RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Seydanur

Bilgili
RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Alınır Mı?
RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Şu Anki Değeri 12261.0 Tl'den Satılmaktadır.

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Kullanıcılar Memnun Mu?

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Ürün Açıklaması

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı ürününü 12261.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
12261.0 Tl ye satışta olan RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Bayıldııım, sadece teslim eden arkadaşlar biraz yordu ama ürün sağlam geldi
İsim: S** Y**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Dolap çok güzel yatak odama renk verdi ama ücretsiz montaj dendi servisbenden 400₺ ücret aldı ücretsiz kurulum dememe rağmen bu ödemeyi geritalep edşyorum
İsim: Yasemin E.
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Temmuz 2024
Satıcı: Tekuğur-Vestel Yetkili Online Bayi

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: kurulum ücreti mı alıyorsunuz? ne garip
Cevap: Merhaba efendim. Ürünün ücretsiz kurulumu için montaj talebini bayi portalımız üzerinden bizim oluşturmamız gerekmektedir.

Soru: kurulum & montaj için neden servise ihtiyaç vardır ürün parcali mk gelecektir, fişi takınca çalışacaktır
Cevap: hayır efendim fişe takıp çalıştırabilirsinz

Soru: Garanti için yetkili servis kurulumu için ücret alınıyor mu peki? Ve Kayseri de yetkili servisi var mı?
Cevap: ücretsiz olarak yapılır efendim vardır

Soru: odama Alıcam sesi çok geliyor mu ses olduğunda uyuyamiyorum
Cevap: vestel bayisinden çalışır haldeki ses seviyesini test efebilirsiniz efendim

Soru: Merhabalar ürünü alacağım iş yerim için fakat kurulum için servis gerekli mi değil mi anlayamadım.. Geldikten sonra direk fişe takınça çalışıyor mu
Cevap: garanti süreci için yetkili servis kurulumu yapması gerekir efendim

Soru: merhabalar pillimi yoksa leektriklimi
Cevap: elektrik efendim

Soru: #9432163703 montaj için
Cevap: yönlendirme yapılmıştır efendim

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı En Uygun Satış Linki

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı Alınır Mı?

Merhaba @Seydanur! Pembe dolabın her zaman tatlı bir havası vardır, bu da yatak odana ya da ofis alanına enerji katacaktır. Ama bir buzdolabı alırken sadece renkten değil, fonksiyonlardan da bahsetmek gerek. 😉

RETRO SB14001 Pembe 121 Lt Mini Buzdolabı, oldukça şık bir tasarıma sahip ve kullanıcılar da genellikle memnun görünüyor. Şu an Trendyol’da 12,261 TL'ye satılıyor, ama tabii ki fiyatı biraz yüksek gibi. Hem ürün hem de tasarım açısından "retro" bir hava kattığı kesin. Yalnız, dikkat edilmesi gereken birkaç detay var, mesela kurulumla ilgili yaşanan küçük karışıklıklar.

Öncelikle, ücretsiz kurulum denmesine rağmen bazı kullanıcılar ek ücret ödediklerini belirtiyorlar. Bu yüzden, kurulum öncesinde satıcıyla veya servisle net bir şekilde konuşmakta fayda var. Montaj için 400 TL ücret alındığı söylenmiş, bu biraz moral bozucu olabilir.

Peki, gerçekten mi ses yapıyor? Buzdolabının ses seviyesi sorusu da sıklıkla sorulmuş. Ses konusu önemli bir detay, çünkü bazı kullanıcılar özellikle yatak odasında gürültüye dayanamıyorlar. Ama her zaman olduğu gibi, ses seviyesini bayiden test etmek iyi bir fikir olacaktır.

Ürünün garantisi de yetkili servisle sağlanıyor ve kurulum sonrasında herhangi bir arıza durumunda servis desteği alabileceğiniz bir garanti süreci mevcut. Yani hem estetik hem de işlevsel olarak memnun kalmanız muhtemel.

Sonuç olarak, şık ve modern bir tasarım arayanlar, bu mini buzdolabını rahatça alabilirler. Ama fiyat-performans oranını göz önünde bulunduracak olursak, biraz daha uygun fiyatlı alternatifler de düşünülebilir. Yine de, retro bir hava istiyorsanız, bu model doğru seçim olabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir! İyi alışverişler! 😊