Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot En Düşük Fiyat Nerede-

Gulsah

Bilgili
Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Alınmaya Değer Mi?
Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Güncel Fiyatı 649.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Teknik Açıklamalar

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Ürününün Satıcısı, bovinox Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot ürününü 649.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Yorumlar Hakkında Bilgi
649.99 Tl ye satışta olan Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Ürünü beğendim açıkcası bu kadar iyi geleceğini düşünmüyordumbeklediğim daha iyi çıktı kesinlikle almanızı tavsiye ederim ayrıcapaketlemesi de gerçekten güzeldi hiç bir hasarı yoktu teşekkürler ☺️
İsim: N** K**
Tarih: 18 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: gnctech

Yorum: Süper, uygun fiyata aldım 550 TL Eylul 2024 ve çok memnun kaldım. Sağlambir şey ve diğerleri gibi ucuz, sallantılı değil.
İsim: Y** E** Y**
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Branzino

Yorum: Harika 👍🏻👍🏻
İsim: A** E** Ş**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Kaliteli tripod, sürekli burdan alıyorum
İsim: E** Ö**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Kullanışlı işimi görüyor paketleme güzeldi taşıma çantası da var
İsim: v** a**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Çok iyi ve kaliteli. Biz çok beğendik.
İsim: D** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Aralık 2023

Yorum: çok kaliteli tavsiye ederim
İsim: Ö** n**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Güzel ürün parasının ürünü
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: ürün fiyat performans ürünü
İsim: Hızır A.
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: Oldukça kaliteli. Çok beğendim
İsim: E** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Kasım 2023

Yorum: Kargodan hasarlı olarak bize ulaştı idaesini yaptık
İsim: Menderes A.
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: Beklediğim gibi geldi teşekkürler 🙏🏻
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Çok kullanışlı bir tripod herkese tavsiye ederim
İsim: M** B**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Çok kaliteli
İsim: Jasurbek S.
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Ben böyle kargo görmedim süper hızlı 24 saat de elime geçti ürün de iyibence orta kalite yani
İsim: y** A**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: uzun kullanmadan yorum yapmak çok mantıklı olmasa da, genel manadabeklediğimden daha kaliteli. daha evvel biraz daha uygunları almıştımfarkı şu an anladım. Buna 2 kat parayı baştan verin keyfinize bakın.
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Ürün kırık geldi maalesef içerisi hiç kontrol edilmiyor kargoyaverilirken. Bir de Sendeo kargosuyla çalışıyorlar o kadar geç geliyor kikargo, hem geç hem de kırık gelmesi çok üzücü 💔
İsim: M** M**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: Ayaklar sağlam ama üst makara tek kullanımda kırıldı
İsim: Serkan A.
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: ürün fiyata göre iyidir.bir küçücük kiriği var kargoda olduğunudüşünürüm.işimi engelleyecek bir kirik olmadiğindan 5 yildiz deyerlendiricem.Tesekkurler
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: her sey gayet guzelde ta ki cekim gunu boyunu uzatirken o minik kolunbozulmasina kadar… cekimde rezillik yasadik nerede yaptiracagimi dabilmiyorum iletisime gecilirse sevinirim
İsim: Gülsüm K.
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Ürün ayaklarından bir tanesinin bağlantı yeri kopuk olarak geldi.Kargolama esnasında olmadığı kesin çünkü herhangi bir darbe yok, kopukparça kutuda yok vs. İnsan bunun gözden kaçmış bir hata olmasınıarzuluyor. Yoksa hasarlı bir ürün neden bilerek müşteriye gönderilir ki?
İsim: F** G**
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: çok kalitesiz. plastik akşamlar o kadar kalitesiz ki hep kırıldı. iade yapıyorum
İsim: m** g**
Tarih: 24 Kasım 2023

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Sıkça Sorulan Sorular

Soru: iki gözlü el dürbünü için tripod arıyorum nasıl bir şey almalıyım
Cevap: Dürbününüzde tripod girişi var mı? Yarı profesyonel veya profesyonel ürün almanızı öneririm. Tripod boyu önemli değilse sizin için 140-150 -170 cm uygun olur

