Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Satın Alır Mısınız-

Cansel

Bilgili
Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Satın Alır Mısınız?
Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Şu Andaki Değeri 30399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Alanlar Memnun Mu?

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Detaylı Bilgi

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Ürününün Satıcısı, VESTEL Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı ürününü 30399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
30399.0 Tl ye satışta olan Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: e** ç**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport

Yorum: İyiki almışım
İsim: Y** K**
Tarih: 12 Ağustos 2022
Satıcı: Toktok-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: içi çok küçük fakat görüntü ve kalitesi çok iyi bir üründür
İsim: MÜGE D. K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ekim 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Paketleme harikaydı çok çok memnunum her anlamda fiyat performans ürünü 😍
İsim: N** U**
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: SAMSUNG KLİMA SİSTEMLERİ TOPTAN MAĞAZA

Yorum: bu gün urun elime ulaştı ben işte olduğum için ailem benim yerimekargomu aldılar ama bambaşka birine gitmesi gereken bambaşka bir modelbuzdolabı göndermişsiniz beni de arayıp doğru adresi verip nasılüzerinde başka bir adres yasan buzdolabını evime getirebiliyorsunuzaklım almıyor ürün kutulu bir şekilde duruyor montajını yaptırmadım üründeğişiklìğDevamını Oku
İsim: Emirhan İ.
Tarih: 08 Ağustos 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Ürün kapağı zedelenmişti 1 haftadır yeni kapak bekliyorum değişim malesef
İsim: M** Ç**
Tarih: 14 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Ölçüleri nedir
Cevap: Merhabalar; tarafınıza ürün başlığında yazan model ve özellikteki ürün gönderilmektedir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Vestel'in sitesini incelemenizi veya Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmenizi rica ederiz. (Vestel'in sitesinde beyan edilen bilgiler geçerlidir.) Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba ürün nonfrost mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün No Frost özelliğindedir. Saygılarımızla.

Soru: Ölçüleri nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)190,1x60,5x68,1 ŞEKLİNDEDİR EFENDİM

Soru: Tek boy mu acaba?
Cevap: Merhabalar ; Retro Nfk52211 modeline bakabilirsiniz , 471 litre olarak mevcuttur ,iyi günler dileriz

Soru: Satın alınca yetkili servis ile birlikte mi geliyor kurulum İçin?
Cevap: ÜRÜN SİZLERE GELMEKTEDİR SERVİS SONRA GELMEKTEDİR EFENDİM

Soru: Merhaba,buz dolabı kapısına magnet yapışıyormu? Bazı buz dolapların süs magnetlerini yapıştıramıyoruz yapışmıyor
Cevap: Merhabalar , evet efendim magnet yapıştırılabilmektedir. Keyifli pazarlar

Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ölçü bilgisi verir msinz.
Cevap: Merhabalar , 605 x 665 x 1900 olculerı mevcuttur , iyi günler dileriz ☺️

Soru: merhaba ürünü almak istiyorum..Çatalca karamandere mahallesine gelir mi?
Cevap: Merhabalar , ürünü Horoz lojistik ile sevk etmekteyiz. Adrese teslim olarak gonderılmektedir. iyi günler dileriz :)

Soru: Merhabalar bu ürünün turuncu rengi mevcut mudur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kırmızı rengi mevcuttur. Saygılarımızla

Soru: Yüksekliği 180 değil mi?
Cevap: Merhaba, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)190,1x60,5x68,1 şeklindedir, iyi günler dileriz

Soru: NFK37201 kırmızı değil mi? Vestel garanti değil mi?
Cevap: Merhabalar, urun kirmizi ve vestel garantilidir

Soru: Merhaba, Sanal Ticaret Merkezi mağazanızın ürünlerini üst sıralara taşıyabilir ve sâtışlârınızı ârtırâbiliriz. Detaylı bilgi için (Fame Sosyal net) sîtêmizi ziyaret edebilirsiniz
Cevap: Merhaba, teşekkürler

Soru: Kurulum dahil fiyat Mı?
Cevap: Merhaba , evet efendim , yetkili servisler ücretsiz kurulum yapıyor.

Soru: Retro 471 lt buzdolabını aldım bordo
Cevap: Cevap verilmiştir

Soru: Merhaba, yetkili servisi misiniz? Kurulum için ek ücret talep ediyor musunuz? Garantisi ne kadar ürünün? Bir sorun olduğunda direkt vestel ile irtibata geçebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız hemen almak istiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satıcı olarak Vestel bayisiyiz. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. İlgili ürün 3 yıl Vestel garantilidir. Garanti süresi boyunca Vestel Servisi tarafından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba bu buzdolabı için mağanızda 2 farklı fiyat ve kod var aralarındaki farkı öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: Satışlarınızın ve ürün görüntülenmelerinizin artması için muhteşem hizmetlerle karşınızdayız! Detaylı bilgi almak için kullanıcı adımızdaki siteden hizmetlerimizi inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Cevap: TEŞEKKÜRLER

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Retro NFK37201 Buzdolabı Kırmızı En Uygun Satış Linki