Asude
Bilgili
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Güncel Fiyatı 17500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3 .
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Detaylı Bilgi
Arçelik OV 801 TS Ankastre Ocak
Genel Özellikler>
Ürün Serisi>AR 7700
Ürün Rengi>Siyah
Ocak Tipi>Vitroseramik Ocak
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı>4 Gözü Vitroseramik
Ürün Tipi>Ankastre
Ocak Ekranı>LED Ekran - Dokunmatik Kontrol
Dijital Ekran>Var
Ocak Yüzeyi>Cam
Atıl Isı Göstergesi>Var
Ölçüler>
Ağırlık>10.5 kg
Yükseklik>4.6 cm
Derinlik>51 cm
Genişlik>77 cm
Niş Boyutlar (YxGxD) (cm)>hX750X490
Diğer>
Kontrol Tipi ve Yeri>Dokunmatik Kontrol / Ön
Ekran Kilidi>Var
Sol Ön Bölme>Ø120/210mm - 750/2200W Duo
Sağ Arka Bölme>Ø170x265 - 1500/2400W
Her Ocak Gözü İçin Sıcaklık Ayarı>9 Kademeli Ocak
Zaman Programlayıcı>Var
Toplam Elektrik Gücü (kW)>7400 W
Açma / Kapama Işığı>Var
Genişlik>80 cm
Sağ Ön Bölme>Ø180mm - 1800W
Sol Arka Bölme>Ø140mm - 1200W
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Arçelik Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ürününü 17500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kullanıcı Geri Bildirimleri
17500.0 Tl ye satışta olan Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3
Yorum: henüz yeni kullanmaya başladım. şimdilik güzel görünüyor
İsim: C** A**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ELMA
Yorum: İKİNCİ EL ÜRÜN GÖNDERMİŞLER garantiyi uzatmak istedim, servis daha öncemüşteri tarafından arıza sebebiyle tamirat gören ürün olduğundan garantisüresini uzatmadı, yasal sürece başvurmaya hazırlanıyorum Avukatlagörüştüm maddi manevi dava açıyorum
İsim: Gülay Y.
Tarih: 19 Nisan 2024
Satıcı: BEYAZESYAEVİMDE
Yorum: Ürün sadece faturası geldi kendini teslim etmediler bir numara verdilerekip gelecek takacak diye o verilen numarayı aradığımda adınıza birkayıt yok dediler başka yetkili servise gittim orası da aynı şeyi söyledi
İsim: H** T**
Tarih: 20 Mart 2024
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba ürün tum tava tencerelerın altına uygunmudur
Cevap: Merhaba Vitroseremik olduğu için evet uyumludur
Soru: Merhaba tezgahtaki boşluğun ölçüsü nasıl olmalı standart mı
Cevap: 74 e 48 efendim
Soru: merhaba, ürün teşhir ürünü müdür?
Cevap: Merhaba, Hayır kapalı depodan çıkış yapilacak
Soru: Doğalgaz ile çalışıyor mu
Cevap: maalesef efendim çalışmaz
Soru: Merhaba her tencereye uygunmudur ocak
Cevap: evet efendim
Soru: boyutu biraz büyük mermer normal ebatlarda kesik olurmu acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, detalı bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz. teşekkürler
Soru: İndüksiyonlumu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Bütün tencereler için uygun mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, detalı bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz. teşekkürler
Soru: 4gözüyle aynı anda yemek pişirme sağalayabiliyomuyuz biri fazla ısınınca diğerini kapatma durumu oluyormu birde vitroseramk mi cam elektirklimi almalıyız karar veremedim bilgim yok
Cevap: Dört gözlüyle aynı anda yemek yapabilirsiniz. Vitroseramik ve indüksiyonlu ocaklar diye bir ayırım var. Araştırma Yapmanızı öneririz çünkü ikisinin çalışma sistemi tamamen farklı
Cevap: Merhaba. Teşhir değildir.
