Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Leman

Bilgili
Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Alınır Mı?
Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Mevcut Fiyatı 296.0 Tl'den Satılmaktadır.

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Gerçekten İyi Mi?

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Detaylı Bilgi

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) ürününü 296.0 Tl'den Satılmaktadır.

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Kullanıcı Yorumları
296.0 Tl ye satışta olan Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok kaliteli çok beğendim güvenerek alabilirsiniz. Hızlı kargo için teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BİENLY

Yorum: Satıcı ya ilgisinden dolayı teşekkür ederim spor kapak çıkmamıştı hemen gönderimini sağladılar
İsim: e** c**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: göründüğü gibi çok sağlam ve akıtmıyor
İsim: T** a**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: mağazaya çok teşekkür ederim
İsim: E** D**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Ürünün kalitesi çok güzel. Oğlumda çok begendi tşkler
İsim: T** C**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: Bilgi Yok

Yorum: Güzel oğlum için aldım akıtmıyor hem pipetle hem de pipetsiz olarak kullanabiliyoruz teşekkürler
İsim: N** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Fiyatına göre süper ürün
İsim: E** A**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Daha öncede almıştım, çok beğendim çok kaliteli. Bu sefer kızıma aldım aynısını. Kapak kısmında sorun vardı satıcı hemen tekrar gönderdi. Fiyatına göre inanılmaz bi kalite. Düşünmeden alabilirsiniz.
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: çok beğendik
İsim: **** ****
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Oğlum beğendi
İsim: A** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Mart 2024

Yorum: 2 ayrı kapak ile geliyor biri il eçocujlar emerek içer diğeri ile gençler kapaktan içer, gayet sağlam ve şık bayıldım. sızdırma yok, koku yok, severek kullanıyorum. Hediye de almayı düşünüyorum, çünkü geryerde böylr güzel suluk bulunmuyor
İsim: E** Y**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Ürünü çok beğenerek aldık , ilk geldiğinde akıtıyordu ama firma ilgilendi ve değişimi gerçekleştirdi . İlgisi ve desteği için teşekkür ediyoruz
İsim: e** y**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: çift kapaklı sipariş verdim ama sadece pipetli kapak yollamissiniz ??
İsim: **** ****
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: merhaba , urun geldi fakat agizliktaki silikonun icinde leke var ve çikmiyor. yikamama ragmen malesef cikmadi urunu geri iade mi etmeliyim agizlik kismini yeniden gonderrirmisiniz.resmnide ekliyorum.urun degerlendirme puanimi donusunuze gore guncelleyeceğim
İsim: t** a**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Kapak kısmı defolu geldi ama genel anlamda ürün güzel
İsim: D** İ**
Tarih: 01 Şubat 2024

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Başka renkleri var mı
Cevap: Merhabalar, sayfamızda bulunan renklerimiz mevcuttur efendim.

Soru: merhaba pipetli olan kısmını küçük çocuk kullanabilir mi çantada sızdırma yapar mi
Cevap: Merhaba, pipetli model kapağımız çocuk kullanımı için uygundur. Ürünlerimiz sızdırmazlık garantilidir.

Soru: merhaba 600 ml mi 750 ml mi
Cevap: 750 ml efendim

Soru: matara çelik doğrumudur
Cevap: Merhaba. Evet, ürünlerimizde kullandığımız paslanmaz çelik 304 kalite 18/10 CR Ni Paslanmaz Çelik dir.

Soru: Koku yapar mı?
Cevap: Merhaba, koku yapmaz.

Soru: merhaba bu ürün iki kapaklı mi geliyor? Gorselde o şekilde gösterilmiş.
Cevap: Merhaba, ilgilendiğiniz ürünümüz ile birlikte otomatik pipetli kapak ve pipetsiz spor model kapak olarak 2 adet kapak gönderilmektedir.

Soru: merhaba bu modelin 1.000 ml lik olanı yok mu?
Cevap: Malesef yoktur.

Soru: Sıcak soguk tutma özelliği var mı?kaç saat
Cevap: Merhaba.bu ürünümüzde yalıtım özelliği malesef yok.Bu sebeple sadece soğuk kullanım içindir.İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar bizim suluğumuz akıtıyor neden acaba pazartesi cocugun çantasina akmiş birden baktim gerçekten azicik damlatiyor
Cevap: Merhaba ürünün cotnastın ters olmadığından emin olunuz lütfen. Conta U şeklindedir. Takıldığında kapalı yüzünü görmelisiniz.Bilgilendirmenizi rica ederiz.

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Trimotion Matara Ve Suluk 750 ml Çift Kapaklı (OTOMATİK PİPETLİ VE SPOR KAPAK BİR ARADA) En Uygun Satış Linki