Ceren
Bilgili
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Şimdiki Fiyatı Ile 169.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürün Hakkında Bilgi
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürününün Satıcısı, GRIMELANGE Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt ürününü 169.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürün Hakkındaki Yorumlar
169.99 Tl ye satışta olan Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kardesime aldim begenerek giyiyor kalitesi guzel
İsim: B** E**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: GRIMELANGE
Yorum: çok güzel. eşime aldım. çok beğendi.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Trendyol
Yorum: rengi daha canlı ve güzel L beden aldım tam oldu,kalitesi kesinlikle iyi
İsim: U** C**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: 3 tane ürün sipariş verdim sadece biri geldi bu ürün ellerinde yokmuş ama halen sipariş alıyorlar karar sizin
İsim: Ali E.
Tarih: 12 Aralık 2023
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba 2xl ölçüsü nedir
Cevap: merhabalar efendım 2xl gögüs 66 cm boy 79 cm dir
Soru: Boy 1-70 kilo 75 hangi beden uygundur
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Boy 183 87 kilo hangi beden önerirsiniz acaba
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar bu tişört oversizemi M beden ölcusu nedir? L beden ölçüleri nedir? bilgi verirmisiniz?
Cevap: Merhaba,ürünün size uygun olduğunu düşünüyorsanız beden tablosunu kontrol ederek tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürüne Ait Resimler
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Şimdiki Fiyatı Ile 169.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürün Hakkında Bilgi
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürününün Satıcısı, GRIMELANGE Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt ürününü 169.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürün Hakkındaki Yorumlar
169.99 Tl ye satışta olan Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: kardesime aldim begenerek giyiyor kalitesi guzel
İsim: B** E**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Beden: Beden:M
Yorum: çok güzel. eşime aldım. çok beğendi.
İsim: **** ****
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: rengi daha canlı ve güzel L beden aldım tam oldu,kalitesi kesinlikle iyi
İsim: U** C**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: 3 tane ürün sipariş verdim sadece biri geldi bu ürün ellerinde yokmuş ama halen sipariş alıyorlar karar sizin
İsim: Ali E.
Tarih: 12 Aralık 2023
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba 2xl ölçüsü nedir
Cevap: merhabalar efendım 2xl gögüs 66 cm boy 79 cm dir
Soru: Boy 1-70 kilo 75 hangi beden uygundur
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Boy 183 87 kilo hangi beden önerirsiniz acaba
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar bu tişört oversizemi M beden ölcusu nedir? L beden ölçüleri nedir? bilgi verirmisiniz?
Cevap: Merhaba,ürünün size uygun olduğunu düşünüyorsanız beden tablosunu kontrol ederek tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Ürüne Ait Resimler

Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt En Uygun Satış Linki

GRIMELANGE Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GRIMELANGE Sneill Erkek Bisiklet Yaka %100 Pamuk Baskılı Haki T-shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.