Dilara
Bilgili
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Alınmaya Değer Mi?
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Şu Andaki Fiyatı 4990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Memnuniyet Oranı Nedir?
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 1885 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Ürün Açıklaması
_x000D_
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, kochler Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı ürününü 4990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Kullananlar
4990.0 Tl ye satışta olan Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1885 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Yorumlardan dolayı korkarak sipariş verdim kırık vs gelirse iadeyle uğraşmam çok zor olurdu merkeze uzağım çünkü. Mng kargo ile geldi çalışan çok yardımcı oldu ağır diye sağolsun.
ürüne gelince her gün sabah ve akşam en az yarım saat kullanıyorum kilom 115 sınıra yakın olduğumdan sanırım biraz zorlanıyor ama hızı artırınca sorun kalmıyor. EvdeDevamını Oku
İsim: M** H**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KOCHLER
Yorum: anneme aldım çok kaliteli bir ürün paketleme güzeldi...
İsim: h** e** t**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: Daha dün sipariş girdim sabah evimde cokkkk ilgili bir firmasiniz çok ama çok teşekkür ederim ayrica satin alacaklar icin yaziyorum ses düzeyi gercekten minimum ben alirken cok tereddüt ettim son katta yasiyorum komsularimi rahatsız etmek istemem yani ama firamaya yazdim bana hemen dönüş yaparak hemen almami sagladi iyikide almışım teşekkür ederimDevamını Oku
İsim: N** m**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşlar kargonuz sorunsuz geldi sağ olsun kargocular eve kadar çıkardılar şu anda bebeğimi uyuttum Televizyon karşısında yürüyüşümü yapıyorum bant kayması henüz yaşamadık her fırsatta yürüyüş yapmak isteyenler için çok iyi bir imkan
İsim: E** G**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Paketleme mükemmel özenli bir şekilde geldi satıcıya çok teşekkür ederim kurulumu aşırı derecede basit parasını sonuna kadar hak eden bir alet
İsim: Ş** K**
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: paketleme güzeldi elime sağlam geldi kullanımı iyi çok memnun kaldım
İsim: ö** e**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ben çok memnun kaldım teşekkür ederim
kumandayı hiç kullanmadım uygulama üzerinden yönetiyorum ayrıca uygulama da çok keyifli resmen yürüyüş yaparken dünyayı geziyorum
İsim: Z** B**
Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf)
Yorum: Harika bir ürün evde tempolu yürüyüş için aldım ve işimi fazlasıyla görüyor. Perşembe öğleden sonra satın aldım cumartesi sabahı teslim edildi. Bu tarz bir şey alıyorsanız tam size göre.
İsim: Tarık N.
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Öncelikle sağlam Bir şekilde kapıma hatta içeri kadar taşıyan mng kargo çalışanına teşekkür ederim çünkü en büyük endişem sağlam gelicek miydi.Gayet güzel ambalajı yapılmıştı kurulumu çok kolay hemen açıp denedim fiyata göre ilk izlenimim çok iyi. Kullandikca performansını gorucem. Rahatsız etmeyecek kadar sessiz almak isteyenlere tavsiye ederim
İsim: T** T**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: çok sevdik ,baya terletiyor sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: p** s**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet kaliteli. Paketleme çok güzel ve teslimat çok hızlı. Teşekkürler.
İsim: çağrı e.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: tam olarak mükemmel
İsim: B** Y**
Tarih: 07 Ekim 2023
Yorum: ürün guzel paketleme çok düzgün kullanmaya başladım çok beğendim teşekkür ederim
İsim: H** T**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: çok beğendik,kurulumunu yaptık,hasarsız elimize ulaştı,çok memnunuz şuanlık
İsim: Ayyüce D.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Bugün teslim aldım ve denedim ev için gayet işimizi görür memnun kaldım, ayrıca paket çok güzel yapılmıştı
İsim: B** N** Ö** B**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: kendime aldığım en güzel hediye ..keşke çok önceden alsaydim..
İsim: s** e**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Öncelikle Çok ilgili bir satıcı o açıdan çok memnun kaldık bütün sorularımıza gün içinde cevap aldık sorunumuz olduğunda hemen çözüldü çok teşekkür ederim. Ürün sağlam iletildi bana kumandası var hız 6 veya 8 olarak gösteriliyor. Net olarak 8 e kadar artı tuşu basıyor. Çok hızlı benim için eşim içinse tam ideal baya koşturuyor o yükseklikte. Biz çDevamını Oku
İsim: M** Ö**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: harikaa bir ürün her yere rahatlıkla sığıyor bantta bir kayma yaşamadık memnunuz
İsim: S** K**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: evde çıkamayanlar için çok güzel bir koşu bandı ev çok yer kapladan kullanıyorum memnunum
İsim: C** A**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Üründen memnun kaldık. 90 KG Rahat koşup yürüyor. Kayma vs sorunu yok. Hızı 10 a kadar çıkıyor ve koşabiliyorsunuz. Pratik fazla yer kaplamayan, Daha önce almadığınız için Pişman olacağınız bir ürün. 1 aydır kullanıyoruz ve yeni yorum yapıyorum ekleyebilirsem resimde ekliycem. Yürürken geri kayabiliyorsunuz bunun icinde bir kuşak la kendimi demireDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: güzel ve sorunsuz en azından simdilik keyifliyim fitness ve plates antrenörüyüm HOME GYM hayalimine bir parca daha eklendi

️
İsim: Z** T**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: Çok memnun kaldım. Sipariş verdim ertesi gün teslim edildi. Sessiz ev içinde gayet ideal kullanım.
İsim: C** M**
Yorum: Henuz kullanmadim ama kargocu arkadas sagolsun kapiya kadar getirdi ve cok hizli geldi saticidan memnun kaldim herhangi bir hasar falanda yok urunde
İsim: A** P**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: KESİNLİKLE HARİKA BİR ÜRÜN PARASINI SONUNA KADAR HAKEDIYOR HIC TEREDDÜTSÜZ BU MARKAYI TERCIH EDEBILIRSINIZ SPOR ÜYELIGIM BITTIKTEN SONRA ÜYELIGI YENILEMIYIM KIŞ GECINCE BASLARIM DEMISTIM SONRA EVE SPOR ALETIMI ALSAM DIYE 1 HAFTA DÜŞÜNDÜM SIPARIS VERDIKTEN SONRA HEYCANLA BIRAN ONCE GELMESINI BEKLEDIM ÜRÜNUM GELDIKTEN SONRA KEŞKE DAHA ÖNCEDEN SİPARİDevamını Oku
İsim: D** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Kurulumu gayet kolay oldu sesi çok yüksek değil yani apartmanda kalıyorsanız ideal bile bence . Ben beğendim hızlı kargolama içinde satıcıya teşekkür ederim .
İsim: R** Y**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Yürüyüş bandı güzel paketlenmiş sağlam teslim aldım kullanışlı ses yok derecede çok memnun oldum bu paraya bulamam başka yerde yanlız 3 yıl skorta yaptırdım garanti belgesi elime geçmedi
İsim: Esentürk K.
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Kargo harika ürün tam istediğimiz gibi teşekkürler
İsim: Rahime G.
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ocak 2024
Yorum: Oldukça sessiz çalışıyor, çok yer kaplamıyor. Tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** G**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: Bir süredir yorum yapmak için kullanıyorum gayet güzel iki ay oldu bu fiyata alınabilecek en güzel ürün kargolamasıda güzeldi biz çok memnun kaldık
İsim: H** M** S**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: çok begendim evde isimi goruyor berjerin altina girdi yer kaplamiyo
İsim: B** T**
Beden: 25 Nisan 2024
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Merak Edilen Konular
Soru: katlanıyormu
Cevap: Merhaba, evet kol destek kısmı katlanabilmekte bu sayede size duvar kenarında ya da koltuk altlarında saklama imkanı oluşturmaktadır. Saygılar
Soru: Blututla müzik çalma varmı?
Cevap: Merhaba, bluetoothlu modelde mevcuttur efendim. -ismail
Soru: Kosması yavasmı
Cevap: Merhaba, 8km/s hıza kadar çıkmaktadır. -ismail
Soru: merhabalar
Cevap: merhaba nasıl yardımcı olabiliriz?
Soru: 135 kiloyu taşıyabilirmi
Cevap: Merhaba maksimum taşıma kapasitesi 120 kg'dır
Soru: Neresini yağlayacağız
Cevap: Merhaba, yürüyüş bandının altına az miktarda sürüp sonrasında en düşük seviyede 1 dakika kadar çalıştırıp yağı yayabilir işlemi tamamlayabilirsiniz.
