Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Tavsiye Eder Misiniz-

DenizHüznü

Bilgili
Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Alınır Mı?
Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Güncel Fiyatı 52199.0 Tl'den Satılmaktadır.

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Detaylı Açıklama

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Ürününün Satıcısı, Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox ürününü 52199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Ürün Hakkındaki Yorumlar
52199.0 Tl ye satışta olan Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Şimdilik hüzel inşallah 10 sene dayanır
İsim: Ö** V**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ErtesiGünSende

Yorum: hızlı teslimat için teşekkür ederim
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba buzdolabının arka motor bölümü açıkmı kapalımı acaba
Cevap: Merhaba arka kısmı kapalı ancak alt motor kısmı açık

Soru: Merhaba ürünün model numarası yazmıyor hangi model acaba.
Cevap: Merhaba KGP76AIC0N efendim

Soru: Merhaba rengi beyaz mı
Cevap: Merhaba KGP76AWC0N kodlu ürüne bakmanız gerek efendim.

Soru: KGP76AICON tek kapılı var mı
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: merhaba inox mu renk birde İstanbul gönderim yapılıyormu
Cevap: Merhaba inox efendim

Soru: Merhaba buzdolabının motor bölümü açıkmı kapalımı
Cevap: Arka kısmı kapalı ancak alt motor kısmı açık

Soru: Bunun beyaz rengi var mı
Cevap: Merhaba efendim,evet var KGP76AWC0N olarak bakabilirsiniz.

Soru: Merhaba Çorlu/Tekirdağ a gönderim yapıyormusunız
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: ürün teşhir veya revizyonlu değil öğle değilmi. sıfır kutulu ürüb almak istiyoruz.
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz sıfır kapalı kutu.

Soru: Kütahya’ya gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba hayır efendm

Soru: Merhaba ankaraya gönderiyor musunuz, kaç litre
Cevap: Merhaba Ankaraya gönderim yok efendim.

Soru: İyi günler ürün garantisi kaç yıl?
Cevap: Merhaba 3 yıl cihaz garantisi,10 yıl kompresör garantisi mevcuttur.

Soru: Efendim, Ürün sıfır kapalı kutu olarakmı gönderiyorsunuz, Ürünün seri numarasını yazarmısınız, çok tşk iyi çalışmalar
Cevap: Ürün kapalı kutu olarak gönderilmektedir efendim.

Soru: merhaba dolabın on kapaklariyla yan kısımları da aynı malzemeden mi inox mu
Cevap: Merhaba hayır efendim

Soru: Kütahya’ya gönderim varmı hocam
Cevap: Merhaba hayır efendm

Soru: Merhaba Ben ürünü çeyiz için alacağım Süreç nasıl işliyor
Cevap: Ürünü size gönderiyoruz efendim evleneceğiniz zaman kurulum için ekip çağırıyorsunuz ekip gelip ücretsiz kuruyor garanti de kurulumda başlıyor

Soru: 78 cm kapıdan kutusu ile geçer mi ? kurulumunu daha sonra yaptırmak üzere alıyorum.
Cevap: Geçmeyebilir efendim riske etmeyelim

Soru: Merhaba ürün Türkiye Bosch garantili mi ? Tr belgesini atar mısınız lütfen
Cevap: Merhaba evet Bosch Türkiye garantili.

Soru: Merhaba bu buzdolabı 2024 model mi
Cevap: Evet efendim

Soru: mrh.Hayirlı işler ürün spot ürün mü siz bosh bayimiziniz
Cevap: Merhaba spot ürünü degil yetkili bayiyiz efendim

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.png

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 X 75 cm Kolay Temizlenebilir Inox En Uygun Satış Linki