Perihan
Bilgili
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Güncel Fiyatı 234.68 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Teknik Detaylar
_x000D_
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Ürününün Satıcısı, Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı ürününü 234.68 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Ürün Hakkındaki Yorumlar
234.68 Tl ye satışta olan Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok anlayışlı bir mağaza (Kyrotech) , gönül rahatlığıyla alışverişyapabilirsiniz. Ürün sağlam ve kullanışlı. Kaliteli bir tripod. Ufak birsıkıntı oldu ama mağaza ilgilendi ürünün arkasında durdu. Teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 04 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kyrotech Türkiye
Yorum: Projeksiyonumu taktım çok sağlam bir ürün
İsim: D** K**
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: güzel hoşuma gitti
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü... Reflektör asmak için almıştım gayetyeterli ve işimi gördü. Yanında gönderdikleri ball head aparat takullanışlı. Teşekkür ederim.
İsim: Mert S.
Yorum: güzel güzel
İsim: S** A**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Memnun kaldım, tavsiye ederim.
İsim: H** A**
Tarih: 01 Mart 2023
Yorum: Güzel kullanışlı
İsim: H** G**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: eh işte. iş görür.
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Bu fiyata daha iyisi olamazdı. Fotoğraf makinesi için değil de pethatlonsporunda hedef asmak için aldım. Hafif, dengeli, işlevini fazlasıylayerine getiren bir tripod.
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Hafif cihaz için güzel ve şık
İsim: d** b**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: gerekeiz bir urun
İsim: V** Ö**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre idare eder. çok zenne. bilerek aldım..lazerli terazidekullanacağım. ağır yük taşımıyacak yani..
Tarih: 22 Ekim 2023
Yorum: F/p aşırı ağır bir şey de kullanmayacaksanız gayet işinizi görecektir,yükselttikçe dengesizliği artmakta bilginiz olsun.
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: sıradan duruş harika değil. ama fiyatına değer
İsim: A** K**
Tarih: 04 Nisan 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sadece tek eksiği çantasının olmaması..Alırken çantalıolanı alsanız daha iyi olur.Çantası hediye olarak verilebilirdi.Teşekkürler
İsim: MURAT A.
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim
İsim: G** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Ayakta zor duruyor. Ama fiyatına göre iyi
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Canavar gibi tripod hiç çamur atmayın xaomi projeksiyon var 1kiloyayakın sorunsuz taşıyor
İsim: o** u**
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: Fiyatına göre kalitesiz sanmayın. Projektör bağladım ve 4 aydır sorunsuzkullanıyorum. Bir iki kere düştü, buna rağmen sağlamlığını koruyor. Eviçi kullanımda sorun yaşamazsınız
İsim: A** P**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: Güzel bir ürün ama benim ihtiyacımı karşılamadı.
İsim: A** Z**
Tarih: 21 Kasım 2021
Yorum: O kadar adı ki hemen yamuluyor
İsim: M** C** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: İnce ve zayıf bir iskeleti var. Oldukça yüksek açılıyor fakat rüzgarlıhavada üstüne birşeyler takmaya güvenmem. Çok hafif olmasından dolayıkendi ağırlığı kadar anca taşır. Telefon olabilir ama projeksiyon cihazıbiraz zor taşır. Bana hasarlı geldi ama çok küçük bir darbe. İadesi ileuğraşmadım öyle kullanıyorum.
İsim: Soner V.
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Projeksiyon için aldm kullandığım sürede proplem görmedim
İsim: E** C** K**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Selam, Görselde 3 tane tripod 3 tane başlık var ve ürün ismide şöyle.Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 MetreTripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı İlk bakışda büyük orta ve küçükolmak üzere 3 tane ürün gelicek diye düşündürüyor ama sadece 1 ürün 1başlık geliyor. 3lü sözü tripodun 3 ayağını demek istiyor ama tripoddedikDevamını Oku
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: ürün gayet işlevli görevini yerine layıkıyla getiriyor . satıcı ilgilive alakalı . mafsal iş görüyor .
