So 6114 Ys Set Üstü Ocak Ürün Alınmaya Değer Mi-

PeriRüzgar

Bilgili
So 6114 Ys Set Üstü Ocak Fiyatına Göre Alınır Mı?
So 6114 Ys Set Üstü Ocak Şu Andaki Fiyatı 5699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Detaylı Açıklama

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, VESTEL So 6114 Ys Set Üstü Ocak ürününü 5699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
5699.0 Tl ye satışta olan So 6114 Ys Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Güzel ürün hemen kuruluma gelindi
İsim: H** K** D**
Tarih: 28 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: ürün şık ve güzel servis alakalı çabuk kurulum gerçekleşti bayram üstüolmasina rağmen kargoda 3 güne ulaştı tavsiye ederim
İsim: e** y**
Tarih: 05 Nisan 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün kargoya geç verdiler ürün saglam geldi dogalgazlı gelcekti LPGgeldi servis doğalgaz çevirdi görüntüsü şık duruyor kaliteyi zaman göstrecek
İsim: M** k**
Tarih: 07 Eylül 2023
Satıcı: Öztekin Pazarlama

Yorum: ürün LPG olarak geldi servis ücretsiz dönüşüm yaptı. Satıcı ve servisilgili. ürün güzel çalışıyor kaliteli.
İsim: Ö** G**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: Ocak iyi mi kötü mü anlayamadık çünkü Vestel servisi kurulum yapmadı
İsim: E** K** T**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: ürün elime ulaştı servs gelip kutuyu açtı ,ben kendim açmadım kurulumuyapıldı doğalgazlı imiş ben normalde sordum satıcıya ben LPG ilekullanacağım diye ama küçük bi sıkıntı yaşandı ,kullnamadım henüzgüncelleme yaparım daha sonra
İsim: T** B**
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kargo çok sıkıntılı ama ürün güzel
İsim: S** E**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: Altıneller Vestel Yetkili Online Bayi

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Merak Edilenler Neler?

Soru: ürün doğal gazlı mi.
Cevap: merhaba, ürün lpg dir eğer isterseniz dönüşüm aparatıyla doğalgaz uyumlu olabiliyor

Soru: ürün normal gazlimi
Cevap: normal tüplüdür efendim , isterseniz doğalgaz uyumlu olabiliyor aparatıyla

Soru: Merhabalar ürünü servise mi bağlatmalıyız ?
Cevap: Merhaba evet efendim daha sağlıklı olur

Soru: merhaba ürün tüp e bağlanırmı
Cevap: Ürün fabrikasyon doğal gaza ayarlıdır. ilk kurulumda servislere lpg uyumlu hale gelmesini talep etmeniz gerekmektedir.

Soru: ocaklarin 4 taneside doğlgazlamı calişyor ben elektirikli istemiyorum
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, ocağın 4 gözü de doğalgazla çalışmaktadır.

Soru: ankastre ocak değil mi ? Set ustu ocak almak istiyorum
Cevap: Aynen efendim setustu ocak aradiginiz urun

Soru: urun aydından mı gelecek
Cevap: Merhabalar aydın ilinden gönderim yapıyoruz

Soru: setustu ocak gri var mi
Cevap: Merhabalar malesef yok

Soru: Merhabalar kurum için ne yapmamış gerekiyor yetkili servisi nasıl ayarlıyoruz
Cevap: Efendim ürünün üzerinde bulunan numarayı aramaniz yeterli olacaktır kurulum icin servis kaydi biz oluşturacağız

Soru: Elektrik ocak mı bu,elektrikli ocağa ihtiyacım var
Cevap: Elektrikli değildir

Soru: Doğalgazılımı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün LPG özelliğindedir. Dönüşüm için servisten destek alabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: LPG liye dönüştürülüyor mu servis ücretsiz yapıyor mu
Cevap: Merhaba, dönüşüm yapılmaktadır. İlk montaja özel servis ücretsiz yapmaktadır.

Soru: Tüple çalışıyor mu çalışıyorsa gaz giriş borusu sağ üst köşede mi?
Cevap: Lpg yani tüp ile çalışmaktadır aynı zamanda aparat yardımıyla doğalgaz uyumludur. sağ üst köşede gaz giriş vardır

Soru: merhabalar, ürün çakmak kullanımı için elektriğe ihtiyacı var mı? Ürün çakmaklığı bozulursa dışarıdan çakmakla ocağı yakabiliyoz mu? Ürün için doğalgaz LPG ayarı yapıp oradan yollayabiliyor musunuz ?
Cevap: Merhaba çakmak kullanımı için elektrik gerekli bozulursa dışarıdan çakmakla yakabilirsiniz doğalgaz yada lpgye servis montajını yaparken uyumlu hale getiriyor.

Soru: merhaba servis ucretsiz bagliyormu acaba
Cevap: SERVİS VE KURULUM ÜCRETSİZDİR..

Soru: gaz bağlantısının olduğu yer 60 cm yoksa 70 mi
Cevap: 60 cm efendim

Soru: Mermere Kesilip Konulan Set Üstü Ocak mı Bu Acaba ? Yoksa Tezgah Üstü mü
Cevap: Merhaba. Ankastre bir model değildir , set üstü ocaktır. Sağlıklı günler.

Soru: Merhaba elektrik kesintisi yaşandığında kullanmaya devam edebiliyor muyuz? Çakmak ile ateş verebilir miyiz?
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz kendi çakmağı çalışmaz herhangi bir çakmak yada kibrit ile kullanabilirsiniz

Soru: tüplü kullanabilirim dimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün LPG özelliğindedir. Dönüşüm için servisten destek alabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: ankestramı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün set üstü modeldir. Ankastre değildir. Saygılarımızla.

So 6114 Ys Set Üstü Ocak Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

So 6114 Ys Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki