Nihan
Bilgili
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 18295.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi ürününü 18295.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
18295.0 Tl ye satışta olan Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: ürün güzel Bosch kalitesi yalnız bir şey dikkatimi çekti benim eskibulaşık Makinesi Electrolux idi iç hacmi bu makineden daha genişti bumakine biraz küçük geldi bana yine de güzel gönderen sağolsun
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal
Yorum: geçtiğimiz cuma günü teslim aldım bulaşık makinesi hiç güzel yıkamıyorıslak ve lekeli çıkartıyor bunun için bir çözüm istiyorum yardımcı olurmusunuz iade veya başka tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu varsa
İsim: H** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Şahane bu kadar olur. Bu markadan memnunuz. Satıcı da çok hızlıydı diğergün kargoladı 2 güne elimize ulaştı makine teşekkür ederiz.
İsim: Süeda N. A.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: çok guzel geldi.
İsim: M** a**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: ürünü getiren kargodan kesinlikle memnun değiliz borusanlojistik isimlikargo evimizin adresine kadar getirmedi evden tam tamına 110 kilometreuzaklıkta bir yere bırakıp oradan gitti ve acil nakliyatçi bulmamızgerekti 700 TL ye baska araç tutup eve o şekilde getirtmek zorundakaldım .Borusan lojistik kesinlikle pişmanlıktır kesinlikle köylere veilçeleDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Tavsiye etmem çok kötü yıkıyor makine temiz çıkmıyor Bardaklar tabaklartencereleri hiç yıkamıyor Aldığıma pişmanım Servis geldi süreklifiskeleri temizleyin dedi saçma sapan sorun makinede Almayın derim iyicearaştırın alırken
İsim: H** E**
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: Ürün iki gün geçmeden geldi. Siparişi verdiğim andan itibaren Boschsürekli bilgilendirme sağladı. Ben ürünü zaten biliyordum çok kaliteliçok güzel yıkıyor.
İsim: E** E** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Mayıs 2024
Satıcı: ErtesiGünSende
Yorum: Ürün geldi kurulum için bekliyoruz çalıştırınca güncelerim GÜNCELEMEürünün çekmece kolu kırık geldi tencerelerin altları hepsi karardı hiçgüzel temizlemedi iade kodu aldım ama hala kimse bana ulaşmadı
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MEMİCİOĞLU DTM
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Kaç pervane li
Cevap: Merhaba 2 efendim
Soru: merhaba 6 programlık yazıyor ama makine üzerinde 4 serie yazıyor
Cevap: Seri 4 ile program sayısı farklı kategorisi farklı
Soru: Merhaba iyi günler çeyiz için almayı düşünüyoruz ürünün kurulumunu en fazla ne kadar sonra yaptırabiliyoruz ve bu durumda garantisi nasıl oluyor kurulumla mı başlıyor ?
Cevap: Merhabalar 2 yıl bekleyebilirsiz kurulumda başlar garanti
Soru: ürün nerden gelicek
Cevap: şırnak idilden efendim.
Soru: peki bosh mağazası 7 yıl motor garantisi var dediler sizdede 7 yıl motor garantisi var mı
Cevap: Hayır efendim öyle bi durum yok 10 yıl paslanmaz gövde garantisi var
Soru: merhaba kolay gelsin ürünü almak istiyorum ama bosh garantisi altında mı yoksa sizin belirledıgınız sıradan servısmi ilgilenecek
Cevap: Bosch yetkili servis tarafından garantilidir efendim
Soru: merhaba erzincan tercana gönderim yapıyormusunuz
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: iyi günler, aynı bu özellikleri taşıyan (özellikle kaşık çatal bölümü çekmeceli), fakat A Enerji sınıfı olan bir ürününüz mevcut mu?
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: asansör sistemi var mi
Cevap: Evet asansör var üst sepet asagi ve yukari oynar
Soru: ayriyetten asagida kasıklık icin sepet varmi gonderiyor musunuz
Cevap: hayır sepet yoktur servisten temin edebilirsiniz
Soru: makine işlemi bittiği zaman kapak kendiliğinden açılıyor mu ?
Cevap: maalesef bu modelde o özellik yok
Soru: merhaba kaşıklık üst kısmında dağınık bir şekilde konuldigunda da iyi bir sonuç alınırmi ? yoksa düzgünce yerleştirmek mi gerek.
Cevap: Dizmeniz gerekiyor efendim
Soru: yani varmı yokmu efendim çocuk kilidi
Cevap: Bilgisi yarın verilebilir ürün özelliklerinde bulunmamaktadır efendim
Soru: telefona WiFi bağlantısı varmı
Cevap: Merhaba evet var efendim
Soru: çocuk kilidi varmı
Cevap: Bilgisi verilecektir
Soru: ceyiz için almayı düşünüyorum. kurulumunu istediğimiz zaman servis yapabilir mi? kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba kurulumunu beş yıl içerisinde yaptırabilirsiniz. Kurulumu ücretsizdir.
Soru: Makina 3 sepetli mi?