İsim: m** d**
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: ürünün ayaklarında kargodan olduğunu düşündüğüm zedelenmeler vardı.Ayakta duruyor projeksiyonumu taşıyor, iş görür ama can sıkıcı görüntüböyle kullanıcağım artık.
İsim: Murat A.
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: İşe yaramaz malzeme çok kalitesiz ayakları zayıf
Tarih: 20 Aralık 2021
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: tamamen boyutu kac cm dir
Cevap: kapalı hali 67 cm, tam açık hali 2 metre dir.
Soru: merhaba en gazla 2metre mi? ve telefon tutucu çıkıyor mu içinden
Cevap: Merhaba evet 2 metre,telefon tutucu çıkmıyor.
Soru: 1.50 m boyu oluyor mu.
Cevap: Boyunu 67 cm- 2 metre arasında kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Soru: dikey tutulabilir mi telefon yatay istemiyorum
Cevap: Merhaba dikey veya yatay şekilde kullanabilirsiniz
Soru: Resimlerde telefon tutucu da gözüküyor yanında telefon tutucu geliyor mu ?
Cevap: Merhaba ürün ile telefon tutucu gönderilmemektedir.Eskiden stok fazlası vardı, arada gönderiyorduk.
Soru: ayak ve mafsal birlikte değil mi
Cevap: Merhaba evet ikisi birlikte
Soru: Taşıma çantası yada kılıf var mı
Cevap: Yok maalesef
Soru: Merhaba telefon için uygun mu
Cevap: Merhaba telefon tutucunuz var ise uygundur.
Soru: kaç klonu sakliya bilir uzerinde?
Cevap: ortalama 800 gr
Soru: Merhaba! Kapalı hali kaç cm ve ağırlığı nedir
Cevap: Merhaba ortalama 70 cm, ağırlığı 300 gr civarı
Soru: Merhaba ben foto cekmek İcin alıyorum ama cok bilgim yok sadece bunu alsam cekıö yapabılırmıyın baska aparat almama gerek varmı bılgı verırmısımız
Cevap: merhaba direkt olarak fotoğraf makinesi bağlayacaksanız gerek yok,ancak telefon ile çekim yapacaksanız telefon tutucu aparat da almanız lazım.
Soru: Peki sizde telefon tutucu aparat varmı varsa linkini paylasırmısınız
Cevap: Linki yok maalesef açık değil ürün
Soru: fotoraf makinası takabilir miyiz taşır mı
Cevap: Merhaba evet takabilirsiniz
Soru: Tripod gövdesi kaç noktadan bükülebiliyor.
Cevap: Merhaba ürün bükülmüyor iç içe geçiyor. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 2 sorum olacaktı; mafsal kendi ekseninde de dönüyor mu her yöne döndürebilir miyim? Ve tripoda mafsalı, mafsala telefon tutacağı takıp o şekilde kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba evet kendi ekseninde döner, tutucu takabilirsiniz.
Soru: benim makinanın somunu 9 mm bu kaç milim acaba
Cevap: merhaba 6,3 mm
Soru: Telefon Aparatı bulunuyormu yani telefon sabitleyim video çekilebilir mi?
Cevap: Merhaba telefon tutucu gonderilmemektedir.
Soru: MC 2500 kamera uyumlumudur tasirmi veya elinizde uyumlu olan varmı tek cubukluda olabilir varsa link atabilirmisiniz yoruma
Cevap: Merhaba uyumludur. 1 kg kadar tasir
Soru: 2 kg lık projeksiyon cihazımı rahat taşır mı? Devripme veya kırılma olur mu?
Cevap: Merhaba taşır, ancak yinede dikkatli kullanın.
