Guzin
Bilgili
Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002
ND002-1 Bu Ürünü Almalı Mı?
ND002-1 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 4990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ND002-1 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
ND002-1 Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
ND002-1 Detaylı Açıklama
ND002-1 Ürününün Satıcısı, Bood Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002
ND002-1 ürününü 4990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
ND002-1 Kullanıcı Yorumları
4990.0 Tl ye satışta olan Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002
ND002-1 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: sağlam geldi rahatça alınır
İsim: B** D**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EKO-EKOL
Yorum: Sipariş ettilğim gibi geldi çok çabuk eşime ulaştı teşekkür ederim
İsim: Esra O.
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Güzel beğendik karavan için almıştık kulanışlı
İsim: Zeynep B.
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: TAŞARAVM
Yorum: yıkaması sessizliği durulama gayet memnunum teşekkürler trentyol ve satıcısı
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: Güzel fakat çabuk arızalanıyor
İsim: E** Ç**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: MNG KARGO ARACILIĞI İLE ALMAYIN! Olduğum yere 3 saat uzaklıktaki birşubeye bıraktılar ve teslim etmediler! Ürünü aldığım TAŞARAVM de hiçbirşekilde yardımcı olmadı.Ürünü gidip şubeden almak zorunda kaldık…
İsim: T** A**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: Görseldeki başka yollanan ütün başka
İsim: F** T**
Tarih: 07 Mart 2023
Satıcı: Teryaki Trade
Yorum: Ürünün karavan kullanımı için olduğunu bilerek satın alın. Viledakovasına motor takılmış makine haline geitilmiş gibi.
İsim: murat o. e.
Tarih: 27 Kasım 2022
ND002-1 Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba ürün gunes enerji sistemi ile calisirmi
Cevap: 220v ile çalışır efendim
Soru: Suyu isitiyormu
Cevap: Hayır efendim suyu ısıtmıyor isterseniz manuel ekleyebiliyorsunuz sıcak suyu soğuk su ile kullanmak isterseniz ozaman çeşmeye bağlanttı aparatı var içinde onunla dolum yapabiliyorsunuz
Soru: Merhaba köy evinde güneş paneli kaldırır mı çalıştırır mı acaba
Cevap: 220volt elektrikle çalışmaktadır efendim.
Soru: suyu kendimiz koyuyorsak durulama suyu nasıl oluyor
Cevap: içindeki mekanizma belirli bir yıkamadan sonra pis suyu dışarı bırakıyor efendim.
Soru: Boyutlarını bulamadım boyutunu yazar mısınz bana
Cevap: 33*35*50 DİR ÖLÇÜLERİ EFENDİM
Soru: kendınden sıkmalımı
Cevap: youtube kanalında videoları bulunmaktadır bütün özellikleri yer almaktadır izlemenizi tavsiye ederim
Soru: bu 3 ay taksitli ne kadar ödüyoruz
Cevap: merhaba 3 ay taksit yaptırdığınız zaman vade farkı yansımıyor efendim 2325 tl ödüyorsunuz aylık 775 tl
Soru: basinçli gelen suyumuz yok örnek dağ başındayiz küçük borusu su dolu kova birakiyoruz fişi takıyoruz çalışma sistemi bu şekilde mi
Cevap: Makinenin içine yeteri kadar suyu dolduruyorsunuz çaliştiriyorsunuz 10-15dk içinde yıkaniyor efendim. Makineye devamli su girişi yoktur yani başlangiçta koyduğunuz suyla yıkanir gider borusundaysa su gider efendim.
Soru: Merhaba portatif çamaşır makinasına servis çağırmamı gerekli ? Böyle bir mesaj geldi
Cevap: merhaba sipariş no alabilirmiyim mesaj kimden geldi çok anlayamadık
Soru: ne kadar su tüketimi oluyor
Cevap: Merhaba değerli danışanımız ürün manuel kontrol edilmektedir su mikrarını siz isteğinize göre ayarlayabilyorsunuz efendim
Soru: ne kadar dayanaklı
Cevap: Kullanma kurallarına uyduğunuz sürece dayanıklı ve kullanışlı bir üründür.
Soru: Kolay gelsin bu ürünün kurulumunu kim yapıyor garantisi bozulmasın diye
Cevap: kendiniz yapabilirsiniz efendim. faturası garanti başlangıcıdır.
Soru: Kaç volt luk elektrik tüketimi nasıl kısacası özellikleri nelerdir
Cevap: Elektrik tüketimi çok azdir. Yıkama 10-15dk sürmektedir. Evde prizle yada karavan gibi ortamlarda 220v ile çaliştirabilirsiniz efendim
Soru: merhaba içine su ve deterjan nasıl konuluyor ve güneş enerjisi elektriği ile çalışır mı
Cevap: 220v çıkışlı priz varsa çalışır efendim. makine deterjaıyla suyu de belirli seviyede siz ekliyorsunuz. gider hortumuda var yıkama bittikten sonra dışarıya giderek kendi içindeki suyu boşaltıyor. portatif üründür.
