Aybike
Bilgili
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Alınmaya Değer Mi?
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Şu Anki Fiyatı 663.0 Tl'den Satılmaktadır.
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Teknik Detaylar
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürününün Satıcısı, GÜRYAN Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı ürününü 663.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Yorumlar Hakkında Bilgi
663.0 Tl ye satışta olan Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürün çok iyi çok kullanışlı kendime aldım gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: merkezav
Yorum: Gayet kaliteli ve kullanışlı gerçekten gerekli bişey.
İsim: Y** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Güzel güzel
İsim: S** P**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: M** D**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: H** Ö**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Güzel çok beğendim kullanışlı
İsim: Diyar B.
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: Harika ürün
İsim: M** C** K**
Tarih: 15 Mart 2022
Satıcı: Dede E-Ticaret
Yorum: Güzel ve kullanışlı bir ürün yalnız kenarları zımparalanması lazım
İsim: C** A**
Tarih: 24 Ekim 2021
Satıcı: hasüçel.com
Yorum: Fiyatına çok göre çok güzel kuru yufka açtık, orta kısmı biraz fazlapişiriyor. Ama odunla yananların da sonuçta bir yeri daha fazla ısıtıyorilla ki. Sorun etmedik gayet güzel.
İsim: S** K**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: tüp kısmında sıkıntı yaşadık birkaç kullanımda onun dışında kaliteli
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ateşi ayarlamak çok zor kenar kısımları ateşi az veriyor orta kısmı çokekmekler ortadan Yanıyor kenarlar pişmiyor gönderim şansım olmadığıiçin elimde kaldı kullanmadan denemeden bilemezsiniz alacaklar düşünüpalsınlar derim
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: ürün defolu çıktı aldıktan sonra 15 gün geçti diye iade kabul edilmedi
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel beğendik fakat tutma kulplarin buntalari capakli taşlama yapilmsmis
İsim: A** ç**
Tarih: 14 Eylül 2022
Satıcı: GENÇESNAF
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba tüplü saclar hep 45 cm mi oluyor
Cevap: Merhaba evet
Soru: Tüp başlığı içinde mi
Cevap: Evet efendim başlığı ile birlikte
Soru: merhaba bunda su falan isitilir mi ?
Cevap: merhaba ısıtılmaz
Soru: Ben bunu almak istiyorum ama bittiği zaman nasıl doldurcaz benzinci dolduruyor mu
Cevap: Merhaba küçük tüp ile çalışmaktadır.başka bir şey ile çalışmaz
Soru: Tüpü nerden temin edeceğim?Sizde var mı?
Cevap: merhaba eliizde tüp yok başka satıcılarda varsa alabilirdniz
Soru: Tup var mı
Cevap: sayın müştterimiz tüpsüz.
Soru: Merhaba, ürün tüp hariç ocak kısmı komple ve kavurma sacından mı oluşuyor?
Cevap: Merhaba evet tüp hariç diğerleri set olarak geliyor
Soru: Tüp dolumu boşmu
Cevap: Merhaba tüp yoktur
Soru: Benim şaç önemli kalın mı ince mi bir iki yapılışta gider mi. Sağlam mı önemli olan o anneme hediye alacağım.
Cevap: Merhabalar, sacı gayet sağlam ve kalitelidir. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Soru: Çok duman yapıyor önceki aldığım daha iyi duman yapmasının sebebi nedir
Cevap: merhaba duman yapamaz ama tüpden olabilir
Soru: Ürünü büyük tüpe baglayabiliyormuyuz acaba
Cevap: Hayır efendim sadece küçük tüp uyumludur
Soru: Ürün yeni elime geçti ilk kullanım nasıl olcak saci yikayacakmiyim hiç bir bilgi yok kullanma kılavuzu nu okuyun yazıyor ama kullanım kılavuzu yok
Cevap: merhaba yıkadıkdan sonra ıslak kalmayacak şekilde kurutunuz
Soru: merhaba üstü çıkıp sadece tüp olarak kalabiliyor mu
Cevap: merhaba üst kısım seyyar tüpsüz gönderi yapıyoruz
Soru: Hayırlı işler tüp vanasını gönderiyor musunuz
Cevap: merhaba ürünün üzerinde var vanası
Soru: aygaz in yeni tip piknik tupunile uyumlu mu?
Cevap: GENEL OLARAK BÜTÜN KÜÇÜK TÜPLERE UYUMLUDUR, BAZEN APARAT UYUMLU OLMAZSA YENİ TÜPÜNÜZE APARAT TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ EFENDİM KUTU İÇİNDE BİR ADET APARAT GÖNDERİLMEKTEDİR.
Soru: Tuple berabermi?
Cevap: Merhabalar, hayır tüp hariçtir.
Soru: Tüpüde gönderiyormusunuz
Soru: Tüp üstündeki kulplu, dış bükey saç mı gönderiliyor.? Yoksa altındaki parça da mı? yani 2 parça mı ürün. Zira bende alt parça yok, ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, hem sac hem de sacın üstünde durduğu tablası gönderilmektedir.
Soru: ben şimdi hem yufka yapmak istiyorum hem saç kavurma hemde gözleme 3 de aynı özelliğe sahip mi 3 de çift yönlü mü
Cevap: İlan başlığında çift yönlü yazan tüm ürünlerimiz hem sac kavurma hem de gözleme ve yufka için uygundur.
Soru: Merhaba;bu ürünün,216 ₺ ye sattığınız üründen farkı nedir?
Cevap: merhaba farklı değil aynı ürün
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürüne Ait Resimler
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Şu Anki Fiyatı 663.0 Tl'den Satılmaktadır.
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Teknik Detaylar
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürününün Satıcısı, GÜRYAN Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı ürününü 663.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Yorumlar Hakkında Bilgi
663.0 Tl ye satışta olan Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Ürün çok iyi çok kullanışlı kendime aldım gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: Gayet kaliteli ve kullanışlı gerçekten gerekli bişey.
İsim: Y** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Güzel güzel
İsim: S** P**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: M** D**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok güzel bir ürün
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Güzel çok beğendim kullanışlı
İsim: Diyar B.
Tarih: 12 Şubat 2023
Yorum: Harika ürün
İsim: M** C** K**
Tarih: 15 Mart 2022
Satıcı: Dede E-Ticaret
Yorum: Güzel ve kullanışlı bir ürün yalnız kenarları zımparalanması lazım
İsim: C** A**
Tarih: 24 Ekim 2021
Satıcı: hasüçel.com
Yorum: Fiyatına çok göre çok güzel kuru yufka açtık, orta kısmı biraz fazlapişiriyor. Ama odunla yananların da sonuçta bir yeri daha fazla ısıtıyorilla ki. Sorun etmedik gayet güzel.
İsim: S** K**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: tüp kısmında sıkıntı yaşadık birkaç kullanımda onun dışında kaliteli
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: ateşi ayarlamak çok zor kenar kısımları ateşi az veriyor orta kısmı çokekmekler ortadan Yanıyor kenarlar pişmiyor gönderim şansım olmadığıiçin elimde kaldı kullanmadan denemeden bilemezsiniz alacaklar düşünüpalsınlar derim
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: ürün defolu çıktı aldıktan sonra 15 gün geçti diye iade kabul edilmedi
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel beğendik fakat tutma kulplarin buntalari capakli taşlama yapilmsmis
İsim: A** ç**
Tarih: 14 Eylül 2022
Satıcı: GENÇESNAF
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba tüplü saclar hep 45 cm mi oluyor
Cevap: Merhaba evet
Soru: Tüp başlığı içinde mi
Cevap: Evet efendim başlığı ile birlikte
Soru: merhaba bunda su falan isitilir mi ?
Cevap: merhaba ısıtılmaz
Soru: Ben bunu almak istiyorum ama bittiği zaman nasıl doldurcaz benzinci dolduruyor mu
Cevap: Merhaba küçük tüp ile çalışmaktadır.başka bir şey ile çalışmaz
Soru: Tüpü nerden temin edeceğim?Sizde var mı?
Cevap: merhaba eliizde tüp yok başka satıcılarda varsa alabilirdniz
Soru: Tup var mı
Cevap: sayın müştterimiz tüpsüz.
Soru: Merhaba, ürün tüp hariç ocak kısmı komple ve kavurma sacından mı oluşuyor?
Cevap: Merhaba evet tüp hariç diğerleri set olarak geliyor
Soru: Tüp dolumu boşmu

