Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Alınır Mı

Leman

Bilgili
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Anlık Fiyatı 2461.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Detaylı Bilgi

✅MİNİ GÖVDE: Kompakt boyut her yerde kullanılabilir, yerden tasarruf sağlar, taşıması ve saklaması kolaydır; Mıknatıs sağlık masajı fonksiyonu; LED ekran zamanı ve hızı gösterir ve antrenmanınızı görünür hale getirir; Kaymayı önleyici kaplama tasarlandı; Geliştirilmiş yükseltilmiş Ergonomik tasarım kabuğu daha fazla dayanıklılık ve stabilite sağlar; _x000D_
Uzaktan kumanda, Direnç Bantları ve ayrıntılı kılavuzla birlikte gelir... ihtiyacınız olan her şey._x000D_
✅HAYALLERİNİZDEKİ VÜCUTUNUZU OLUŞTURUN: İdeal vücudunuzu anında şekillendirmek için titreşimli egzersiz makinenize başlayın !_x000D_
Sistem, kasları uyaran tam vücut titreşimi oluşturarak ekstra kas kasılmasına ve artan aktivasyona neden olur. Bu tür makineler refleks reaksiyonlarının korunmasına yardımcı olur, böylece Kalorileri ve yağları yakar. Vücudunuzun yağları koşmaktan çok daha hızlı işlemesine yardımcı olabilir_x000D_
✅RAHATLAMA, REHABİLİTASYON VE ONARIM: FASTGO titreşim plakası, etkili ve yumuşak Tüm Vücut Titreşimleri sağlar, vücuttaki kasları uyandırır ve kaslardaki kan akışını artırır. Bu, vücudunuzun hücreleri yenileme ve kendini onarma konusundaki yerleşik yeteneğini geliştirir. İlk kullanımdan itibaren rahatlama hissedilir, sürekli ve düzenli kullanımda kas tonusu artar, sinirler ve kemikler korunur, kronik ağrılar giderilir, eski yaralanmalar onarılır ve daha fazla hareket kabiliyeti sağlanır._x000D_
✅ZENGİN FONKSİYONEL VE YÜKSEK VERİMLİ VE UZAKTAN KUMANDA: Ayarlanabilir titreşim hızı (1 ila 99), 2 direnç egzersiz bandıyla üst gövdeyi ve alt gövdeyi aynı anda çalıştırabilir. Çeşitli egzersiz modları sunan, farklı titreşim egzersizlerini denemenize olanak tanıyan bu egzersiz makinesiyle, her gün yalnızca 10+10 dakika içinde rutin egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Alacağınız şey daha iyi bir şekil ve gelişmiş metabolizma, artan kemik mineral yoğunluğu, stres düzeylerini hafifletmek ve azaltmaktır._x000D_
✅ÜSTÜN KALİTE %100 2 Yıl Boyunca MEMNUNİYET GARANTİSİ: Ürünlerimiz en iyi profesyonel fabrika tarafından üretilmektedir, her ürün titizlikle test edilmiştir. Titreşim plakamızın ve direnç bantlarımızın keyfini kesinlikle risksiz olarak çıkarabilirsiniz. FASTGO'nun misyonu, %100 müşteri memnuniyetiyle daha sağlıklı ve daha iyi bir yaşam tarzı sürdürmenize yardımcı olacak birinci sınıf ve güvenli ev egzersiz ekipmanları geliştirmektir. _x000D_
_x000D_
_x000D_

MÜKEMMEL BİR VÜCUT OLUŞTURUN >_x000D_

TÜM VÜCUT FITNESSININ KEYFİNİ ÇIKARIN VE RAHATLAYIN >_x000D_
_x000D_

Titreşim plakalı egzersiz makineleri günümüzde popüler bir egzersiz haline geldi. Kas kütlesini arttırır, vücut yağını ve selüliti azaltır, mükemmel bir vücut oluşturmak için mükemmeldir. Tüm vücut ve göbek bölgesi egzersizleri için bunu direnç bantlarıyla birleştirin; günlük tüm vücut titreşimi, açık hava etkinlikleriyle aynı faydayı sağlar veya onlardan çok daha iyidir. Sadece titreşim plakalı bir egzersiz makinesi değil, aynı zamanda sizin ve ailenizin bedeni ve sağlığıyla ilgilenen kişisel masaj terapisti gibi. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Hayatın Tadını Çıkarın, Egzersiz Yapmaya Devam Edin!_x000D_
_x000D_