Soru: sitede sadece 2 adet çıkıyor o kadar
Cevap: Efendim stok ta 4 adet mevcut ancak tek seferde 2 adet alım yapmanıza müsade ediyor siparişinizi 2 seferde oluşturmanızı tica ederiz
Soru: ya resmen şasirmissiniz... ben bu ürünü 350 TL ye aldım. ve cokda mükemmel değil ki 6500 nedir efendim....

ikinciyi ayakkilari yıkamak için alacaktım ama ayakkabı yıkamaya 6500 TL verilmez. hesaplayamıyorum Allah aşkına yüzde kaç ?? yüzde kaç yüz zam olmuş oluyor. Yani %100 % 200 zamları alıştık alıştık da sizin gibi %2000 zam da vallahi pes
Cevap: Merhabalar efendim bizler öyle sizin gibi malesef uygun fiyata almadık %2000 felan zam yok bize maliyeti çok yüksek faturamız da var geliş fiyatları faturasını trendyol ile paylaşıyoruz biz zaten sorgulatabilirsiniz bilmiyorum siz kaç yılında aldınız
Soru: Merhaba kurulumunu biz yapmak istiyoruz illaki muslugamı baglamak gerekiyor
Cevap: Merhaba, su dolumu yaparken musluktan doldurduğunuzda su yavaş ayarlanmış şekilde doluyor musluğa bağlamadan da doldurulabilir ancak maximum dolum kapasitesine dikkat ediniz daha fazla dolmaması gerekir ve çalıştığı yer kuru olması gerekir iyi günler dileriz
Soru: Elektriklimi neyle çalışıyo makina
Cevap: elektirikli efendim
Soru: Merhaba, Bu üründe yıkanan çamaşırlar ayrı bir kısmda sıkılabiliyor mu? Sıkma işlemi santrifüj sistemi mi? Yani hızlı dönerek merkez kaç ile mi su uzaklaştırılıyor?
Cevap: merhaba ürün yıkama işlemi bitip suyu boşaltıldıktan sonra sıkma aparatı yerleştirdikten sonra yaklaşık 2 kg lik çamaşırı içine yerleştirerek sıkma işlemini başlatabilirsiniz hızlı dönerek sıkma yapmaktadır
Soru: hangi kargo
Cevap: Aras kargo veya trendyol express
ND002-1 Ürüne Ait Fotoğraflar
ND002-1 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
ND002-1 Bu Ürünü Almalı Mı?
ND002-1 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 4990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ND002-1 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
ND002-1 Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
ND002-1 Detaylı Açıklama
ND002-1 Ürününün Satıcısı, Bood Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002
ND002-1 ürününü 4990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
ND002-1 Kullanıcı Yorumları
4990.0 Tl ye satışta olan Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002
ND002-1 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: sağlam geldi rahatça alınır
İsim: B** D**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: Sipariş ettilğim gibi geldi çok çabuk eşime ulaştı teşekkür ederim
İsim: Esra O.
Tarih: 15 Nisan 2022
Yorum: Güzel beğendik karavan için almıştık kulanışlı
İsim: Zeynep B.
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: yıkaması sessizliği durulama gayet memnunum teşekkürler trentyol ve satıcısı
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: Güzel fakat çabuk arızalanıyor
İsim: E** Ç**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: MNG KARGO ARACILIĞI İLE ALMAYIN! Olduğum yere 3 saat uzaklıktaki birşubeye bıraktılar ve teslim etmediler! Ürünü aldığım TAŞARAVM de hiçbirşekilde yardımcı olmadı.Ürünü gidip şubeden almak zorunda kaldık…
İsim: T** A**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: Görseldeki başka yollanan ütün başka
İsim: F** T**
Tarih: 07 Mart 2023
Yorum: Ürünün karavan kullanımı için olduğunu bilerek satın alın. Viledakovasına motor takılmış makine haline geitilmiş gibi.
İsim: murat o. e.
Tarih: 27 Kasım 2022
ND002-1 Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba ürün gunes enerji sistemi ile calisirmi
Cevap: 220v ile çalışır efendim
Soru: Suyu isitiyormu
Cevap: Hayır efendim suyu ısıtmıyor isterseniz manuel ekleyebiliyorsunuz sıcak suyu soğuk su ile kullanmak isterseniz ozaman çeşmeye bağlanttı aparatı var içinde onunla dolum yapabiliyorsunuz
Soru: Merhaba köy evinde güneş paneli kaldırır mı çalıştırır mı acaba
Cevap: 220volt elektrikle çalışmaktadır efendim.
Soru: suyu kendimiz koyuyorsak durulama suyu nasıl oluyor
Cevap: içindeki mekanizma belirli bir yıkamadan sonra pis suyu dışarı bırakıyor efendim.
