Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız-

PeriSesleri

Bilgili
Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Anki Değeri 21760.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünün Detayları

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 21760.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Son Yorumlar
21760.0 Tl ye satışta olan Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Çok iyi hızlı teslimat
İsim: **** ****
Tarih: 24 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZ EŞYA MARKET

Yorum: Siemens bu isin vakkosudur
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Aralık 2022
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: Ürün eve teslim edilmesi köy adresi olması sebebiyle horoz lojistiğinanlaşmasının olmadığı gerekçe gösterilerek.. tam bir rezillik bence
Tarih: 08 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Merak Edilen Konular

Soru: Ürün hangi şehirden gönderilecek?
Cevap: Merhaba,istanbul dan gönderim yapılıyor.

Soru: Teshir urunu mu?
Cevap: SİEMENS TÜRKİYE GARANTİLİ KAPALI KUTUDUR

Soru: merhaba ürün tam antaksiyalımı?
Cevap: Merhaba,evet tam ankastre efendim.

Soru: Peki hangi kargoyla geliyor?
Cevap: Merhaba, horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz efendim

Soru: Merhaba yükseklik ve en kaç cm dir
Cevap: Merhaba,genişlik 60 cm,yükseklik 72 cm dir.

Soru: Alt raftaki çatal kaşık sepeti sağa sola kaydırılabilir mi sabit mi?
Cevap: Merhaba,sepet sabit efendim.

Soru: merhaba ici çelik mi komple yoksa başka malzeme mi
Cevap: Merhaba , çelikdir, Makinenizin iç gövdesi için 10 yıl paslanmazlık garantisi.

Soru: Kapak için kaç ölçü hazırlamamız gerekiyor
Cevap: Merhaba,mobilya kapak ölçüsü bizde bulunmuyor efendim , ölçüyü mutfakcınızdan öğrenebilirsiniz.

Soru: Taşıma hangi kargo firması ile oluyor
Cevap: Merhaba,horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz.

Soru: Merhaba yarı ankestra ile tam ankestra arasında ki fark nedir acaba bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Merhaba, tam ankastrede nulaşık makinasının ön kısmı komple kapak oluyor,düğmeler ve akran kapak içinde oluyor, yarı ankastrede ekran ön bölümde oluyor, mutfakcınızın hazırladığı kapak ekranın alt bölümüne vidalanıyor.Yeni mutfak yaptırıyorsanız alacağınız ürünü mutfakcınızı bildirmeniz gerekir, mutfağınız yapılıysa kapağınıza göre ürün almanız uygun olacaktır.

Soru: merhabalar, yıllık enerji tüketimi ogrenebilir miyim?
Cevap: SIEMENS OFFICIAL SİTEDEN NET VE DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Soru: ön taraf boş geliyor değil mi biz mutfak mobilyasina göre yapiyoruz
Cevap: merhaba ürün ankastre üründür. Kurulum için siemens müşteri hizmetlerinden veya yetkili servisten bilgi alabilirsiniz. Siemens resmi web sitesinden tüm ölçülerini görebilirisiniz

Soru: En kısa program süresi nedir?
Cevap: Merhaba,program süreleri üretici tarafından paylaşılmadığı için net süre veremiyoruz maalesef, 1 saatten az sürede yıkama yapıyor.

Soru: Ürünü aldım ama kapağını açtığımda açık kalmıyor kapak. Bunun için ne yapmam gerekiyor ya da bu makinenin kapağı arızalı mı
Cevap: Merhaba, siemens müşteri hizmetleri ile görüşmenizi rica ederiz, üründe sorun varsa servis kaydı açtırmadan bizimle irtibata geçmenizi rica ederiz.

Soru: Bu ürünü aldım çeyizime bir yıl sonra kurulum için yararlanabilir miyim servisten 🙏
Cevap: Siemens Türkiye garantilidir yetkili servisi ile görüşmelisiniz

Soru: Çat kaşık çekmecesi varmı üst bölümde
Cevap: Merhaba, çatal - bıçak sepeti alt bölümdedir,ayrıca üst çekmecede çatal-bıçak koyabilmek için küçük bir bölüm vardır,markanın sayfasında detay resimler mevcuttur.

Soru: kolay gelsin. ürün kurulumu yapıldi. kapak daha takılı değil. açınca direk geri kapanıyor. yetkili servis personeli kapak takılınca sıkıntının gideceğini söyledi . doğru mudur ? başka bir sıkinti mi var yoksa
Cevap: Merhaba, evet efendim , kapak takılmadıysa açık kalmaz, bu bir problem değil efendim, kapak takılınca sorun kalmayacaktır.

Soru: Merhaba, mobilya kapağı takılmadan önceki rengi nedir? Bordo yazıyor ama emin olamadım
Cevap: Merhaba, metal rwngidir, kapaksız kullanılmaz

Soru: Bulaşık makinemi boş olarak 50 derecede çalıştırdım ama asla kurumuyor içi ıpıslak neden böyle ???
Cevap: SIEMENS TURKİYE YETKİLİ SERVİSLERİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Sn615x01dt A+ 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki