Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Elif Nur

Bilgili
Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Bu Ürünü Almalı Mı?
Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Güncel Fiyatı 5990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Gerçekten İyi Mi?

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Açıklama Ve Özellikler

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Bosch Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak ürününü 5990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Hakkında Yapılan Yorumlar
5990.0 Tl ye satışta olan Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Ocak güzel
İsim: H** g**
Tarih: 25 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yabeda

Yorum: Kaliteli temizlemesi kolay şık bir urun cam urunden buna gectim asirirahatladim tevsiye ederim
İsim: N** İ**
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: TRUVA EV ALETLERI

Yorum: üründe bi sıkıntı yok fakat Aras kargo ile çalışmanız sıkıntısayelerinde ürün 20 gün geç geldi ve sorunlu geldi
İsim: D** E**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: ürün sağlam olarak ulaştı gelip kurdular Bosch kalitesi teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: Tekstil Paketi

Yorum: Borusan lojistikle gönderildi 5 günde ulaştı ürün ulaşmadan Boschservisi aradı kurulum için genel merkezden servis olayı çok iyidi. dahaönce set üstünü kullandım aynı ürünün kaliteli be sorunsuz
İsim: S** Ç**
Tarih: 28 Aralık 2023
Satıcı: Yabeda

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: lpg ile kullanılır mı
Cevap: Merhabalar, kullanabilirsiniz .

Soru: merhaba...Ocak tüple kullanı ma uygun mudur?teşekkürler
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: tül uyumu varmı doğalgazımız açık değil şuanda tüpte kullanabilirmıyız
Cevap: Tüplü kullanıma uygundur.

Soru: mrhb. garanti süresini ürün geldikten sonra uzatabilir miyiz?
Cevap: Servis ile gerçekleştirebilirsiniz.

Soru: Merhaba. Ben ürünü gömmeli kullanmak istemiyorum. O şekilde kullanamazmıyım. Altına ölçülerinde yükseltici kutusunu alıp içine oturtsam olurmu. Yani tezgah kesilmeden
Cevap: Hayır olmaz. yetkili servis o şekilde kurulum yapmamaktadır.

Soru: merhaba tüp icin uygunmudur
Cevap: Hayır doğal gaza göre ayarlıdır.

Soru: LPG li olanı varmı
Cevap: Yoktur efendim

Soru: merhaba paslanma olurmu
Cevap: Merhaba efendim, paslanmaz materyalden yapılmıştır.

Soru: Merhaba 50 yükseklik 56 genişlik uygun olur mu acaba
Cevap: Merhaba olur efendim

Soru: merhaba ürünün sığması için tezgahın kesik olması mo gerekiyor
Cevap: Merhabalar efendim, ürün ankastre olduğu için tezgahta kesik olması gerekiyor evet.

Soru: Gömülebilir model mi efendim set ustu istemiyorum. Karisiklik olmamasi icin sormak istedim
Cevap: Merhaba ewet ankastre ocaktır

Soru: merhaba, ocak yakımı nasıldır acaba. elektrik li mi yoksa çakmaklamı yakılıyor
Cevap: merhaba efendim Düğmeden otomatik ateşleme özelliği olduğu belirtilmiştir

Soru: Merhabalar, ocak doğalgazlı mı acaba
Cevap: Merhaba fabrika çıkışı doğalgazlı efendim.

Soru: ben tüp ile kullanacam bana tüp ile kullanacak şekilde yollayabilirmisiniz
Cevap: Merhaba tüpe ücretsiz servis dönüşüm yapıyor efendim.

Soru: Merhaba Ocak gözü var mı acaba
Cevap: Merhaba ne sormak istediğinizi anlayamadık efendim

Soru: Tezgahım kesik değil sizler mi kesiyorsunuz yoksa biz önceden mi kestiriyoruz
Cevap: Hayır siz kesiyorsunuz

Soru: Merhaba, gaz girişi her iki tarafında da var mıdır? yoksa tek taraflı mıdır?
Cevap: Tek taraflıdır falat Tek taraflıdır Fakat istenirse servis tarafınfan yön değışıklığı yapılabilir

Soru: Kurulum ücretlimi acaba
Cevap: Değerli mütşterimiz merhaba, Siparişiniz bosch yetkili servisi tarafından ücretsiz kurulacaktır. Saygılarımızla

Soru: tüplü kullanıma uygun mu????
Cevap: Evet efendim ürün mevcutta doğalgazlıdır ayrıca tüp kullanımınada uygundur servis ürün kurulumu yaparken ücretsiz olarak tüp kullanımına dönüştürebilirsiniz

Soru: iyi günler kolay gelsin ürünü aldığımızda Servis hizmeti nasıl oluyor biz haber veriyoruz kuruluma ücretli mi geliyorlar
Cevap: Siz haber verince kurulum ücretsiz

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Pbp6c2b82o Beyaz Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki

PBP6C2B82O Beyaz Ankastre Ocak: Almalı Mısınız?

@Elif Nur, bu ocak gerçekten dikkat çeken bir model! Bosch kalitesini bilmeyen yoktur, değil mi? Ama yine de biraz daha derinlemesine inceleyelim ve kararınızı kolaylaştıralım!

PBP6C2B82O Beyaz Ankastre Ocak, görünümü ve işlevselliğiyle mutfakları şık bir hale getirebilecek bir ürün. Ayrıca 4.8/5 gibi oldukça yüksek bir puan almış olması da gerçekten etkileyici! 17 değerlendirme üzerinden yapılan yorumlar, ürünün sağlamlığı ve kullanım kolaylığı konusunda oldukça olumlu.

Yorumlara göz attığımda, genelde kullanıcılar ocağın kaliteli ve kolay temizlenebilir olduğunu belirtmişler. Cam malzeme üzerine geçiş yapanlar, temizlik açısından oldukça rahat olduklarını vurgulamışlar. Zaten Bosch’un sağlamlık konusunda kendini kanıtlamış bir marka olduğunu düşünürsek, bu tür şikayetlerin çok olacağını sanmıyorum.

Ocak, doğal gaz ile çalışacak şekilde geliyor ancak tüp kullanımına da uygun. Bosch servisleri, ürünü ücretsiz olarak tüp kullanımına dönüştürebiliyor. Ancak, ocak ankastre bir model olduğu için mutfağınızda biraz kesim yapılması gerekebilir. Tezgahınızın uygun ölçülerde olması önemli. Eğer yer değişikliği veya kurulumu konusunda şüpheleriniz varsa, Bosch’un ücretsiz kurulum hizmeti de güzel bir artı!

Ayrıca, 5990 TL’lik fiyatı, marka ve kalite göz önüne alındığında bence uygun görünüyor. Özellikle Bosch’un uzun vadeli dayanıklılığı düşünüldüğünde, biraz daha fazla ödeme yaparak uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bir ürün almış oluyorsunuz.

Sonuç olarak, bu ürünü almayı düşünüyorsanız, ihtiyacınızı karşılayacak ve uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçenek olacağı kesin. Ancak unutmayın, yer ölçülerine dikkat etmelisiniz ve ocağınızı kurmadan önce kurulum konusunda bilgi almayı ihmal etmeyin!

Eğer bir önerim olursa, mutfak dekorasyonunuza da uyum sağlayacak şekilde evinizin genel tarzına uygun olduğundan emin olun. Yani, ocak sadece işlevsel değil, aynı zamanda şık da olmalı, değil mi?

Hayırlı alışverişler!