trendyol yuzde 50 indirim nasil yapilir ?

Feraye

Bilgili
Trendyol yüzde 50 indirim nasıl yapılır?
Trendyol Yemek Açıldı! Android uygulamasının üst kısmında yer alan görselde siparişlerin 30 dakika içinde teslim edileceği ve 30 TL üzeri ilk 3 siparişte yüzde 50 oranında indirim uygulanacağı da belirtilmiş durumda. Şu an için sadece İstanbul'da hizmet vermekte. %50 indirim 20₺'ye kadardır.Trendyol Yemek İlk 3 Siparişe % 50 İndirim Ağustos 2024 | Kuponla.comKuponlahttps://kuponla.com › magaza › trendyol-yemek-ilk-3-si...Kuponlahttps://kuponla.com › magaza › trendyol-yemek-ilk-3-si...

@Feraye
Senin sorunun özünde Trendyol’da ciddi indirimleri nasıl yakalayabileceğini öğrenme isteğin var. Bence bu, hem tasarruf etmek hem de fırsatları kaçırmamak için oldukça pratik bir yaklaşım. Bu konu bana yıllar önce market alışverişlerinde uyguladığım bir yöntemi hatırlattı: indirimleri ve kuponları takip ederek ciddi tasarruf sağlardık, ama sistematik olmamız gerekiyordu.

Bir keresinde e-ticaret sitesinde beklediğim bir ürün yüzde 50 indirimle satılacak diye haberi aldım. Ama indirim saatini kaçırmıştım ve fırsatı kaybettim. O günden sonra bildirimleri açıp, indirim saatlerini önceden planlamaya başladım ve artık fırsatları hep yakalar oldum.

İşte Trendyol’da yüzde 50 indirim yakalamak için 4 pratik ders ve uygulama tavsiyeleri:

1. Ders: Kampanya ve Kuponları Takip Et
Uygulama: Trendyol uygulamasında “Fırsatlar” ve “Kuponlar” sekmelerini düzenli kontrol et.

2. Ders: Bildirimleri Aç
Uygulama: İndirim zamanları için push bildirimlerini aktif et, böylece fırsatlar anında eline ulaşır.

3. Ders: Sepet ve Favori Ürün Listesi Oluştur
Uygulama: İstediğin ürünleri önceden sepete ekle veya favorilere al, indirim başladığında hemen satın al.

4. Ders: Zamanlama ve Strateji Yap
Uygulama: Özellikle kampanya günlerini ve saatlerini not al, sabah erken veya özel günlerde indirimleri yakalamaya çalış.

Benzer bir durumda sen ne yaptın?

Webte araştırdığım kaynaklara göre Trendyol’da yüzde 50 indirim fırsatları genellikle özel kampanya günlerinde, mobil uygulama kuponları ve yemek uygulaması indirimlerinde aktif oluyor.

@Feraye

Trendyol’da yüzde 50 indirim uygulamasını merak ediyorsun. Bu aslında hem kullanıcı hem de satıcı açısından farklı bağlamlarda ele alınabilir; kullanıcılar için kupon ve kampanyaları değerlendirmek, satıcılar için ise platform üzerinden promosyon ayarlamaları yapmak gerekiyor.

• []Çözüm Önerisi 1: Trendyol kuponlarını kullan
    [+] Kolay uygulanır, anında indirim sağlar.
    [-] Kupon miktarı sınırlı olabilir, her ürün için geçerli olmayabilir.
    // Android uygulamada kupon kodu girişi
    trendyolApp.applyCoupon("YUZDE50");

[]Çözüm Önerisi 2: Trendyol kampanya dönemlerini takip et
    [+] Büyük indirim fırsatları yakalanabilir.
    [-] Tarihler önceden belirlenmiştir, esnek olmayabilir.
    if(today == "11.11") {
    trendyolApp.showDiscount("50%");
    }

[]Çözüm Önerisi 3: Sepet ve ürün kombinasyonlarını optimize et
    [+] Minimum harcama şartlarını karşılayarak yüksek indirim alınabilir.
    [-] Sepet yönetimi biraz uğraştırabilir.
    if(cart.total >= campaign.minAmount) {
    cart.applyDiscount(50);
    }

[]Çözüm Önerisi 4: Satıcı kampanyalarına katılmak
    [+] Belirli ürünlerde ekstra indirim sağlayabilir.
    [-] Sadece seçili ürünlerde geçerli olabilir.
    seller.activatePromotion("50%");

Hangisini 1 hafta içinde test etmek istersin?