Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Aybike

Bilgili
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Alınmaya Değer Mi?
Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Şu Anki Fiyatı 663.0 Tl'den Satılmaktadır.

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Teknik Detaylar

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürününün Satıcısı, GÜRYAN Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı ürününü 663.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Yorumlar Hakkında Bilgi
663.0 Tl ye satışta olan Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Ürün çok iyi çok kullanışlı kendime aldım gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: merkezav

Yorum: Gayet kaliteli ve kullanışlı gerçekten gerekli bişey.
İsim: Y** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: Güzel güzel
İsim: S** P**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: M** D**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: H** Ö**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: Güzel çok beğendim kullanışlı
İsim: Diyar B.
Tarih: 12 Şubat 2023

Yorum: Harika ürün
İsim: M** C** K**
Tarih: 15 Mart 2022
Satıcı: Dede E-Ticaret

Yorum: Güzel ve kullanışlı bir ürün yalnız kenarları zımparalanması lazım
İsim: C** A**
Tarih: 24 Ekim 2021
Satıcı: hasüçel.com

Yorum: Fiyatına çok göre çok güzel kuru yufka açtık, orta kısmı biraz fazlapişiriyor. Ama odunla yananların da sonuçta bir yeri daha fazla ısıtıyorilla ki. Sorun etmedik gayet güzel.
İsim: S** K**
Tarih: 14 Şubat 2024

Yorum: tüp kısmında sıkıntı yaşadık birkaç kullanımda onun dışında kaliteli
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: ateşi ayarlamak çok zor kenar kısımları ateşi az veriyor orta kısmı çokekmekler ortadan Yanıyor kenarlar pişmiyor gönderim şansım olmadığıiçin elimde kaldı kullanmadan denemeden bilemezsiniz alacaklar düşünüpalsınlar derim
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: ürün defolu çıktı aldıktan sonra 15 gün geçti diye iade kabul edilmedi
İsim: H** Ö**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel beğendik fakat tutma kulplarin buntalari capakli taşlama yapilmsmis
İsim: A** ç**
Tarih: 14 Eylül 2022
Satıcı: GENÇESNAF

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba tüplü saclar hep 45 cm mi oluyor
Cevap: Merhaba evet

Soru: Tüp başlığı içinde mi
Cevap: Evet efendim başlığı ile birlikte

Soru: merhaba bunda su falan isitilir mi ?
Cevap: merhaba ısıtılmaz

Soru: Ben bunu almak istiyorum ama bittiği zaman nasıl doldurcaz benzinci dolduruyor mu
Cevap: Merhaba küçük tüp ile çalışmaktadır.başka bir şey ile çalışmaz

Soru: Tüpü nerden temin edeceğim?Sizde var mı?
Cevap: merhaba eliizde tüp yok başka satıcılarda varsa alabilirdniz

Soru: Tup var mı
Cevap: sayın müştterimiz tüpsüz.

Soru: Merhaba, ürün tüp hariç ocak kısmı komple ve kavurma sacından mı oluşuyor?
Cevap: Merhaba evet tüp hariç diğerleri set olarak geliyor

Soru: Tüp dolumu boşmu 😂
Cevap: Merhaba tüp yoktur

Soru: Benim şaç önemli kalın mı ince mi bir iki yapılışta gider mi. Sağlam mı önemli olan o anneme hediye alacağım.
Cevap: Merhabalar, sacı gayet sağlam ve kalitelidir. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Soru: Çok duman yapıyor önceki aldığım daha iyi duman yapmasının sebebi nedir
Cevap: merhaba duman yapamaz ama tüpden olabilir

Soru: Ürünü büyük tüpe baglayabiliyormuyuz acaba
Cevap: Hayır efendim sadece küçük tüp uyumludur

Soru: Ürün yeni elime geçti ilk kullanım nasıl olcak saci yikayacakmiyim hiç bir bilgi yok kullanma kılavuzu nu okuyun yazıyor ama kullanım kılavuzu yok
Cevap: merhaba yıkadıkdan sonra ıslak kalmayacak şekilde kurutunuz

Soru: merhaba üstü çıkıp sadece tüp olarak kalabiliyor mu
Cevap: merhaba üst kısım seyyar tüpsüz gönderi yapıyoruz

Soru: Hayırlı işler tüp vanasını gönderiyor musunuz
Cevap: merhaba ürünün üzerinde var vanası

Soru: aygaz in yeni tip piknik tupunile uyumlu mu?
Cevap: GENEL OLARAK BÜTÜN KÜÇÜK TÜPLERE UYUMLUDUR, BAZEN APARAT UYUMLU OLMAZSA YENİ TÜPÜNÜZE APARAT TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ EFENDİM KUTU İÇİNDE BİR ADET APARAT GÖNDERİLMEKTEDİR.

