Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75- Tv (2023) Tavsiye Eder Misiniz-

Tuba

Bilgili
Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Bu Ürünü Almalı Mı?
Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Şu Anki Satış Fiyatı 73990.0 Tl'den Satılmaktadır.

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Ürünün Detayları

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Ürününün Satıcısı, Samsung Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) ürününü 73990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
73990.0 Tl ye satışta olan Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün elime sağlam bir şekilde ulaştı teslim aldıktan sonra Samsungdanyetkili servis gelip kurulumu yapıyor. Ps5 ile kullanıyorum Psdenalacağınız en yüksek kaliteyi destekliyor. Ps açıldığı gibi direk oyunmodu açılıyor ve oyun türünüze göre ayar yapmanıza olanaksağlıyor.Akıllı tv özellikleri gayet iyi.Dizi/film izlerken de çokkeyifli ve kaliteli.İyiDevamını Oku
İsim: A** Ö**
Tarih: 21 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Güreller

Yorum: Özellikle siyah renk konusunda son derece tatmin edici. Görüntü kalitesişahane. Tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: 10/7.5 daha iyisi oled yada LG 65 innc yada üstü Minii LED alamıyoriseniz mini LED in üçüncü yada 4 kalitesi alacaksaniz hiç gerek yokişte bu tv tam size göre . mükemmel ötesi tavsiye ederim maçlar eviniçinde mükemmel süper film ve dizi izleniyor çok iyi siyah kalitesiyeterli.Ama sunu özellikle belirtim Digitürk ve yanında ps5 yada PC deoyunndDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: Aldığım ürünün kutusunda model ismi yazıyor fakat yetkili servis gelipaçtığında kutunun içeriğindeki TV bi alt model olduğunu farketti veürünün iadesini oluşturdum gönderici firma ile iletişime geçtiğimdeistediğim ürünü göndereceklerini ifade ettiler.İstediğim TV geldiğindetekrar değerlendireceğim
İsim: A** K**
Tarih: 29 Aralık 2023
Satıcı: Güreller

Yorum: çok beğendim size tavsiye ederim 👍
İsim: M** N**
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: Televizyon hızlı ve sağlam şekilde aras kargo tarafından getirildi ....Harika canlı renkler ses sistemi güzel artık film izlemek çok keyifli teşekkürler
İsim: S** E**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Konuşmaya gerek yok sadece kargo bi tık sıkıntı Borusan lojistik o kadargönül rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: Ü** O**
Tarih: 21 Aralık 2023
Satıcı: RASYONEL-Teknoloji

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Merak Edilenler Neler?

Soru: Ses çıkışı kaç wat birde dolbymi acaba
Cevap: Dolby var efendim

Soru: Merhabalar. Ürün 75Q70C mi? Ayrıca hertzi kaç?
Cevap: Merhabalar, 75q70c oluyor 120 hz dir

Soru: hangi kargo firmasina veriyorsunuz boyle bir urunu?
Cevap: Merhabalar efendim Lojistik firması ile gönderim sağlıyoruz

Soru: Merhabalar elinizde kaç adet var birden fazla alabilir miyiz?
Cevap: Merhabalar Efendim. Birden fazla alabilirsiniz. Stok paylaşımlarını yapmamaktayız.

Soru: Tizen işletim sisteminin özelliği nedir ? Android değil sanırım ?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Hangi kargo şirketi ile calısıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik firması ile gönderdim yapyoruz

Soru: Türkçe komut özelliği var mı
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba yenile hızı kaç hz acaba öğrenebilir miyim?
Cevap: 120 hz efendim

Soru: Merhaba model yılı nedir öğrenebilir miyim
Cevap: 2023 efendim

Soru: Duvara monte edilir parçaları var mı?
Cevap: Merhabalar Duvar aski aparatini servislerden alabilirsiniz. Kutu içinden cikmamaktadir

Soru: Qled fotoğrafı var ama isimde led tv yazıyor. Alan bir kişide 75q70c kutusunda ancak bir alt model gelmiş diyor? Açıklayabilir misiniz bunları?
Cevap: Biz kendi sattığımız üründen sorumluyuz efendim. Bizden alırsanız 75q70c olan QLed Tv gelecektir

Soru: 75*189 diye bakmıştım mağazadan..siz 190 yazmışsınız…Oe75Q70catxtk ss7….. olan model bumu? buysa hemen isteyeceğim
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar ürün gelince servis mi çağıyoruz. Kutuyu kendimiz mi açalım garanti dışı kalır mı?
Cevap: Merhaba kesinlikle servis çağırınız efendim servis geldiğinde kendisi açacaktır montajını yapacaktır.

Soru: Merhaba samsung turkiye garantilimidir yani alirsam kurulumunda ucretsiz olarak yapiliyor mu
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Samsung Türkiye garantili ve kurulum ücretsizdir

Soru: Merhaba bu ürünün 75Q80C arasında ki fark nedir acaba ?
Cevap: SAMSUNG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Qe75q70catxtk 4k Ultra Hd 75" Tv (2023) En Uygun Satış Linki