Ecem
Bilgili
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot En Ucuzu Nerede Bulunur?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Şuanki Fiyatı Ne Kadar 799.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Ürünün Detayları
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Ürününün Satıcısı, SNEXPRES Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot ürününü 799.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Kullananlar
799.9 Tl ye satışta olan Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Guzelllll
İsim: a** b**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Everest Grup
Yorum: mükemmel kalite iyi fiyat
İsim: **** ****
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: MHS BİLİŞİM
Yorum: Beklediğim gibi gelmedi ama işlemlerde kullanıyoruz
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Ürün harika herkese tavsiye ederim
İsim: T** Ç**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Işığı az çok yoğun değil
İsim: N** Y**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Ürün paketleme baştan saçma ve basitti fotoğraf da göründüğü sekliyle
inşallah kirilmamistir diye açtım. ışık olayda çok kötü malesef kirikti
İsim: S** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Açıklamada 60+60 led yazıyorken gönderilen 72 led ve 12 inç olduğunadair birşey yazmıyor kutuda. Satıcıda durumla ilgili bir açıklamadabulunmuyor inanılmaz ilgisiz, mecbur iade.
İsim: rabiadageroll
Tarih: Fenomen
Beden: 03 Eylül 2023
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Merak Edilenler Neler?
Soru: Ürünün içinde adaptör çıkmadı
Cevap: Merhaba eksik ürün oluşturup yollayayım kusura bakmayın teşekkür ederim
Soru: Merhaba ürün kaç inç ve ışıklı halkası kaç cm
Cevap: 12 inç efendim
Soru: Merhaba buraya fotoğraf ekleyemiyorum maalesef
Cevap: Fotoğraf ekleniyor . Trendyol u bi arayın isterseniz
Soru: Merhaba kablosuz çalışıyor mu şarjlı ürün var mı acaba dışarıda çekimler için
Cevap: Merhaba efendim usb girişlidir. Dışarı da powerbank takarak kullanabilirsiniz
Soru: Hatta bunun kendiliğinden birleşik çıkması grrekiyor normalde.
Cevap: parçaları ayrı ayrı efendim.
Soru: Ürünün en kısa ve uzun hali kaç cm öğrenebilir miyim ve 14 promax a uygun mudur
Cevap: Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz Uygundur efendlm olur
Soru: yükseklik kaç cm.aceba
Cevap: Merhaba uzatmalı 2 metreya kadar
Soru: Çalışma masası için uygunmudur boyutu
Cevap: Merhaba efendlm küçük aparattan alırsanız masanızda da kullanabilirsiniz
Soru: 3. Fotodaki sağ taraftaki küçük tripotta geliyor mu
Cevap: merhaba efendim .hayır o fotograf isterseniz o şekilde farklı küçük ayak alırsanız . O şekilde de kullanım saglıycagınızı gösterir.
Soru: Ürünün açıklama kısmında uzunluğu yazmıyor uzunluğu kaç cm ?
Cevap: 3m efendim
Soru: Hem masa boyutu hem de uzun ayaklı mı oluyor
Cevap: Merhaba efendim istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz
Soru: Ürünün en uzun ve en kısa halinin boyu nedir
Cevap: açıklama kısmında yazıyor efendim
Soru: iyi günler yemek çekimlerinde kullanmak için alacağım Telefonu istediğim gibi sabitleyebilirmiyim üstten çekimde felan sorun olur mu
Cevap: Evet efendim istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz
Soru: Merhaba 12 inch tripod siperişi verdim açıklamadıki gibi 15 w olan aynı ürün yollanır değilmi birde boyu en uzun kaç oluyor açıklamada yok
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba fişi ve kablosu dahılmidir kablo boyu nedır ve bası rahat işlem yaparken oynatabiliniyormu biz kalıcı makjajda kullanmak istiyoruz sabıt durmayacak
Cevap: Evet efendim rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Resim Galerisi
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Şuanki Fiyatı Ne Kadar 799.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Ürünün Detayları
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Ürününün Satıcısı, SNEXPRES Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot ürününü 799.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Kullananlar
799.9 Tl ye satışta olan Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Guzelllll
İsim: a** b**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Yorum: mükemmel kalite iyi fiyat
Tarih: 07 Şubat 2024
Satıcı: MHS BİLİŞİM
Yorum: Beklediğim gibi gelmedi ama işlemlerde kullanıyoruz
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Ürün harika herkese tavsiye ederim
İsim: T** Ç**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Işığı az çok yoğun değil
İsim: N** Y**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Ürün paketleme baştan saçma ve basitti fotoğraf da göründüğü sekliyle