Soru: telefon takabilirmiyim ve dışarıda kullanılabilirmi
Cevap: Merhaba telefon tutucu basliginiz var ise takabilirsiniz. Dışarıda kullanıma uygun değildir
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Görsel Galerisi
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Güncel Fiyatı 234.68 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Teknik Detaylar
_x000D_
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Ürününün Satıcısı, Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı ürününü 234.68 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Ürün Hakkındaki Yorumlar
234.68 Tl ye satışta olan Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok anlayışlı bir mağaza (Kyrotech) , gönül rahatlığıyla alışverişyapabilirsiniz. Ürün sağlam ve kullanışlı. Kaliteli bir tripod. Ufak birsıkıntı oldu ama mağaza ilgilendi ürünün arkasında durdu. Teşekkür ederim
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Projeksiyonumu taktım çok sağlam bir ürün
İsim: D** K**
Tarih: 22 Aralık 2021
Yorum: güzel hoşuma gitti
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü... Reflektör asmak için almıştım gayetyeterli ve işimi gördü. Yanında gönderdikleri ball head aparat takullanışlı. Teşekkür ederim.
İsim: Mert S.
Yorum: güzel güzel
İsim: S** A**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Memnun kaldım, tavsiye ederim.
İsim: H** A**
Tarih: 01 Mart 2023
Yorum: Güzel kullanışlı
İsim: H** G**
Tarih: 19 Eylül 2022
Yorum: eh işte. iş görür.
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: Bu fiyata daha iyisi olamazdı. Fotoğraf makinesi için değil de pethatlonsporunda hedef asmak için aldım. Hafif, dengeli, işlevini fazlasıylayerine getiren bir tripod.
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Hafif cihaz için güzel ve şık
İsim: d** b**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: gerekeiz bir urun
İsim: V** Ö**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre idare eder. çok zenne. bilerek aldım..lazerli terazidekullanacağım. ağır yük taşımıyacak yani..
Tarih: 22 Ekim 2023
Yorum: F/p aşırı ağır bir şey de kullanmayacaksanız gayet işinizi görecektir,yükselttikçe dengesizliği artmakta bilginiz olsun.
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: sıradan duruş harika değil. ama fiyatına değer
İsim: A** K**
Tarih: 04 Nisan 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sadece tek eksiği çantasının olmaması..Alırken çantalıolanı alsanız daha iyi olur.Çantası hediye olarak verilebilirdi.Teşekkürler
İsim: MURAT A.
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim
İsim: G** G**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Ayakta zor duruyor. Ama fiyatına göre iyi
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Canavar gibi tripod hiç çamur atmayın xaomi projeksiyon var 1kiloyayakın sorunsuz taşıyor
İsim: o** u**
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: Fiyatına göre kalitesiz sanmayın. Projektör bağladım ve 4 aydır sorunsuzkullanıyorum. Bir iki kere düştü, buna rağmen sağlamlığını koruyor. Eviçi kullanımda sorun yaşamazsınız
İsim: A** P**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: Güzel bir ürün ama benim ihtiyacımı karşılamadı.
İsim: A** Z**
Tarih: 21 Kasım 2021
Yorum: O kadar adı ki hemen yamuluyor
İsim: M** C** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: İnce ve zayıf bir iskeleti var. Oldukça yüksek açılıyor fakat rüzgarlıhavada üstüne birşeyler takmaya güvenmem. Çok hafif olmasından dolayıkendi ağırlığı kadar anca taşır. Telefon olabilir ama projeksiyon cihazıbiraz zor taşır. Bana hasarlı geldi ama çok küçük bir darbe. İadesi ileuğraşmadım öyle kullanıyorum.
İsim: Soner V.
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Projeksiyon için aldm kullandığım sürede proplem görmedim
İsim: E** C** K**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Selam, Görselde 3 tane tripod 3 tane başlık var ve ürün ismide şöyle.Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 MetreTripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı İlk bakışda büyük orta ve küçükolmak üzere 3 tane ürün gelicek diye düşündürüyor ama sadece 1 ürün 1başlık geliyor. 3lü sözü tripodun 3 ayağını demek istiyor ama tripoddedikDevamını Oku
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: ürün gayet işlevli görevini yerine layıkıyla getiriyor . satıcı ilgilive alakalı . mafsal iş görüyor .
İsim: m** d**
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: ürünün ayaklarında kargodan olduğunu düşündüğüm zedelenmeler vardı.Ayakta duruyor projeksiyonumu taşıyor, iş görür ama can sıkıcı görüntüböyle kullanıcağım artık.
