Nf52101 S No-frost Buzdolabı En Düşük Fiyat Nerede-

Bahar

Bilgili
Nf52101 S No-frost Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı?
Nf52101 S No-frost Buzdolabı Şu Anki Fiyatı 26799.0 Tl'den Satılmaktadır.

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Detaylı Bilgi

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL Nf52101 S No-frost Buzdolabı ürününü 26799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Ürünü Kullananların Görüşleri
26799.0 Tl ye satışta olan Nf52101 S No-frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
53 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Çok güzel ve hızlı teslimle elime ulaştı. Sorunsuz ve güzel teslimatiçin teşekkür ediyorum.
İsim: Ç** L**
Tarih: 10 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Hızlı teslimat sağlam paket igüleryüzlü persomel
İsim: S** O**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Gözünüzü bile kırpmadan satın alın. Firma güven kokuyor.Yorumu güncelliyorum Vestel pişmanlıktır.
İsim: Mehmet h. K.
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Tereddüt ederek sipariş vermiştik ama ürünümüzü görünce bayıldık aşırıgüzel rengi olsun içinin genişliği her şeyi ile hoş bir ürün sadeceparmak izi oluyo ama olsun silinir alışılmış olan beyaz rengi iyi kitercih etmemişiz farklılık güzel ürünü görene kadar herkes tereddütetmişti ama ailecek bayıldık. Teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: ÇEVİK-VESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ

Yorum: Güzel kaliteli bi ürün 👍
İsim: Ş** S**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: harika buzdolabı tesekkurler vestel
İsim: N** G**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: H.GÜRKANGÜRSOYVESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ

Yorum: çok güzel rengi falan ürünleri de güzel saklıyor beğendik
İsim: **** ****
Tarih: 08 Mayıs 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok memnunuz
İsim: ö** B**
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: çok şık ve kullanışlı bir dolap
İsim: Y** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Mart 2023

Yorum: Çok güzel begendik
İsim: S** T**
Tarih: 17 Ocak 2023

Yorum: tereddüt ederek aldım ama çok memnunum el izi irakmasi dışında herkesçok güzel
İsim: e** c**
Tarih: 23 Aralık 2022
Satıcı: Simport

Yorum: urun gayet dekoratif ve güzel..yorumumu guncelliyorum: arada seslergeliyor içinden ve biraz gürültülü çalışıyor maalesf..siyah olması belkiçok şık ama sürekli el parmak izleri 😔
İsim: Z** Y** A**
Tarih: 17 Aralık 2022

Yorum: cok güzel hoşuma gitt tavsiye ederim
Tarih: 21 Kasım 2022
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: hızlı güvenilir sağlam ulaştı.
İsim: M** K**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Satıcı: Uzun Dtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: harika bir ürün güzel kargolama
İsim: Canberk Y.
Tarih: 19 Nisan 2022
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: parasına göre uygun
İsim: y** u**
Tarih: 14 Ağustos 2022

Yorum: Ürün gayet şık ve güzel fakat ses yapıyor eski dolabım daha sessiz çalışıyordu
İsim: S** S**
Tarih: 01 Ağustos 2022

Yorum: İki puan kırdım çünkü dolap sıkıntılı olduğu için
İsim: A** M**
Beden: 24 Mart 2023
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Beklediğimden iyi geldi kargodan şüphem vardı ama şansıma sağlam geldirengi tam istediğim gibi serviste istediğim an gelip kurulumu yaptı
Tarih: 02 Ekim 2022

Yorum: Paketinde hasar yok. Zamanında geldi. Yalnız çeyiz alışverişi olduğuiçin 3 ay sonra açılacak. O zaman yine yorum yazarım
İsim: Y** A**
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: Ürün sapasağlam elimize ulaştı. Servis kurulumunu yaptı. Gayet iyisoğutuyor ve iç hacmi geniş. Sadece horoz lojistik geç getirdi.
İsim: Ş** B**
Beden: 29 Mayıs 2022

Yorum: The refrigerator has arrived . However, I cannot reach the sellerregarding installation. I have contacted seller , who advised me tocontact Trendyol . Trendyol has not responded. So I have a 17,900 Vestelrefrigerator sitting at my door to my apartment. PLEASE someone tell mewho is the installer , at least give me a name and number to call ! ThisisDevamını Oku
Tarih: 02 Şubat 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: güzel problemsiz geldi
İsim: H** G**
Tarih: 14 Şubat 2023

Yorum: yetkili servisle ilgili destek istiyorum bizde siparişiniz yok deniyorben kimden aldım peki bu ürünü üstte yazan satıcı siz degilmisiniz????ürünü görmedigim için henüz puanlama yapamıyorum.gorunsun yorumum diye 5yıldız veriyorum
Tarih: 10 Şubat 2023

Yorum: Siyah sipariş ettiğim buzdolabı beyaz geldi inanılır gibi değil. 15günde elime ulaştı kutu açıldıktan sonra beyaz rengi görünce şok oldumsatıcı Şırnak’ta olduğu için ürünü iade etmem iademi almam 15gün dahasürüyordu yani 1ay. Horoz loj geldi evden çıkaramıyoruz ayağı çektianlayacağınız buzdolabının son Sahibi oldum hakkımı asla helal etmiyorumçok yDevamını Oku
İsim: F** A**
Tarih: 30 Ekim 2022
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teslim edilmeyen ürüne neden teslim edildi yazılmış
İsim: g** s**
Tarih: 16 Haziran 2022

Yorum: Degerlendiremiyorum faturam yo k hala bekliyorum en kısa zamanda 😠😡fatura bekliyorum geri iade yapıcam
Tarih: 29 Mart 2022
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Merak Edilenler Neler?

