Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı En Düşük Fiyat Nerede-

Senay

Bilgili
Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Anlık Fiyatı 2399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Memnuniyet Oranı Nedir?

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Hakkında yaklaşık .

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Ürün Detayları

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı ürününü 2399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Ürünü Kullananların Görüşleri
2399.0 Tl ye satışta olan Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: Çok teşekkür ederiz ürün güzelce ambalajlı ve hızlı kargo edilerekelimize ulaştı satıcı firmaya yetkilileri gayet ilgili ve anında cevapveriyor tekrar teşekkür ediyorum
İsim: mustafa a.
Tarih: 30 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek

Yorum: Ürün sipariş verdikten sonra ertesi gün geldi, kalitesi çok güzelbeklentimin üstünde, moda çekimi yapıyoruz iki ışık aldım çok yeterlioldu, firmaya teşekkür ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Ürün çekimlerim için aldım ama bırtane yeterlı degıl bugun ıkıncısınıdealdım sarı beyaz ayarlanabılır ısıgı ve ısık gucu ayaklı çok guzel
İsim: S** K**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: Beyler ürün kaliteli sabah geldi bakmadigim yeri kalmadı güzel amaaçarken biraz dikkatli olun en altındaki üç ayak yukardan çekmeyleaçılıyor alttan zorlamayın!
İsim: E** Ö**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Eşim dövmeci fotoğraf çekimlerinde kullanıyor patlamaya ama aydınlıkharika fotoğraflar çıkıyor ortaya.
İsim: M** d**
Tarih: 13 Ağustos 2022

Yorum: ışık performansını beğendim, 2 tane aldım ama birinde fotodaki kısımyalama oldu, anlamadım, açı ayarlamaya yarayan kısım, umarım yedek parçagönderebilir satıcı
İsim: E** D**
Tarih: 26 Eylül 2023

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Merhaba ofis içi aynadan butik çekimlerinde yeterli aydınlatma sağlar mı
Cevap: Merhaba Efendm evet tabiki soft beyaz aydınlatma sağlar

Soru: Merhabalar, bu ürün LED -396 dan performans olarak daha iyi bir ürün mü dür ? Üst modeli gibi mi ? Yemek fotosu çekmek için
Cevap: Merhaba Efendim ikisinin özelikleri farklı 396 birim alana daha yoğun ışık verir soft geniş alana soft beyaz ışık verir

Soru: merhaba. gölge yaratır mı? ve normal led ışıktan farkı nedir? teşekkürler
Cevap: Merhaba Efendim bu ürün soft beyaz ışık verir çekim yapacağınız alan genişse iki adet almanızı tavsiye ederiz. gölge konusu biraz sizin çekim yaptığınız açıyla ve ortamdaki diğer ışıklarla alakalı

Soru: Merhaba tripot dahil mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet dahil

Soru: bayan ve çocuk giyim çekimleri için istediğim resimleri bu ışıkla alabilir miyim ? elinizde bu ürün varmi
Cevap: Merhaba Efendim evet var fazlasıyla alırsınız ama çift taraflı ışık daha çok işinize gelebilir ya bu üründen iki tane ya da softbox 2 tane

Soru: Ürünleri nasıl bi çantada zarar gelmeden götürenilirim
Cevap: Merhaba Efendim boyutuna uygun herhangi bir çantada taşıyabilirsiniz nereye götüreceğinzi veya kargo ile mi götüreceğiniz konusunda durumlar değişir tabiki

Soru: Merhaba makyaj ve Türban çekimi için kullanacağım hangi modeli önerirsiniz ?
Cevap: Merhaba Efendim, ışıkla çekim yapılacak alan arasında ne kadar mesafe var acaba?

Soru: Merhaba kaç inc acaba?
Cevap: Merhaba Efendim 376x266x26 mm ölçüleri

Soru: Merhaba makyaj ışığı olarak kullanıcaz ürünü aynaya yapışma yada tutturma aparatı varmı tutturabilirmiyiz
Cevap: Merhaba Efendim kendi içerisinde yapıştırma aparatı yok fakat sağlam bir yapıştırırcıyla olur kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba sl288a ürünün 15v 3amper adaptör satışınız varmı?
Cevap: Merhaba Efendim adaptörünü ayrı olarak ilana koyup satmıyoruz maalesef

Soru: sl 288 değil mi? arkasında adaptör yeri var mi? elinizde 2 adet var mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet 288 adaptör yeri var ekstra batarya ile çalıştırmak isterseniz batarya yeri de var. Stok sorunumuz yoktur.

Soru: Merhabalar, ürünün Kademeleri varmı? yoksa sadece on/off şeklindemi ? bir roll ile çevirerek ayarladığımız bir güç anahtarı mevcut mu ?
Cevap: Merhaba Efendim ürün dimmerlidir istediğiniz ışık seviyesinde kullanabiliyorsunuz

Soru: Merhaba bu ışık tüm gün çalışabilecek düzeydemidir her gün 6-7 saat durmadan yanarsa ömrü ne kadar olur?
Cevap: Merhaba Efendim ömrü oldukça uzun tam net söyleyemeyiz yanıltmamak için

Soru: Ürünü bebek çekiminde kullanacağım iş görür mü
Cevap: Merhaba Efendim evet görür

Soru: Bu üründen var mı 2 adet ona göre alım yapacağım
Cevap: Merhaba Efendim iyi ki sordunuz maalesef şuanlk yok size bilgi vereceğiz geldiğinde isterseniz

Soru: Ürünü makyaj çekimleri için almak istiyorum ışık yeterli olur mu ve katlandığında çok ağır mı taşınabilirlik önemli
Cevap: Merhaba Efendim gayet yeterli bir ürün ışık seviyesi ayarlanabilir olduğu için makyaj için uygun taşınabilirlik konusunda pek sorun yaşanacağını düşünmüyoruz ağır bir ürün değil

Soru: Ürün şarj aletiyle birlikte mi gönderilecek
Cevap: Merhaba Efendim direk adaptörü var

Soru: Merhaba ışık gün ışığı mıdır acaba
Cevap: Merhaba Efendim hem gün ışığı hem beyaz ışık olabiliyor

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Profesyonel Sl-288a Led Işık Soft Stüdyo Işığı Softbox 2m Stand Işık Ayağı En Uygun Satış Linki