Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Tavsiye Edilen Yer Neresi

Ayten

Bilgili
Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Güncel Fiyatı 4790.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Memnuniyet Oranı Nedir?

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 130 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Ürün Hakkında Bilgi

DEMPOWER Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı_x000D_
- Kolay kurulumu ve portatif tasarımı sayesinde ev içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. _x000D_
- Tutma aparatını yanında gönderilen vidaları kullanarak istediğiniz pozisyona getirebilirsiniz. _x000D_
- Anti-slip yüzeyi sayesinde koşu yaparken kaymanızı engeller ve sessiz çalışmasını sağlar. _x000D_
- Dijital göstergesi bulunmaktadır. Led ekranın üzerinde hız,kalori ve süre 5 saniyede bir değişerek görüntülenmektedir. _x000D_
- Ürünü prize takıp, açma kapama tuşuna bastıktan sonra kumandası ile kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. _x000D_
- Uzakta kumandası ile açma-kapama, yavaşlatma, hızlandırma ve led göstergeyi açıp kapama işlemlerini yapabilirsiniz. _x000D_
- Koşu bandının üzerindeyken on-off tuşuna basarak başlatabilirsiniz. '+' tuşu ile hızlandırabilir, '-' tuşu ile hızı azaltabilirsiniz. _x000D_
- 1 ve 10 arasında hız seviyeleri vardır. Yeni başlayanlar için ortalama 3-4 hız seviyesi uygundur. Hızlı yürüyüş yapmak isterseniz ortalma 5-6 seviyeleri uygundur. _x000D_
- Telefon tutucu yeri sayesinde telefonunuzu sabitleyebilirsiniz. _x000D_
- Ürünün bakım ve kullanım talimatları, ürün ile beraber size gönderilen kullanım kılavuzunda yazmaktadır. _x000D_
_x000D_
_x000D_

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, DEMPOWER Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı ürününü 4790.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
4790.0 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
130 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: özenli bir şekilde paketlenmiş parçaları tam ve sağlam yürüyüş performansı da gayet iyi sipariş verdikten sonra bir gün sonra elime ulaştı hızlı teslimat. düşünmeden alabileceğiniz bir ürün
İsim: H** S**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ucuz Al

Yorum: sipariş im elime ulaştı kutusuyla çok memnun kaldım görseldeki gibi aynısı güvenilir size çok teşekkür ederim efendim adresim siniz💯💯💯 👌
İsim: H** D** A**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Yorum: teşekkür ederim hızlı bir şekilde ulaştı elime
İsim: Abdülkadir k.
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: sorunsuz ulaştı elime kurulumu çok kolay hevesle başladık yütümeye
İsim: h** e** g**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: Realx

Yorum: çok iyi çok beğendim. sağlam bir şekilde geldi. hız ayarları çok iyi. ses de çok yok. tam fp ürünü.
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Mayıs 2024

Yorum: Mükemmel ötesi düşünmeden gözünüz kapalı alın çokkk memnun kaldım ve aşırı derece hızlı 24 saat dolmadan kargom geldi iyiki varsın Trendyol Seni seviyoree...Dünyalar kadar 💫💫💫🤎🤎🤎🤎
İsim: p** p**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Arkadaşlar çok pahalı almanıza gerek yok.Ürün gayet kullanışlı sağlam.Daha önce almadığıma pişman oldum.Kargo Sürat kargo,asansörüm yok dördüncü katta kadar çıkardı.Kendilerine teşekkür ediyorum .
İsim: **** ****
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: ürün paketleme çok özenli, kargo hızlıydı. sağlam geldi. kullandık şimdilik iyi sıkıntı yok. sağlam görünüyor.
İsim: T** D**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Güzel geldi kargo hızlıydı teşekürler tredyol 👏
İsim: Nur E. M.
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ağustos 2024