Soru: çalıştırdım ve gayet güzel teşekkürler
Cevap: İyi günlerde kullanmanız dileklerimizle. -ismail
Soru: 130 kg taşırmı
Cevap: Merhabalar, ürün taşıma kapasitesi 120 Kg'dır, üstü önerilmemektedir -sergen
Soru: Koşu için almak istiyorum memnun kalırmıyım daha önce koşu bandı deneyimim olmadı nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum?
Cevap: Merhaba, bant ve malzeme kalitesi, kullanışlılık, motor gücü ve hız ayarı, verilerinizi görebilme gibi özellikler koşu bantlarında öne çıkan özelliklerdir. Kochler olarak tüm ürünlerimize tarafımızca garanti sunuyoruz. Ürünlerimizden memnun olacağınızı ve uzun yıllar boyunca kullanacağınızı umuyoruz. Saygılarımızla, -ismail
Soru: merhaba ürün garantilimi
Cevap: Merhaba, tüm ürünlerimiz firmamızca 2 yıl garanti güvencelidir.
Soru: Garanti varmı
Cevap: Merhaba, 2 yıl garantisi vardır. -ismail
Soru: Katlanabiliyor mu
Cevap: merhabalar evet efendim -sergen
Soru: Merhaba kolaygelsn ürünü şarj ettiğimizde full olarak kaç saat kullanıö yapılabiliyo?
Cevap: Merhaba, şarjlı değil elektriklidir efendim. -ismail
Soru: Nerenin markası
Cevap: Merhaba, kendi firmamıza ait Kochler markadır. -ismail
Soru: İsrail veya İngiltere malı mı
Cevap: Merhaba, hayır efendim, menşei Çin olup A kalite üretimdir. -ismail
Soru: İlginiz için teşekkür ederim tlfn tutacağı takılı halde katlnabiliyır mu
Cevap: Merhaba, evet katlanabilir. Biz ilginize teşekkür ederiz. -ismail
Soru: eğim özelliği var mı
Cevap: yok efendim
Soru: Balıkesir Merkezde servisiniz var mı?
Cevap: istanbulda var efendim herhangi bir sorunda yardımcı oluruz teşekkürler
Soru: Garanti süresi ne kadar?
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.
Soru: Tam olarak bandın genişliği ve uzunluğu ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, bant kısmının ölçüsü 104x38,5 cm'dir. -ismail
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Detay Resimler
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Şu Andaki Fiyatı 4990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Memnuniyet Oranı Nedir?
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 1885 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Ürün Açıklaması
_x000D_
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, kochler Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı ürününü 4990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Kullananlar
4990.0 Tl ye satışta olan Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1885 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Yorumlardan dolayı korkarak sipariş verdim kırık vs gelirse iadeyle uğraşmam çok zor olurdu merkeze uzağım çünkü. Mng kargo ile geldi çalışan çok yardımcı oldu ağır diye sağolsun.

İsim: M** H**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: anneme aldım çok kaliteli bir ürün paketleme güzeldi...
İsim: h** e** t**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: Daha dün sipariş girdim sabah evimde cokkkk ilgili bir firmasiniz çok ama çok teşekkür ederim ayrica satin alacaklar icin yaziyorum ses düzeyi gercekten minimum ben alirken cok tereddüt ettim son katta yasiyorum komsularimi rahatsız etmek istemem yani ama firamaya yazdim bana hemen dönüş yaparak hemen almami sagladi iyikide almışım teşekkür ederimDevamını Oku
İsim: N** m**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşlar kargonuz sorunsuz geldi sağ olsun kargocular eve kadar çıkardılar şu anda bebeğimi uyuttum Televizyon karşısında yürüyüşümü yapıyorum bant kayması henüz yaşamadık her fırsatta yürüyüş yapmak isteyenler için çok iyi bir imkan
İsim: E** G**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Paketleme mükemmel özenli bir şekilde geldi satıcıya çok teşekkür ederim kurulumu aşırı derecede basit parasını sonuna kadar hak eden bir alet
İsim: Ş** K**
Yorum: paketleme güzeldi elime sağlam geldi kullanımı iyi çok memnun kaldım
İsim: ö** e**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Ben çok memnun kaldım teşekkür ederim

İsim: Z** B**
Yorum: Harika bir ürün evde tempolu yürüyüş için aldım ve işimi fazlasıyla görüyor. Perşembe öğleden sonra satın aldım cumartesi sabahı teslim edildi. Bu tarz bir şey alıyorsanız tam size göre.