Profesyonel bir Fashion Fitness markası olarak FASTGO herkes İÇİN en üst düzeyde mükemmelliğin peşindedir. Her müşteriye en iyi deneyimi sunmaya kararlıyız! >_x000D_
_x000D_

İster yeni başlayan, ister profesyonel, ister teknik sporcu olun, fitness'ı seven her müşterimiz için yenilikçi, kaliteli fitness ürünleri sunuyoruz, size uygun FASTGO ürünlerini bulabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürününün Satıcısı, FASTGO Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti ürününü 2461.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2461.0 Tl ye satışta olan Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Kendim için aldığım en güzel hediye diyebilirim.Titreşimi gayet iyi ,çok güzel masaj yapıyor ve rahatlatıyor.Çok düzenli kullanamadığım halde onu aldıktan sonra biraz yaptığım egzersiz hareketleriyle,birazda yediklerime dikkat ederek belimde 8cm ,bacak ve kollarımda da ikişer cm incelme oldu.Ayrıca selülit görünümünü belirgin bir şekilde azalttı.İlDevamını Oku
İsim: A** S**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FASTGO

Yorum: Ben ürünü çok beğendim sağlam teslim edildi titreşim gücü de gayet kuvvetli 👍🏻
İsim: T** A**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli hemen elime ulaştı satıcı hızlıca kargoladi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kan dolaşımını inanılmaz aktiflestiriyor ayrıca annemin dizlerinde problem vardı ağrıdan yuruyemiyordu ve beze gibi şeyler oluşmuştu diz arkasında çok şişti bacaklari ama bu aleti kullanıyor 20 gün oldu yaklasik ve gözle görülür bir şiş öDevamını Oku
İsim: F** N** K**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: kasları iyi çalıştırıyor düzenli kullanımda yağ yakımı olur diye inanıyorum çok etkili ve yoğun titreşimi var Tutarlılık ve sağlıklı beslenme, sonuçları daha iyi hale getirecektir makinenin kurulumu çok kolay ve basit. titreşim ayarını yükselebiliyorsunuz
İsim: Zeyneb N. K.
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: mukemmel modlari cok guzel titresimi bir harika kumandali olusu da cok daha rahat
İsim: H** Y**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Elektroniğinde sıkıntı olmadığı müddetçe mükemmel kesinlikle mükemmel az önce 20 dk çalıştırdım destek almasam arada düşcem resmen o denli güçlü çalışıyor çok sevdim
İsim: K** B**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Ürün harika şimdi kiz kardeşime de sipariş verecegim
İsim: B** G**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: muhteşem ötesi 2 günde sağlam şekilde geldi hemen denedim çok çoook iyi gözünüz kapalı alın diyorum
İsim: Ç** K**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: ürün sağlam bir şekilde geldi paketlemesi iyiydi güzel bir ürün
İsim: R** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Haziran 2024

Yorum: Çok beğendim. Kullanımı çok rahat.Kaliteli bir ürün.Satıcıya bol kazançlar diliyorum ve teşekkür ediyorum.
İsim: S** Ş**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Ürün beklediğimden de güzel iyi ki almışım...
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: Gücü çok iyi umarım işe de yarar sorunsuz aldım
İsim: Funda D.
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Kısa zamanda geldi ürün çok güzel tavsiye ederim
İsim: Konca A.
Tarih: 15 Temmuz 2024

