PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Alanlar Memnun Mu-

Nilufer

Bilgili
PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Ürün Alınmaya Değer Mi?
PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Anlık Fiyatı 31899.0 Tl'den Satılmaktadır.

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Detaylı Açıklama

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Ürününün Satıcısı, Profilo PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL ürününü 31899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Kullanıcı Geri Bildirimleri
31899.0 Tl ye satışta olan PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Ürün sağlam ve tam istediğim gibi geldi teşekkür ederim.
İsim: Ahmet C.
Tarih: 24 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK

Yorum: ürün güzel sorunsuz kullanıyorum satıcı ilgili
İsim: F** T**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Mevlana Ticaret

Yorum: Eskişehir de annem icin aldik. icinin derinliği ve kullanimi guzel birdolap. tasimaci firma zamaninda teslim etti. iki gun içinde de servistengelip kurulum yapıldı. alicak olanlar tereddütsuz alabilir .
İsim: A** B**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: kargo ve montaj gayet iyiydi gelmesi bir hafta sürdü ürün gayet güzel
İsim: m** t**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: Vizyona

Yorum: Sorunsuz şekilde elimize ulaştı ve aynı gün kurulumu yapıldı. Satıcı dailgiliydi. Ürünün kendisine fazla yorum yapamam. Az çok araştırıp aldıkzaten. Markaya da güvendik. Genişliği ideal. Tavsiye ederim.
İsim: Ö** K**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim
İsim: Ç** T**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli çok beğendim kargoda falan hiçsıkıntı yaşamadım
İsim: **** ****
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: guzel genis kullanisli tam istedigim gibi...
Tarih: 10 Mayıs 2024
Satıcı: BİRTEK AVM

Yorum: Profilo iyi bir marka teslimatı da her şeyde çok güzel ama kenarları çokfazla ısınıyor bu da hata mıdır bilmiyorum Profilo markasını neden böylebir şey yaptığını anlam veremiyorum
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: fiyat performans ürünü teşekkürler
İsim: Ü** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: Vizyona

Yorum: Satıcı firma çok ilgiliydi fakat horoz lojistik merdivenden çıkmaz diyeapartmanın önüne bırakıp gitti kendi imkanlarımızla çıkardık. genişliğiçok ideal
İsim: E** C**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: dolap çok güzel içi de baya geniş sadece teslimatta sıkıntı yaşadıkkargocu merdivenlerden cikartamadi servis taşıma işlemi yapmıyor sizdenbekliyorlar satıcı taşıma için ekstra ücret ödeneceğini söyledi eğermerdivenleriniz darsa ve dolap dönmeyecek şekildeyse internetten almayın
İsim: A** S** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Temmuz 2024

Yorum: yıldız vermye bile gerek duymadığım bir ürün teslimatı yaşadım üründehiç bir sıkıntı yoktur ama teslimat çok kötü gelip bina girişinebırakmalarınamı kızayım eve çıkarmak için ekstra ücret istediğine mi,kızayım getiren horoz lojistik firmasının beceriksizliğine veilgisizliğine mi kızayım kesinlikle internetten büyükeşya almayın vealdırmayın ilk defaDevamını Oku
İsim: Ç** Ü**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: dolabin üst kapağını kapatırken alt kapağı aralanip kapanıyor.altkapağını kapatırken üst kapağı aralanip kapanıyor. Ben hayatımda böyleBi olay yaşamadım hiç. profilo kalitesine de yakistiramadim
İsim: m** t**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: kahvecioglu

Yorum: Öncelikle herkese merhaba. Yorum yapmak için ürünün gelmesini vekurulumun yapılmasını bekledim. Ürün gerçekten çok güzel ve özellikleriolan bir dolap. İç kısmında bulunan özel bölümler mevcut. Kargobeklediğimden çok çok hızlı geldi 4 gün içinde teslimat yapıldı 1 gündeservis için bekledim toplam 5 günde herşey tamamlandı. çok memnun kaldımtavsiye eDevamını Oku
İsim: Y** F**
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: sorunsuz geldi firma da sürekli aradı ilgilendiler.
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Profilo kalitesine diyecek bir şey yok fakat horoz lojistik firması tambir fiyasko 8 günde getirdiler üstüne birde yan tarafında hafif birgöçükle. Satıcıyı aradığımda çokta ürünün ve müşterinin yanında durmadı.Lojistik firması zaten fark etmediğimiz için uyanıklık yapmış hiçseslenmemiş. Sonuç olarak almaya karar verirseniz bir kez daha düşünün
İsim: A** A** A**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: 587 lt yazıyor fakat gönderilen ürün 542 lt bunu göz önünde bulunduraraksipariş verin. Toplam hacim açıklama kısmında 576-600 lt yazıyor fakatnet hacim ancak 542. Paketlemesi iyi, ceva lojistikle teslim edildikurye arkadaş sağ olsun kata kadar teslim etti. 4 gün gibi bir süre degeldi. Ebatlar olarak baya büyük.
İsim: L** Ç**
Tarih: 21 Mart 2024

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhabalar Elazığ ve ilçelerine gönderim varmi
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz. Blignize.

Soru: hangi kargoyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar, CEVA lojistik ile. Bilginize

Soru: 10 yıl kompresör garantisi var mı teşhir ürünü mudur
Cevap: Merhaba mevcut efendim. Sıfır kapalı kutu üründür

Soru: merhaba Erzuruma gelir mi kac gun surer. bir de garantisi kac yıl
Cevap: 1 hafta sürüyor efendim

Soru: kapi 83 cm geçermi paketli hali
Cevap: Merhabalar, en 81 cm, derinlik 88 cm. Paketli hali. Bilginize.

