Sirin
Bilgili
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Bu Ürünü Almalı Mı?
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Mevcut Fiyatı 929.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Hakkında yaklaşık 93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Ürün Özellikleri
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Ürününün Satıcısı, cazipshop Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm ürününü 929.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Son Yorumlar
929.0 Tl ye satışta olan Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok tereddüt ederek almıştım çünkü bazı yorumlarda ışığın kırıkgittiğini gördüm. Ama çok sağlam paketlenmişti. Evde ürün çekimi içinaldım çok iyi bayıldıımmmmmm kesinlikle işe yeni başlayanlar için çok ideal
İsim: Başak A.
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CAZİPSHOP
Yorum: çok güzel kendi studio için aldım kullanıyorum tavsiye olunur
İsim: **** ****
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: Sağlam geldi sorun yok teşekkür ederim
İsim: E** A**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: Ürünün kalitesinin yanında teslimat hızı da çok güzeldi gerçekten,teşekkür ederiz
İsim: Hilal C.
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Kullanışlı
İsim: Y** D**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Ürün az önce teslim edildi görünüyor. Murat diye birine teslim edilmiş?Bu ne demek oluyor? Bu nasıl bir iştir?
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: iyi bir ürün beklentimi karşıladı bu fiyata bıraz dikkatli kullanınlütfen ne olur ne olmaz,
İsim: M** Y**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Küçük ortamlar icin cok kullanışlı büyük stüdyolarda pek etkisiolacağını düşünmüyorum ama benim işimi görüyor hafif olması da bi artıtabi ki kargo hızlıydı paketlemesi gerçekten cok sağlamdı emeğinize sağlık
İsim: Berat T.
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Ürün göründüğü gibi, küçük çantası da var. Amaca hizmet ediyor.Beklediğimden daha güzel bir ürün.
İsim: M** K** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Süper çok iyi işe yarar
İsim: N** Ö** F** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Süper bir set
İsim: Ç** G**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Beklediğimizden daha iyi çıktı ve kargosu çok hızlıydı teşekkürler
İsim: Nurhan N.
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Yorumlara bakarak aldım, kalitesinden emin olamamıştım. Ama çok güzelbir ürün. Gayet de kaliteli. Sağlam duruyor
İsim: A** A**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Muhteşem tavsiyye ederim.
İsim: M** B**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün çekimi için aldım yeni başlayanlar için ideal ve piyasaya göreuygun fiyatlı. Teşekkürler
İsim: E** D**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Kalitesi çok güzel teşekkürler
İsim: H** K**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Çok araştırdım tereddüt ettim alırken ama ışığı tek kelimeyle harika,içiniz rahat alabilirsiniz ayrıca malzemeler eksiksiz ve sağlan geldi
İsim: N** Ç**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ela
İsim: Abdurhim T.
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: Ürün güzel ve kullanışlı
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: gayet kullanisli cok memnun kaldjm
İsim: n** p**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: Beklentimi karşıladı, gayet güzel
Tarih: 17 Kasım 2021
Yorum: Işığı çok iyi çekim de kullandık gayet başarılı
İsim: z** d**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Fiyat performans ürünü olup, işimi görüyor.
İsim: Halit C. D.
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı geldi ürün kaliteli
Yorum: fiyatına göre gayet yeterli
İsim: H** C** D**
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: Dikkatli kullanılırsa iş görür. Gövdesi çok hafif olduğu için öne düşmeihtimali yüksek duruyor
İsim: H** B**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: fiyat olarak çok iyi ürün
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: neyse aynısı başarılı
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün ışıklandırma iyi paketleme sağlam
İsim: A** E**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: çok iyi fiyata göre
İsim: A** F**
Tarih: 18 Ocak 2024
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba bu üründen alıcam ama günışığı ampul nasıl temin edebilirim buna uygun, beyaz ışık istemiyorum
Cevap: Merhabalar kutu içeriğinde çıkan ampul gün ışığıdır efendim.ayrıca almak isterseniz elektrikçilerden e 27 duy uyumlu ampul alıp kullanabilirsiniz
Soru: Ampul kaç w?
Cevap: Merhaba Ampul 30W harcayan 150w ta denk bir led ışıktır efendim 2700 lümen değerindedir
Soru: Merhaba cast çekimim için kullanacağım kolay taşınabilir mi?
