Elif Su
Bilgili
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Alınmaya Değer Mi?
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15950.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürünün Detayları
Nirvana C550.1235-bv00x-g-f Intel Core I5-1235u 16gb Ram 500gb Nvme Ssd Gen4 Freedos >_x000D_
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos ürününü 15950.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürün Hakkındaki Yorumlar
15950.9 Tl ye satışta olan Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Gayet hızlı ve güzel paketlenmiş geldi parasına göre alınabilecek güzelbi bilgisayar
İsim: B** C**
Tarih: 13 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Casper
Yorum: ürünüm hızlı ve sorunsuz geldi teşekkür ederim… zaten araştırıp seçtiğimbir modeldi. Yükleme işlemini 20 dk da tamamladım. her türlü işinizigörebilecek bir makina. ramm ve ssd oldukça yeterli. ısınma fan sesisorunu falan da yok.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: İşimi fazlasıyla görüyor kaliteli
İsim: M** b** Ö**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: beğendim teşekkür ederim
İsim: D** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ağustos 2024
Yorum: Şimdilik güzel duruyor. Kurulumunu yapıp güncelleyeceğim.
İsim: M** N** T**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: okul için aldim gayet memnunum işlerimi rahatlıkla halledebiliyorumkurulumu biraz uğraştırdı onun dışında gayet güzel ürün
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ürün şahane. Umduğumun üstünde bir bilgisayar. İnternet ve işlemci hızısüper. İş ve eğitim amaçlı alınabilecek en güzel laptop. Kutu içeriğindewindows 11 driverleri bulunan 16gb bellek var. (Casper'in sitesindediğer işletim sistemleri için driverlerde mevcut). Kutuda ayrıca 2.5inçHdd eklemek için dönüştürücü kablo var. Ben çok memnun kaldım.
İsim: K** E**
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: tekbutik
Yorum: Online oyun oynuyorum ve gayet güzel
İsim: Yusuf K.
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: güzel bir ürün
İsim: N** K**
Beden: 07 Ocak 2024
Yorum: Kargom 2. günü çok hızlı ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. ürünegelecek olursak, fiyat performans ürünü. Malzeme kalitesi başarılı,ekranı ve klavye kalitesi iyii.
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Laptop beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ekran klavye işlemci kasa vsvs için kısacası kullanıcı odaklı bir ürü,n olmuş.
İsim: v** k**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Biz ürünü cok beğendik, severek kullanıyoruz
İsim: S** G**
Beden: 22 Eylül 2023
Yorum: Güzel bilgisayar kızımın dersleri için aldım işimizi fazlasıyla görüyortam bir fiyat/performans ürünü, şarjı da uzun gidiyor tavsiye ederim düşünenlere.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: Güzel ve zarif bir laptop çok beğendim iş ofis için ideal bence alınıryani tavsiye ederim almak isteyenlere.
Yorum: Eşim evden çalışıyor ona hediye olarak aldım memnun kaldı, çok şık veince bir yapıya sahip ofis işleri vs. için ideal bir laptop tavsiyeederim herkese.
Yorum: Fiyatına göre çok iyi bir performansı var çok şık laptop ben çokbeğendim. Beni tek üzen Fredoos olarak gelmesiydi ama onuda hallettimçokta zor değilmiş
Yorum: Freedos alınca kurulumu biraz uğraştırıyor ama fiyat performansaçısından gayet iyi bir notebook
İsim: S** K**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Ürün tasarım olarak güzel. Tabi üst düzey bir şey elbette değil. Üstdüzey bir şey için çok daha fazla para harcanız gerek. Webde gezinmekufak tefek işler için ideal. Fazla gürültüsü yok. En azından şimdilik.Klavyesi iyi. Şarjı ortalama gidiyor. Windows 11 kurdum. Orijinal lisanssatın aldım. Bu arada 11 kurarken WiFi görmezse kablo takıp kurun. BiryDevamını Oku
İsim: S** T**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Casper satıcı seçerek aldım sağlamca ulaştı
İsim: s** B**
Beden: 17 Ocak 2024
Yorum: Direk ürünü yorumlayayım hızlı kasma donma yok, ses kalitesi başarılı,tasarımı iyi ve ince bir laptop, içinden çıkan bellekte tüm sürücülermevcut kurulumu basit oldu endişe etmenize gerek yok yanı. Ben genelkullanım için tercih ettim nirvanayııı memnun kaldım.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Eksiksiz sorunsuz bir şekilde teslimat teşekkür ederiz
İsim: İ** K**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: kurulumu çok sıkıntı diğer özellikleri performan kalitesi iyi ama bizkurulumunda ses yani çok sıkıntı iyade edildi malesef
İsim: m** K**
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: geldiğinden beri arızalı servisi asla ilgilenmiyor. kesinliklealınmaması gereken bir marka.