Soru: ürünu boyutları raf sayısı ve dış materyal aynalı mi acaba
Cevap: Merhaba, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)187X70X72 Soğutucu raf adeti 4, dondurucu raf adedi 2 dir. Rengi siyahdır, aynalı değildir. İyi akşamlar dileriz.

Soru: Merhaba dolabın boy ve enini yazar mısınız?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün hacmi 451 litredir. Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 187X70X72 şeklindedir. Saygılarımızla.

Soru: Üzerinde dijital ekran var mı dereceyi gösteren? Fotoğraflarda görünmüyor, varsa neresinde dolabın?
Cevap: Merhaba, ürün içinde mevcuttur

Soru: merhaba kurulum için ne yapmamız gerekiyor sizin Vestel servise bildirmeniz gerekiyormuş
Cevap: Merhaba evet efendim ürün size ulaştımı

Soru: Yükseklik nedir
Cevap: 187 cm yükseklik'tir efendim

Soru: dondurucu litresi ne kadardır acaba
Cevap: Dondurucu Bölme Net Hacmi lt98 dir efendim

Soru: merhaba ürünü alan müşterilerden birine beyaz ürün gelmiş alım yaparsak siyah gönderiyorsunuz değil mi?
Cevap: Merhaba, baktığınız ürün siyah renktedir.

Soru: Cam mıdır mat mıdır
Cevap: Merhabalar, ürün cam değildir,iyi günler dileriz

Soru: bu ürünü alsak hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz birde kargo firması daireye kadar çıkarıyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünler horoz lojistik ile kat'a teslim olarak gönderilmektedir. İstanbul içi teslimatlar; özel servis teslimatı ile siparişinizi takip eden 1-2 iş günü içinde teslim edilmektedir. Kurulum gerektiren ürünler için bizlerle irtibata geçerek ÜCRETSİZ montaj kaydı oluşturmanız gerekmektedir.(Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve montajı gerçekleştirir.) Saygılarımızla

Soru: Merhaba Balıkesir Sındırgı ilçesine ne kadar sürede gelir
Cevap: Merhaba yaklaşık bir hafta içinde orda olur efendim

Soru: Kurulum ücretli mi acaba
Cevap: Kurulum ücretsizdir

Soru: Urun on yuzeyi cam mi?
Cevap: Hayır efendim.

Soru: dışı metal ve siyah renk geliyor değil mi
Cevap: siyah boyadır.

Soru: merhaba kolay gelsin ben bu ürünü alacağım ama gelince kurulum yapmayacağım direk bırakıp gidecekler kendi evime taşınınca kurulum yapacağım yani 2 3 ay sonra o zaman da kuruluma ücretsiz gelecekler mi
Cevap: merhaba ürünü kurulum yapılacağı zaman bizlere bilgi vermeniz halince adresinize ücretsiz kurulum için servis yönlendirmesi yapılacaktır ,dikkat etmeniz gereken durum ürünü kargodan teslimn alırken kolide hasar olup olmadığını kontrol etmek hasar var ise hasar tespit tutanağı ile teslim almak olacaktır

Soru: En alttaki sebze bölgesindeki nem ayarı kısmında kapattığımızda mı daha iyi açık olduğunda mı?
Cevap: Merhaba teknik detay sorularınızın cevabını yetkili servisten öğrenebilirsiniz.

Soru: merhaba yorumlar da beyaz gönderen firmalar oldugunu gördüm vestel güvencesi ile alıyoruz değil mi ?? herhangi bi sıkıntı olmaz?
Cevap: merhaba evet biz vestel yetkili bayiyiz hangi renk alırsanız o renl gelir

Soru: Tam olarak ölcülerini verirmisiniz
Cevap: 187 YÜKSEKLİK 70 GENİŞLİĞİ VARDIR EFENDİM

Soru: Istanbul’a Hangi kargo şirketiyle gönderim sağliyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Borusan Lojistik ile çalışmaktayız.

Soru: satın aldığımda Şırnak'tan mi mi gondereceksjniz İstanbul'a sevkiyat ne kadar surer
Cevap: Merhaba efendim ürünlerimizi Trabzondan göndermekteyiz.

Soru: merhaba sabah siparis verip iptal etmistim. tekrar siparis verdim. tasinma asamasindayim. gonderim icin benimle iletisime gecebilirmisiniz. ne kadar gec gonderirseniz benim icin o kadar iyi.
Cevap: ürün bugün kargoya verilecektir

Nf52101 S No-frost Buzdolabı Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nf52101 S No-frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki