MelekKehanet
Bilgili
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Bu Ürünü Almalı Mı?
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Şimdiki Fiyatı Ile 31049.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Açıklama Ve Özellikler
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürününün Satıcısı, Samsung Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv ürününü 31049.0 Tl'den Satılmaktadır.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
31049.0 Tl ye satışta olan Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: ürün çok iyi güvenerek alış veriş yapacağınız bir satıcı
zatenpuanlarinda bunu gösteriyor herşey için çok teşekkür ler
İsim: B** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Electronikpazar
Yorum: Ürünü sorunsuz teslim aldım kurulumu da hemen yapıldı avm fiyatındandaha uygundu teşekkür ederim
İsim: Ö** H**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Satıcı: KB DTM
Yorum: Bence lg tv bundan daha güzel fazla beyenmedim
İsim: i** a**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: hız,sağlam paketleme harika bravo
İsim: A** E** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Eylül 2024
Satıcı: Güreller
Yorum: Güzel kalite
İsim: C** O**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Fiyatına göre çok çok iyi,çok kaliteli bir televizyon
İsim: D** A**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Satıcı: Helya Home
Yorum: Bence fiyatına göre gayet iyi.
İsim: h** ö**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: görüntü ve ses kalitesi çok güzel daha önce başka bir siteden aynı TV yisipariş etmiştim 2 sefer iptal oldu buradan aldık memnunuz zamanındateslim edildi hızlı kargo oldu horoz kargo görevlilerine ve trenyolailgileri nedeni ile teşekkürler TV nin kumandası güneş enerjisi ve typec ile şarz oluyor. pil ile uğraşmıyorsunuz. smart hızlı, TV yi tavsiyeDevamını Oku
İsim: Hasan Ü.
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: Çok güzel tavsiye ederim
İsim: N** A**
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Ürün sipariş verdiğim gün geldi, ertesi gün de kurulumu yapıldı.Öncelikle süper hız için teşekkür ederim. Yorum yapmadan önce birazkullanmak istedim. Tv den çok memnunum görüntü kaliyesi de iyi. Tavsiyeederim fiyat performansı harika bir ürün
İsim: S** M**
Beden: 26 Mayıs 2024
Yorum: ürün bugün geldi sorunsuz teslim edildi.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım çeyizlik bekliyor. 3 günde geldi. umarım açınca bir süpriz olmaz.
İsim: n** ç**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Ürürn geldi pazartesi halen servis gelmedi bugun perşembe oldu
İsim: K** G**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Uzunluğu ve boyu kaç cm
Cevap: TV Genişliği (Ayaklı) 1232.1 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 745.9 mm TV Derinliği (Ayaklı) 224 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1232.1 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 708.2 mm TV Derinliği (Ayaksız) 25.7 mm TV Ağırlığı (Ayaksız) 15.5 kg TV Ağırlığı (Ayaklı) 15.8 kg
Soru: Neden tizen tizenler İngilizce konuşuyor
Cevap: Türkçe menü var efendim
Soru: Mrh kasko varmı acaba bir yıl ücretsiz
Cevap: Öyle bişi bizde yok efendim
Soru: merhaba tv de subafır varmı
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: kaç herz oluyor
Cevap: merhaba, 60hz dir
Soru: Meraba kumandasında seslı komut sıstemı mevcutmudur
Cevap: Merhaba evet mevcuttur
Soru: içinden duvar bağlantı aparatı çıkıyor mu çıkmıyorsa kaç paraya takıyorlar
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde bulunmamaktadır.
Soru: tv nin model yılı nedir?
Cevap: 2023 efendim
Soru: kumandası akıllı kumanda mıdır.insallah teşhir ürünü değildir
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda yoktur. Standart kumanda ile gelmektedir. Teşhir ürünü satışımız yoktur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün kaç ekran acaba (127, 160 vs)
Cevap: Merhaba 138 ekran
Soru: Merhaba ,Q60C ile Q67C arasındaki fark nedir ? .