İsim: Murat A.
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: İşe yaramaz malzeme çok kalitesiz ayakları zayıf
Tarih: 20 Aralık 2021
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Sıkça Sorulan Sorular
Soru: tamamen boyutu kac cm dir
Cevap: kapalı hali 67 cm, tam açık hali 2 metre dir.
Soru: merhaba en gazla 2metre mi? ve telefon tutucu çıkıyor mu içinden
Cevap: Merhaba evet 2 metre,telefon tutucu çıkmıyor.
Soru: 1.50 m boyu oluyor mu.
Cevap: Boyunu 67 cm- 2 metre arasında kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Soru: dikey tutulabilir mi telefon yatay istemiyorum
Cevap: Merhaba dikey veya yatay şekilde kullanabilirsiniz
Soru: Resimlerde telefon tutucu da gözüküyor yanında telefon tutucu geliyor mu ?
Cevap: Merhaba ürün ile telefon tutucu gönderilmemektedir.Eskiden stok fazlası vardı, arada gönderiyorduk.
Soru: ayak ve mafsal birlikte değil mi
Cevap: Merhaba evet ikisi birlikte
Soru: Taşıma çantası yada kılıf var mı
Cevap: Yok maalesef
Soru: Merhaba telefon için uygun mu
Cevap: Merhaba telefon tutucunuz var ise uygundur.
Soru: kaç klonu sakliya bilir uzerinde?
Cevap: ortalama 800 gr
Soru: Merhaba! Kapalı hali kaç cm ve ağırlığı nedir
Cevap: Merhaba ortalama 70 cm, ağırlığı 300 gr civarı
Soru: Merhaba ben foto cekmek İcin alıyorum ama cok bilgim yok sadece bunu alsam cekıö yapabılırmıyın baska aparat almama gerek varmı bılgı verırmısımız
Cevap: merhaba direkt olarak fotoğraf makinesi bağlayacaksanız gerek yok,ancak telefon ile çekim yapacaksanız telefon tutucu aparat da almanız lazım.
Soru: Peki sizde telefon tutucu aparat varmı varsa linkini paylasırmısınız
Cevap: Linki yok maalesef açık değil ürün
Soru: fotoraf makinası takabilir miyiz taşır mı
Cevap: Merhaba evet takabilirsiniz
Soru: Tripod gövdesi kaç noktadan bükülebiliyor.
Cevap: Merhaba ürün bükülmüyor iç içe geçiyor. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 2 sorum olacaktı; mafsal kendi ekseninde de dönüyor mu her yöne döndürebilir miyim? Ve tripoda mafsalı, mafsala telefon tutacağı takıp o şekilde kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba evet kendi ekseninde döner, tutucu takabilirsiniz.
Soru: benim makinanın somunu 9 mm bu kaç milim acaba
Cevap: merhaba 6,3 mm
Soru: Telefon Aparatı bulunuyormu yani telefon sabitleyim video çekilebilir mi?
Cevap: Merhaba telefon tutucu gonderilmemektedir.
Soru: MC 2500 kamera uyumlumudur tasirmi veya elinizde uyumlu olan varmı tek cubukluda olabilir varsa link atabilirmisiniz yoruma
Cevap: Merhaba uyumludur. 1 kg kadar tasir
Soru: 2 kg lık projeksiyon cihazımı rahat taşır mı? Devripme veya kırılma olur mu?
Cevap: Merhaba taşır, ancak yinede dikkatli kullanın.
Soru: telefon takabilirmiyim ve dışarıda kullanılabilirmi
Cevap: Merhaba telefon tutucu basliginiz var ise takabilirsiniz. Dışarıda kullanıma uygun değildir
Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Görsel Galerisi

Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı En Uygun Satış Linki

Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kyrotech Tripod Ayak Selfie Işığı Ayaklığı Ölçüm Cihazları Için 2 Metre Tripot 3lü Ayak 360 Döner Mafsallı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.