Yorum: Gayet iyi her yeri hareket ettiriyor
İsim: D** K**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Öncelikli çok teşekkür ederim ürünü çok hızlı bir şekilde bana ulaştırdılar titreşimi çok iyi düşünmeden alın derim anlatılmaz çünkü büyükten küçüğe kadar herkes sevdi biz fizik için aldık denge sağlanması için ayrıyeten sporda oldu bana firmaya ve göndericiye teşekkür ederim sağlam paketleme hızlı kargo ve kalite 🤝👏👏👏
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Anneme aldım ayakları ağırıyor diye çok memnun kaldı kargo güzel paketlenmiş geldi teşekkür ederiz
İsim: D** E** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: iyi titretiyor. kademeli olması da ayrı güzel
İsim: S** E** B**
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. titreşimi ve kalitesi gayet güzel. beğendim. sıkılaşmak için aldım işe yarayacak gibi duruyor bakalım ☺️
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: koşu yürüyüş gibi seçenekleri var koşu ve yüksek modunda kullanıyorum anca etkisini hissediyorum zayıflama açısından bi beklentim yok o yüzden masaj kan dolaşımı olsun diye akşamları 15 dk kullanmaya ideal
İsim: y** s**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Hafif ve güzel
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: s** y**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: müthiş dinlendiriyor fiyat performans ürünü sonuçlarını da yazarım yeni basladım kullanmaya
İsim: D** K**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: ürün gayet iyi zayıflamak için aldım etkili olursa ilerleyen günlerde yine yazarım
İsim: m** u**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: doğru ve güzel bir ürün kullandıkça yorum yapıcam
İsim: B** Y**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: beğendim henüz düzenli kullanmadım ama zayıflamak için sadece bunu kullanmak yetersiz bence
İsim: m** d**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: Aşırı iyi. Titremesi efsane. Kesinlikle alın derim.Her bölgeyi çalıştırıyor.
İsim: H** D**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: titreşim tansiyonu olanlar için uygun değil tansiyonu düşürüyor diyorlar ve kulak sıvısını yerinden oynattığını da duymuştum doğru mu acaba kararsız kaldım
Cevap: Merhaba efendim Genel bilgilendirmede tansiyon hastaları kullanamaz diye bir şey söz konusu değildir Titreşim seviyesini düşürerek O şekilde de kullanılabilir Tabii ki doktorunuza danışarak kullanmanızı öneririz

Soru: Zayıflatır mı ürün
Cevap: sıkı bir çalışmayla tabiki efendim

Soru: motor gücü kaç watt??
Cevap: 200 wattır efendim

Soru: Bu ürünün Bluetooth özelliği var mı?
Cevap: Merhaba efendim Bluetooth özelliği bu model de bulunmuyor bi büyüğü olan FR-78 modelinde vardır

Soru: 135 kg taşır mı
Cevap: Merhaba efendim bu modelimiz uygun değildir 120 kg max taşıyabilir profilimizden beyaz olan diğer modelimizi tercih edebilirsiniz

Soru: kaç wat acaba
Cevap: 200w efendim

Soru: kaç kg taşır
Cevap: Merhabalar 120 kg taşıma kapasitesi vardır efendim

Soru: teşekkürler çarpmaz elektrik dimi efendim
Cevap: tabiki efendim öyle bir durum söz konusu değil

Soru: nereye aitdir türk malı mi almak icin tereddüt etmeli miyim
Cevap: Çin menşei efendim,

Soru: Merhaba kalori gösteriyormu acaba
Cevap: Kalori göstergesi yoktur efendim

Soru: ürünün garantisi varmı
Cevap: Var efendim 2 yıl garantili

Soru: 2D ve 3D farkı ne oluyor?
Cevap: Yatay ve dikey titreşim farkı bulunuyor efendim iki olan modellerde yatay titreşim mevcuttur

Soru: Merhaba kullanım hareketleri ile ilgili bilgilendirme kitapçığı var mı
Cevap: Merhaba efendim evet kullanım kılavuzunda vardır

Soru: Merhaba lütfen 120 kiloya uygun mudur?
Cevap: Merhaba efendim evet uygundur Sınır 120 kilodur

Soru: kumandasız çalışıyor mu
Cevap: Evet efendim kumandasını da çalışmaktadır

Soru: garantisi kaç yıl bide garantisini uzata biliyormuyuz
Cevap: 2 yıl garantili efendim garanti süresini trendyol tarafından uzata biliyorsunuz efendim satıcı ile alakalı bir durum değildir

Soru: merhaba sesli bir alet mi acaba
Cevap: Merhaba efendim ürün sessiz bir şekilde çalışmaktadır ev kullanımına uygundur komşuları rahatsız etmez

Soru: hangi ilden gönderim yapıldı acaba
Cevap: İstanbul efendim

Soru: etkisi varmı kaç program hızı nedir
Cevap: Merhaba efendim dokuz programlıdır 99 seviyeye kadar çıkmaktadır

Soru: Ürün kaç kilo acaba?
Cevap: 6-7 kg efendim

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti En Uygun Satış Linki