RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Alanlar Memnun Mu-

Dilan

Bilgili
RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre En Düşük Fiyat Nerede?
RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Güncel Fiyatı 87990.0 Tl'den Satılmaktadır.

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Memnuniyet Durumu Nedir?

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Detaylı Açıklama

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre ürününü 87990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Ürünü Kullananların Görüşleri
87990.0 Tl ye satışta olan RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: teşekkürler sorunsuz bir şekilde ürünümü teslim aldim
İsim: e** t**
Tarih: 20 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gizerler

Yorum: Ürün kaliteli tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Gözü kapalı alın
İsim: G** Y**
Tarih: 23 Haziran 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: yan kısmında ufak bir darbe almış ama ürün sorunsuz çalışıyor teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 04 Nisan 2022

Yorum: Çok güzel çok beğendim
İsim: B** K**
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: -18 gayet büyük, +4 yeterli.
İsim: B** A**
Tarih: 02 Ağustos 2023

Yorum: ürün çok güzel. soğutması mükemmel . Satıcı firma ilgili çok memnun kaldık.
İsim: **** ****
Tarih: 23 Eylül 2022
Satıcı: Buys

Yorum: evimize girdikten sonra dünyamızı değiştirdi. çok sessiz çıt yok sankiçalışmıyor. soğutma desen mükemmel içeceği at 10 dakika sonra buzgibi.manuel buzmatik güzel benim gibi küp buzu çok tüketen biri için harika.hacim desen 3 oda 1 salon :) 4 kişilik bir aileyiz çokça yer bile kalıyor
İsim: B** K**
Tarih: 15 Ağustos 2022

Yorum: ürün tek kelime harika teşekkürler
İsim: B** i**
Tarih: 01 Aralık 2021
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Soğutma fanı çok ses çıkarıyor...Siparişten bir gün sonra buzdolabıkapıdaydı..bundan çok memnunum...Buzdolabı kapısı çok sert açılıyor...sanki vakum çok güçlüymüş gibi...Buzdolabının kendisinden pek memnundeğilim... Yani, öyle hissetmedim
İsim: B** B**
Tarih: 19 Mart 2023

Yorum: Ürün harika ama Türkiye Samsung içler acısı. Dolabın kapı ayarınıyapamadılar. Üründen yine de memnunum ama. Her ne kadar mağdur olsam da...
İsim: M S. H.
Tarih: 13 Ekim 2021
Satıcı: indirim-yeri

Yorum: horoz lojistik yada satıcı bilemiyorum ama dolap ambalajı açınca buşekilde çıktı .Fazla söze gerek yok sanırım ..Bence iki kere düşünmektefayda var
İsim: Hakan Y.
Tarih: 26 Kasım 2021

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: kaç yil garantisi var benim bildiğim samsung 10 garantisi var bide tüm cihazın 3 yıl garantisi var
Cevap: Merhabalar, Kompresör 10 yıl garantili cihaz 3 yı garantilidir efendim . İyi günler dileriz.

Soru: soğutucu ve dondurucu raf ölçüsünü yazabilirmisiniz
Cevap: Merhaba model açıkta yoktur samsung servis merkezinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: derinlik kaç cm
Cevap: Derinlik 71 cm gelir efendim.

Soru: kurulum yapılacak yük asansör yok
Cevap: Merhabalar , Ürün Horoz lojistik ile size gönderilecektir. Adres bilginizde detaylı olarak kat belirtmeniz halinde kata kadar teslim edilir. Ürün ambalajı servis tarafından açılmalıdır. Ürünü teslim almadan dış ambalajında hasar, ıslaklık, deformasyon olup olmadığını kontrol ediniz. Bu durumla karşılaşırsanız tutanak tutturunuz. Aksi halde hasarlı ambalajı olan ürünü teslim almayınız. İlginize teşekkür eder ,sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba parmak izi bırakıyormu
Cevap: Merhabalar Efendim maalesef deneyimleme şansımız olmadığı için net bir bilgi veremiyoruz.