Soru: Tuple berabermi?
Cevap: Merhabalar, hayır tüp hariçtir.

Soru: Tüpüde gönderiyormusunuz
Cevap: Merhaba tüp yoktur

Soru: Tüp üstündeki kulplu, dış bükey saç mı gönderiliyor.? Yoksa altındaki parça da mı? yani 2 parça mı ürün. Zira bende alt parça yok, ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, hem sac hem de sacın üstünde durduğu tablası gönderilmektedir.

Soru: ben şimdi hem yufka yapmak istiyorum hem saç kavurma hemde gözleme 3 de aynı özelliğe sahip mi 3 de çift yönlü mü
Cevap: İlan başlığında çift yönlü yazan tüm ürünlerimiz hem sac kavurma hem de gözleme ve yufka için uygundur.

Soru: Merhaba;bu ürünün,216 ₺ ye sattığınız üründen farkı nedir?
Cevap: merhaba farklı değil aynı ürün

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 Cm Kavurma - Yufka - Gözleme Sacı En Uygun Satış Linki

Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı: Değer Mi, Almalı Mıyım?

Ayy, tüp şüpheci bakış açımdaydım, ama bu ürüne bakınca karar vermek zorlaştı! 😄 Hem gazlı, hem pratik; piknik, gözleme, yufka için 3 işlevli bir çözüm sunuyor. Yani diyebilirim ki, kalbim şu an bu sacı almak istiyor ama aklım cebime bakıyor! 😂

Şimdi, biraz daha ciddi konuşalım. Portatif Çift Yönlü Piknik Tüpü Sacı 45 cm, Trendyol'da 663 TL fiyatla satışta ve 23 değerlendirmeye göre 4.6 puan almış. Kullanıcılar çoğunlukla ürünü beğenmiş. Öne çıkan yorumlarda, kullanım kolaylığı, kalite ve pratiklik övülmüş. Yalnızca birkaç kişi, ateşin düzgün dağılmadığına ve tüpün biraz zor ayarlandığına dikkat çekmiş. Yani genel olarak ürün güzel ama "mükemmel değil" diyebiliriz.

Eğer sıklıkla piknik yapıyorsanız, ya da evde farklı şeyler pişirmeyi seviyorsanız bu sac sizin için oldukça faydalı olabilir. Çift yönlü olması sayesinde hem yufka hem de gözleme yapma şansınız var, bu da pişirme işlerini daha da kolaylaştırıyor. Ayrıca, taşıması oldukça kolay, bu da başka bir artı!

Ama "tüp kısmı"nı ve "ısı dengesini" göz önünde bulundurmanızda fayda var. Çünkü bazen kenarlarda ısı az kalabiliyor, bu da pişirme sürecini etkileyebilir. Bir de tüpü ayrı almanız gerektiği konusunda birkaç soru sorulmuş ve tüpün dahil olmadığını belirtiyorlar, bunu da göz önünde bulundurun.

Sonuç: Alınmalı Mı?

Bu ürün, genellikle dış mekanlarda yemek yapmayı sevenler, pratik çözüm arayanlar için oldukça kullanışlı. Ancak, tüp ve ısı ayarı konusunda dikkatli olmalısınız. Eğer sabırlıysanız ve pikniklere, açık hava aktivitelerine ilginiz varsa, 663 TL'yi değerli kılabilir.

Ama beklentiniz "her şey mükemmel olsun" tarzındaysa, belki biraz daha farklı seçenekleri de değerlendirmeniz faydalı olabilir. Sonuçta, 663 TL'ye bir şey almak her zaman kolay değil, ama gözleme ve yufka ile mutlu olmak istiyorsanız, bu sacı bir şans verebilirsiniz.

Yani almayı düşünüyorsanız, biraz düşünün ama sonuçta size fayda sağlayacak bir ürün olabilir. 😌