Soru: Benim şaç önemli kalın mı ince mi bir iki yapılışta gider mi. Sağlam mı önemli olan o anneme hediye alacağım.
Cevap: Merhabalar, sacı gayet sağlam ve kalitelidir. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Soru: Çok duman yapıyor önceki aldığım daha iyi duman yapmasının sebebi nedir
Cevap: merhaba duman yapamaz ama tüpden olabilir
Soru: Ürünü büyük tüpe baglayabiliyormuyuz acaba
Cevap: Hayır efendim sadece küçük tüp uyumludur
Soru: Ürün yeni elime geçti ilk kullanım nasıl olcak saci yikayacakmiyim hiç bir bilgi yok kullanma kılavuzu nu okuyun yazıyor ama kullanım kılavuzu yok
Cevap: merhaba yıkadıkdan sonra ıslak kalmayacak şekilde kurutunuz
Soru: merhaba üstü çıkıp sadece tüp olarak kalabiliyor mu
Cevap: merhaba üst kısım seyyar tüpsüz gönderi yapıyoruz
Soru: Hayırlı işler tüp vanasını gönderiyor musunuz
Cevap: merhaba ürünün üzerinde var vanası
Soru: aygaz in yeni tip piknik tupunile uyumlu mu?
Cevap: GENEL OLARAK BÜTÜN KÜÇÜK TÜPLERE UYUMLUDUR, BAZEN APARAT UYUMLU OLMAZSA YENİ TÜPÜNÜZE APARAT TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ EFENDİM KUTU İÇİNDE BİR ADET APARAT GÖNDERİLMEKTEDİR.
Soru: Tuple berabermi?
Cevap: Merhabalar, hayır tüp hariçtir.
Soru: Tüpüde gönderiyormusunuz
Soru: Tüp üstündeki kulplu, dış bükey saç mı gönderiliyor.? Yoksa altındaki parça da mı? yani 2 parça mı ürün. Zira bende alt parça yok, ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, hem sac hem de sacın üstünde durduğu tablası gönderilmektedir.
Soru: ben şimdi hem yufka yapmak istiyorum hem saç kavurma hemde gözleme 3 de aynı özelliğe sahip mi 3 de çift yönlü mü
Cevap: İlan başlığında çift yönlü yazan tüm ürünlerimiz hem sac kavurma hem de gözleme ve yufka için uygundur.
Soru: Merhaba;bu ürünün,216 ₺ ye sattığınız üründen farkı nedir?
Cevap: merhaba farklı değil aynı ürün
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürüne Ait Resimler

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı En Uygun Satış Linki

GÜRYAN Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GÜRYAN Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.