Cevap: Hiç bir fark yok aslinda ama q67 genelikle ithal oluyor q60c ise samsung Türkiye garantisi altında oluyor efendim
Soru: samsung 55Q67c 55 aynı televizyon aynımı
Cevap: hayır efendim o alt modeldir bu model samsung bayilerinde satılır sadece
Soru: Yenileme değeri kaç ms acaba hertz olarak değil ms i merak ediyorum
Cevap: Merhabalar efendim Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım.
Soru: merhaba bu tv nin 127 cm olanı varmı aynı özellikte olan
Cevap: var efendim. https://www.trendyol.com/samsung/qe...rchantId=106202&filterOverPriceListings=false
Soru: Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd BU ÜRÜN AÇIKLAMASINDA LED YAZIYOR AMA QLED DEĞİL Mİ. 60C MODELİ SANIRIM BU BİRDE BUNUN 60A OLANI MI VAR ÖĞRENEBİLİR MİYİM
Cevap: Merhabalar detaylı sorularınız için Samsung Müşteri Hizmetlerinden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Saygılarımız ile
Soru: Merhaba 55q60c tv alacağımda duvara montaj aparatları kutuda cıkıyor mu cıkmıyorsa aparatları için link atsamısınız
Cevap: Merhaba efendim askı aparatı içinden çıkmaz. Çeşitli markalar var 55inç büyüklüğüne uygun aparatlar alabilirsiniz maalesef mesajlaşmadan link atma iznimiz bulunmuyor
Soru: Hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba efendim horoz lojistik firmasiyla.
Soru: merhabalar görüntüleme teknolojisi olarak Led midir yoksa Qled mi?
Cevap: qled tir efendim
Soru: internete baglanabiliyor mu? youtube falan
Cevap: Merhaba, Üründe Tizen işletim sistemi bulunmaktadır. Çeşitli uygulamalar ile internete bağlanıp içerik izleyebilirsiniz.
Soru: Merhaba üründe Airplay özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürünün Fotoğrafları
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Şimdiki Fiyatı Ile 31049.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Açıklama Ve Özellikler
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürününün Satıcısı, Samsung Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv ürününü 31049.0 Tl'den Satılmaktadır.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
31049.0 Tl ye satışta olan Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: ürün çok iyi güvenerek alış veriş yapacağınız bir satıcı

İsim: B** K**
Tarih: 25 Nisan 2024
Yorum: Ürünü sorunsuz teslim aldım kurulumu da hemen yapıldı avm fiyatındandaha uygundu teşekkür ederim
İsim: Ö** H**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Satıcı: KB DTM
Yorum: Bence lg tv bundan daha güzel fazla beyenmedim
İsim: i** a**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: hız,sağlam paketleme harika bravo
İsim: A** E** Ö**
Beden: 10 Eylül 2024
Yorum: Güzel kalite
İsim: C** O**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Fiyatına göre çok çok iyi,çok kaliteli bir televizyon
İsim: D** A**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Satıcı: Helya Home
Yorum: Bence fiyatına göre gayet iyi.
İsim: h** ö**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: görüntü ve ses kalitesi çok güzel daha önce başka bir siteden aynı TV yisipariş etmiştim 2 sefer iptal oldu buradan aldık memnunuz zamanındateslim edildi hızlı kargo oldu horoz kargo görevlilerine ve trenyolailgileri nedeni ile teşekkürler TV nin kumandası güneş enerjisi ve typec ile şarz oluyor. pil ile uğraşmıyorsunuz. smart hızlı, TV yi tavsiyeDevamını Oku
İsim: Hasan Ü.
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: Çok güzel tavsiye ederim
İsim: N** A**
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: Mobimbo
Yorum: Ürün sipariş verdiğim gün geldi, ertesi gün de kurulumu yapıldı.Öncelikle süper hız için teşekkür ederim. Yorum yapmadan önce birazkullanmak istedim. Tv den çok memnunum görüntü kaliyesi de iyi. Tavsiyeederim fiyat performansı harika bir ürün
İsim: S** M**
Beden: 26 Mayıs 2024
Yorum: ürün bugün geldi sorunsuz teslim edildi.
İsim: **** ****
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım çeyizlik bekliyor. 3 günde geldi. umarım açınca bir süpriz olmaz.
