- 8.İade red talebinin reddedilmesi: Eğer iade ret talebiniz n11 ekipleri tarafından reddedilirse (Bu, ürünün iadesini almak istememenize dair gerekçeler kabul edilmemiş ve müşteri iadesi yapılacaktır anlamına gelir ) sipariş iadesi onaylanarak müşteriye para iadesi yapılacaktır

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

n11 de geri iade var mı?

Selam sevgili dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ayfer

Ayrıca belirtmek gerekirse

- 14.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar ALICI' ya aittir.Alıcı'nın masrafları ödememesi halinde iade tutarından masraflar kesilerek, geri kalan ücret alıcıya iade edilecektir
- Bu kanuna göre, alıcıların teslimat tarihinde itibaren 7 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır . Cayma hakkı süresi dışında kalan iade talepleri için geçerli süre ise 30 gündür

Dilerim yardımcı olur

n11 de geri iade var mı?

Selam ekip, kolay gelsin

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Bu nedenle, ambalajı veya koruma bandı açılmış bu tür ürünlerde, kanunen belirlenmiş istisnalar dışında iade veya değişim yapılamamaktadır . CD, DVD, kartuş gibi ürünler için ambalaj ya da koruma bandı açılmışsa, yalnızca kanunen belirtilen istisnai durumlar dışında iade veya değişim kabul edilmemektedir

İşine yarar diye düşündüm