Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6- Fhd 144hz Taşına En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Sebnem

Bilgili
Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Şuanki Fiyatı Ne Kadar 43000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Teknik Bilgiler

THIN GF63 12VF-405XTR_x000D_
İşlemci Intel® Core™ i7-12650H (24M Cache, up to 4.70 GHz)İşletim Sistemi FreeDOSEkran 15.6" FHD (1920*1080), 144HzChipset Integrated SoCEkran Kartı RTX4060, GDDR6 8GBHafıza DDR IV 16GB (8GB*2, 3200MHz)Hafıza yuvası 2 SlotMaksimum Hafıza Max 64GBHDD 512GB NVMe SSDDepolama Kapasitesi "1x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen4) 1x 2.5"" SATA HDD"Ön Kamera HD type (30fps@720p)Klavye Single Backlit Keyboard (Red)Pil 3-Cell, 52.4WhrGüç Adaptörü 120W adaptörBoyutlar 359 x 254 x 21.7 mmAğırlık 1.86kgOYUNUN USTASI OL_x000D_
_x000D_
ÇOK ÇEKİRDEKLİ MİMARİ YENİDEN KEŞFEDİLDİ INTEL® CORE™ i7-12650H İŞLEMCİ En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i7-12650H işlemci ile Thin GF63 çok görevli projelerinizde ve performans gerektiren oyunlarda eşi görülmemiş bir güç artışı sunar. _x000D_
GEFORCE RTX 40 SERİSİ LAPTOPLAR HIZLIDAN DA ÖTE NVIDIA® GeForce RTX™ 40 serisi laptoplar oyuncu ve içerik üreticileri için dünyanın en hızlı laptoplarına güç verir. Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisi mimarisi ile hem YZ destekli DLSS 3 sayeinde performansta, hem de tam Ray Tracing ile gerçek dünyadan ayırt edilemez sanal dünyalarda bir kuantum sıçraması yaşatıyor. Ayrıca Max-Q teknoljilerinden oluşan özelliklerle sistem performansı, güç tüketimi, batarya süresi ve akustik değerleri en tepe verimliliğe taşıyor. _x000D_
YZ DESTEKLİ PERFORMANS VE EN GERÇEKÇİ GRAFİKLER*YZ destekli DLSS 3 ile oyunlar ve tasarım yazılımlarında kuantum sıçramasına tanık olun, en gerçekçi sanal dünyalara dalın. RAY TRACİNG HİPER-GERÇEKÇİ. HİPER-HIZLI.Ada mimarisi, ışığın gerçek dünyadaki davranışın taklit eden ışın izleme hesaplarını tüm ihtişamıyla öne çıkarır. RTX 40 serisinin gücü ve 3.Nesil RT çekirdekleri ile daha önce tanık olmadığınız detaylara sahip sanal dünyaları keşfe çıkacaksınız. GÜÇ VE PERFORMANS İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ.NVIDIA Max-Q , sisteminizi zirve verimlilik için optimize eden YZ destekli gelişmiş bir teknolojiler bütünüdür. Bu sayede ince, sessiz ve inanılmaz batarya süresine sahip, yıldırım hızında laptoplar üretilir. * Cyberpunk 2077 görüntüsü yeni Ray Tracing: Overdrive Modu açık iken masaüstü bilgisayarda elde edilmiştir. Yalnızca temsil amaçlıdır. Gerçek performans değerleri sistem özelliklerine göre değişir. >_x000D_
NVIDIA REFLEX ZAFERİN BEDELİ BİR MİLİSANİYE OLABİLİR NVIDIA Reflex ve GeForce RTX 40 serisi GPU'lar en düşük gecikme oranı ve en iyi tepki ile rekabette nihai avantajı sunuyor. Sistem gecikmesini ölçmek ve optimize etmek için üretilen Reflex, rekabet tabanlı oyunlarda daha hızlı hedef belirleme, nişan alma ve tepki süresi sunar. _x000D_
SANAL GERÇEKLİKEn yüksek grafik performansı ile en akıcı, en sürükleyici ve kapsayıcı VR deneyimi _x000D_
RESIZABLE BARResizable BAR, işlemcinizin GPU çerçeve belleğinin tamamına tek seferde erişerek birçok oyunda performans arttırmasını sağlayan gelişmiş bir PCI Express özelliğidir. _x000D_
AĞIR YÜK ALTINDA BİLE SESSİZ VE SERİNYük altında bile farkedilir derecede sessiz ve serin. Her ortama kolayca uyum sağlar. • +%10 Daha Sessiz - • +%10 Daha Serin CPU+GPU burn-in testi sırasında Throttle öncesi test edilmiştir._x000D_
* Düşük değerler daha iyidir. Sonuçlar konfigürasyon ve ortam özelliklerine göre değişebilir. _x000D_
YILDIRIM HIZINDA VE AKICI GÖRÜNTÜGaming laptoplarımız oyuncular için tasarlanmış ve ileri derecede optimize edilmiştir. Ekran yüksek tazeleme oranı ve akıcı görselleri ile gelecek nesil oyun deneyimi yaşamanıza olanak tanır. • 15.6" - İnce çerçeveli ekran • 144Hz Tazeleme oranı_x000D_
KAPSAMLI BAĞLANTI ÖZELLİKLERİThin GF63 tüm cihazlarınızı kolayca bağlayabileceğiniz kapsamlı bağlantı özellikleri ile gelir. _x000D_
MÜZİK BÖYLE OLMALI Üstün kaliteli Hi-Res ses bileşenleri ile kayıpsız bir müzik deneyimi yaşayın. SES DENEYİMİNİZİ GELİŞTİRİNNahimic oyun içi 3D surround ile sesleri gerçek kaynaklarında üretildikleri gibi deneyimleyin ve Sound Sharing ile Bluetooth üzerinden paylaşın. YENİ BAĞLANTI STANDARDIYepyeni Wi-Fi 6 teknolojisi, önceki WiFi 5’e göre 3 kat daha hızlıdır. Yıldırım hızında oyun keyfi, en iyi yayın kalitesi ve kendinizi olayın tam ortasında hissedeceğiniz bir iletişim deneyimi yaşatır. _x000D_
*Teorik maksimum hıza kadar. 802.11AC 80Mhz AC 2x2 standardı ile karşılaştırılmıştır. MOBİL OYUNLARI KONSOL RAHATLIĞINDA OYUN DENETLEYİCİSİ İLE OYNAYINKonsol modu, laptopunuza konsol hissi veren bir deneyim katmak için geliştirildi. Sezgisel tasarımı ile anaakım oyunları kablosuz oyun denetleyicinizle oynayın. TÜM ÖZELLİKLER BİR ARADA Özel MSI Center yazılımı, MSI laptopunuzu istediğiniz şekilde özelleştirmenize yardımcı olur. _x000D_

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Ürününün Satıcısı, MSI Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına ürününü 43000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Son Yorumlar
43000.0 Tl ye satışta olan Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: güzel ürün, kargolama gayet güzeldi teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 03 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ERCTECH

Yorum: Kızım için aldım. Fiyat performans ürünü.
İsim: D** E**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Ebrar Bilgisayar

Yorum: ses kısmında sorun yaşadım onun dışında güzel.
Tarih: 30 Eylül 2024
Satıcı: Pliples

Yorum: Her türlü Adobe programını yüksek dbi da kullanıyorum, render alıyorum,dijitla çizim yapıyorum, 2024 te çıkan oyunları dahi high ta oynuyorumbana mısın demiyor.
İsim: Türker Ç.
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: Başarılı 👍🏼
İsim: N** T**
Tarih: 25 Şubat 2024

Yorum: güzel iş gorur
İsim: Y** K**
Tarih: 11 Şubat 2024
Satıcı: Scrum

Yorum: fiyatı felan bayağı iyiydi kasım indirimlerinde 36bine aldım amasonrasında hep takip ettim satıcı cok oynuyor fiyatlarıyla,iki günarasında 6-7 bin fark olabiliyor uzun süreli gözlemleme sonucu alın alacaksanız
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Performans olarak beklediğimi karşıladı. Memnunum.
İsim: n** g**
Tarih: 04 Ekim 2023
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: ürün çok başarıli . LoL metin 2 oynayan birisi olarak söylüyorum. güzelperformansi var . tek sorunu kendin kuruyosun PC yi.
İsim: A** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Satıcı: Betaplus

