RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Alanlar Memnun Mu-

Halide

Bilgili
RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Satın Alır Mısınız?
RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Şu Anki Değeri 31299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Detaylı Açıklama

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre ürününü 31299.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Kullanıcı Yorumları Nasıl?
31299.0 Tl ye satışta olan RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: anneme aldim güzelmiş
İsim: z** d**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gizerler

Yorum: çok iyi dolap herkese tavsiye ederim
İsim: M** E** T**
Tarih: 04 Mart 2023
Satıcı: Teknomix

Yorum: başarılı bir ürün geniş ve daha kısa düğer modele göre lakın güzel birürün çok araştırdım ve int. daha uygun bir fiyata aldım sağ salim hemen geldi.
İsim: G** S**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: Teknofish

Yorum: aynısı teyzemde var tavsiye üzerine aldım çok memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Mart 2022
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: Samsung kalitesi. İçi geniş. Çalışırken çıkardığı ses seviyesi çok düşük.
Tarih: 27 Ocak 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Daha iyi olabilir modern bir tasarım değil derecesi dijital be dışardan gözükebilir
Tarih: 03 Ocak 2024
Satıcı: Teraherb

Yorum: ürünü daha kullanmadık Ama güzel görünüyor
İsim: H** d**
Tarih: 07 Nisan 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Ürünü henüz açmadık ama markası yeter
İsim: Mustafa B.
Tarih: 22 Aralık 2021
Satıcı: evim avm

Yorum: ürünü annem için alalı 3 ay kadar oldu. çalışmasında sesindegörüntüsünde problem yok ama raf aralari çok küçük. en küçük boy yoğurtkapi sığmıyor. mecburen rafın birini iptal etmek zorunda kaldık.
İsim: A** A**
Tarih: 25 Ekim 2022

Yorum: ürün kaliteli ve sağlam geldi 1 haftada elime sorunsuz elime ulaştıteşekkürler herkese
İsim: K** Ö**
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: Harika bir dolap gecikme olmadı teslimatta da yeterince büyük sadece tekyön kapak ama o da tolere edilebilir.
İsim: gamze k.
Tarih: 10 Ekim 2022
Satıcı: modatrend34

Yorum: Anneme aldım gayet güzel sorunsuz ulaştı serviste kurulumunu yaptı.annemsadece sebzelik gözü keşke 2 farklı bölme şeklinde olsaymış dedi.amasatıcı ve ürünle ilgili hiçbir sorun yok 👍
İsim: Z** D**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Hızlı geldi. Kurulumda sorun çıkmadı. Ertesi gün teslim edildi.
İsim: A** E** G**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: sıkıntısız geldi
İsim: B** S**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Ürün birebir aynı güvenli satıcı güvenli kargo firmasıyla geldikurulumunu servis yaptı memnunuz
İsim: E** E**
Tarih: 16 Ekim 2022

Yorum: Ürünü aldıktan sonra teslimat adresimden dolayı sorun yaşadım. Bu sorunuçözmek için Trendyol ve kargo şirketi ile sürekli iletişim kurmamgerekti. Kargo firması beni aldığım satıcı ile iletişim kurmayayönlendirdi. Fakat satıcıyı aradığımda bana karşı sinirli bir tutumuvardı. Sorunumu çözmem için kesinlikle yardımcı olmadı. Ayrıca ürünhasarlı geldi.Devamını Oku
Tarih: 21 Temmuz 2022

Yorum: Ürün elime bekledigimden daha erken ulasti malum Bayram oncesi yoğunlukvar.Ürün henuz yeni kuruldu olumlu yada olumsuz bir yorum yapmal içinerken. Bu urunu magazalarda sizlerde gorebilirsiniz. Perdormans olarakilerleyen zamanlarda degerlendirme yaoacaguz.5 yildiz vermemin sebebisimdilik herjangu bir olumsuzluk ile karşılaşmadım
İsim: A** Y**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Güzel buzdolabı, kargo hizmeti sorunluydu. Kargo firması çalışanı 5.kata çıkaramayacağını belirtip daha sonra arkadaşlarıyla geleceğinisöyledi fakat gelmediği için biz taşımak zorunda kaldık.
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: MAĞAZA SENİN

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Motor garantisi kaç yıl... Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba efendim , 10 yıl motor garantisi mevcut.