Soru: Merhaba, ürünün taşıma kapasitesi kaç kg?
Cevap: Merhaba 3kgya kadar taşıma kapasitesi mevcut efendim

Soru: Merhaba, Sony Zv E-10 için uygunmudur acaba?
Cevap: Uygun efendim

Soru: merhaba . bir de bu ürün icin sorucam. a71 samsung a uyumlumu?
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Merhaba. Bazı görsellerde üç kilitli, bazılarında iki kilitli versiyonlar var. Satışta olan üç kilitli midir? Bir de başka bir soruda cevap vermişsiniz, yanında telefon tutacağı kesin olarak geliyor, değil mi? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba 2 kilitli efendim ürün. Görsellerdeki sorunu düzeltiyoruz. Katolog çekimi kaynaklı sorun olmuş

Soru: Lazer terazi için uyumlumu acaba
Cevap: Evet efendim

Soru: merhaba vankyo Leisure 495W projeksiyon cihazı için kullanmak istiyorum, uyumlumudur?
Cevap: merhaba tripodlarda vida girişi standart oluyor efendim tüm modellerde. cihazınınzda tripod girişi varsa uyumlu olur

Soru: Merhaba, ürün görselde gözüktüğünün aynısı mıdır yoksa görseller temsili midir? Tripodun yanında telefon için klips de gelmekte midir?
Cevap: Merhaba efendim görselde göründüğü şekilde gönderilmektedir

Soru: 0q atmanız mümkün mü tel. nasıl yerleşecek,?
Cevap: içerisinden çıkan telefon tutucu tripoda takılıyor daha sonra telefon tutucya telefon yerleştiriliyor efendim

Soru: Ben bunu sırt çantamda taşıyabilirmiyim ?? Sığar mı ??
Cevap: En kısa hali 55 cm fakat kendi taşıma çantasıfa var efendim kutu içerğinde askılı. Görsellerde yok sanırım

Soru: merhabalar,iyi çalışmalar. ürününüz apple 14 pro max için boyutu uygun mudur, hem yatay hemde dikey şekilde telefonu takabiliyor muyuz?
Cevap: merhaba uygun efendim başlık kısmı istediğiniz açıya ayarlanabiliyor

Soru: Görseldeki aynı ürün mü gönderilmektedir?
Cevap: İlk görselde küçük bir hata var efendim uzatma 2 kademeli ilk görselde 3 kademe olarak görünüyor. Onun dışında görselin birerbir aynısı

Soru: ürün ağırlığı nekadar ve ne kadar ağırlık taşır ayaklar metal mi aliminyum mu
Cevap: 1.6 kg ürün ağırlığı efendim metal ayaklı.

Soru: redmi note 8 pro ile retmi note 10 a uygun mu
Cevap: Evet efendim uyumludur

Soru: uzaktan kumanda çekim aparatı var mı acaba
Cevap: Bu üründe kumanda yok efendim dilerseniz kumanda olan ilanımızda var

Soru: Canon EOS 2000d fotoğraf makinesi için uyumlumu
Cevap: uyumlu efendim tüm tripodlarda giriş standart oluyor

Soru: merhabalar Canon EOS 60d ile uyumlu mudur
Cevap: Merhaba tripodlarda girişler standart oluyor efendim. Makinenizde tripod girşi varsa uyumlu olur. Taşımasında herhangi bir sorun olmaz ürün profesyonel tripod

Soru: Merhaba. Ürün paketlenmiş haliyle kaç kg?
Cevap: 1.7 kg efendim

Soru: tripodun uzaktan kumandası var mı
Cevap: bu modelde yok efendim

Soru: merhaba dji action 4 kamera için uyumlumu ?
Cevap: Merhaba kameralar için uygundur efendim altında bağlantı yeri mevcutsa

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Profesyonel Telefon ve Kamera Uyumlu 150Cm Taşıma Çantalı 3 Kademeli Açılabilir Ayak Tripot En Uygun Satış Linki