Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Sevil

Bilgili
Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Tavsiye Eder Misiniz?
Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Şu Anki Fiyat Aralığı 470.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Ürün Özellikleri

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Ürününün Satıcısı, Shield Life Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon ürününü 470.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Kullananlar
470.0 Tl ye satışta olan Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: kızım için aldım. bel kısmı biraz dar oldu.
İsim: D** Ş** ç**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:24
Satıcı: Shield Life

Yorum: arkadaşlar ürün güzel ve hızlı geliyor ama beliniz inceyse bir beden küçük alabilirsiniz önerilenden çünkü beli tam oluyor bedenlerin ama bacakları çok geniş boyu da gorseldeki gibi çok uzun gelmiyor
İsim: **** ****
Beden: Beden:29

Yorum: Urun hızlı geldi.gayet kaliteli ve güzel kendi verenizi almanızı öneririm
İsim: Zehra E.
Beden: Beden:25

Yorum: tavsiye edilen
İsim: M** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:27

Yorum: ürün güzel ama kendi bedeninizi alın derimm kilom 50, 28 beden önerildiğinden dolayı 28 aldım ama belden falan bol geldi biraz. kargo hızlıydı teşekkür ederim güzel ürün güvenebilirsiniz
İsim: E** T**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: belim fazla ince değil o yüzden saticinin dediğine göre 28 aldım ama bana olması gerekenden daha bol geldi ve uzun oldu beğenmedim
İsim: A** T**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Beden:28

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Merak Edilenler

Soru: 1.65 75 kilo
Cevap: Merhaba 33 beden uygundur efendim 33 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (XL) Ve (42) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: hangisi 38 beden
Cevap: Merhaba 25 beden uygundur efendim. Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığıdır (XS) (34) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 168 boy 52-56 kilo
Cevap: Merhaba 29 beden uygundur efendim 29 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (M) Ve (38) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 1.60 61kilo
Cevap: Merhaba 30 beden uygundur efendim 30 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (L) Ve (40) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: Merhabalar, 27 bedenin ölçülerini alabilir miyim?🙏
Cevap: Bel 72 cm boy 110 cm efendim

Soru: 175 68 kilo hangisi uygundur
Cevap: Merhaba 32 beden uygundur efendim 32 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (XL) Ve (42) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 1.66 boy 44 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba 27 beden uygundur efendim 27 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (S) Ve (36) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 150 boy 35-40 arası kilo hangi bedeni önerirsiniz
Cevap: Merhaba 25 beden uygundur efendim. Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığıdır (XS) (34) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: spiaris verdim hangi kargo acba
Cevap: Trendyol ekspres efendim

Soru: boy 1.65 kilo 64 kaç beden uygundur
Cevap: Merhaba 31 beden uygundur efendim 31 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (L) Ve (40) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 163 63 hangi beden almalıyım acaba belime tam olsun
Cevap: Merhaba 31 beden uygundur efendim 31 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (L) Ve (40) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: boyu uzun mu
Cevap: Evet efendim boy 110 cm

Soru: 1.50 boy 50 kilo hangi beden uygundur efendim?
Cevap: Merhaba 28 beden uygundur efendim 28 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (M) Ve (38) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 172 boy 49 kiloyum hangi beden olur?
Cevap: Merhaba 26 beden uygundur efendim 26 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (S) Ve (36) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 1.60 57 kilo
Cevap: Merhaba 29 beden uygundur efendim 29 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (M) Ve (38) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 32 beden basen bölgesi kaç cm
Cevap: Bel 82 cm efendim

Soru: 170 boy 57 kilo hangi beden alınmalı

Soru: 40 kilo 1.55 kaç
Cevap: Merhaba 26 beden uygundur efendim 26 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (S) Ve (36) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 1.70 boy 73 kilo
Cevap: Merhaba 33 beden uygundur efendim 33 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (XL) Ve (42) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Soru: 1.55 44 kiloyum hangi beden uygundur acaba
Cevap: Merhaba 27 beden uygundur efendim 27 Bedenin Diğer Kalıplardaki Karşılığı (S) Ve (36) olarak geçmektedir. Teşekkür Eder Keyifli Alışverişler Dileriz.

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon 465 TL ile stokta var.
Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon 1003 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Favori Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon kampanya alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, normal kalite ve geribildirim dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon gibi Favori ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon 465 TL TL ile bulunuyor. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Siyahh BAGGY Ayarlanabilir Bel Tokalı Kadın Bol Paça 2024 Yeni Model Kot Pantolon kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.

benzerkonular_benzer_konular