Soru: Boyutlarını bulamadım boyutunu yazar mısınz bana
Cevap: 33*35*50 DİR ÖLÇÜLERİ EFENDİM
Soru: kendınden sıkmalımı
Cevap: youtube kanalında videoları bulunmaktadır bütün özellikleri yer almaktadır izlemenizi tavsiye ederim
Soru: bu 3 ay taksitli ne kadar ödüyoruz
Cevap: merhaba 3 ay taksit yaptırdığınız zaman vade farkı yansımıyor efendim 2325 tl ödüyorsunuz aylık 775 tl
Soru: basinçli gelen suyumuz yok örnek dağ başındayiz küçük borusu su dolu kova birakiyoruz fişi takıyoruz çalışma sistemi bu şekilde mi
Cevap: Makinenin içine yeteri kadar suyu dolduruyorsunuz çaliştiriyorsunuz 10-15dk içinde yıkaniyor efendim. Makineye devamli su girişi yoktur yani başlangiçta koyduğunuz suyla yıkanir gider borusundaysa su gider efendim.
Soru: Merhaba portatif çamaşır makinasına servis çağırmamı gerekli ? Böyle bir mesaj geldi
Cevap: merhaba sipariş no alabilirmiyim mesaj kimden geldi çok anlayamadık
Soru: ne kadar su tüketimi oluyor
Cevap: Merhaba değerli danışanımız ürün manuel kontrol edilmektedir su mikrarını siz isteğinize göre ayarlayabilyorsunuz efendim
Soru: ne kadar dayanaklı
Cevap: Kullanma kurallarına uyduğunuz sürece dayanıklı ve kullanışlı bir üründür.
Soru: Kolay gelsin bu ürünün kurulumunu kim yapıyor garantisi bozulmasın diye
Cevap: kendiniz yapabilirsiniz efendim. faturası garanti başlangıcıdır.
Soru: Kaç volt luk elektrik tüketimi nasıl kısacası özellikleri nelerdir
Cevap: Elektrik tüketimi çok azdir. Yıkama 10-15dk sürmektedir. Evde prizle yada karavan gibi ortamlarda 220v ile çaliştirabilirsiniz efendim
Soru: merhaba içine su ve deterjan nasıl konuluyor ve güneş enerjisi elektriği ile çalışır mı
Cevap: 220v çıkışlı priz varsa çalışır efendim. makine deterjaıyla suyu de belirli seviyede siz ekliyorsunuz. gider hortumuda var yıkama bittikten sonra dışarıya giderek kendi içindeki suyu boşaltıyor. portatif üründür.
Soru: sitede sadece 2 adet çıkıyor o kadar
Cevap: Efendim stok ta 4 adet mevcut ancak tek seferde 2 adet alım yapmanıza müsade ediyor siparişinizi 2 seferde oluşturmanızı tica ederiz
Soru: ya resmen şasirmissiniz... ben bu ürünü 350 TL ye aldım. ve cokda mükemmel değil ki 6500 nedir efendim....

Cevap: Merhabalar efendim bizler öyle sizin gibi malesef uygun fiyata almadık %2000 felan zam yok bize maliyeti çok yüksek faturamız da var geliş fiyatları faturasını trendyol ile paylaşıyoruz biz zaten sorgulatabilirsiniz bilmiyorum siz kaç yılında aldınız
Soru: Merhaba kurulumunu biz yapmak istiyoruz illaki muslugamı baglamak gerekiyor
Cevap: Merhaba, su dolumu yaparken musluktan doldurduğunuzda su yavaş ayarlanmış şekilde doluyor musluğa bağlamadan da doldurulabilir ancak maximum dolum kapasitesine dikkat ediniz daha fazla dolmaması gerekir ve çalıştığı yer kuru olması gerekir iyi günler dileriz
Soru: Elektriklimi neyle çalışıyo makina
Cevap: elektirikli efendim
Soru: Merhaba, Bu üründe yıkanan çamaşırlar ayrı bir kısmda sıkılabiliyor mu? Sıkma işlemi santrifüj sistemi mi? Yani hızlı dönerek merkez kaç ile mi su uzaklaştırılıyor?
Cevap: merhaba ürün yıkama işlemi bitip suyu boşaltıldıktan sonra sıkma aparatı yerleştirdikten sonra yaklaşık 2 kg lik çamaşırı içine yerleştirerek sıkma işlemini başlatabilirsiniz hızlı dönerek sıkma yapmaktadır
Soru: hangi kargo
Cevap: Aras kargo veya trendyol express
ND002-1 Ürüne Ait Fotoğraflar

ND002-1 En Uygun Satış Linki

Bood Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002 ND002-1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bood Portatif Çamaşır Makinesi Kamp Karavan Tipi 3 Kg Çamaşır Yıkama Nd002 ND002-1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.