Yorum: Tek kelimeyle harika bir ürün kesinlikle alın ve aldırın kullanışı kolay kurulum kolay hız ayarları mükemmel kilometresi çok iyii tam FP ürünü muhteşem.
İsim: Z** K**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Teşekkür ederim. ürün hem çok güzel hem de hızlı gönderildi.
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: çok kullanışlı bayıldım çocuklar normal seste TV izlerken ben beş ve altı modda yanlarında yürüyüşümü yapabiliyorum okadar sessiz .göstergeler sırasıyla gözüküyor km adım dakika mod hızı ve kalori yakılan kalori miktarı sinir bozucu ama gerekli☺️
İsim: e** d**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: Sorunsuz ve erken geldi teşekkürler
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: tam fp ürünü 👍👍
İsim: m** d**
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: Ürün cok güzel cok memnun kaldım yerde kaplamıyor
İsim: D** Ş**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: bandında iz vardı lakin firma sorun olmadığını söyledi bunun için kabul ettim ama iyiki iade etmedim gerçekte güzel
İsim: A** D**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Koşu bandı çokkk güzeelll bayıldım 10 yıldız olsa 10 yıldız verebilirdim
İsim: E** A**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: ürün bozuk geldi malesef iade ettim
İsim: S** E** C**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Ürün 5 dakika kullanımında fazla ısınıyor teslim alalı 1 gün olmadı , çabuk bozulacağını düşünüyorum. Sessiz çalışma denildi fakat sesi rahatsız edici koşmak için değil ama yürüyüş için idare eden bir ürün.
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: vakti kısıtlı olanlar kullanabilir ben memnun kaldım
İsim: ebru ş.

Yorum: Ürün çok güzel ve hızlı elime ulaştı aynı zamanda kurulumu çok kolay ve basit koşu ve yürüyüş yapmak için çok iyi bir bant boyutu ideal kaç kalori yakıldığını kaç adım atıldığını dakikasına herşey mevcut
İsim: T** G**

Yorum: kolay montaj bir tek tutma yeri monte ediliyor, fitnesdeki koşu bantı kadar olmasada ev için iyi sessiz diyemem ama çok sesli değil. En büyük eksiki kullanım kılavuzu yeterince açıklayıcı değil. Yağlamayla ilgili resim belirsiz. Ürünün markası yok, internet ten bilgi de alamıyorum. Fiyat performansı olarak tavsiye ederim ama benim için yeterli değiDevamını Oku
İsim: G** K**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: gayet iyi kargom sorunsuz geldi herkese tavsiye ederim
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: ürün belirtilen şekilde geldi ama kargo firması apartman asansör yok 2. kata çıkarmadı.apartman girişinden bıraktı. ben şehir dışında olduğum için eşim taşımak zorunda kaldı
İsim: F** m**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: başarılı, beğendim çok özellik aramayanlar için biçilmiş kaftan. sadece aşağı komşuya ses gidiyor:)
İsim: B** G**

Yorum: Gayet iyi bir sekilde calisiyor umarim hedefimize ulasiriz

Yorum: Kardeşim için almıştık fiyatına göre normal bir ürün
İsim: B** Y**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: dışarıda yürüyüş yapmaya vakit bulamadığım için aldım ve henüz bir sorunla karşılaşmadım nazar değmesin. Evde spor için hem uygun hem kullanışlı pahalı markalara o para vermeye gerek bile yok👌🏻
İsim: m** a**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Ürün bu gün elime ulaştı çok yer kaplamıyor çok beğendim üstünde çapraz bir şekilde bir iz de var çalıştırdım sorunsuz çalıştı onun için izi çok sorun etmedim umarım pişmanlık duymam
İsim: Ş** D**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel çok memnun kaldım
İsim: H** İ**
Tarih: 12 Eylül 2024

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: 150 taşırmı
Cevap: Merhaba 100-130 kg arası taşıma sağlar.

Soru: kumanda kaybolursa sizden de alamıyoruz ne olcak bu atilacakmi
Cevap: Merhaba. Kumanda ayrı olarak satılmaktadır.

Soru: elektiriklimi
Cevap: Fişe takılı halde çalışmaktadır.

Soru: merhaba bant genişliği kaç cm
Cevap: merhaba 50 cm'dir.

Soru: Merhabalar, cihazın kenarları hariç sadece yürüyüş alanının yani yürüyüş bandının uzunluğu ve eni kaç santim. Genel cihazın kenarlarını sormuyorum sadece bantın ölçüleri lütfen teşekkürler
Cevap: Merhaba görsellerde belirtilmiştir ölçüler efendim.

Soru: km ne kadar şarj edip oylemi kosuluyo
Cevap: Merhaba koşu bandı güç kaynağına bağlı iken çalışmaktadır.

Soru: merhaba bantının genişliği kaç cm tam olarak
Cevap: Merhaba tahmini 80 cm

Soru: yag yaninda geliyomu
Cevap: Merhaba evet.

Soru: merhaba bikac kişi tutma sapının elektrik çarptığını söylemiş elektrik çarpma riski mevcutmu bu neden kaynaklanmış olabilir?
Cevap: Merhaba böyle bir risk söz konusu değildir.

Soru: kumandası içinde mevcutmu aceba
Cevap: merhaba mevcuttur.