İsim: n** ç**
Tarih: 19 Nisan 2024
Yorum: Ürürn geldi pazartesi halen servis gelmedi bugun perşembe oldu
İsim: K** G**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Uzunluğu ve boyu kaç cm
Cevap: TV Genişliği (Ayaklı) 1232.1 mm TV Yüksekliği (Ayaklı) 745.9 mm TV Derinliği (Ayaklı) 224 mm TV Genişliği (Ayaksız) 1232.1 mm TV Yüksekliği (Ayaksız) 708.2 mm TV Derinliği (Ayaksız) 25.7 mm TV Ağırlığı (Ayaksız) 15.5 kg TV Ağırlığı (Ayaklı) 15.8 kg
Soru: Neden tizen tizenler İngilizce konuşuyor
Cevap: Türkçe menü var efendim
Soru: Mrh kasko varmı acaba bir yıl ücretsiz
Cevap: Öyle bişi bizde yok efendim
Soru: merhaba tv de subafır varmı
Cevap: Doğru bilgi için Samsung resmi sayfasını ziyaret etmenizi rica ederiz efendim
Soru: kaç herz oluyor
Cevap: merhaba, 60hz dir
Soru: Meraba kumandasında seslı komut sıstemı mevcutmudur
Cevap: Merhaba evet mevcuttur
Soru: içinden duvar bağlantı aparatı çıkıyor mu çıkmıyorsa kaç paraya takıyorlar
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde bulunmamaktadır.
Soru: tv nin model yılı nedir?
Cevap: 2023 efendim
Soru: kumandası akıllı kumanda mıdır.insallah teşhir ürünü değildir
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün kutu içeriğinde akıllı kumanda yoktur. Standart kumanda ile gelmektedir. Teşhir ürünü satışımız yoktur. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ürün kaç ekran acaba (127, 160 vs)
Cevap: Merhaba 138 ekran
Soru: Merhaba ,Q60C ile Q67C arasındaki fark nedir ? .
Cevap: Hiç bir fark yok aslinda ama q67 genelikle ithal oluyor q60c ise samsung Türkiye garantisi altında oluyor efendim
Soru: samsung 55Q67c 55 aynı televizyon aynımı
Cevap: hayır efendim o alt modeldir bu model samsung bayilerinde satılır sadece
Soru: Yenileme değeri kaç ms acaba hertz olarak değil ms i merak ediyorum
Cevap: Merhabalar efendim Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım.
Soru: merhaba bu tv nin 127 cm olanı varmı aynı özellikte olan
Cevap: var efendim. https://www.trendyol.com/samsung/qe...rchantId=106202&filterOverPriceListings=false
Soru: Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd BU ÜRÜN AÇIKLAMASINDA LED YAZIYOR AMA QLED DEĞİL Mİ. 60C MODELİ SANIRIM BU BİRDE BUNUN 60A OLANI MI VAR ÖĞRENEBİLİR MİYİM
Cevap: Merhabalar detaylı sorularınız için Samsung Müşteri Hizmetlerinden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Saygılarımız ile
Soru: Merhaba 55q60c tv alacağımda duvara montaj aparatları kutuda cıkıyor mu cıkmıyorsa aparatları için link atsamısınız
Cevap: Merhaba efendim askı aparatı içinden çıkmaz. Çeşitli markalar var 55inç büyüklüğüne uygun aparatlar alabilirsiniz maalesef mesajlaşmadan link atma iznimiz bulunmuyor
Soru: Hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba efendim horoz lojistik firmasiyla.
Soru: merhabalar görüntüleme teknolojisi olarak Led midir yoksa Qled mi?
Cevap: qled tir efendim
Soru: internete baglanabiliyor mu? youtube falan
Cevap: Merhaba, Üründe Tizen işletim sistemi bulunmaktadır. Çeşitli uygulamalar ile internete bağlanıp içerik izleyebilirsiniz.
Soru: Merhaba üründe Airplay özelliği var mıdır?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Ürünün Fotoğrafları

Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv En Uygun Satış Linki

Samsung Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Qe-55q60c 138 Cm Qled 4k Uhd Smart Quantum Hdr10+ Dahili Uydu Alıcılı Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.