Cevap: Merhabalar aşağıda paylaştığım linkteki çantayıda alırsanız kolaylıkla taşıyabilirsiniz efendim https://ty.gl/zwl5ev02yav9p
Soru: Merhaba ürünü evde yaptığım pastaların çekimlerinde kullanmak için alacağım fakat uygun olup olmadığını sormak istiyorum
Cevap: Merhabalar çekim yapacağınız konuya yakın konumlandırırsanız güzel neticeler alabilirsiniz efendim
Soru: ampul gönderilir misiniz
Cevap: Merhaba mesaj detaylarında bilgileriniz olmadığı için konuyu biraz açıklayabilir misiniz efendim.
Soru: Merhaba 5600 kelvin ışık üreten ampül için uyumlu mudur
Cevap: Merhaba ürünün yanınında gönderilen ampul 6500k dır sizde 5600k var ise onu kullanabilirsiniz özellikle E27 duy olması gerekiyor
Soru: Beyaz ışık mı
Cevap: Merhaba beyaz ışık efendim
Soru: merhaba,Ştativ ile mi satiliyor?Yoxsa yalniz softboxmu
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ışık ayağyla beraber satılmaktadır efendim
Soru: led gönderiyor musunuz ve gücü nedir acaba
Cevap: Merhaba Led Lamba gönderiyoruz efendim evet 30w güç tüketimi var ürettiği ışık 150w'a denk geliyor 2700 lümendir
Soru: Garanti kaç yıl?
Cevap: Merhaba ürün 1 yıl garantilidir Led ampul yanında hediye gönderildiği kapsamına girmemektedir
Soru: Youtube kanalım için video çekimi yapacağım uygun mudur? Işık direkt karşjmdan vuracak. Ve ayağı çok sağlam durmuyor taşımasında bir problem çıkartır mı?
Cevap: Merhaba efendim video çekimlerinizde kullanabilirsiniz ışık ayağı göründüğünden daha fazla açılarak yere daha çok yaklaşabiliyor görselde biraz yukarıda duruyor
Soru: çok teşekkür ederim ilginiz için.
Cevap: biz teşekkürederiz efendim
Soru: softbox in kafası oynuyor mu peki, masada tak I ve ürünleri çekimi yapacağım ben de bir tane vardı bu ikinci olacak masaya doğru eğim vermek istiyorum evdeki mevcut olan gibi
Cevap: Merhabalar 30-45 derece gibi aşağı dönebilir efendim eğer tam dönmesini isterseniz Linki aşağı bırakıyorum efendim https://ty.gl/rp1jd8goq5
Soru: Merhaba ürünüm şimdi geldi ancak ampülü nasıl takacağımı anlamadım. Yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba efendim ürünün softbox kısmı tıpkı bir şemsiye gibi açılıyor ve orta kısımdaki duyun etrafına yuvarlak göbegi iterek kitliyorsunuz sonrasında ampulu çevrirerek takabilirsiniz
Soru: Merhaba ampulu nasıl takabılırız anlayamadık ama
Cevap: Merhabalar evinizde duya taktığınız gibi zaten aynı duy (e27) mekanizması softbox tada mevcuttur efendim
Soru: ürünün ışığı kademeli olarak kısılıp arttırılabiliyor mu?
Cevap: merhabalar kademeli olarak kısılamaz sabit ışıktır efendim
Soru: Duy çoğaltıcı takılabiliyor mu
Cevap: merhabalar takılabilir efendim
Soru: Anladım cok tesekkür ederim kokay gelsin
Cevap: Çok teşekkürler keyifli alışverişler efendim
Soru: sadece prize taktigimizda calisiyor basit yani demi
Cevap: Merhabalar doğrudur efendim
Soru: sizden bir ricam var 2 ürün söyledim sizden paketlenmesi dikkatli oluna bilirmi teşekkür ederim
Cevap: Merhaba efendim tabi özellikle dikkat edeceğiz ürünler koli içerisinde ve patlanarak gönderiliyor
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Detaylı Fotoğraflar
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Mevcut Fiyatı 929.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Hakkında yaklaşık 93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Ürün Özellikleri
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Ürününün Satıcısı, cazipshop Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm ürününü 929.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Son Yorumlar
929.0 Tl ye satışta olan Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
93 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok tereddüt ederek almıştım çünkü bazı yorumlarda ışığın kırıkgittiğini gördüm. Ama çok sağlam paketlenmişti. Evde ürün çekimi içinaldım çok iyi bayıldıımmmmmm kesinlikle işe yeni başlayanlar için çok ideal
İsim: Başak A.