Yorum: ürün güzel yeni aldım 41 bine aldıktan sonra 37bin olmuş 4bin fark varbu kadar oynar mı fiyat??
İsim: R** A**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Ebrar Bilgisayar

Yorum: şuanlık 2 oyun yükledim valorant 250-300 fps Rust full ayarlar 100 fpsi gördüm çok hızlı elime ulaşdı gayet iyi
İsim: E** T**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: İlgili iyi bir satıcı herkese tavsiye ederim tereddüt etmeden sipariş verebilirsiniz
İsim: B** A**
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: Ürün çok iyi sistemsel olarak kullanım açısından da gayet başarılıperformans gösteriyor
İsim: Ş** E**
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: Leptop normal kullanımda bile çok fazla ısınıyor gemi kazanı gibi ,YouTube da bile fan sürekli açık. Şarjı en fazla 2-3 saat gidiyor . Fandurmuyor zaten bu paraya bunu ikiye katlıycak bilgisayar alınabilir.
İsim: U** A**
Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: OverGame

Yorum: Buradaki yorumları okuyarak aldım hele bu tane yüksek bilmem nemühendisi vardı aldık pc çok fazla ısınıyor yani el değmez derece oluyorses kalitesi iyi değil besit oyunlarda fotoda attiğım sıcaklık birdetauch pad çok dandik geldi sanki boşluk var gibi kısace beğenmedim keşkelenova alsaydım
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: Harika ürün tek kusuru numlock tuşlarının klavye kenarında olmaması, odaçok önemli değil zaten harici klavye kullanarak giderilecek bir şey;performans hız görüntü grafik kalitesi süper tavsiye ederim.
İsim: V** S**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Techburada

Yorum: Alalı 2 hafta kadar oldu, süre zarfı içinde bir sorun yaşamadım.. Bençok büyük oyunlar oynamıyorum orta seviye oyun oynuyorum aşırı ısınmasıfalan yok, zaten bilgisayardan anlamam konsoldan geçiş yaptım yapılmasıgereken ayar var mıdır yok mudur bilmiyorum ama genel anlamda memnunum..Tek sevmediğim yanı pil..! Pili bataryası ölmüş telefon gibi dakikaDevamını Oku
İsim: B** E**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: Teknorya

Yorum: Arkadaşlar bu bilgisayarı alalı 7 ay oldu ve sadece haftada 2 kerekullanabiliyorum toplasanız 3 saat en fazla ve bu gün bilgisayarıaçtığım da ekranda gördüğüm şey bu durmadan devam ediyor ekranım aradabir siyah Beyaz oluyor MSİ DÜNYA MARKASI DİYE ALDIK ancak gerçektenbilgisayardan soğudum bunu alan kişiler kesinlikle görsün ve ona görekarar versinDevamını Oku
İsim: İhsan Ş.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: Scrum

Yorum: kargo özenle paketlenmiş PC oldukça güzel ve kaliteli
İsim: g** k**
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: ürünü aldim yanlıs degerler verilmis GHz minimum 3.50. maksimum 4.70diyorsunuz ama kurulumu yapıldı PC nin 2.30 gozukuyor bide 10çekirdek yaziyor aciklamanizda 16 cekirdek çıktı
İsim: s** p**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Techburada

Yorum: ürün kaliteli ve orjinal
İsim: M** K**
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: Ürünle ilgili bir sorun yaşarsanız muhattap bulamazsınız. Bir operatörvar ama açan kimse yok. Betaplustan alışveriş falan yapılmaz. Şaka gibibir fırma. Aldığım ürünede hemen iade oluşturacağım. Bir çok alışverişyaptım bu firma gibisini görmedim.Satıcı puanlarına bakarsanız zaten nekadar rezalt olduğunu görebilirsiniz. Daha ilgili alakalı bir sürü fDevamını Oku
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Ürün kusursuz kargo süreci de öyle sadece kurulumu kendin yapıyorsunve uzun sürüyor tek sorun bu
İsim: Fırat A.
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: DEY ELEKTRONİK