İsim: S** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Açıklamada 60+60 led yazıyorken gönderilen 72 led ve 12 inç olduğunadair birşey yazmıyor kutuda. Satıcıda durumla ilgili bir açıklamadabulunmuyor inanılmaz ilgisiz, mecbur iade.
İsim: rabiadageroll
Tarih: Fenomen
Beden: 03 Eylül 2023
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Merak Edilenler Neler?
Soru: Ürünün içinde adaptör çıkmadı
Cevap: Merhaba eksik ürün oluşturup yollayayım kusura bakmayın teşekkür ederim
Soru: Merhaba ürün kaç inç ve ışıklı halkası kaç cm
Cevap: 12 inç efendim
Soru: Merhaba buraya fotoğraf ekleyemiyorum maalesef
Cevap: Fotoğraf ekleniyor . Trendyol u bi arayın isterseniz
Soru: Merhaba kablosuz çalışıyor mu şarjlı ürün var mı acaba dışarıda çekimler için
Cevap: Merhaba efendim usb girişlidir. Dışarı da powerbank takarak kullanabilirsiniz
Soru: Hatta bunun kendiliğinden birleşik çıkması grrekiyor normalde.
Cevap: parçaları ayrı ayrı efendim.
Soru: Ürünün en kısa ve uzun hali kaç cm öğrenebilir miyim ve 14 promax a uygun mudur
Cevap: Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz Uygundur efendlm olur
Soru: yükseklik kaç cm.aceba
Cevap: Merhaba uzatmalı 2 metreya kadar
Soru: Çalışma masası için uygunmudur boyutu
Cevap: Merhaba efendlm küçük aparattan alırsanız masanızda da kullanabilirsiniz
Soru: 3. Fotodaki sağ taraftaki küçük tripotta geliyor mu
Cevap: merhaba efendim .hayır o fotograf isterseniz o şekilde farklı küçük ayak alırsanız . O şekilde de kullanım saglıycagınızı gösterir.
Soru: Ürünün açıklama kısmında uzunluğu yazmıyor uzunluğu kaç cm ?
Cevap: 3m efendim
Soru: Hem masa boyutu hem de uzun ayaklı mı oluyor
Cevap: Merhaba efendim istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz
Soru: Ürünün en uzun ve en kısa halinin boyu nedir
Cevap: açıklama kısmında yazıyor efendim
Soru: iyi günler yemek çekimlerinde kullanmak için alacağım Telefonu istediğim gibi sabitleyebilirmiyim üstten çekimde felan sorun olur mu
Cevap: Evet efendim istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz
Soru: Merhaba 12 inch tripod siperişi verdim açıklamadıki gibi 15 w olan aynı ürün yollanır değilmi birde boyu en uzun kaç oluyor açıklamada yok
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba fişi ve kablosu dahılmidir kablo boyu nedır ve bası rahat işlem yaparken oynatabiliniyormu biz kalıcı makjajda kullanmak istiyoruz sabıt durmayacak
Cevap: Evet efendim rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Resim Galerisi

Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot En Uygun Satış Linki

SNEXPRES Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SNEXPRES Ring Fill Light Led Işıklı Tripod 12 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Ayaklı Tripot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.