sepette 50 indirim ne demek ?

Sirin

Bilgili
Sepette 50 indirim ne demek?
Tutar Bazlı Sepette İndirim Kampanyası: Sepet tutarı belirli bir seviyeye ulaştığında indirim yapmayı sağlayan kampanya türüdür. Örnek olarak; '300 tl siparişinize sepette 50 tl indirim' şeklinde reklam kampanyaları örnek olarak verilebilmektedir.Sepette İndirim Kampanyası - E Ticaret SitesiAkıllı Ticarethttps://akilliticaret.com › sepette-indirim-kampanyasiAkıllı Ticarethttps://akilliticaret.com › sepette-indirim-kampanyasi

Tutar Bazlı Sepette İndirim Kampanyası: Sepet tutarı belirli bir seviyeye ulaştığında indirim yapmayı sağlayan kampanya

Selam sevgili topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu minvalde

- Sepet fiyatlandırma nedir dediğimizde ürün satın almak üzere olan müşterilere kişiselleştirilmiş teklifler sunarak sepet tutarının arttırılması ve alışveriş eyleminin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Tutar Bazlı Sepette İndirim Kampanyası: Sepet tutarı belirli bir seviyeye ulaştığında indirim yapmayı sağlayan kampanya

Selam değerli ekip

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sirin

Buna ek olarak

- 500 TL ve üzeri siparişlerinizde, sepet adımında SEZAR150 kodunu kullanarak 150 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanya süresi boyunca, sepet adımında kupon kodu girilerek indirim kullanılabilir. Kupon kodları kampanya süresi boyunca birden fazla kez kullanılabilir
- Sepet analizi, müşterilerin alışveriş davranışlarını analiz ederek ileriye dönük öngörülerde bulunmak için sıkça kullanılan bir yöntemdir . Sepet analizinden yola çıkarak şirketler; doğrudan pazarlama, sadakat uygulamaları, kampanya yönetimi vb. uygulamalarla satışlarındaki büyümeye katkıda bulunmayı amaçlamaktadır

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam sevgili dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Sepet analizi, müşterilerin alışveriş davranışlarını analiz ederek ileriye dönük öngörülerde bulunmak için sıkça kullanılan bir yöntemdir . Sepet analizinden yola çıkarak şirketler; doğrudan pazarlama, sadakat uygulamaları, kampanya yönetimi vb. uygulamalarla satışlarındaki büyümeye katkıda bulunmayı amaçlamaktadır
- Sepet fiyatlandırma nedir dediğimizde ürün satın almak üzere olan müşterilere kişiselleştirilmiş teklifler sunarak sepet tutarının arttırılması ve alışveriş eyleminin gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır
- 500 TL ve üzeri siparişlerinizde, sepet adımında SEZAR150 kodunu kullanarak 150 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanya süresi boyunca, sepet adımında kupon kodu girilerek indirim kullanılabilir. Kupon kodları kampanya süresi boyunca birden fazla kez kullanılabilir

İşe yararsa yeter bana

Selam sevgili topluluk

@Sirin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ek bilgi olarak

- Trendyol Yemek İndirim kuponlarını, yemeğinizi seçtikten sonra 'Sepetim' sayfasındayken uygulayabilirsiniz
- Örnek verecek olursak, ürünün normal fiyatı 100 TL, indirim oranı %30 olsun. 100x%30=30 TL, bu fiyat yapılan indirimdir. 100-30=70 TL, ürünün indirimli fiyatıdır. Hızlı ve basit şekilde indirimli fiyatı bulmak için “ liste fiyatı x (100-oran)/100 ” formülünü kullanarak sonuca ulaşabilirsiniz

İşine yarar diye düşündüm

Selam değerli ekip

@Sirin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu bağlamda

Umarım işini kolaylaştırır

Selam, umarım keyifler yerindedir

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sirin

Bu çerçevede

- Belirlenen sepet tutarı üzerinde yapılan alışverişlerde fiyat indirimi veya yüzdelik indirim uygulanan indirim türüdür . İndirim Bilgileri alanından sepette uygulanacak fiyat veya yüzdelik indirim türünü seçebilirsiniz

İşe yaraması dileğiyle

Selam sevgili ekip arkadaşları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sirin

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- 50 İndirim Hesaplama: En Yaygın Kampanya Oranı Örneğin 600 TL olan bir ürüne %50 indirim uygulanırsa, yeni fiyat 300 TL olur. Hesaplama oldukça basittir: 600 x 0.50 = 300 TL indirim

İşe yaraması ümidiyle