İsim: N** D** K**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: bilgisayari aldık parçası bozuk geldi herhalde arada açtığım zaman patsesi gelip kapaniyor
İsim: E** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürüne Dair Sorular
Soru: Merhaba f500 mü üst model c mi
Cevap: Ürün özelliklerinden kontrol edebilirsiniz
Soru: tahmininizce gt5 oynayabilirmiyim?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: oyun varmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: Kaç yıl garantisi var acaba
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir. Casper
Soru: ethernet girişi varmı bu modelde
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ KISMINDAN BAKABİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: Çanta gönderiyormusunuz yanında
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde çanta hediyesi mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Jarjı geliyo herhalde
Cevap: Merhabalar. Kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur.
Soru: gta 5 - red dead gibi yüksek sistemli oyunlarda kaç fps verir
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında üretici firma bilgi vermemiştir.
Soru: merhaba ürünü satin aldiktan sonra girdik
Cevap: Merhabalar. Sorununuzu tarafımıza iletmeniz halinde sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar ofis programı yüklü mü kurulumu Windows bizmi kuruyoruz kurulum CD var mı
Cevap: Merhaba ürün freedos dur efendim
Soru: ürün 8 mi 16 GB RAM mi
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 16 GB RAM bulunmaktadır.
Soru: valorant kaldırırmı
Cevap: 16 gb ram rahatlıkla yeterlidir efendim
Soru: Merhaba eternet bağlantısı varmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde ethernet port bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı nedir acaba?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Intel dahili ekran kartı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba klavye ışığını kapatabiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar. Klavye aydınlatmasını tercihinize göre aktif hale getirebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: yani da çantası ve mous da veriyor musunuz.
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde çanta/mouse hediyesi mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Oyunları rahatlıkla kasmadan oynayabilirmiyiz
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz.
Soru: ürün aldık ancak wifi özelliği göremedik
Cevap: Merhabalar, cihazınızın sürücülerini güncellemenizi rica ederiz. Casper
Soru: merhaba .laptob internete kablo ile baglantisi varmi acaba.
Cevap: Vardır efendim
Soru: Windows işletim sistemine geçereksek sıkıntı yaşamayız dimi
Cevap: Merhabalar. Modelimiz Windows işletim sistemleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. İyi günler dileriz.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürünün Detaylı Resimleri
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15950.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürünün Detayları
Nirvana C550.1235-bv00x-g-f Intel Core I5-1235u 16gb Ram 500gb Nvme Ssd Gen4 Freedos >_x000D_
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürününün Satıcısı, CASPER Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos ürününü 15950.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürün Hakkındaki Yorumlar
15950.9 Tl ye satışta olan Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Gayet hızlı ve güzel paketlenmiş geldi parasına göre alınabilecek güzelbi bilgisayar
İsim: B** C**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: ürünüm hızlı ve sorunsuz geldi teşekkür ederim… zaten araştırıp seçtiğimbir modeldi. Yükleme işlemini 20 dk da tamamladım. her türlü işinizigörebilecek bir makina. ramm ve ssd oldukça yeterli. ısınma fan sesisorunu falan da yok.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: İşimi fazlasıyla görüyor kaliteli
İsim: M** b** Ö**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: beğendim teşekkür ederim
İsim: D** E**
Beden: 03 Ağustos 2024
Yorum: Şimdilik güzel duruyor. Kurulumunu yapıp güncelleyeceğim.
İsim: M** N** T**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: okul için aldim gayet memnunum işlerimi rahatlıkla halledebiliyorumkurulumu biraz uğraştırdı onun dışında gayet güzel ürün
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: Ürün şahane. Umduğumun üstünde bir bilgisayar. İnternet ve işlemci hızısüper. İş ve eğitim amaçlı alınabilecek en güzel laptop. Kutu içeriğindewindows 11 driverleri bulunan 16gb bellek var. (Casper'in sitesindediğer işletim sistemleri için driverlerde mevcut). Kutuda ayrıca 2.5inçHdd eklemek için dönüştürücü kablo var. Ben çok memnun kaldım.
İsim: K** E**
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: tekbutik
Yorum: Online oyun oynuyorum ve gayet güzel
İsim: Yusuf K.
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji
Yorum: güzel bir ürün
İsim: N** K**
Beden: 07 Ocak 2024
Yorum: Kargom 2. günü çok hızlı ve hasarsız bir şekilde elime ulaştı. ürünegelecek olursak, fiyat performans ürünü. Malzeme kalitesi başarılı,ekranı ve klavye kalitesi iyii.
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Laptop beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ekran klavye işlemci kasa vsvs için kısacası kullanıcı odaklı bir ürü,n olmuş.
İsim: v** k**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Biz ürünü cok beğendik, severek kullanıyoruz
İsim: S** G**
Beden: 22 Eylül 2023
Yorum: Güzel bilgisayar kızımın dersleri için aldım işimizi fazlasıyla görüyortam bir fiyat/performans ürünü, şarjı da uzun gidiyor tavsiye ederim düşünenlere.
Yorum: Güzel ve zarif bir laptop çok beğendim iş ofis için ideal bence alınıryani tavsiye ederim almak isteyenlere.
Yorum: Eşim evden çalışıyor ona hediye olarak aldım memnun kaldı, çok şık veince bir yapıya sahip ofis işleri vs. için ideal bir laptop tavsiyeederim herkese.