İsim: Tarık N.
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Öncelikle sağlam Bir şekilde kapıma hatta içeri kadar taşıyan mng kargo çalışanına teşekkür ederim çünkü en büyük endişem sağlam gelicek miydi.Gayet güzel ambalajı yapılmıştı kurulumu çok kolay hemen açıp denedim fiyata göre ilk izlenimim çok iyi. Kullandikca performansını gorucem. Rahatsız etmeyecek kadar sessiz almak isteyenlere tavsiye ederim
İsim: T** T**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: çok sevdik ,baya terletiyor sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: p** s**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Ürün gayet kaliteli. Paketleme çok güzel ve teslimat çok hızlı. Teşekkürler.
İsim: çağrı e.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: tam olarak mükemmel
İsim: B** Y**
Tarih: 07 Ekim 2023
Yorum: ürün guzel paketleme çok düzgün kullanmaya başladım çok beğendim teşekkür ederim
İsim: H** T**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: çok beğendik,kurulumunu yaptık,hasarsız elimize ulaştı,çok memnunuz şuanlık
İsim: Ayyüce D.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: Bugün teslim aldım ve denedim ev için gayet işimizi görür memnun kaldım, ayrıca paket çok güzel yapılmıştı
İsim: B** N** Ö** B**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: kendime aldığım en güzel hediye ..keşke çok önceden alsaydim..
İsim: s** e**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Öncelikle Çok ilgili bir satıcı o açıdan çok memnun kaldık bütün sorularımıza gün içinde cevap aldık sorunumuz olduğunda hemen çözüldü çok teşekkür ederim. Ürün sağlam iletildi bana kumandası var hız 6 veya 8 olarak gösteriliyor. Net olarak 8 e kadar artı tuşu basıyor. Çok hızlı benim için eşim içinse tam ideal baya koşturuyor o yükseklikte. Biz çDevamını Oku
İsim: M** Ö**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: harikaa bir ürün her yere rahatlıkla sığıyor bantta bir kayma yaşamadık memnunuz
İsim: S** K**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: evde çıkamayanlar için çok güzel bir koşu bandı ev çok yer kapladan kullanıyorum memnunum
İsim: C** A**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Üründen memnun kaldık. 90 KG Rahat koşup yürüyor. Kayma vs sorunu yok. Hızı 10 a kadar çıkıyor ve koşabiliyorsunuz. Pratik fazla yer kaplamayan, Daha önce almadığınız için Pişman olacağınız bir ürün. 1 aydır kullanıyoruz ve yeni yorum yapıyorum ekleyebilirsem resimde ekliycem. Yürürken geri kayabiliyorsunuz bunun icinde bir kuşak la kendimi demireDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: güzel ve sorunsuz en azından simdilik keyifliyim fitness ve plates antrenörüyüm HOME GYM hayalimine bir parca daha eklendi

İsim: Z** T**
Yorum: Çok memnun kaldım. Sipariş verdim ertesi gün teslim edildi. Sessiz ev içinde gayet ideal kullanım.
İsim: C** M**
Yorum: Henuz kullanmadim ama kargocu arkadas sagolsun kapiya kadar getirdi ve cok hizli geldi saticidan memnun kaldim herhangi bir hasar falanda yok urunde
İsim: A** P**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: KESİNLİKLE HARİKA BİR ÜRÜN PARASINI SONUNA KADAR HAKEDIYOR HIC TEREDDÜTSÜZ BU MARKAYI TERCIH EDEBILIRSINIZ SPOR ÜYELIGIM BITTIKTEN SONRA ÜYELIGI YENILEMIYIM KIŞ GECINCE BASLARIM DEMISTIM SONRA EVE SPOR ALETIMI ALSAM DIYE 1 HAFTA DÜŞÜNDÜM SIPARIS VERDIKTEN SONRA HEYCANLA BIRAN ONCE GELMESINI BEKLEDIM ÜRÜNUM GELDIKTEN SONRA KEŞKE DAHA ÖNCEDEN SİPARİDevamını Oku
İsim: D** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Kurulumu gayet kolay oldu sesi çok yüksek değil yani apartmanda kalıyorsanız ideal bile bence . Ben beğendim hızlı kargolama içinde satıcıya teşekkür ederim .
