Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6-23-24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Fiyatına Göre Alınır Mı-

Seydanur

Bilgili
Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Fiyatına Göre Alınır Mı?
Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Şimdiki Fiyatı Ile 235.53 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Kullanıcılar Memnun Mu?

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Ürünün Detayları

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Ürününün Satıcısı, Vision Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz ürününü 235.53 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Yorumlar Ve Değerlendirmeler
235.53 Tl ye satışta olan Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Bu zamana kadar neden almadığım bir ürünmüş çok işimi görüyor takısatıyorum i_f_aksesuar olarak sayfamdaki eski fotoğraflarla bariz gözalıcı tavsiye ederim
İsim: i** G** S**
Tarih: 23 Ekim 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: gotoptan

Yorum: henüz açmadım ama ürün paketlemesi gayet özenliydi. akşam açtığımdayorumumu fotoğraf ekleyerek yenileyeceğim.
İsim: h** ö**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: Uygun Market

Yorum: Ürüne bayıldım , çok kullanışlı , sadece sağ tarafı biraz eğimli duruyoro da malzemesi kaynaklı olabilir ☺️ hızlı teslimat , güvenilir satıcı 🙏🏾
İsim: M** D** Ç**
Tarih: 05 Eylül 2023

Yorum: Perdelerini pek beğenemedim daha kaliteli bişey yapılabilirdi ama yinede idare eder yeni açacağım online mağazam için aldım. İş görür 👍🏻♥️Markam için dua edinnn öpüldünüz @kotstore.tr
İsim: Kader E.
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: Benim işimi gördü Takı çekimi için aldım ışık yeterli beğendim @berasaccessories
İsim: G** K**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: harika bir ürün 😊
İsim: **** ****
Tarih: 28 Nisan 2022
Satıcı: Genc Home

Yorum: çok güzel bir ürün küçük ürünleri sanki stüdyoda çekilmiş gibi gösteriyor
İsim: s** r**
Tarih: 19 Ocak 2022
Satıcı: MARKAFOX

Yorum: Güzel. Kullanışlı
İsim: S** C**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: SARFEX STORE

Yorum: göründüğü gibi aynı geldi iş görüyor , küçük bir işletme olarak güzelfotoğraflar çekebiliyoruz sayesinde , teşekkürler
İsim: Y** P**
Tarih: 15 Kasım 2021
Satıcı: Bestbuystore

Yorum: Küçücük ve harika işler yapıyor 🙏
İsim: F** H**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Küçük ama iş görüyor iki adet siyah fon koyulmuş idare eder
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: Maalesef kırık geldi , biraz boyut olarak ufak fakat takı bubble mumçekimi yapacaklar alabilir, ama şunu söylemeliyim yeni başlayan bütçekısıtlılığı alanlar çekimleri için tercih edebilir başarılı çekimlerçıkar fiyat performans başarılı. Bana kırık geldiği için bunu tekraralmak yerine800 tl lik 40x40 üstten çekimlisini aldım
İsim: M** E**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: Ürün kurulumu nasıl yapılıyor
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: Işık yetersiz
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: ürün plastik katlamalı falan güzel düşünülmüş fakat çekim alanı birazküçük ve daha fazla iç renk seçeneği olabilirdi haricinde gayet kullanışlı
İsim: Bilal U.
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: İşimizi çözdü
İsim: M** S** E**
Tarih: 30 Temmuz 2023

Yorum: tesekkurler
İsim: E** D**
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: Fotoğraflar için gün ışığına ihtiyaç duymuyoruz artık
İsim: R** d**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: Güzel bir ürün
İsim: Ş** G**
Tarih: 24 Ekim 2022

Yorum: Güzel bir ürün ama daha büyüğünü tercih etsem daha iyi olurdu
İsim: Gulsen B.
Tarih: 17 Şubat 2022

Yorum: Ürün iki adet siyah arka fon ile geldi. Beyaz olan çıkmadı. Koyu renkliürünlerimin görsellerinde bu bana sorun çıkarır ama iade etmiyorum ürüniş görür mini objelerde iyi iş yapıyor. Satıcı özensiz tavsiye etmem amaürün f/p olarak iyi alınır
İsim: F** T**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: nasıl bir firmasınız fotoğraf çadırı yerine bunu nasıl yolluyorsunuztrendyol gibi bir kuruluş da bulunmanız gerekiyor şok oldum resmen birde üzerinde fotoğraf çadırı yazıyor şaka gibi
Tarih: 22 Ağustos 2023

Yorum: berbat bir ürün kalite sıfır kartondan çadır yapsam daha kaliteli oluriade ediyorum tavsiye etmiyorum almayın
İsim: h** t**
Tarih: 14 Kasım 2021

Yorum: kenar kısımlarındaki açıklık belli oluyor,anlatıldığı gibi çok küçük boy
İsim: s** y**
Tarih: 01 Kasım 2021

Yorum: üründe yamulma var düzeltemedik küçük ürünler için ideal
İsim: F** Y**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: Zest Home

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: merhaba çanta çekimi için uygunmudur
Cevap: evet uygundur efendim

Soru: merhaba arka fon bir siyah bir beyaz gelicek değilmi
Cevap: Merhaba iki adet siyah fon gelmektedir

Soru: merhaba, ustten cekim deligi var mi?
Cevap: Var ,üstten çekim yapabilirsiniz

Soru: ayakkabı çekimleri için uygunmu
Cevap: Küçük gelebilir efendim.

Soru: merhaba kaç renk fon var? üstten çekimi var mı?
Cevap: Merhaba efendim tek renk mevcuttur. Maalesef

Soru: merhaba urum tasıma çantası mevcutmu birde hangi kargo ile gonderiyorsunuz
Cevap: hayır yoktur. aras ve trendyol express ile çalışıypruz.

Soru: İçine ayakkabı girer mi ve rahat resim alabilirmiyim
Cevap: girmez efendim

Soru: siyaah varmı?
Cevap: Merhaba ürün standart olarak beyazdır siyah fon yanında gönderilir

Soru: selamlar kolay gelsin, hangi şehirden gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhabalar, Tekirdağ/Çerkezköy efendim. Trendyol Express ile gönderim sağlıyoruz.

Soru: Merhaba , bebek kıyaferleri çekimi için uygun olur mu acaba ? Yada uygun ölçüler de var mıdır
Cevap: küçük gelebilir efendim. mağazamızda 40 x 40 var ona bakın isterseniz.

Soru: Merhaba , ürünü almak istiyorum fakat çoğu çadırlarda led Işık’ların yetersiz olduğu belirtiliyor . Siz ürününüze garanti verebiliyor musunuz
Cevap: yanıtlandı

Soru: merhaba gözlük çekimi için uygun mudur acaba?
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba ürün konsept için küçük mü
Cevap: Merhaba ilan açıklamasında ölçüsü belirtilmiştir

Soru: Merhaba. İki alt taban rengini de yolluyor musunuz siyah ve beyaz zemin olarak
Cevap: siyah zemin olarak gönderiliyor efendim.

Soru: Aras ürünü getirmiyor o yüzden dedim size zararı olur.Bende Trendyol saticisiyim Trendyol expres getirmezse lütfen arasa vermeyin
Cevap: Direk sisteme aras olarak düşerse tekrardan tex kargoya çeviremiyoruz bilginiz olsun. Dilerseniz başka satıcılara da sorabilirsiniz başka kargo firması ile çalışanlar olabilir.

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Portatif Işıklı Ürün Fotograf Çekim Çadırı 22.6*23*24cm 2 Fonlu Siyah-beyaz En Uygun Satış Linki