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: çok güzel kendi studio için aldım kullanıyorum tavsiye olunur
Tarih: 10 Aralık 2023
Yorum: Sağlam geldi sorun yok teşekkür ederim
İsim: E** A**
Tarih: 04 Aralık 2023
Yorum: Ürünün kalitesinin yanında teslimat hızı da çok güzeldi gerçekten,teşekkür ederiz
İsim: Hilal C.
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: Kullanışlı
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Ürün az önce teslim edildi görünüyor. Murat diye birine teslim edilmiş?Bu ne demek oluyor? Bu nasıl bir iştir?
İsim: M** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: iyi bir ürün beklentimi karşıladı bu fiyata bıraz dikkatli kullanınlütfen ne olur ne olmaz,
İsim: M** Y**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Küçük ortamlar icin cok kullanışlı büyük stüdyolarda pek etkisiolacağını düşünmüyorum ama benim işimi görüyor hafif olması da bi artıtabi ki kargo hızlıydı paketlemesi gerçekten cok sağlamdı emeğinize sağlık
İsim: Berat T.
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Ürün göründüğü gibi, küçük çantası da var. Amaca hizmet ediyor.Beklediğimden daha güzel bir ürün.
İsim: M** K** Y**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Süper çok iyi işe yarar
İsim: N** Ö** F** G**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Süper bir set
İsim: Ç** G**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Beklediğimizden daha iyi çıktı ve kargosu çok hızlıydı teşekkürler
İsim: Nurhan N.
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: Yorumlara bakarak aldım, kalitesinden emin olamamıştım. Ama çok güzelbir ürün. Gayet de kaliteli. Sağlam duruyor

İsim: A** A**
Yorum: Muhteşem tavsiyye ederim.
İsim: M** B**
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: Ürün çekimi için aldım yeni başlayanlar için ideal ve piyasaya göreuygun fiyatlı. Teşekkürler
İsim: E** D**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Kalitesi çok güzel teşekkürler
İsim: H** K**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Çok araştırdım tereddüt ettim alırken ama ışığı tek kelimeyle harika,içiniz rahat alabilirsiniz ayrıca malzemeler eksiksiz ve sağlan geldi
İsim: N** Ç**
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ela
İsim: Abdurhim T.
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: Ürün güzel ve kullanışlı
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: gayet kullanisli cok memnun kaldjm
İsim: n** p**
Tarih: 22 Ağustos 2022
Yorum: Beklentimi karşıladı, gayet güzel
Tarih: 17 Kasım 2021
Yorum: Işığı çok iyi çekim de kullandık gayet başarılı
İsim: z** d**
Tarih: 05 Kasım 2021
Yorum: Fiyat performans ürünü olup, işimi görüyor.
İsim: Halit C. D.
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Çok hızlı geldi ürün kaliteli
Yorum: fiyatına göre gayet yeterli
İsim: H** C** D**
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: Dikkatli kullanılırsa iş görür. Gövdesi çok hafif olduğu için öne düşmeihtimali yüksek duruyor
İsim: H** B**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: fiyat olarak çok iyi ürün
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: neyse aynısı başarılı
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün ışıklandırma iyi paketleme sağlam
İsim: A** E**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: çok iyi fiyata göre
İsim: A** F**
Tarih: 18 Ocak 2024
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba bu üründen alıcam ama günışığı ampul nasıl temin edebilirim buna uygun, beyaz ışık istemiyorum
Cevap: Merhabalar kutu içeriğinde çıkan ampul gün ışığıdır efendim.ayrıca almak isterseniz elektrikçilerden e 27 duy uyumlu ampul alıp kullanabilirsiniz
Soru: Ampul kaç w?
Cevap: Merhaba Ampul 30W harcayan 150w ta denk bir led ışıktır efendim 2700 lümen değerindedir
Soru: Merhaba cast çekimim için kullanacağım kolay taşınabilir mi?