Yorum: Fiyatına göre çok iyi bir performansı var çok şık laptop ben çokbeğendim. Beni tek üzen Fredoos olarak gelmesiydi ama onuda hallettimçokta zor değilmiş
Yorum: Freedos alınca kurulumu biraz uğraştırıyor ama fiyat performansaçısından gayet iyi bir notebook
İsim: S** K**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Ürün tasarım olarak güzel. Tabi üst düzey bir şey elbette değil. Üstdüzey bir şey için çok daha fazla para harcanız gerek. Webde gezinmekufak tefek işler için ideal. Fazla gürültüsü yok. En azından şimdilik.Klavyesi iyi. Şarjı ortalama gidiyor. Windows 11 kurdum. Orijinal lisanssatın aldım. Bu arada 11 kurarken WiFi görmezse kablo takıp kurun. BiryDevamını Oku
İsim: S** T**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Casper satıcı seçerek aldım sağlamca ulaştı
İsim: s** B**
Beden: 17 Ocak 2024
Yorum: Direk ürünü yorumlayayım hızlı kasma donma yok, ses kalitesi başarılı,tasarımı iyi ve ince bir laptop, içinden çıkan bellekte tüm sürücülermevcut kurulumu basit oldu endişe etmenize gerek yok yanı. Ben genelkullanım için tercih ettim nirvanayııı memnun kaldım.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Eksiksiz sorunsuz bir şekilde teslimat teşekkür ederiz
İsim: İ** K**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: kurulumu çok sıkıntı diğer özellikleri performan kalitesi iyi ama bizkurulumunda ses yani çok sıkıntı iyade edildi malesef
İsim: m** K**
Tarih: 13 Eylül 2023
Yorum: geldiğinden beri arızalı servisi asla ilgilenmiyor. kesinliklealınmaması gereken bir marka.
İsim: N** D** K**
Tarih: 26 Aralık 2023
Yorum: bilgisayari aldık parçası bozuk geldi herhalde arada açtığım zaman patsesi gelip kapaniyor
İsim: E** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürüne Dair Sorular
Soru: Merhaba f500 mü üst model c mi
Cevap: Ürün özelliklerinden kontrol edebilirsiniz
Soru: tahmininizce gt5 oynayabilirmiyim?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde dahili ekran kartı mevcuttur. Güncel oyunları minimum sistem gereksinimleri dahilinde giriş-orta seviye performans ile çalıştırabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: oyun varmı
Soru: Kaç yıl garantisi var acaba
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz 2 yıl boyunca Casper Türkiye garantilidir. Casper
Soru: ethernet girişi varmı bu modelde
Cevap: MERHABA DETAYLI BİLGİ İÇİN ÜRÜN ÖZELLİKLERİ KISMINDAN BAKABİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: Çanta gönderiyormusunuz yanında
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde çanta hediyesi mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Jarjı geliyo herhalde
Cevap: Merhabalar. Kutu içeriğinde şarj adaptörü mevcuttur.
Soru: gta 5 - red dead gibi yüksek sistemli oyunlarda kaç fps verir
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında üretici firma bilgi vermemiştir.
Soru: merhaba ürünü satin aldiktan sonra girdik
Cevap: Merhabalar. Sorununuzu tarafımıza iletmeniz halinde sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar ofis programı yüklü mü kurulumu Windows bizmi kuruyoruz kurulum CD var mı
Cevap: Merhaba ürün freedos dur efendim
Soru: ürün 8 mi 16 GB RAM mi
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 16 GB RAM bulunmaktadır.
Soru: valorant kaldırırmı
Cevap: 16 gb ram rahatlıkla yeterlidir efendim
Soru: Merhaba eternet bağlantısı varmı
Cevap: Merhabalar. Modelimizde ethernet port bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı nedir acaba?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde Intel dahili ekran kartı bulunmaktadır.
Soru: Merhaba klavye ışığını kapatabiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar. Klavye aydınlatmasını tercihinize göre aktif hale getirebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: yani da çantası ve mous da veriyor musunuz.
Cevap: Merhabalar. Modelimizin kutu içeriğinde çanta/mouse hediyesi mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: Oyunları rahatlıkla kasmadan oynayabilirmiyiz
Soru: ürün aldık ancak wifi özelliği göremedik
Cevap: Merhabalar, cihazınızın sürücülerini güncellemenizi rica ederiz. Casper
Soru: merhaba .laptob internete kablo ile baglantisi varmi acaba.
Cevap: Vardır efendim
Soru: Windows işletim sistemine geçereksek sıkıntı yaşamayız dimi
Cevap: Merhabalar. Modelimiz Windows işletim sistemleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. İyi günler dileriz.
Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos Ürünün Detaylı Resimleri

Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVME SSD Freedos En Uygun Satış Linki

CASPER Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVMe SSD FREEDOS 15.6" Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Nirvana C550.1235-BV00X-G-F Intel Core i5-1235U 16GB RAM 500GB NVMe SSD FREEDOS 15.6" Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.