Cansu
Bilgili
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 44490.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürün Açıklaması
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı ürününü 44490.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
44490.0 Tl ye satışta olan SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Efsane bilen bilir .
İsim: H** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ocak 2022
Satıcı: Tıklakapında
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Servise hangi firma tarafından kurulum yapılmaktadır
Cevap: Merhabalar, İklimSA servisleri destek sağlayacaktır efendim.
Soru: Gıri cam olanla siya cam olanın arasında kl fark nedir acaba
Cevap: merhabalar, değerli müşterimiz renk farkı vardır
Soru: SJ XG690G Sl modeli elinizde var mı acaba
Cevap: Merhaba stoklarımızda mevcuttur efendim.
Soru: Merhabalar ürünü hangi il den gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba Antalyadan gönderim sağlamaktayız
Soru: Merhaba, ürün cam kapaklı mı acaba ?
Cevap: Merhabalar dam kapaktır. İyi günler dileriz
Soru: buzdolabı dercesi kaç olmalı nasıl yapacağımı bilmiyorum
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz .İyi günler. Keyifli Alışverişler Dileriz.
Soru: Merhaba kaç litre
Cevap: Merhaba 556 Lt ' dir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ürün siyah renk mi. Ürün özelliklerinde beyaz yazıyor
Cevap: Ürün siyahdır.
Soru: enı 60 65 genışlik 70 75 yukseklığı yazılmamış. dondurucusu ustte. sıyah camlı fıyatıöızda 15999 galıba. ındırım olmaz mı
Cevap: Merhaba Ürün belirli aralıklarla kampanya kapsamında indirime girmektedir. Takip ederek ürünü sipariş verebilirsiniz. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba, Sharp siyah buzdolabı almak istiyorum. fakat Mersin'de 8. katta bir sitede oturuyorum. ürün geldiğinde asansöre girerse eve getirdiklerini, asansöre girmez ise eve yani kata çıkarmadıkları şeklinde bir bilgi aldım. doğrumu? asansöre sığmaz ise buzdolabını kata cikarmiyorlar mı?
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba, ürünü almak istiyorum. Yaklaşık 10 gün sonra göndermeniz mümkün olur mu? İstanbul, Şişli
Cevap: Merhabalar ürünü satın almanız durumunda ortalama on gün içerisinde adresinize teslimatı olmaktadır iyi pazarlar dileriz
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürüne Ait Fotoğraflar
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Güncel Satış Fiyatı 44490.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Memnuniyet Oranı Nedir?
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürün Açıklaması
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı ürününü 44490.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
44490.0 Tl ye satışta olan SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Efsane bilen bilir .
İsim: H** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ocak 2022
Satıcı: Tıklakapında
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Servise hangi firma tarafından kurulum yapılmaktadır
Cevap: Merhabalar, İklimSA servisleri destek sağlayacaktır efendim.
Soru: Gıri cam olanla siya cam olanın arasında kl fark nedir acaba
Cevap: merhabalar, değerli müşterimiz renk farkı vardır
Soru: SJ XG690G Sl modeli elinizde var mı acaba
Cevap: Merhaba stoklarımızda mevcuttur efendim.
Soru: Merhabalar ürünü hangi il den gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba Antalyadan gönderim sağlamaktayız
Soru: Merhaba, ürün cam kapaklı mı acaba ?
Cevap: Merhabalar dam kapaktır. İyi günler dileriz
Soru: buzdolabı dercesi kaç olmalı nasıl yapacağımı bilmiyorum
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz .İyi günler. Keyifli Alışverişler Dileriz.
Soru: Merhaba kaç litre
Cevap: Merhaba 556 Lt ' dir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ürün siyah renk mi. Ürün özelliklerinde beyaz yazıyor
Cevap: Ürün siyahdır.
Soru: enı 60 65 genışlik 70 75 yukseklığı yazılmamış. dondurucusu ustte. sıyah camlı fıyatıöızda 15999 galıba. ındırım olmaz mı
Cevap: Merhaba Ürün belirli aralıklarla kampanya kapsamında indirime girmektedir. Takip ederek ürünü sipariş verebilirsiniz. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba, Sharp siyah buzdolabı almak istiyorum. fakat Mersin'de 8. katta bir sitede oturuyorum. ürün geldiğinde asansöre girerse eve getirdiklerini, asansöre girmez ise eve yani kata çıkarmadıkları şeklinde bir bilgi aldım. doğrumu? asansöre sığmaz ise buzdolabını kata cikarmiyorlar mı?
Cevap: Merhabalar, Ürünü Borusan Lojistik ile gönderiyoruz efendim. Katınıza kadar çıkarmakta olup tahmini teslimat süresi 5-10 iş günü arasındadır. Ürün elinize ulaştığında her tarafını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer ambalajında hasar v.s varsa kargo yetkilisinden hasar tespit tutanağı alarak işlem sağlanmaktadır. Faturanız garanti belgesi yerine geçmektedir yetkili servis faturanız ile kurulum sağlamaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba, ürünü almak istiyorum. Yaklaşık 10 gün sonra göndermeniz mümkün olur mu? İstanbul, Şişli
Cevap: Merhabalar ürünü satın almanız durumunda ortalama on gün içerisinde adresinize teslimatı olmaktadır iyi pazarlar dileriz
SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Ürüne Ait Fotoğraflar

SJ-XG690G-BK Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Sharp Sj-xg690g-bk Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sharp Sj-xg690g-bk Siyah Cam Yüzeyli Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.