Cevap: MERHABA YETERINCE STOK MEVCUT
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Görseller
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Güncel Fiyatı 17500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3 .
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Detaylı Bilgi
Arçelik OV 801 TS Ankastre Ocak
Genel Özellikler>
Ürün Serisi>AR 7700
Ürün Rengi>Siyah
Ocak Tipi>Vitroseramik Ocak
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı>4 Gözü Vitroseramik
Ürün Tipi>Ankastre
Ocak Ekranı>LED Ekran - Dokunmatik Kontrol
Dijital Ekran>Var
Ocak Yüzeyi>Cam
Atıl Isı Göstergesi>Var
Ölçüler>
Ağırlık>10.5 kg
Yükseklik>4.6 cm
Derinlik>51 cm
Genişlik>77 cm
Niş Boyutlar (YxGxD) (cm)>hX750X490
Diğer>
Kontrol Tipi ve Yeri>Dokunmatik Kontrol / Ön
Ekran Kilidi>Var
Sol Ön Bölme>Ø120/210mm - 750/2200W Duo
Sağ Arka Bölme>Ø170x265 - 1500/2400W
Her Ocak Gözü İçin Sıcaklık Ayarı>9 Kademeli Ocak
Zaman Programlayıcı>Var
Toplam Elektrik Gücü (kW)>7400 W
Açma / Kapama Işığı>Var
Genişlik>80 cm
Sağ Ön Bölme>Ø180mm - 1800W
Sol Arka Bölme>Ø140mm - 1200W
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Arçelik Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ürününü 17500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kullanıcı Geri Bildirimleri
17500.0 Tl ye satışta olan Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3
Yorum: henüz yeni kullanmaya başladım. şimdilik güzel görünüyor
İsim: C** A**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Satıcı: ELMA
Yorum: İKİNCİ EL ÜRÜN GÖNDERMİŞLER garantiyi uzatmak istedim, servis daha öncemüşteri tarafından arıza sebebiyle tamirat gören ürün olduğundan garantisüresini uzatmadı, yasal sürece başvurmaya hazırlanıyorum Avukatlagörüştüm maddi manevi dava açıyorum
İsim: Gülay Y.
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Ürün sadece faturası geldi kendini teslim etmediler bir numara verdilerekip gelecek takacak diye o verilen numarayı aradığımda adınıza birkayıt yok dediler başka yetkili servise gittim orası da aynı şeyi söyledi
İsim: H** T**
Tarih: 20 Mart 2024
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba ürün tum tava tencerelerın altına uygunmudur
Cevap: Merhaba Vitroseremik olduğu için evet uyumludur
Soru: Merhaba tezgahtaki boşluğun ölçüsü nasıl olmalı standart mı
Cevap: 74 e 48 efendim
Cevap: Merhaba, Hayır kapalı depodan çıkış yapilacak
Soru: Doğalgaz ile çalışıyor mu
Cevap: maalesef efendim çalışmaz
Soru: Merhaba her tencereye uygunmudur ocak
Cevap: evet efendim
Soru: boyutu biraz büyük mermer normal ebatlarda kesik olurmu acaba
Soru: İndüksiyonlumu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Bütün tencereler için uygun mu
Soru: 4gözüyle aynı anda yemek pişirme sağalayabiliyomuyuz biri fazla ısınınca diğerini kapatma durumu oluyormu birde vitroseramk mi cam elektirklimi almalıyız karar veremedim bilgim yok
Cevap: Dört gözlüyle aynı anda yemek yapabilirsiniz. Vitroseramik ve indüksiyonlu ocaklar diye bir ayırım var. Araştırma Yapmanızı öneririz çünkü ikisinin çalışma sistemi tamamen farklı
Cevap: Merhaba. Teşhir değildir.
Cevap: MERHABA YETERINCE STOK MEVCUT
Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Görseller

Ov 801 Ts 77cm Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com