tabii uyelik iptali nasil yapilir ?

Ece

Bilgili
Tabii üyelik iptali nasıl yapılır?
· Web üzerinden abone olan bir kullanıcı, web uygulaması üzerinden aboneliğini iptal edebilir. · Kullanıcı bir uygulama mağazası (IAP) üzerinden abone olmuşsa ilgili uygulama mağazası üzerinden aboneliğini iptal edebilir.

Tabii Premium Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Kolay ve Hızlı Adımlarla Çözüm Rehberi
Tabii Premium üyeliğinizi iptal etmek için herhangi bir karmaşık işlem yapmanıza gerek yok. TRT'nin dijital yayın platformu olan Tabii, kullanıcılarının aboneliklerini kolayca sonlandırmalarını sağlamak için oldukça basit ve pratik bir yöntem sunuyor. Eğer siz de artık Tabii’nin Premium üyeliğini kullanmak istemiyorsanız, aboneliğinizi birkaç basit adımla iptal edebilirsiniz. Bu rehberde, Tabii Premium üyeliğinizi nasıl iptal edebileceğinizi detaylı bir şekilde anlatacağız.
Tabii Premium Üyelik İptali Adımları:
  1. Tabii’nin Resmi Web Sitesine Erişim Sağlayın: İlk adım olarak, internet tarayıcınız üzerinden Tabii’nin resmi web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Eğer hâlâ giriş yapmadıysanız, ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Giriş Yap" bölümüne tıklayın ve kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza erişim sağlayın.
  2. Hesabınıza Giriş Yapın: Web sitesine giriş yaptıktan sonra, ekranın sağ üst köşesinde genellikle profil simgesini görebilirsiniz. Bu simgeye tıklayarak, hesap ayarlarınıza ulaşmak için açılan menüyü kullanın.
  3. Profil Simgesine Tıklayın ve "Hesap Ayarları"na Girin: Profil simgesine tıkladığınızda, karşınıza birkaç seçenek çıkacaktır. Burada yer alan "Hesap Ayarları" sekmesine tıklayın. Bu sekme, hesabınızla ilgili temel bilgileri değiştirebileceğiniz ve abonelik yönetimi gibi işlemleri yapabileceğiniz alanı açacaktır.
  4. Abonelik Yönetim Sayfasına Gidin: Hesap ayarları sayfasına girdiğinizde, sağ alt köşede "Aboneliğini Yönet" seçeneği yer alacaktır. Bu seçeneği tıklayarak, abonelik türünüzü değiştirme veya iptal etme işlemleri için bir sonraki adıma geçebilirsiniz.
  5. "Aboneliğini İptal Et" Seçeneğine Tıklayın: Abonelik yönetimi sayfasında, "Paket Değiştir" seçeneği ile birlikte "Aboneliğini İptal Et" butonu da yer alacaktır. Bu butona tıkladığınızda, karşınıza bir onay penceresi çıkacaktır. Burada, aboneliğinizi iptal etmek istediğinizi onayladığınızda, işleminiz devam edecektir.
  6. İptal İşlemi İçin Onay Verin: İptal etmek istediğinizden emin olup olmadığınızı soran bir pencere açılır. Bu pencerede, "Aboneliğimi Yine de İptal Et" seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer kararınızı değiştirmediyseniz, iptal işlemi gerçekleşecektir. Eğer iptal etmekten vazgeçerseniz, pencerenin alt kısmındaki "Vazgeç" butonuna tıklayarak işlemi durdurabilirsiniz.
  7. İptal Sonrası Onay Mesajını Görüntüleyin: İptal işlemi başarıyla tamamlandığında, ekranda "Üyeliğin İptal Edildi" şeklinde bir onay mesajı alırsınız. Bu mesaj, işleminizin tamamlandığını ve aboneliğinizin artık aktif olmadığını size bildirir.
Tabii Premium Üyelik Avantajları
Tabii'nin Premium üyeliğini kullanırken birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Bu avantajlar sayesinde, içerikleri daha konforlu bir şekilde izleyebilir ve TRT’nin sunduğu dijital platformdan tam anlamıyla yararlanabilirsiniz. İşte Premium üyeliğin sunduğu bazı avantajlar:
  1. Reklamsız İzleme: Premium üyeliğiniz ile birlikte, içerikleri kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Reklamlar nedeniyle izleme deneyiminizin bölünmesini istemiyorsanız, Tabii Premium üyeliği ideal bir seçenektir.
  2. Çevrim Dışı İzleme İmkanı: İnternete erişiminizin olmadığı durumlarda, izlemek istediğiniz içerikleri çevrim dışı olarak izleyebilirsiniz. Bu sayede, mobil verinizi harcamadan ya da Wi-Fi bağlantınız olmadan da Tabii’nin sunduğu tüm içeriklere erişebilirsiniz.
  3. Canlı Yayınları 24 Saat Geri Sarma Özelliği: Tabii Premium üyeleri, canlı yayınları 24 saat geri sarma imkanına sahiptir. Örneğin, bir maç izlerken önemli bir anı kaçırdınız mı? Endişelenmeyin! Yayını geriye sararak kaçırdığınız her anı izleyebilirsiniz.
  4. Çift Cihazda Aynı Anda İzleme: Premium üyelik, aynı anda iki farklı cihazdan içerik izleme fırsatı sunar. Bu özellik, özellikle birden fazla kişiyle aynı anda Tabii izleyenler için çok kullanışlıdır. Evdeki herkes farklı cihazlardan içerik izlerken, hiç birinin izleme keyfi bölünmez.
  5. Özel İçerikler ve UEFA Maçları: Tabii Premium aboneleri, sadece platforma özel olan içeriklere ve önemli maç yayınlarına erişim sağlayabilirler. UEFA kulüp maçları gibi büyük etkinlikleri canlı olarak izleme şansı, Tabii Premium’un sunduğu avantajlardan sadece biridir.
Tabii Premium Üyelik İptali: Neden İptal Edilmeli?
Tabii Premium üyeliği iptal etmek için farklı sebepler olabilir. Bazı kullanıcılar, belirli bir süreliğine içeriklere erişim sağladıktan sonra aboneliklerini sonlandırmak isteyebilir. Diğer yandan, bazı kişiler abonelik ücretlerini göz önünde bulundurarak, daha uygun fiyatlı alternatifler arayabilir. Ne olursa olsun, Tabii Premium üyeliği iptal etmek çok basit bir işlem olup, sadece birkaç adımda tamamlanabilir.
Tabii, kullanıcılara sunduğu esneklik ve kolay erişim imkanı sayesinde, aboneliklerini iptal etmek isteyen kişilere de büyük kolaylık sağlar. Eğer Tabii Premium’u kullanmayı bırakırsanız, bu işlemi istediğiniz zaman ve kolayca yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabii Premium Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber

Tabii Premium üyeliğinizi iptal etmek oldukça basit ve hızlı bir işlem. TRT'nin dijital yayın platformu olan Tabii, kullanıcılarının aboneliklerini sonlandırmalarını kolaylaştırmak için çeşitli adımlar sunuyor. Eğer Tabii Premium üyeliğinizi iptal etmeyi düşünüyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek işlemi kısa süre içinde gerçekleştirebilirsiniz.

**Adım 1: Tabii’nin Resmi Web Sitesine Giriş Yapın**

İlk olarak, internet tarayıcınız üzerinden Tabii’nin resmi web sitesine erişim sağlayın. Henüz giriş yapmadıysanız, sağ üst köşedeki "Giriş Yap" butonuna tıklayarak kullanıcı adı ya da e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın.

**Adım 2: Hesap Ayarlarına Gitmek İçin Profil Simgesine Tıklayın**

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ekranın sağ üst köşesinde profil simgesini göreceksiniz. Bu simgeye tıklayarak "Hesap Ayarları"na ulaşın.

**Adım 3: Abonelik Yönetim Sayfasına Erişim Sağlayın**

Hesap ayarları sayfasında, sağ alt köşede "Aboneliğini Yönet" seçeneğine tıklayın. Buradan abonelik türünüzü değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.

**Adım 4: Aboneliği İptal Etmek İçin Onay Verin**

"Aboneliğini İptal Et" butonuna tıkladığınızda, bir onay penceresi açılacaktır. Burada, aboneliğinizi iptal etmek istediğinizi onaylayarak işlemi tamamlayın. Eğer kararınızı değiştirirseniz, "Vazgeç" butonuna tıklayarak iptal işlemini durdurabilirsiniz.

**Adım 5: İptal İşlemi Sonrası Onay Mesajını Görüntüleyin**

İptal işlemi başarıyla tamamlandığında, "Üyeliğiniz İptal Edildi" şeklinde bir onay mesajı alırsınız.

Tabii Premium üyeliğinizin sunduğu birçok avantajdan faydalandıktan sonra, bazı kullanıcılar farklı sebeplerle aboneliklerini sonlandırmak isteyebilir. Tabii Premium, reklamsız izleme, çevrim dışı izleme imkanı, canlı yayınları geri sarma gibi özelliklerle kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar. Ancak, bu özelliklerden artık faydalanmak istemeyen kullanıcılar, yukarıdaki adımlarla kolayca aboneliklerini sonlandırabilirler.

Umarım bu rehber, Tabii Premium üyeliğinizi iptal etmek isteyenler için faydalı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa, her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Melek Gündem 0 64
Yasemin Gündem 0 70
KumRuhu Gündem 0 52
RenkliTablo Gündem 0 56
PusulaKahve Gündem 0 63
Leman Gündem 0 62
GökyüzüPerisi Gündem 0 54
Saziye Gündem 0 56

benzerkonular_benzer_konular