Cevap: Evet 3 sepetli
Soru: kaşık çatal yeri en üstte oluyor değilmi
Soru: Yer nere sizin Türker olarak bulamadım bi mağaza
Cevap: Burdur bucak
Soru: iyi günler, ürünün gorselinde seri 6 yazıyor ama alıcı yorumlarinda seri 4 resmi var. ürünü aldigimizda seri 6 mi gelecek
Cevap: EFENDİM ÜRÜN SERİ 4 TÜR.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Görselleri
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 18295.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi ürününü 18295.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
18295.0 Tl ye satışta olan Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: ürün güzel Bosch kalitesi yalnız bir şey dikkatimi çekti benim eskibulaşık Makinesi Electrolux idi iç hacmi bu makineden daha genişti bumakine biraz küçük geldi bana yine de güzel gönderen sağolsun
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: geçtiğimiz cuma günü teslim aldım bulaşık makinesi hiç güzel yıkamıyorıslak ve lekeli çıkartıyor bunun için bir çözüm istiyorum yardımcı olurmusunuz iade veya başka tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu varsa
İsim: H** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Şahane bu kadar olur. Bu markadan memnunuz. Satıcı da çok hızlıydı diğergün kargoladı 2 güne elimize ulaştı makine teşekkür ederiz.
İsim: Süeda N. A.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: çok guzel geldi.
İsim: M** a**
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: ürünü getiren kargodan kesinlikle memnun değiliz borusanlojistik isimlikargo evimizin adresine kadar getirmedi evden tam tamına 110 kilometreuzaklıkta bir yere bırakıp oradan gitti ve acil nakliyatçi bulmamızgerekti 700 TL ye baska araç tutup eve o şekilde getirtmek zorundakaldım .Borusan lojistik kesinlikle pişmanlıktır kesinlikle köylere veilçeleDevamını Oku
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Tavsiye etmem çok kötü yıkıyor makine temiz çıkmıyor Bardaklar tabaklartencereleri hiç yıkamıyor Aldığıma pişmanım Servis geldi süreklifiskeleri temizleyin dedi saçma sapan sorun makinede Almayın derim iyicearaştırın alırken
İsim: H** E**
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: Ürün iki gün geçmeden geldi. Siparişi verdiğim andan itibaren Boschsürekli bilgilendirme sağladı. Ben ürünü zaten biliyordum çok kaliteliçok güzel yıkıyor.
İsim: E** E** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Mayıs 2024
Satıcı: ErtesiGünSende
Yorum: Ürün geldi kurulum için bekliyoruz çalıştırınca güncelerim GÜNCELEMEürünün çekmece kolu kırık geldi tencerelerin altları hepsi karardı hiçgüzel temizlemedi iade kodu aldım ama hala kimse bana ulaşmadı
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MEMİCİOĞLU DTM
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Kaç pervane li
Cevap: Merhaba 2 efendim
Soru: merhaba 6 programlık yazıyor ama makine üzerinde 4 serie yazıyor
Cevap: Seri 4 ile program sayısı farklı kategorisi farklı
Soru: Merhaba iyi günler çeyiz için almayı düşünüyoruz ürünün kurulumunu en fazla ne kadar sonra yaptırabiliyoruz ve bu durumda garantisi nasıl oluyor kurulumla mı başlıyor ?
Cevap: Merhabalar 2 yıl bekleyebilirsiz kurulumda başlar garanti
Soru: ürün nerden gelicek
Cevap: şırnak idilden efendim.
Soru: peki bosh mağazası 7 yıl motor garantisi var dediler sizdede 7 yıl motor garantisi var mı
Cevap: Hayır efendim öyle bi durum yok 10 yıl paslanmaz gövde garantisi var
Soru: merhaba kolay gelsin ürünü almak istiyorum ama bosh garantisi altında mı yoksa sizin belirledıgınız sıradan servısmi ilgilenecek
Cevap: Bosch yetkili servis tarafından garantilidir efendim
Soru: merhaba erzincan tercana gönderim yapıyormusunuz
Soru: iyi günler, aynı bu özellikleri taşıyan (özellikle kaşık çatal bölümü çekmeceli), fakat A Enerji sınıfı olan bir ürününüz mevcut mu?
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: asansör sistemi var mi
Cevap: Evet asansör var üst sepet asagi ve yukari oynar
Soru: ayriyetten asagida kasıklık icin sepet varmi gonderiyor musunuz
Cevap: hayır sepet yoktur servisten temin edebilirsiniz
Soru: makine işlemi bittiği zaman kapak kendiliğinden açılıyor mu ?
Cevap: maalesef bu modelde o özellik yok
Soru: merhaba kaşıklık üst kısmında dağınık bir şekilde konuldigunda da iyi bir sonuç alınırmi ? yoksa düzgünce yerleştirmek mi gerek.
Cevap: Dizmeniz gerekiyor efendim
Soru: yani varmı yokmu efendim çocuk kilidi
Cevap: Bilgisi yarın verilebilir ürün özelliklerinde bulunmamaktadır efendim
Soru: telefona WiFi bağlantısı varmı
Cevap: Merhaba evet var efendim
Soru: çocuk kilidi varmı
Cevap: Bilgisi verilecektir
Soru: ceyiz için almayı düşünüyorum. kurulumunu istediğimiz zaman servis yapabilir mi? kurulum ücretli mi
Cevap: Merhaba kurulumunu beş yıl içerisinde yaptırabilirsiniz. Kurulumu ücretsizdir.
Soru: Makina 3 sepetli mi?
Cevap: Evet 3 sepetli
Soru: kaşık çatal yeri en üstte oluyor değilmi
Soru: Yer nere sizin Türker olarak bulamadım bi mağaza
Cevap: Burdur bucak
Soru: iyi günler, ürünün gorselinde seri 6 yazıyor ama alıcı yorumlarinda seri 4 resmi var. ürünü aldigimizda seri 6 mi gelecek
Cevap: EFENDİM ÜRÜN SERİ 4 TÜR.
Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Görselleri

Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Bosch Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Sms4ımw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.