Cevap: Merhabalar aşağıda paylaştığım linkteki çantayıda alırsanız kolaylıkla taşıyabilirsiniz efendim https://ty.gl/zwl5ev02yav9p
Soru: Merhaba ürünü evde yaptığım pastaların çekimlerinde kullanmak için alacağım fakat uygun olup olmadığını sormak istiyorum
Cevap: Merhabalar çekim yapacağınız konuya yakın konumlandırırsanız güzel neticeler alabilirsiniz efendim
Soru: ampul gönderilir misiniz
Cevap: Merhaba mesaj detaylarında bilgileriniz olmadığı için konuyu biraz açıklayabilir misiniz efendim.
Soru: Merhaba 5600 kelvin ışık üreten ampül için uyumlu mudur
Cevap: Merhaba ürünün yanınında gönderilen ampul 6500k dır sizde 5600k var ise onu kullanabilirsiniz özellikle E27 duy olması gerekiyor
Soru: Beyaz ışık mı
Cevap: Merhaba beyaz ışık efendim
Soru: merhaba,Ştativ ile mi satiliyor?Yoxsa yalniz softboxmu
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ışık ayağyla beraber satılmaktadır efendim
Soru: led gönderiyor musunuz ve gücü nedir acaba
Cevap: Merhaba Led Lamba gönderiyoruz efendim evet 30w güç tüketimi var ürettiği ışık 150w'a denk geliyor 2700 lümendir
Soru: Garanti kaç yıl?
Cevap: Merhaba ürün 1 yıl garantilidir Led ampul yanında hediye gönderildiği kapsamına girmemektedir
Soru: Youtube kanalım için video çekimi yapacağım uygun mudur? Işık direkt karşjmdan vuracak. Ve ayağı çok sağlam durmuyor taşımasında bir problem çıkartır mı?
Cevap: Merhaba efendim video çekimlerinizde kullanabilirsiniz ışık ayağı göründüğünden daha fazla açılarak yere daha çok yaklaşabiliyor görselde biraz yukarıda duruyor
Soru: çok teşekkür ederim ilginiz için.
Cevap: biz teşekkürederiz efendim
Soru: softbox in kafası oynuyor mu peki, masada tak I ve ürünleri çekimi yapacağım ben de bir tane vardı bu ikinci olacak masaya doğru eğim vermek istiyorum evdeki mevcut olan gibi
Cevap: Merhabalar 30-45 derece gibi aşağı dönebilir efendim eğer tam dönmesini isterseniz Linki aşağı bırakıyorum efendim https://ty.gl/rp1jd8goq5
Soru: Merhaba ürünüm şimdi geldi ancak ampülü nasıl takacağımı anlamadım. Yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba efendim ürünün softbox kısmı tıpkı bir şemsiye gibi açılıyor ve orta kısımdaki duyun etrafına yuvarlak göbegi iterek kitliyorsunuz sonrasında ampulu çevrirerek takabilirsiniz
Soru: Merhaba ampulu nasıl takabılırız anlayamadık ama
Cevap: Merhabalar evinizde duya taktığınız gibi zaten aynı duy (e27) mekanizması softbox tada mevcuttur efendim
Soru: ürünün ışığı kademeli olarak kısılıp arttırılabiliyor mu?
Cevap: merhabalar kademeli olarak kısılamaz sabit ışıktır efendim
Soru: Duy çoğaltıcı takılabiliyor mu
Cevap: merhabalar takılabilir efendim
Soru: Anladım cok tesekkür ederim kokay gelsin
Cevap: Çok teşekkürler keyifli alışverişler efendim
Soru: sadece prize taktigimizda calisiyor basit yani demi
Cevap: Merhabalar doğrudur efendim
Soru: sizden bir ricam var 2 ürün söyledim sizden paketlenmesi dikkatli oluna bilirmi teşekkür ederim
Cevap: Merhaba efendim tabi özellikle dikkat edeceğiz ürünler koli içerisinde ve patlanarak gönderiliyor
Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Detaylı Fotoğraflar

Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm En Uygun Satış Linki

cazipshop Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
cazipshop Ürün Çekimi Moda Reklam Cast İçin Güçlü Led Ampullü Sürekli Işık Softbox Set 50x70 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.