Soru: 150 kilo taşıyor mu
Cevap: Merhaba. Taşımaz.

Soru: Merhaba aldığım koşu bandının bant kısmı sağa kaymış durumda. Bunun için kullanamamaktayim. Ne yapmaliyim
Cevap: Merhaba, Trendyol ile görüşme sağlayarak / arayarak / asistana bağlanarak talep açtırmanız gerekmektedir.

Soru: Mp3 çalma özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba Mevcut değildir.

Soru: komandasız çalışır mı , çalışmıcaksa komandası satılır mı
Cevap: Merhaba kumadasız çalışmamaktadır kumandası içinde bulunmaktadır.

Soru: Kaç km hız yapıyor 10 km mi
Cevap: Merhaba. Ürünün açıklamasında bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürün eni nedir
Cevap: Merhaba 50 cm'dir.

Soru: İyi günler. Ürün kaç hp? Bantının eninin ölçüsü nedir?
Cevap: Merhaba 1.25 dir.

Soru: soruma hala cevap bekliyorum
Cevap: Merhaba Ürün elektriklidir. Taşıma ölçüleri 100-130 kg aralığındadır. 30-45 dakikada bir kendini dinlendirme amaçlı kapar. 5 dakika sonra tekrardan açıp kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba ürünün garantisi mevcutmu ? Mevcut ise kaç yıl ?
Cevap: Merhaba ithalatçı garantilidir.

Soru: 140 kiloyum ancak yürüme bandın üzerinde de 150kilo yazıyormu
Cevap: Merhaba olur

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı En Uygun Satış Linki

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg taşıma kapasiteli, portatif yürüme ve koşu bandı, günümüzde evde spor yapmak isteyenler için popüler bir tercih olmaktadır. Özellikle yer kaplamayan ve kolayca taşınabilen tasarımıyla kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır. 4790 TL'lik fiyatı, çoğu kullanıcı için uygun fiyat/performans ürünü olarak görülmektedir. Ürünün taşıma kapasitesinin 130 kg olması, genellikle ortalama vücut ağırlığına sahip kullanıcılar için yeterli olmasını sağlar.

Koşu bandının 10 kademeli hız ayarı, farklı hız seviyelerinde egzersiz yapma imkanı sunar. Ayrıca, kullanım kolaylığı sağlayan uzaktan kumandası, bant üzerindeyken kumanda kullanmadan hız artırma veya azaltma gibi işlemleri yapabilme imkanı verir. Yorumlar genel olarak üründen memnuniyet bildiriyor, ancak bazı kullanıcılar ses konusunda bir miktar rahatsızlık hissedebiliyor. Özellikle TV izlerken veya evde başka aktiviteler yaparken, koşu bandının sesi önemli olabilir.

Portatif yapısı, kullanıcıların ürünü evde farklı yerlere taşımasına olanak tanır. Ayrıca, telefon tutucu ve dijital göstergesi, kullanıcıların egzersizlerini takip etmelerine yardımcı olur. Bu tür özellikler, bu koşu bandını evde spor yapmak isteyenler için oldukça pratik ve uygun fiyatlı bir seçenek haline getiriyor.

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme ve Koşu Bandı Kullanıcı Yorumları

Bu ürün hakkında yapılan yorumlar oldukça olumlu, çoğu kullanıcı kurulumu kolay ve sağlam olmasından bahsediyor. Ürün, hızlı teslimatla kullanıcıların eline ulaşıyor ve kullanıma başlanabiliyor. Birçok kullanıcı, fiyat/performans açısından oldukça tatmin edici buluyor ve "kesinlikle alınabilir" şeklinde yorum yapıyor.

Bununla birlikte, bazı kullanıcılar koşu bandının sesi hakkında endişeler taşımış. Ancak bu sorun, çoğu durumda yürüyüş temposunda çok belirgin değil. Ayrıca, ürünün taşınabilirliği ve kolay montajı, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlanmıştır.

Sonuç Olarak: Alınması Gereken Bir Ürün Mü?

Uzaktan Kumandalı, 10 Kademeli 130 kg Taşıma Kapasiteli, Portatif Yürüme ve Koşu Bandı, evde egzersiz yapmayı seven, fazla yer kaplamayan bir cihaz arayanlar için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Fiyatı, sunduğu özellikler göz önüne alındığında oldukça uygun. Ancak ses konusu önemli bir faktörse, dikkatli olmak gerekebilir. Fakat genel olarak, sağladığı performans ve taşınabilirlik avantajlarıyla bu ürün, evde spor yapmayı kolaylaştıracak bir yatırım olabilir.