Soru: kayseri tomarzaya gönderiyormusunuz
Cevap: Horoz geliyorsa göndeririz efendim

Soru: iyi günler kapı sola doğru açılmasını istiyorum nasıl yapabiliriz
Cevap: Servis kurulumu yaparken talep edebilirsin

Soru: Mardin'e tahminen kaç günde gelir bugün alsam
Cevap: BİR HAFTA SÜRER EFENDİM

Soru: merhaba ürünü kahramanmaraş ekinözü ilçesine gönderim yapabiliyor musunuz
Cevap: Merhabalar evet gönderim yapıyoruz. Bilginize.

Soru: Antalya ya gönderdim yapıyormusunuz.
Cevap: Merhabalar, evet gönderim yapıyoruz. Bliginize

Soru: merhaba biz Alanya da yaşıyoruz urunu hangi kargo firması getirir
Cevap: Merhabalar, CEVA lojistik ile gönderim yapıyoruz. Blignize

Soru: sınıfı f mi
Cevap: E sınıfı efendim

Soru: Profilo PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL kapının yeni 74 santim boyu 1.90 seçtim buzdolabının kapaklarını çıkarsak kapıdan geçer mi yani 74 santim kapıdan bu buzdolabı geçer mi
Cevap: Servise sormanızı rica ederiz

Soru: selam aleyküm Adıyaman Besni ilçesine gönderi yapıyomusunuz
Cevap: Merhaba efendim evet yapıyoruz.

Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: Merhabalar evet Türkiye geneli kurulum ücretsiz. Bilgnize.

Soru: merhaba .2176wfan ile arasındaki fark nedir?
Cevap: 2176 kulplu efendim fark bu

Soru: wifi varmı
Cevap: Merhabalar, Wifi yok. Bilginize.

Soru: Merhaba en geniş iki kapılı kodunu alabilirmiyim
Cevap: merhaba efendim 3086 veya 2086 modellerine bakınız

Soru: Merhaba! A+ enerji sınıfımı bide mardin mazıdağı ilçesine gönderim varmı
Cevap: Merhabalar, baktığınız ürün yeni enerji tebliğine göre E sınıfı bilginize.

Soru: merhaba, kurulum zorunluluğu var mi? ceyiz icin alip en az 1 sene bekleteceğim makinayi
Cevap: Merhaba, ürün kutusu açılmadığı sürece dilediğiniz zaman kurulum yaptırabilirsiniz efendim.

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT--DIJITiTAL En Uygun Satış Linki

PROFİLO BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT Dijital Buzdolabı: Alınmaya Değer Mi?

Profilo BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT Dijital Buzdolabı, özellikleri ve kullanıcı yorumları göz önünde bulundurulduğunda, almayı düşünenler için oldukça dikkat çeken bir ürün. 31.899 TL fiyatı ile satışta olan bu modelin, geniş iç hacmi ve dijital özellikleri, kullanıcılar tarafından sıklıkla övgüyle bahsedilen detaylardan.

Kullanıcı Yorumları ve Deneyimler

Profilo BD2076WEXN buzdolabı, toplamda 26 değerlendirme ve 4.5 ortalama puanı ile genel olarak yüksek bir memnuniyet seviyesi sunuyor. Kullanıcılar, ürünün sağlamlığını ve kullanım kolaylığını özellikle vurgulamış. Öne çıkan yorumlar arasında, "ürün sağlam ve tam istediğim gibi geldi" ve "dolap çok güzel içi de baya geniş" gibi ifadeler var. Ayrıca, ürünün kurulumunun hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılması da memnuniyet yaratan diğer bir özellik.

Ancak, bazı kullanıcılar teslimat süreci ve kargo firması ile ilgili olumsuz deneyimler yaşamış. Özellikle kargo şirketlerinin ürünü zamanında teslim etmeyişi veya taşıma sırasında yaşanan sıkıntılar, kullanıcıları zaman zaman hayal kırıklığına uğratmış. Bununla birlikte, ürünün genel kalitesi ve kullanıcı deneyimleri çoğunlukla olumlu yöndedir.

Ürün Özellikleri ve Avantajları

PROFİLO BD2076WEXN, 578 litre kapasitesi ile büyük aileler için ideal bir seçenek olabilir. E sınıfı enerji verimliliği ile enerji tüketimini düşürerek tasarruf sağlarken, no frost teknolojisi sayesinde buzlanma sorunuyla da başa çıkıyor. Ayrıca, dijital kontrol paneli ile sıcaklık ayarları oldukça kolay yapılabiliyor.

Ürünün kurulumunun Türkiye genelinde ücretsiz olduğunu belirtmek önemli. Ayrıca, kompresör garantisinin 10 yıl olması da uzun vadede güven sağlayan bir özellik.

Fiyat-Performans Değerlendirmesi

31.899 TL gibi bir fiyat etiketi, biraz yüksek olabilir ancak Profilo markasının sunduğu kalite ve uzun vadeli kullanım düşünülerek, fiyat/performans açısından tatmin edici bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yine de, fiyatın yüksekliği göz önünde bulundurulduğunda, alıcıların teslimat sürecini ve kargo firmalarını dikkate alması faydalı olabilir.

Sonuç olarak, Profilo BD2076WEXN BZD-NOFROST-578 LT Dijital Buzdolabı, geniş iç hacmi, dayanıklılığı ve kullanışlı özellikleri ile yüksek kalite arayanlar için ideal bir seçenek olabilir. Ancak, satın almadan önce, kargo ve teslimat süreçlerine dikkat etmekte fayda var.

Eğer kaliteli ve geniş bir buzdolabı arayışındaysanız, Profilo BD2076WEXN beklentilerinizi karşılayabilir. Yine de, tercihlerinizin detaylı şekilde gözden geçirilmesi her zaman en iyi sonucu verecektir!

benzerkonular_benzer_konular