Seda
Bilgili
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Alınır Mı?
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Şu Anki Fiyat Aralığı 73999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Ürün Tanıtımı
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre ürününü 73999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Kullanıcı Geri Dönüşleri
73999.0 Tl ye satışta olan RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Muhteşem tam zamanında teslim edildi
İsim: A** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknofish
Yorum: paketi henüz açılmadı ama mediamarkt a gidi görmüştüm. aldığım küçücüktekstil ürünlerinden bile daha hızlı geldi aradım hemen sorunlarıdaçözdüler beraberinde TV almıştım oda geldi aynı anda çok güzelyerlestirdiler eve teşekkür ederim
İsim: z** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Mart 2022
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Harika. Tam bir fiyat ,performans ürünü...
İsim: ahmet s.
Tarih: 19 Şubat 2022
Satıcı: Gizerler
Yorum: Görseldekinden çok daha iyi harika bir ürün
İsim: S** K**
Tarih: 05 Mart 2022
Satıcı: doludepo
Yorum: ürünüm sorunsuz bir şekilde elime ulaştı Trendyola teşekkür ederim
İsim: C** E**
Tarih: 01 Haziran 2022
Yorum: ürün güzel adrese hemen geldi. Teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Ürünü kapıma getirmesi için kargo firmasına 100 TL ödedim. kötü hizmet
İsim: Abdullah A.
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: modatrend34
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Total kaç litre ?
Cevap: merhaba, 488 lt.
Soru: Merhaba,hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz,kargo bedava değilmi?
Cevap: evet efendim kargo bedava borusan lojistik
Soru: Eni kaç cm boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar Net Genişlik (mm) 817 Net Menteşeli Kasa Yüksekliği (mm) 1776 İyi günler dileriz
Soru: kaç litre alıyor
Cevap: Merhabalar Efendim ürün 20 yıl motor garantisine sahiptir. Kapasitesi 550 L dir.Parmak izi bırakmayan kaplamaya sahiptir. Enerji sınıfı F şeklindedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: Gümüş mü inox mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; Gümüş rengidir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Karta taksit yapıyor musunuz ?
Cevap: Evet sistem üzerinden yapılıyor efendim
Soru: Ürünün genişliği kaç cm ?
Cevap: seksen iki cm efendim
Soru: Ürün net olarak kaç lt?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün net 550litred hacmindedir. Saygılarımızla.
Soru: merhaba, buzdolabının konulacağı boşluğun genişliği min. kaç olmali
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylara" ürün açıklaması " alanından ulaşabilirsiniz . İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bu bozdolabini koyacagimiz yerin minumum ölcüleri ne olmali?
Cevap: Merhaba, Genişlik 81 cm, Derinlik 76 cm dir. kuracağınız alan buzdolabının sağ ,sol ve arkasında boşluk bırakacak genişlikte olmalıdır Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba otomatik buz yapma özelliği mevcut mu?
Cevap: merhaba özellik mevcut değildir.
Soru: Beyaz rengi var mı buzdolabının
Cevap: Maalesef efendim Tek model
Soru: merhaba taksitle odeme seceneginiz varmi?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ödeme işlemleriniz Trendyol sistemleri üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhabalar, faturayı firma adına kestirmek istiyoruz yardımcı olabilir misiniz siapriş verdim
Cevap: Değerli Müşterimiz; Siparişinize ait fatura siparişi oluştururken üyeliğinizde belirtilen bilgiler doğrultusunda düzenlenmektedir. Siparişinizin oluşturulması akabinde kişisel bilgilerinizde ve fatura üzerinde sistemin güvenlik koşulları gereğince değişiklik yapılamamaktadır. Şirket adına fatura düzenlenebilmesi için Kurumsal üyelik üzerinden sipariş oluşturmanız gerekmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: inox mu gri mi
Cevap: Merhaba, ürün rengi gümüştür. İyi günler dileriz.
Soru: Ölçüm 194 boy 83 genişlik , bu dolap bu ölçüye olurmu acaba?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: slm bu dola ölcülerını tam alabılırmıyım ona gore mutfak dolabcıya lazım da oyuzden sızden tam ölcü alabılırmıyım tesekkurler
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: ölçüleri nedir E B D
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda en doğru bilgiyi almak için markanın müşteri hizmetlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.
Soru: tam olcu olarak derinlik genislik yuksekligi kac cmdir
Cevap: Değerli Müşterimiz; Genişlik:817 cm Yükseklik: 1749 cm Derinlik: 765 cm olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kurulumu teslimat sırasında mı yapılacak yoksa servis mi çağırılacak?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Resim Ve Fotoğraflar
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Şu Anki Fiyat Aralığı 73999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Ürün Tanıtımı
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre ürününü 73999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Kullanıcı Geri Dönüşleri
73999.0 Tl ye satışta olan RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Muhteşem tam zamanında teslim edildi
İsim: A** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Satıcı: Teknofish
Yorum: paketi henüz açılmadı ama mediamarkt a gidi görmüştüm. aldığım küçücüktekstil ürünlerinden bile daha hızlı geldi aradım hemen sorunlarıdaçözdüler beraberinde TV almıştım oda geldi aynı anda çok güzelyerlestirdiler eve teşekkür ederim
İsim: z** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Mart 2022
Yorum: Harika. Tam bir fiyat ,performans ürünü...
İsim: ahmet s.
Tarih: 19 Şubat 2022
Satıcı: Gizerler
Yorum: Görseldekinden çok daha iyi harika bir ürün

