Serap
Bilgili
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı?
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Anlık Fiyatı 80049.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Detaylı Bilgi
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı ürününü 80049.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Kullanıcı Yorumları
80049.0 Tl ye satışta olan SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 13 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BIRBEYAZ
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Beyaz rengi var mı acaba
Cevap: Merhabalar maalesef efendim.
Soru: Merhaba bayiniz nerede acaba direk gelip alabilir miyiz buzdolabı
Cevap: Merhabalar sadece internet üzerinden satışımız mevcuttur. iyi günler dileriz.
Soru: 20 yıl öncesinin buzdolabı rafı kırıldı nerden temin edebilirim (sharp)
Cevap: merhabalar efendim, 10 yıldan sonra parça tedariği olmadığından malesef bulunamaz.İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar efendim 600 ltreliksharp buzdolabın eni 86ya 86 mi kapıdan geçmeye sıkıntı olurmu diye yazdım bilgi verirseniz memnun olurum
Cevap: merhabalar, ürünün genişliği 86.5 cm, yükseklik 187 cm, derinlik 74 cm. sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün beyaz rengi mevcuttur 600 Litre İl olarak varsa fiyatı nedir?
Cevap: Merhaba beyazı tükendiği için satışı yapılamamaktadır. iyi günler dileriz
Soru: Bu ürünün beyaz rengi mevcutmu ?
Cevap: Merhaba Maalesef beyaz rengi stoğumuzda mevcut değildir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba,Sharp yetkili teknik servisi Antalya'da var mı , yardımcı olur musunuz lütfen
Cevap: Efendim iklimsa çağrı merkezi ile görüşme sağlayabilirsiniz.
Soru: Merhaba bu ürünün gri diye ekledim açıklamada beyaz yazıyo eğer gri renk ise hemen alıcam
Cevap: Merhabalar görseldeki ürün gönderilmektedir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba yeğenim zonguldaklak Alaplı ilcesi Aydınlar yaylasında imam olarak atandı evlenecek oraya götürme ihtimaliniz varmı
Cevap: Merhaba teslimat uygunluğunu siparişi verdikten sonra görüntüleyebilmekteyim. İyi günler keyifli alışverişler dilerim.
Soru: genişlik kaç cm ve genişlik kaç cm
Cevap: genişlik 87cm derinlik 74
Soru: Merhaba ürün konutların kapısından nasıl geçiyor. (kapılar 80cm)
Cevap: merhabalar, bu konuyu servis ile görüşürseniz yardımcı olacaktır
Soru: Merhabalar ürünün garantisi ne zaman başlıyor
Cevap: Merhabalar ürün yetkili servis tarafından kurulum sağlandıktan sonra garantiniz başlıyor
Soru: merhaba bu ürünün raf sayısını ogrenebilirmiyim
Cevap: Merhabalar 5 raflıdır. İyi günler dileriz
Soru: Sharb buzdolabı seri numarası 080502177 model SJ-PT69R-HS ye uygun buzdolabı içi 2 adet sebzelik ve 2 adet raf arıyoruz önerebileceğiniz ürün var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Resim Galerisi
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Anlık Fiyatı 80049.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Detaylı Bilgi
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Sharp SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı ürününü 80049.0 Tl'den Satılmaktadır.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Kullanıcı Yorumları
80049.0 Tl ye satışta olan SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 13 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BIRBEYAZ
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Beyaz rengi var mı acaba
Cevap: Merhabalar maalesef efendim.
Soru: Merhaba bayiniz nerede acaba direk gelip alabilir miyiz buzdolabı
Cevap: Merhabalar sadece internet üzerinden satışımız mevcuttur. iyi günler dileriz.
Soru: 20 yıl öncesinin buzdolabı rafı kırıldı nerden temin edebilirim (sharp)
Cevap: merhabalar efendim, 10 yıldan sonra parça tedariği olmadığından malesef bulunamaz.İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar efendim 600 ltreliksharp buzdolabın eni 86ya 86 mi kapıdan geçmeye sıkıntı olurmu diye yazdım bilgi verirseniz memnun olurum
Cevap: merhabalar, ürünün genişliği 86.5 cm, yükseklik 187 cm, derinlik 74 cm. sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünün beyaz rengi mevcuttur 600 Litre İl olarak varsa fiyatı nedir?
Cevap: Merhaba beyazı tükendiği için satışı yapılamamaktadır. iyi günler dileriz
Soru: Bu ürünün beyaz rengi mevcutmu ?
Cevap: Merhaba Maalesef beyaz rengi stoğumuzda mevcut değildir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba,Sharp yetkili teknik servisi Antalya'da var mı , yardımcı olur musunuz lütfen
Cevap: Efendim iklimsa çağrı merkezi ile görüşme sağlayabilirsiniz.
Soru: Merhaba bu ürünün gri diye ekledim açıklamada beyaz yazıyo eğer gri renk ise hemen alıcam
Cevap: Merhabalar görseldeki ürün gönderilmektedir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba yeğenim zonguldaklak Alaplı ilcesi Aydınlar yaylasında imam olarak atandı evlenecek oraya götürme ihtimaliniz varmı
Cevap: Merhaba teslimat uygunluğunu siparişi verdikten sonra görüntüleyebilmekteyim. İyi günler keyifli alışverişler dilerim.
Soru: genişlik kaç cm ve genişlik kaç cm
Cevap: genişlik 87cm derinlik 74
Soru: Merhaba ürün konutların kapısından nasıl geçiyor. (kapılar 80cm)
Cevap: merhabalar, bu konuyu servis ile görüşürseniz yardımcı olacaktır
Soru: Merhabalar ürünün garantisi ne zaman başlıyor
Cevap: Merhabalar ürün yetkili servis tarafından kurulum sağlandıktan sonra garantiniz başlıyor
Soru: merhaba bu ürünün raf sayısını ogrenebilirmiyim
Cevap: Merhabalar 5 raflıdır. İyi günler dileriz
Soru: Sharb buzdolabı seri numarası 080502177 model SJ-PT69R-HS ye uygun buzdolabı içi 2 adet sebzelik ve 2 adet raf arıyoruz önerebileceğiniz ürün var mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, böyle bir bilgiye maalesef ki sahip değiliz. Detaylı bilgiyi üretici firmadan edinebilirsiniz. İyi günler dileriz.
SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Resim Galerisi

SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Sharp SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sharp SJ-XG740G SL 600 Litre Premium Cam Kapaklı Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.