Seyma
Bilgili
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Satın Alır Mısınız?
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Anlık Fiyatı 30299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Detaylı Açıklama
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı ürününü 30299.0 Tl'den Satılmaktadır.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürün Hakkındaki Yorumlar
30299.0 Tl ye satışta olan RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Çok güzel!
İsim: İ** E**
Tarih: 13 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport
Yorum: Vestel’in tek güzel serisi ama satıcı hiç yardımcı olmadı
İsim: B** O**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok özensiz bana ulaştırıldı
İsim: MUSA K. G.
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: DirectShop
Yorum: MEMNUN KALMADIM.ALDIGIM GÜNDEN BERİ ÇOK SES VAR.SERVİS GELDİ.HİÇ BİŞEYYOK DEYİP GİTTİLER.PARANIZA YAZIK..İNANIN ÇÖP OLDU PARAM
İsim: g** ö**
Tarih: 11 Aralık 2023
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba kaç yıllık garantisi var
Cevap: 2 yıl fonksiyonel tam garanti 10 yıl parça garantisi mevcuttur.
Soru: Merhabalar, Ben bu buzdolabi ile birlikte retro setinin tum parcalarini almak istiyorum, bulasik makinasi, camasir makinasi, firin, rustik davlumbaz, elinizde hepsi var mi veya ceyiz paketi gibi bi avantaj olur mu?
Cevap: Merhaba internet satışlarında maalesef bişey yapamıyoruz
Soru: Merhaba ürün genişliği ne kadar
Cevap: 60 cm genişliği var
Soru: merhaba, buzdolabı yerimde yükseklik 190 cmdir. uygun olur mu acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, incelemiş olduğunuz dolap, en küçük boydaki dolaplardandır. Aşağıdaki ölçüleri dikkate alarak sipariş vermenizi rica ederiz. Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179,4x60,5x63,5
Soru: Merhaba ürünü paketinden açarsam garanti kapsamından çıkar mı
Cevap: Merhaba evet efendim vestel servisin açması gerekmektedir
Soru: merhaba şimdi alsak 1 ay sonra gönderim yapmanız mümkün mü?
Cevap: merhaba bekletme yapamıyoruz. ama ürün servisimize gitmektedir. servisimiz yardımcı olabilir.
Soru: Merhaba! Yükseklik kaç sm? Nfk 37101 be Nfk 37201 modellerin arası ne fark var ?
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgl İlgili ürün kendi sitesinde yüksekliği 190.1 olarak belirtilmiştir. Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba, bir retro buzdolabı almak istiyorum, bildiğim kadar Ürün buradaki yetkili servise gidiyor ve servis getirip kurumunu yapıyor. Doğru mu ? Gelecek yer Antalya/Kaş. Bilgi için şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz Köy ve kasaba teslimatarında ürünler servise teslim edilmektedir. Siparişiniz adresinize teslim olduktan sonra kuurlum için biizmle iletişime geçerek ücretsiz montaj kaydı oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar A sınıfı enerjiyle F sınıfı enerji arasındaki farkı öğrenebilir miyim hem verimlilik hem de ne kadar enerji harcadığla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar ; ürüne enerji sınıfı F olup Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)313 şeklindedir , enerji tüketimi G den den A ya doğru azalmaktadır iyi günler dileriz.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürüne Ait Resimler
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Anlık Fiyatı 30299.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Detaylı Açıklama
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı ürününü 30299.0 Tl'den Satılmaktadır.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürün Hakkındaki Yorumlar
30299.0 Tl ye satışta olan RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7
Yorum: Çok güzel!
İsim: İ** E**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: Vestel’in tek güzel serisi ama satıcı hiç yardımcı olmadı
İsim: B** O**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok özensiz bana ulaştırıldı
İsim: MUSA K. G.
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: DirectShop
Yorum: MEMNUN KALMADIM.ALDIGIM GÜNDEN BERİ ÇOK SES VAR.SERVİS GELDİ.HİÇ BİŞEYYOK DEYİP GİTTİLER.PARANIZA YAZIK..İNANIN ÇÖP OLDU PARAM
İsim: g** ö**
Tarih: 11 Aralık 2023
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba kaç yıllık garantisi var
Cevap: 2 yıl fonksiyonel tam garanti 10 yıl parça garantisi mevcuttur.
Soru: Merhabalar, Ben bu buzdolabi ile birlikte retro setinin tum parcalarini almak istiyorum, bulasik makinasi, camasir makinasi, firin, rustik davlumbaz, elinizde hepsi var mi veya ceyiz paketi gibi bi avantaj olur mu?
Cevap: Merhaba internet satışlarında maalesef bişey yapamıyoruz
Soru: Merhaba ürün genişliği ne kadar
Cevap: 60 cm genişliği var
Soru: merhaba, buzdolabı yerimde yükseklik 190 cmdir. uygun olur mu acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, incelemiş olduğunuz dolap, en küçük boydaki dolaplardandır. Aşağıdaki ölçüleri dikkate alarak sipariş vermenizi rica ederiz. Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179,4x60,5x63,5
Soru: Merhaba ürünü paketinden açarsam garanti kapsamından çıkar mı
Cevap: Merhaba evet efendim vestel servisin açması gerekmektedir
Soru: merhaba şimdi alsak 1 ay sonra gönderim yapmanız mümkün mü?
Cevap: merhaba bekletme yapamıyoruz. ama ürün servisimize gitmektedir. servisimiz yardımcı olabilir.
Soru: Merhaba! Yükseklik kaç sm? Nfk 37101 be Nfk 37201 modellerin arası ne fark var ?
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgl İlgili ürün kendi sitesinde yüksekliği 190.1 olarak belirtilmiştir. Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba, bir retro buzdolabı almak istiyorum, bildiğim kadar Ürün buradaki yetkili servise gidiyor ve servis getirip kurumunu yapıyor. Doğru mu ? Gelecek yer Antalya/Kaş. Bilgi için şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevap: Değerli Müşterimiz Köy ve kasaba teslimatarında ürünler servise teslim edilmektedir. Siparişiniz adresinize teslim olduktan sonra kuurlum için biizmle iletişime geçerek ücretsiz montaj kaydı oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar A sınıfı enerjiyle F sınıfı enerji arasındaki farkı öğrenebilir miyim hem verimlilik hem de ne kadar enerji harcadığla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Merhabalar ; ürüne enerji sınıfı F olup Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)313 şeklindedir , enerji tüketimi G den den A ya doğru azalmaktadır iyi günler dileriz.
RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Ürüne Ait Resimler

RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı En Uygun Satış Linki

VESTEL RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL RETRO NFK37201 BEJ Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.