İsim: S** K**
Tarih: 05 Mart 2022
Satıcı: doludepo
Yorum: ürünüm sorunsuz bir şekilde elime ulaştı Trendyola teşekkür ederim
İsim: C** E**
Tarih: 01 Haziran 2022
Yorum: ürün güzel adrese hemen geldi. Teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Ürünü kapıma getirmesi için kargo firmasına 100 TL ödedim. kötü hizmet
İsim: Abdullah A.
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: modatrend34
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Total kaç litre ?
Cevap: merhaba, 488 lt.
Soru: Merhaba,hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz,kargo bedava değilmi?
Cevap: evet efendim kargo bedava borusan lojistik
Soru: Eni kaç cm boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar Net Genişlik (mm) 817 Net Menteşeli Kasa Yüksekliği (mm) 1776 İyi günler dileriz
Soru: kaç litre alıyor
Cevap: Merhabalar Efendim ürün 20 yıl motor garantisine sahiptir. Kapasitesi 550 L dir.Parmak izi bırakmayan kaplamaya sahiptir. Enerji sınıfı F şeklindedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Soru: Gümüş mü inox mu
Cevap: Değerli Müşterimiz; Gümüş rengidir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Karta taksit yapıyor musunuz ?
Cevap: Evet sistem üzerinden yapılıyor efendim
Soru: Ürünün genişliği kaç cm ?
Cevap: seksen iki cm efendim
Soru: Ürün net olarak kaç lt?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün net 550litred hacmindedir. Saygılarımızla.
Soru: merhaba, buzdolabının konulacağı boşluğun genişliği min. kaç olmali
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylara" ürün açıklaması " alanından ulaşabilirsiniz . İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bu bozdolabini koyacagimiz yerin minumum ölcüleri ne olmali?
Cevap: Merhaba, Genişlik 81 cm, Derinlik 76 cm dir. kuracağınız alan buzdolabının sağ ,sol ve arkasında boşluk bırakacak genişlikte olmalıdır Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba otomatik buz yapma özelliği mevcut mu?
Cevap: merhaba özellik mevcut değildir.
Soru: Beyaz rengi var mı buzdolabının
Cevap: Maalesef efendim Tek model
Soru: merhaba taksitle odeme seceneginiz varmi?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ödeme işlemleriniz Trendyol sistemleri üzerinde yapılıyor olup, konu hakkında Trendyol ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhabalar, faturayı firma adına kestirmek istiyoruz yardımcı olabilir misiniz siapriş verdim
Cevap: Değerli Müşterimiz; Siparişinize ait fatura siparişi oluştururken üyeliğinizde belirtilen bilgiler doğrultusunda düzenlenmektedir. Siparişinizin oluşturulması akabinde kişisel bilgilerinizde ve fatura üzerinde sistemin güvenlik koşulları gereğince değişiklik yapılamamaktadır. Şirket adına fatura düzenlenebilmesi için Kurumsal üyelik üzerinden sipariş oluşturmanız gerekmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: inox mu gri mi
Cevap: Merhaba, ürün rengi gümüştür. İyi günler dileriz.
Soru: Ölçüm 194 boy 83 genişlik , bu dolap bu ölçüye olurmu acaba?
Soru: slm bu dola ölcülerını tam alabılırmıyım ona gore mutfak dolabcıya lazım da oyuzden sızden tam ölcü alabılırmıyım tesekkurler
Soru: ölçüleri nedir E B D
Cevap: Merhaba efendim. Bu konuda en doğru bilgiyi almak için markanın müşteri hizmetlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.
Soru: tam olcu olarak derinlik genislik yuksekligi kac cmdir
Cevap: Değerli Müşterimiz; Genişlik:817 cm Yükseklik: 1749 cm Derinlik: 765 cm olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Kurulumu teslimat sırasında mı yapılacak yoksa servis mi çağırılacak?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Resim Ve Fotoğraflar

RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre En Uygun Satış Linki

Samsung RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung RF49A5002SR, Gardırop Tipi Buzdolabı, 550 Litre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.