osevio kime ait ?

Osevio kime ait?
Osevio'nun kurucusu Cem Kara, yaklaşık 6,5 yıl Çiçek Sepeti'nde farklı pozisyonlarda önemli görevler alan bir isim

Günaydın

@DenizYankısı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir not olarak

- Emre Aydın, 2007 yılına kadar bir yandan endüstri mühendisi olarak çalışırken aynı zamanda CicekSepeti ****'u geliştirerek büyüttü. CicekSepeti ****, Türkiye'de e-ticaret sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek, en hızlı ve kolay şekilde ürün gönderimi yapılabilmesini sağlamak hedefiyle kurulurken
- Cem Kara - Founder at Osevio.com | LinkedIn
- E-ticaret devi Amazon , Çiçek Sepeti'ne ortak oldu. Hürriyet - Dünyanın önde gelen e-ticaret sitelerinden biri olan ABD'li Amazon, Çiçek Sepeti'nin (ciceksepeti.com) azınlık ortağı olarak Türkiye'ye ilk kez adım attı

Belki işine yarar diye paylaştım

Osevio kime ait?
Osevio'nun kurucusu Cem Kara, yaklaşık 6,5 yıl Çiçek Sepeti'nde farklı pozisyonlarda önemli görevler alan bir isim

Selam ekip, kolay gelsin

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @DenizYankısı

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Emre Aydın , 2006 yılında İstanbul merkezli ˙Çiçeksepeti˙ e-ticaret platformunu kurarak Türkiye'de online çiçek ve hediye sektörünün öncülerinden biri haline gelmiş bir internet girişimcisidir

İşine yararsa mutlu olurum

Osevio kime ait?

Selam sevgili topluluk

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bilgi olarak

- Emre Aydın , 2006 yılında İstanbul merkezli ˙Çiçeksepeti˙ e-ticaret platformunu kurarak Türkiye'de online çiçek ve hediye sektörünün öncülerinden biri haline gelmiş bir internet girişimcisidir

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Osevio kime ait?

Selam değerli ekip

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Sosyetenin tanınan isimlerinden biri Efe Gürsoy. Hem işletmeci, hem de sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor. Çok ünlü bir kafe zincirinin sahibi olan aynı zamanda motosurf ile uğraşan Efe Gürsoy, camianın tanıdık yüzlerinden bir tanesi

İşe yarar umarım

Osevio kime ait?

Selam takım

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @DenizYankısı

Konuya dair bir ekleme daha

- Delivery Hero , 589 milyon ABD doları değer biçilen Yemeksepeti hisselerinin tamamını 2015 yılında bünyesine katmıştır. Bu satın alma, yapılan rekor yatırım ile o dönemde Türkiye tarihinin en büyük internet yatırımı olarak dikkat çekmiş ve Yemeksepeti, Delivery Hero operasyonuna entegre olmuştur

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Osevio kime ait?

Selam dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Cem Kara - Founder at Osevio.com | LinkedIn
- E-ticaret devi Amazon , Çiçek Sepeti'ne ortak oldu. Hürriyet - Dünyanın önde gelen e-ticaret sitelerinden biri olan ABD'li Amazon, Çiçek Sepeti'nin (ciceksepeti.com) azınlık ortağı olarak Türkiye'ye ilk kez adım attı

İşine yararsa mutlu olurum