İsim: R** Y**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Yürüyüş bandı güzel paketlenmiş sağlam teslim aldım kullanışlı ses yok derecede çok memnun oldum bu paraya bulamam başka yerde yanlız 3 yıl skorta yaptırdım garanti belgesi elime geçmedi
İsim: Esentürk K.
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Kargo harika ürün tam istediğimiz gibi teşekkürler
İsim: Rahime G.
Beden: 17 Ocak 2024
Yorum: Oldukça sessiz çalışıyor, çok yer kaplamıyor. Tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** G**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: Bir süredir yorum yapmak için kullanıyorum gayet güzel iki ay oldu bu fiyata alınabilecek en güzel ürün kargolamasıda güzeldi biz çok memnun kaldık

İsim: H** M** S**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: çok begendim evde isimi goruyor berjerin altina girdi yer kaplamiyo
İsim: B** T**
Beden: 25 Nisan 2024
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Merak Edilen Konular
Soru: katlanıyormu
Cevap: Merhaba, evet kol destek kısmı katlanabilmekte bu sayede size duvar kenarında ya da koltuk altlarında saklama imkanı oluşturmaktadır. Saygılar
Soru: Blututla müzik çalma varmı?
Cevap: Merhaba, bluetoothlu modelde mevcuttur efendim. -ismail
Soru: Kosması yavasmı
Cevap: Merhaba, 8km/s hıza kadar çıkmaktadır. -ismail
Soru: merhabalar
Cevap: merhaba nasıl yardımcı olabiliriz?
Soru: 135 kiloyu taşıyabilirmi
Cevap: Merhaba maksimum taşıma kapasitesi 120 kg'dır
Soru: Neresini yağlayacağız
Cevap: Merhaba, yürüyüş bandının altına az miktarda sürüp sonrasında en düşük seviyede 1 dakika kadar çalıştırıp yağı yayabilir işlemi tamamlayabilirsiniz.
Soru: çalıştırdım ve gayet güzel teşekkürler
Cevap: İyi günlerde kullanmanız dileklerimizle. -ismail
Soru: 130 kg taşırmı
Cevap: Merhabalar, ürün taşıma kapasitesi 120 Kg'dır, üstü önerilmemektedir -sergen
Soru: Koşu için almak istiyorum memnun kalırmıyım daha önce koşu bandı deneyimim olmadı nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum?
Cevap: Merhaba, bant ve malzeme kalitesi, kullanışlılık, motor gücü ve hız ayarı, verilerinizi görebilme gibi özellikler koşu bantlarında öne çıkan özelliklerdir. Kochler olarak tüm ürünlerimize tarafımızca garanti sunuyoruz. Ürünlerimizden memnun olacağınızı ve uzun yıllar boyunca kullanacağınızı umuyoruz. Saygılarımızla, -ismail
Soru: merhaba ürün garantilimi
Cevap: Merhaba, tüm ürünlerimiz firmamızca 2 yıl garanti güvencelidir.
Soru: Garanti varmı
Cevap: Merhaba, 2 yıl garantisi vardır. -ismail
Soru: Katlanabiliyor mu
Cevap: merhabalar evet efendim -sergen
Soru: Merhaba kolaygelsn ürünü şarj ettiğimizde full olarak kaç saat kullanıö yapılabiliyo?
Cevap: Merhaba, şarjlı değil elektriklidir efendim. -ismail
Soru: Nerenin markası
Cevap: Merhaba, kendi firmamıza ait Kochler markadır. -ismail
Soru: İsrail veya İngiltere malı mı
Cevap: Merhaba, hayır efendim, menşei Çin olup A kalite üretimdir. -ismail
Soru: İlginiz için teşekkür ederim tlfn tutacağı takılı halde katlnabiliyır mu
Cevap: Merhaba, evet katlanabilir. Biz ilginize teşekkür ederiz. -ismail
Soru: eğim özelliği var mı
Cevap: yok efendim
Soru: Balıkesir Merkezde servisiniz var mı?
Cevap: istanbulda var efendim herhangi bir sorunda yardımcı oluruz teşekkürler
Soru: Garanti süresi ne kadar?
Cevap: Merhaba tüm ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.
Soru: Tam olarak bandın genişliği ve uzunluğu ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, bant kısmının ölçüsü 104x38,5 cm'dir. -ismail
Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Detay Resimler

Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı En Uygun Satış Linki

kochler Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kochler Uygulama Bağlantılı Uzaktan Kumandalı Yürüyüş Bandı Ve Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.