Soru: net kaç lt acaba
Cevap: merhabalar müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

Soru: Merhaba dün indirim vardı bugun satın alacaktım bir daha indirim uygulayacak mısınız? Ona göre bekleyeceğim :)
Cevap: KAMPANYALAR TRENDYOL TARAFINDAN BELİRLENMEKTEDİR.BİLGİNİZE

Soru: no frost mu?
Cevap: Merhaba, Ürün no frosttur. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: ebatları yazmiyor.Genislik derinlik boy ne kadar
Cevap: Net Genişlik (mm) 912 Net Menteşeli Kasa Yüksekliği (mm) 1780 Net Menteşesiz Kasa Yüksekliği (mm) 1746 Kapı Kolu ile Net Derinlik (mm) 716 Kapı Olmadan Net Derinlik (mm) 610 Soğutma Özellikleri No Frost Evet Çoklu Akış Sistemi Evet Hızlı Soğutma Fonksiyonu Evet Hızlı Dondurma Fonksiyonu Evet Soğutma Tipi Twin Cooling Plus Soğutucu Özellikleri Raf Sayısı (Toplam) 4 Kapı Rafı Sayısı 5 Yumurta Bölmesi (Yumurta Tepsisi) Evet İç LED Aydınlatma Üst LED Raf Materyali Temperli Cam Sebze ve Meyve Çekmecesi Sayısı 2 Dondurucu Özellikleri Raf Sayısı (Toplam) 4 Kapı Rafı Sayısı 5 Buz Yapıcı Manuel Twist İç LED Aydınlatma Üst LED Çekmece Sayısı 2

Soru: Merhaba ürün dışı inox mu?
Cevap: Merhaba, Ürün rengi inox olarak belirtilmiştir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Ürünün genişliğini açıklamalarda bulamadım,yardımcıolursanız sevinirim
Cevap: Merhabalar, Ürün hakkında detaylara" ürün açıklaması " alanından ulaşabilirsiniz . İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: üründe motor garant7si varmi
Cevap: Merhaba 10 yıl motor garantilidir.

Soru: Ürünün ölçüleri nelerdir. Genişlik yükseklik ve derinlik
Cevap: Değerli Müşterimiz; Genişlik:912 mm Yükseklik: 1780 mm Derinlik:716 mm olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Kolay gelsin yedek parçasını nerden tehmin edebiliriz ürünün
Cevap: Merhaba efendim yedek parçaları samsung yetkili servislerinden temin edebilirsiniz. Samsungun resmi sitesinden yetkili servislerin konumlarını ve numaralarını öğrebilirsiniz.

Soru: buz dolabını gönderilmesi ile ilgili soruma yanıt verir misiniz lütfen
Cevap: TRENDYOL ANTLAŞMALI HOROZ LOJİSTİK İLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ GARDROP TİPİ BUZDOLAPLARINI YÜKSEK KATLARA ÇIKARMIYORLAR ASANSÖZ TUTULMASI GEREKEBİLİR

Soru: Ürün 2 kata taşınıp kurulum süreci nasıl olacak. Ürün teşhir ürünü mü? Teşekkür ederim kolay gelsin.
Cevap: Mağazamızda teşhir ürünü satışı bulunmamaktadır.Bakmış olduğunuz buzdolabı ebatları büyük bir buzdolabıdır merdivenlerden çıkarmak zor olabilir. Asansör mevcut ise kata çıkarılır.Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Soru: Merhabalar bu buzdolabı elinizde var mı şu an acaba ? Yani alsam hemen gelir mi ?
Cevap: Merhabalar, Ürün stoklarımızda tükenmiştir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünün robot süpürge kampanyası var geçerlimi sizdede
Cevap: yok malesef

Soru: Merhabalar, stoğunuzda bulunan ürünün menşeini öğrenebilir miyim? Mevcudundaki kompresör Samsung marka mı?
Cevap: Merhaba, ürünün menşei Güney Kore'dir, kompresörü Samsung markadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba Ürünün robot süpürgesi kampanyası var samsung mağazalarında sizdede varmı
Cevap: merhabalar yok efendim

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

RS66A8100S9, Gardırop Tipi Buzdolabı, 652 Litre En Uygun Satış Linki