Soru: Merhaba almak istiyorum ama istanbul’dayim gönderim yok diyor ama lütfen yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: dolabın net ölçülerini söyler misiniz.
Cevap: Merhaba, dolap ölçüleri Genislik 78.5 cm Yukseklik 178.5 cm Derinlik 72 cm şeklindedir

Soru: Merhaba bu üründe smartthings uygulamasına giriş var mı acaba
Cevap: 444 77 11 SAMSUNG MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİLGİ ALMANIZI RİCA EDERİZ

Soru: Genişligi kaç acaba
Cevap: 79 cm efendim

Soru: Merheba, yeni buzdolabımızın montajına ihtiyacımız var, kiminle iletişime geçmeliyiz?
Cevap: Merhaba, ürünü satın almış olduğunuz satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Soru: Mardin Nusaybin'e gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: merhaba hangi kargo
Cevap: Hangi ildesiniz ?

Soru: Merhaba aldığımda kutu açılmamış ölçüleri nelerdir acaba ? Özellikle genişliği.
Cevap: Merhaba efendim , Ambalaj genişliği846 mm Ambalaj derinliği770 mm Ambalaj yüksekliği1874 mm

Soru: Xxl boyu da var mıdır yoksa tam olarak hangi bedene daha çok yakın
Cevap: RT62 serileri biraz daha büyük modellerdir . kontrol etmenizi tavsiye ederiz efendim.

Soru: Ürün garantisi kaç yıl ?
Cevap: Merhabalar , ürün 3 yıl garantilidir.

Soru: Merhaba ölçüleri nedir acaba
Cevap: merhabalar yükseklik.178.cm.en.78.cmderinlik.72.cm.

Soru: ürünün yüksekliği kaç cm ve derinlik kaç cm
Cevap: Yükseklik 178.5 cm Genişlik : 79 cm

Soru: ceyiz olarak alacam da kurulumu sonra yapılsa olur mu
Cevap: Merhabalar istediğiniz zaman kurulum yaptirabilirsiniz garantisi kurulumda baslayacaktir

Soru: Xl boy mu acaba
Cevap: Evet efendim , fakat katalogdan ölçülerini kontrol ediniz. Standart boyutlarda değildir.

Soru: slmlar ürünün garantisini uzatabiliyormuyuz ve toplam kaç yıl garanti oluyor
Cevap: Merhabalar efendim Siparişiniz için kuruluma gelecek Samsung Yetkili servisinden destek alabilir ve garanti sürecini uzata bilirsiniz .Saygılarımız ile

Soru: Ürünün boyu kaç cm
Cevap: Yükseklik 178 cm

Soru: Merhaba Ürünü aldığımız taktirde hemen kurulum gerçekleştirmez isek garantisi yinede başlar mı yoksa alır almaz garanti başlar mi
Cevap: Efendim garantisi kuruldu an başlar

Soru: ic ve buz olan kaç lt
Cevap: Merhabalar, Toplam 504 lt, Dondurucu hacmi 127lt - Soğutucu hacmi 377lt dir. Ting Cooling (ikili soğutma) sistemi sayesinde Dondurucu ve soğutucu kısmını ayrı ayrı programlayabilir. istediğinizde (üst) dondurucu kısmı soğutucuya çevirerek tam boy soğutucu dolap haline getirerek hacim kazanabilirsiniz. Ya da evde tek başına kalındığında donduruculuk bir gıdanız olmaması durumunda (alt) soğutucu kısmı kapatıp (üst) dondurucu kısmı soğutucuya çevirerek mini buzdolabı gibi kullanarak elektrik sarfiyatını düşürebilirsiniz.

Soru: dolabın ambalajlı ölçüler nedir acaba,çeyiz için alacaktım.tşk
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ambalaj Yüksekliği (mm) 1874 mm , Ambalaj Derinliği (mm) 770 mm , Ambalaj Genişliği (mm) 846 mm dir. Saygılarımızla

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

RT50K6000WW, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 504 Litre En Uygun Satış Linki