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Harici m2 ssd takılabiliyor mu?
Cevap: Merhabalar konu hakkında msi yetkili servisi arayıp destek alabilirsiniz

Soru: NTSC kaç ?
Cevap: Merhaba,Ekran NTSC değeri %72'dir. Teşekkürler

Soru: Ekran kartı kaç watt acaba
Cevap: Merhaba, 45W Maximum Graphics Power with Dynamic Boost

Soru: işlemci nesli ve işlemci çekirdek sayısı kaç ?
Cevap: Merhaba, 12th Gen Intel® Core™ i7-12650H processor 10 cores (6 P-cores + 4 E-core)

Soru: merhaba ekran kartı kac watt
Cevap: Merhaba,NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU Up to 1470MHz Boost Clock 45W Maximum Graphics Power with Dynamic Boost. *May vary by scenario Teşekkürler

Soru: iyi güneler ürünün sağ tarafında numara tuşlu olanı var mıdır
Cevap: Merhaba numpadli versiyon yok

Soru: Günaydınlar dün kargoya verdiğinizi söylediniz ama hala bildirim mesaj gelmedi. Sizden rica etsem hangi kargoya verdiğinizi ve takip kodunu atabilir misiniz?
Cevap: Merhaba kuryeye verdigimizi ilettik size. Takip bilgisi birazdan ulasir size

Soru: Laptopta ses kısma ve ses arttırma tuşları hangisi acaba
Cevap: Merhabalar, İlgili marka ile görüşüp doğrudan bilgi alabilirsiniz.

Soru: kasa ve klavyenin altı plastimi
Cevap: Merhaba kasa alüminyum ve plastik aksamlıdır

Soru: ekran kartı kaç watt?
Cevap: Ekran kartı kaç walt bilgimiz yok malesef ama ürünümüz çok yüksek bi cihaz waltı yüksek olması lzm

Soru: üründeki ekran kartı kaç watt
Cevap: Merhaba, Ürün özellikleri sitede belirtildiği gibidir. İlgili marka sahiplerinin tarafımıza vermiş olduğu bilgiler sitede mevcuttur. Detaylı bilgi için müşterimizin ilgili marka sahibi ile görüşme sağlaması gerekmektedir.

Soru: Ekran kartı kaç wat
Cevap: Merhaba, 45W Maximum Graphics Power with Dynamic Boost

Soru: autocad veya solikworks kaldırır mj
Cevap: Merhaba efendim rahatlıkla çalıştırmaktadır.

Soru: hdmi girişi neden yok
Cevap: Hdmi girişi mevcut efendim

Soru: Merhaba ram ve ssd yükseltilebiliyor mu
Cevap: Merhaba evet yükseltebilirsiniz

Soru: Ekran kartı kaç Watt ve ekstra ram koyabileceğimiz yeri mevcut mu?
Cevap: Merhaba, NVIDIA GeForce RTX 4060 Up to 1470MHz Boost Clock 45W özelliğine sahiptir. Ram yükseltmesi yapabilirsiniz.

Soru: msi yetkili servisine gidip ssd’sini 1tb yükseltme şansı bana sunabilir mi
Cevap: Merhaba servisle görüşüp destek ve bilgi alabilirsiniz. Msi ürünlerinin servis hizmetini ServisPoint firması vermektedir.

Soru: Ürünün anakartı nedir acaba
Cevap: Merhaba, Üründe Integrated SoC chipset mevcuttur. Teşekkürler

Soru: Aldıktan sonra ek ssd takılabiliniyp mu
Cevap: Merhaba, takabilirsiniz. Teşekkürler

Soru: garanti varmı
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl MSI Türkiye yetkili servisi tarafından garantilidir.

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Thın Gf63 12vf-405xtr Intel Core I7 12650h 16gb 512gb Ssd Rtx4060 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşına En Uygun Satış Linki