SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Alınır Mı-

Sevgi

Bilgili
SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız?
SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 21868.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

_x000D_

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 21868.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
21868.0 Tl ye satışta olan SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Siemens kalitesi tartışılmaz servis hızı mükemmel horoz lojistik teslimettikten yarım saat kadar sonra aradılar.emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
İsim: ö** p**
Tarih: 08 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: Çok temiz yıkıyor ve sessiz severek kullanıyorum hiçbir sıkıntı yokgayet güzwl bir ürün
İsim: H** Y**
Tarih: 01 Ocak 2023

Yorum: Ürünü 9 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Bulaşıklar yemek kalıntısıve su izi olmadan makineden çıkıyor. Ekonomik programda 50 derecede 3buçuk saatte yıkıyor. Yarım yük özelliği var ancak sadece 70 derece ve50 derecede bu özellik kullanılabiliyor. Üst sepet aşağı inebiliyor.
İsim: Ş** I**
Tarih: 03 Eylül 2022

Yorum: Ürün kaliteli ve güzel ancak satıcı yeditepe teknoloji ürünü teşhirolarak belirtip satışa sunması daha hoş olurdu alan insan en azındanbunu bilerek alırdı
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 11 Ekim 2022
Satıcı: Yeditepe Teknoloji

Yorum: Ürün ağır hasarlı halde geldi.
İsim: E** L**
Tarih: 24 Temmuz 2022

Yorum: Ürünü alalı 1 hafta oldu. Eşim yıkamasından ve sessiz çalışmasından çokmemnun. Daha önce kullandığımız farklı marka bulaşık makinasına göregözle görülür derecede yıkama kalitesi üstünlüğü var. Satıcı çok ilgili,aklıma takılan bir soru için ulaştığımda en üst yetkili tarafından dönüşyapıldı. Horoz lojistik ile 9.kattaki evimin kapısına kadar teslimeDevamını Oku
İsim: E** T**
Tarih: 27 Kasım 2021

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba mutfağımızın nasıl bir özelliğe sahip olması gerekir bu ürünü almak için
Cevap: Merhaba,tezgahınızda yarı ankastre makinaya göre boşluk bırakılması ve yarı ankastre için dolap kapağı bulunması gerekmektedir.Ürün boyutları 815 x 598 x 573 mm şeklindedir,

Soru: kesin a sinifi degilmi sonra başka gelmsein
Cevap: Merhaba,ilandaki ürün gönderiliyor efendim, başka makina gönderilmez.

Soru: Merhaba biz ürünü taşınacağımız ev için almak istiyoruz ama teslimatı ve kurulumu Mart ayında olsa sıkıntı olur mu? Teşekkürler
Cevap: Merhaba,kurulum istediğiniz zaman ücretsiz olarak yapılır,ürün garantisi ücretsiz kurulumdan sonra başlar.

Soru: Merhaba.Benim en 58,5 .Boy 83,5.Olur mu.
Cevap: Merhaba,olmaz efendim.

Soru: Bu makinada elektirik enerji tasarrufu varmi
Cevap: Var efendim

Soru: Merhaba. SN515B00 ve SN515B01 modelleri arasındaki fark nedir?
Cevap: Merhabalar, Farklı özelikler aşağıda belirtilmiştir. > SN515B01DT Renk: Siyah Enerji verimlilik sınıfı: D Ses seviyesi sınıfı: C Eko 50 programında su tüketimi: 9,5 litre Program süresi: 4:55 h Eko programı 100 devirdeki enerji tüketimi: 84 kWh > SN515B00DT Renk: Paslanmaz çelik, boyalı Enerji verimlilik sınıfı: F Ses seviyesi sınıfI: D Eko 50 programında su tüketimi: 9,5 litre Program süresi: 4:55 h Eko programı 100 devirdeki enerji tüketimi: 84 kWh, İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba,bu ürün inox görünüyor.Açıklamada beyaz yazıyor,rengi nedir?
Cevap: Merhaba,ürün yarı ankastredir, resimde inox görünen üst ve alt bölüm inox dur, kapak rengide dolapcınızın ayarlamış olduğu kapak rengidir.

Soru: Merhaba. Hızlı yıkama süeesi ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba,yıkama süresi üretici tarafından paylaşılmamış maalesef efendim.

Soru: ürün A+ dimi? ve kaç Watt?
Cevap: Merhaba,eski sistemde A+ dır, yeni sistemde F tipidir.102 kWh

Soru: Merhabalar u bulaşıl makınasına kaapk ölüçüsü ne olmaı mobılya kestireceğiz
Cevap: 600x800 kestirebilirsiniz

Soru: Merhaba, ürünün rengi görseldeki gibi midir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba,ürün yarı ankastredir, ekran bulunan kısım ve alt bölüm resimde göründüğü gibi gridir, kapak bölümü (resimde beyaz görünen kısım) sizin takacağınız mobilya rengi oluyor.

Soru: Mrb. Anlastre kapak ölçüsü nedir acaba??
Cevap: EN 59,5 cm YÜKSEKLİK 60cm

Soru: inox var mı
Cevap: Merhaba,yarı ankastre bulşık makinasının kapak hariç diğer bölümleri inox dur,kapağın rengi sizin kullanacağınız ahşap rengi oluyor.

Soru: Ürün rengi nedir
Cevap: Ürün yarı ankastre efendim. Önüne mobilya yatım kapak yapılması gerekli. Üst bölümü inox.

Soru: ön taraf ( ekran ) ne renk ?
Cevap: Merhaba,ekran rengi Gri dir,

Soru: ürün yarı ankastre evet, kapak kısmına mobilya kapak takılacak ancak üst kısımdaki düğmelerin olduğu kısım beyaz renk mi yoksa inoks mu? eğer inoks ise yani resimde görüldüğü gibi ise problem yok benim istediğim ürün bu şekilde.
Cevap: Evet üst bölümü inox efendim. Aynı resimdeki gibi. Panelin alt bölümü boş gelir ve mobikya kaplatmanız gerekir.

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

SN515S00DT iQ100 5 Programlı Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki