Serap
Bilgili
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Şimdiki Fiyatı Ile 1087.37 Tl'den Satılmaktadır.
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Kullanıcılar Memnun Mu?
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Hakkında yaklaşık 62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürün Özellikleri
_x000D_
_x000D_
ECGSPOR 22 KG MULTİFONKSİYONEL TURUNCU SİYAH HALTER SETİ ve DAMBIL SETİ İÇERİĞİ;_x000D_
4 Adet 2.5 Kg Siyah Plaka _x000D_
4 Adet 1.5 Kg Siyah Plaka _x000D_
4 Adet 1 Kg Turuncu Plaka _x000D_
2 Adet 50 cm Birleştirilebilir Bar _x000D_
4 Adet Özel Üretim Plastik Sıkıştırma Aparatı _x000D_
2 Adet Çelik Sıkıştırma Yayı _x000D_
Toplam 20 Parça Ecgspor Yerli Üretim Ağırlık Seti _x000D_
Özel Tasarımı Sayesinde Her Bir Plaka Ayrı Bir Dambıl Olarak Kullanılabilir _x000D_
Birleştirilebilir Barlar Sayesinde Dambıl, Hafif Halter ve Ağır Halter Opsiyonlarıyla Kullanılabilir. _x000D_
_x000D_
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürününün Satıcısı, ECG Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti ürününü 1087.37 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Yorumlar Ve Değerlendirmeler
1087.37 Tl ye satışta olan Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: İrun sağlam geldi kullanışlı
İsim: S** Y**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ecg spor
Yorum: güzel paketleme hızlı gönderim da ne olsun kolayli gelsin
İsim: f** u**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: kargom elime ulaştı çok kısa sürede geldi. Eşime hediye almak istedim ve umduğumdan güzel geldi gönül rahatlığıyla alabilirsnz..
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çocuklar çok sevdi güzel ürün
İsim: Harun Y.
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: ürünün hem fiyatı uygun hemde göründüğü gibi kaliteli. ayrıca paketleme güzel
İsim: Celal Ç.
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: kargo çok geç getirdi ama, ürün beklediğimden daha iyi, fiyatına göre kalitesi gayet iyi, almak isteyene tavsiye ederim,
İsim: M** Y**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: ürün elime ulaştı sağlam ve güzel
İsim: Ş** A**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: beğendim hızlı bir şekilde elime ulaştı
İsim: Fikret Ü.
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: Ürün sapasağlam iyi bir şekilde paketlenmiş halde elime ulaştı teşekkürler
İsim: S** İ** A**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: paketleme kargo güzel kullanışlı ama ağırlıklarla yağ vardı önce hepsini silmek zorunda kaldım tavsiye ederim yinede
İsim: H** d**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet iyi ben beğendim
İsim: A** A**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GELDİ TEŞEKKÜRLER
İsim: C** Ç**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok iyi değil ama idare eder ağırlıklar çok kirliydi. 2 in 1 olması çok iyi
İsim: e** e**
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Ürün gayet iyi. Ev için çok ideal.
İsim: F** A**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ağırlıklar sayıları ve herşeyi ile tam şekilde geldi eksiksiz
paketleme de herşeyi en ince detaylı paketlenmiş .
İsim: A** N** A**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok iyi tavsiye ederim
İsim: A** B**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Aşığım seviyorum bu seti diyebilirim. Onlarca spor ekipmanım var. Bu en en iyisi! Benim için mükemmel bir spor ekipmanı oldu. Sağasağlam ürün. Ağırlıkların tek tek şekil gereği dik konumda yere konuşabilmesine ve ağırlıklarda yapışan deliklerden dolayı ağırlıkları tek tek çubuğa takmadan kullanabilmek de süper. Sorunsuz da geldi satıcıya ayrıca teşDevamını Oku
İsim: A** G** D**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: mukkemell cok iyi
İsim: u** s**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: çok başarılı ama yağlı geliyor
İsim: T** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Temmuz 2023
Yorum: Beklediğim kadar kaliteli değil ama iş görür. Teşekkürler...
İsim: E** E**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: 10 üzerinden 11
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Çok iyi teşekkür ediyorum kaliteli ürün
İsim: B** T**
Tarih: 18 Ekim 2023
Yorum: İlk başta yanlış ürün gelmişti satıcı ivedi bir şekilde doğru ürünü gönderdi.Kalite olarak çok güzel ve kullanışlı hediye olarak almıştım beğenildi.
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Ürün güzel biz gayet beğendik
İsim: B** B**
Tarih: 24 Aralık 2023
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ama bir kiloluk olanlardan bir tanesi biraz dökülmüştü onun dışında bir problem yok
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: gayet güzel ve yeterli
İsim: M** K**
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: tıpa yerlerinin kenarları çatlak (plastik dökümün ek yerlerinden ayrılmış) az da olsa içindeki malzeme kargoda dökülmüş ve kullandıkça dökülmeye devam edecek. kolinin içine herhangi bir ambalajlama yapılmadan konulmuş (kelepçe ve teller dahil) kolinin içine gelişi güzel atılıp kargolanmış. Dökülmez beton denen iç malzeme de fotoğraflarda mevcut.
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: Başlangıç için yeterli. Bir tanesi hasarlı geldi
İsim: U** A**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Ürünler görseldeki ile aynı geldi
İsim: N** T**
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: G** K**
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Yeriniz nerde
Cevap: Merhaba, Antalya dan gönderim yapmaktayız. İyi alışverişler dileriz
Soru: Uzun bar Ka cm uzunkugunda
Cevap: Merhaba ilgili sette 2 adet 50 cm multifonksiyonel bar bulunmaktadır. 2 adet barı birleştirdiğinizde 100 cm uzun bar olarak kullanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: 32 kg lık varmıdır
Cevap: Merhaba bu üründe 32 kg şuan yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Bar Demir mi
Cevap: Merhaba barlar demir olup krom kaplamadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Hocam merhaba elimde 2.54 cm li dambıl larda var bu standartlardan bunlardan da almak istiyorum 1 kg liklari falan eklemek icin almak istiyorum elimdekilere de uyar mı plakalar
Cevap: Merhaba plaka iç çapları 28 mm dir. İlgili ölçü ile teyit edebilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: antalya'da yaşıyorum yerinizden satış yapıyor musunuz? Öyleyse gelip alacağım
Cevap: Merhaba online satış yapmaktayız. Mağazamız yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: bir musterinizin urunlerindeki beton dokulmus. bizim de boyle bir olumsuzluk yasama ihtimalimiz ndr
Cevap: Merhaba, İlgili konuya dikkat edilmektedir. Ürünler sorunsuz gönderilmektedir. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba, 100 cm Barla squata inilir mi dar mı gelir omzuma
Cevap: Merhaba, ürün tavsiyesinde maalesef bulunamamaktayız. Bu durum fiziki özelliklerinize göre değişiklik gösterebilir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba, daha fazla ağırlık olan paket yok mu? 60-70 kg falan
Cevap: Merhaba ilgili ürünlerin 60 - 70 kg yada üstü olarak satışı şuan yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Plakalar plastik mi
Cevap: Merhaba Plakalar plastik kaplamadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba Plakaların İçi kum gibi mi yoksa döküm gibi kalıp mı?
Cevap: Merhaba plakaların içeriği özel harç karışımı beton dolgudur. İyi alışverişler dileriz
Soru: demir birleşip halter gibi oluyor mu
Cevap: Merhaba 2 adet 50 cm barı birleştirerek 100 cm uzun bar olarak kullanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: merhaba alıp ta ağırlıklar ilerde hafif geldiği zaman ekstra ekleme yapılırmı? 2.sorum içinde kum mu var ve dökülme patlama gibi sıkıntı olurmu plastik kalitelimi
Cevap: Merhaba setinize 5 ve 10 kg plaka ekleyebilirsiniz. İçeriği beton dolgudur. Tüm ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. İyi alışverişler dileriz
Soru: 15 kq 18 kq 22 kq üçü də dahil mi çekinin aceba ürününde
Cevap: Merhaba set içeriğinde 4 Adet 2.5 Kg Siyah Plaka- 4 Adet 1.5 Kg Siyah Plaka - 4 Adet 1 Kg Turuncu Plaka- 2 Adet 50 cm Birleştirilebilir Bar bulunmaktadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba bu çelik sıkıştırma yayları nedir nereye kullanılıyor ?
Cevap: Merhaba plakaları sabitlemek için kullanılmaktadır.
Soru: Sette Toplam 20 kg agırlık var. Bu seti satın alıp extra agırlık da alsam toplam kg yu 40kg yaparak bu seti kuşlanabilir miyim
Cevap: Merhaba setinize ek 5 kg ve 10 kg plaka alarak ağırlık arttırabilirsiniz. 1 adet kısa bara 3 sağa + 3 sola olacak şekilde 6 plaka takabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: beton mu akma olur mu agirliklarda
Cevap: Merhaba plakaların içeriği beton dolgudur. Akma yada dökülme olmaz. İyi alışverişler dileriz
Soru: içş kumlu mu yoksa plastik dolgu mu
Cevap: Merhaba Plakaların içeriği özel harç karışımı beton dolgudur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Bu üründe 2 çubuğu birleştirme aparatı varmı?
Cevap: Merhaba barların birleşme özelliği vardır. Birleştirme aparatı gönderilmektedir. İyi alışverişler dileriz
Soru: İki tane küçük bar ve 1 tane uzun bar mı var
Cevap: Merhaba ilgili sette 2 adet 50 cm multifonksiyonel bar bulunmaktadır. 2 adet barı birleştirme aparatını kullanarak 100 cm uzun bar haline getirebilirsiniz. Sette ek olarak uzun bar yoktur. İyi alışverişler dileriz
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürün Resimleri
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Şimdiki Fiyatı Ile 1087.37 Tl'den Satılmaktadır.
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Kullanıcılar Memnun Mu?
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Hakkında yaklaşık 62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürün Özellikleri
_x000D_
_x000D_
ECGSPOR 22 KG MULTİFONKSİYONEL TURUNCU SİYAH HALTER SETİ ve DAMBIL SETİ İÇERİĞİ;_x000D_
4 Adet 2.5 Kg Siyah Plaka _x000D_
4 Adet 1.5 Kg Siyah Plaka _x000D_
4 Adet 1 Kg Turuncu Plaka _x000D_
2 Adet 50 cm Birleştirilebilir Bar _x000D_
4 Adet Özel Üretim Plastik Sıkıştırma Aparatı _x000D_
2 Adet Çelik Sıkıştırma Yayı _x000D_
Toplam 20 Parça Ecgspor Yerli Üretim Ağırlık Seti _x000D_
Özel Tasarımı Sayesinde Her Bir Plaka Ayrı Bir Dambıl Olarak Kullanılabilir _x000D_
Birleştirilebilir Barlar Sayesinde Dambıl, Hafif Halter ve Ağır Halter Opsiyonlarıyla Kullanılabilir. _x000D_
_x000D_
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürününün Satıcısı, ECG Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti ürününü 1087.37 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Yorumlar Ve Değerlendirmeler
1087.37 Tl ye satışta olan Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: İrun sağlam geldi kullanışlı
İsim: S** Y**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: güzel paketleme hızlı gönderim da ne olsun kolayli gelsin
İsim: f** u**
Yorum: kargom elime ulaştı çok kısa sürede geldi. Eşime hediye almak istedim ve umduğumdan güzel geldi gönül rahatlığıyla alabilirsnz..
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: çocuklar çok sevdi güzel ürün
İsim: Harun Y.
Tarih: 27 Haziran 2023
Yorum: ürünün hem fiyatı uygun hemde göründüğü gibi kaliteli. ayrıca paketleme güzel
İsim: Celal Ç.
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: kargo çok geç getirdi ama, ürün beklediğimden daha iyi, fiyatına göre kalitesi gayet iyi, almak isteyene tavsiye ederim,
İsim: M** Y**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: ürün elime ulaştı sağlam ve güzel
İsim: Ş** A**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: beğendim hızlı bir şekilde elime ulaştı
İsim: Fikret Ü.
Yorum: Ürün sapasağlam iyi bir şekilde paketlenmiş halde elime ulaştı teşekkürler
İsim: S** İ** A**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: paketleme kargo güzel kullanışlı ama ağırlıklarla yağ vardı önce hepsini silmek zorunda kaldım tavsiye ederim yinede
İsim: H** d**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet iyi ben beğendim
İsim: A** A**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GELDİ TEŞEKKÜRLER
İsim: C** Ç**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok iyi değil ama idare eder ağırlıklar çok kirliydi. 2 in 1 olması çok iyi
İsim: e** e**
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Ürün gayet iyi. Ev için çok ideal.
İsim: F** A**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Yorum: Ağırlıklar sayıları ve herşeyi ile tam şekilde geldi eksiksiz

İsim: A** N** A**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Çok iyi tavsiye ederim
İsim: A** B**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Aşığım seviyorum bu seti diyebilirim. Onlarca spor ekipmanım var. Bu en en iyisi! Benim için mükemmel bir spor ekipmanı oldu. Sağasağlam ürün. Ağırlıkların tek tek şekil gereği dik konumda yere konuşabilmesine ve ağırlıklarda yapışan deliklerden dolayı ağırlıkları tek tek çubuğa takmadan kullanabilmek de süper. Sorunsuz da geldi satıcıya ayrıca teşDevamını Oku
İsim: A** G** D**
Tarih: 03 Nisan 2024
Yorum: mukkemell cok iyi
İsim: u** s**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: çok başarılı ama yağlı geliyor
İsim: T** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Temmuz 2023
Yorum: Beklediğim kadar kaliteli değil ama iş görür. Teşekkürler...
İsim: E** E**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: 10 üzerinden 11
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Çok iyi teşekkür ediyorum kaliteli ürün
İsim: B** T**
Tarih: 18 Ekim 2023
Yorum: İlk başta yanlış ürün gelmişti satıcı ivedi bir şekilde doğru ürünü gönderdi.Kalite olarak çok güzel ve kullanışlı hediye olarak almıştım beğenildi.
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Ürün güzel biz gayet beğendik
İsim: B** B**
Tarih: 24 Aralık 2023
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ama bir kiloluk olanlardan bir tanesi biraz dökülmüştü onun dışında bir problem yok
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: gayet güzel ve yeterli
İsim: M** K**
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: tıpa yerlerinin kenarları çatlak (plastik dökümün ek yerlerinden ayrılmış) az da olsa içindeki malzeme kargoda dökülmüş ve kullandıkça dökülmeye devam edecek. kolinin içine herhangi bir ambalajlama yapılmadan konulmuş (kelepçe ve teller dahil) kolinin içine gelişi güzel atılıp kargolanmış. Dökülmez beton denen iç malzeme de fotoğraflarda mevcut.
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: Başlangıç için yeterli. Bir tanesi hasarlı geldi
İsim: U** A**
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Ürünler görseldeki ile aynı geldi
İsim: N** T**
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: G** K**
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Yeriniz nerde
Cevap: Merhaba, Antalya dan gönderim yapmaktayız. İyi alışverişler dileriz
Soru: Uzun bar Ka cm uzunkugunda
Cevap: Merhaba ilgili sette 2 adet 50 cm multifonksiyonel bar bulunmaktadır. 2 adet barı birleştirdiğinizde 100 cm uzun bar olarak kullanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: 32 kg lık varmıdır
Cevap: Merhaba bu üründe 32 kg şuan yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Bar Demir mi
Cevap: Merhaba barlar demir olup krom kaplamadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Hocam merhaba elimde 2.54 cm li dambıl larda var bu standartlardan bunlardan da almak istiyorum 1 kg liklari falan eklemek icin almak istiyorum elimdekilere de uyar mı plakalar
Cevap: Merhaba plaka iç çapları 28 mm dir. İlgili ölçü ile teyit edebilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: antalya'da yaşıyorum yerinizden satış yapıyor musunuz? Öyleyse gelip alacağım
Cevap: Merhaba online satış yapmaktayız. Mağazamız yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: bir musterinizin urunlerindeki beton dokulmus. bizim de boyle bir olumsuzluk yasama ihtimalimiz ndr
Cevap: Merhaba, İlgili konuya dikkat edilmektedir. Ürünler sorunsuz gönderilmektedir. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba, 100 cm Barla squata inilir mi dar mı gelir omzuma

Cevap: Merhaba, ürün tavsiyesinde maalesef bulunamamaktayız. Bu durum fiziki özelliklerinize göre değişiklik gösterebilir. Sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba, daha fazla ağırlık olan paket yok mu? 60-70 kg falan
Cevap: Merhaba ilgili ürünlerin 60 - 70 kg yada üstü olarak satışı şuan yoktur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Plakalar plastik mi
Cevap: Merhaba Plakalar plastik kaplamadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba Plakaların İçi kum gibi mi yoksa döküm gibi kalıp mı?
Cevap: Merhaba plakaların içeriği özel harç karışımı beton dolgudur. İyi alışverişler dileriz
Soru: demir birleşip halter gibi oluyor mu
Cevap: Merhaba 2 adet 50 cm barı birleştirerek 100 cm uzun bar olarak kullanabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: merhaba alıp ta ağırlıklar ilerde hafif geldiği zaman ekstra ekleme yapılırmı? 2.sorum içinde kum mu var ve dökülme patlama gibi sıkıntı olurmu plastik kalitelimi
Cevap: Merhaba setinize 5 ve 10 kg plaka ekleyebilirsiniz. İçeriği beton dolgudur. Tüm ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. İyi alışverişler dileriz
Soru: 15 kq 18 kq 22 kq üçü də dahil mi çekinin aceba ürününde
Cevap: Merhaba set içeriğinde 4 Adet 2.5 Kg Siyah Plaka- 4 Adet 1.5 Kg Siyah Plaka - 4 Adet 1 Kg Turuncu Plaka- 2 Adet 50 cm Birleştirilebilir Bar bulunmaktadır. İyi alışverişler dileriz
Soru: Merhaba bu çelik sıkıştırma yayları nedir nereye kullanılıyor ?
Cevap: Merhaba plakaları sabitlemek için kullanılmaktadır.
Soru: Sette Toplam 20 kg agırlık var. Bu seti satın alıp extra agırlık da alsam toplam kg yu 40kg yaparak bu seti kuşlanabilir miyim
Cevap: Merhaba setinize ek 5 kg ve 10 kg plaka alarak ağırlık arttırabilirsiniz. 1 adet kısa bara 3 sağa + 3 sola olacak şekilde 6 plaka takabilirsiniz. İyi alışverişler dileriz
Soru: beton mu akma olur mu agirliklarda
Cevap: Merhaba plakaların içeriği beton dolgudur. Akma yada dökülme olmaz. İyi alışverişler dileriz
Soru: içş kumlu mu yoksa plastik dolgu mu
Cevap: Merhaba Plakaların içeriği özel harç karışımı beton dolgudur. İyi alışverişler dileriz
Soru: Bu üründe 2 çubuğu birleştirme aparatı varmı?
Cevap: Merhaba barların birleşme özelliği vardır. Birleştirme aparatı gönderilmektedir. İyi alışverişler dileriz
Soru: İki tane küçük bar ve 1 tane uzun bar mı var
Cevap: Merhaba ilgili sette 2 adet 50 cm multifonksiyonel bar bulunmaktadır. 2 adet barı birleştirme aparatını kullanarak 100 cm uzun bar haline getirebilirsiniz. Sette ek olarak uzun bar yoktur. İyi alışverişler dileriz
Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Ürün Resimleri

Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti En Uygun Satış Linki

ECG Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ECG Spor Yıldız Serisi 22 Kg Multifonksiyonel Turuncu Siyah Halter Seti Ve Dambıl Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.