Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Selin

Bilgili
Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Mevcut Fiyatı 6999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Memnuniyet Oranı Nedir?

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Detaylı Açıklama

Relax 2'si 1 arada katlanabilir masa altı koşu bandı, egzersiz rutinlerinizi kolaylaştırmak için mükemmel bir seçenektir. Kompakt ve şık tasarımıyla hem evde hem de ofiste kullanım için idealdir. 1 beygir gücündeki motoru ve 120 kilograma kadar taşıma kapasitesi ile etkili ve güvenli bir koşu deneyimi sunar. Taşınabilir ve dayanıklı yapısıyla, bu yürüyüş bandı yüksek kaliteli, uygun fiyatlı ve kullanımı kolaydır._x000D_
_x000D_
Neden Relax Masa Altı Koşu Bandını Seçmelisiniz?_x000D_
Kurulum gerektirmeyen tasarımı sayesinde, kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazırdır. Bu, size montaj zahmetinden kurtarır ve hemen egzersiz yapmaya başlamanızı sağlar. Hem yürüyüş hem de jogging için uygun olan bu koşu bandı, tüm aile üyelerinin farklı egzersiz ihtiyaçlarına hitap eder. Relax olarak, herkesin her yerde fitness ve sağlıklı bir yaşam tarzını keyifle yaşamasını hedefliyoruz. Kompakt boyutu, evde veya ofiste rahatça kullanılmasını sağlar._x000D_
_x000D_
Koşu Bandı Özellikleri:_x000D_
Beygir Gücü: 1 HP_x000D_
Hız Aralığı: 1 - 12 Km/h_x000D_
Yürüyüş Alanı: 101.6 x 39.37 cm_x000D_
Yük Kapasitesi: 120 kg_x000D_
Paket Boyutu: 133.8 x 59.4 x 13.5 cm_x000D_
Motor: 1 HP, 120 kg Kapasite_x000D_
Çoklu Hız ve LCD Ekran_x000D_
Sessiz Motor ve Şok Emme Sistemi_x000D_
Taşınabilir ve Yer Tasarrufu Sağlayan Tasarım_x000D_
Kurulum Gerektirmez ve Satış Sonrası Premium Hizmet_x000D_
Koldan Kontrol ve Güvenlik Klipsi_x000D_
_x000D_
Relax 2'si 1 arada katlanabilir masa altı koşu bandı, size yüksek performanslı bir egzersiz deneyimi sunar ve yer tasarrufu sağlayarak yaşam alanınızı daha verimli kullanmanıza yardımcı olur. Koldan kontrol ve güvenlik klipsi ile güvenli ve rahat bir kullanım sağlar. Sağlık ve fitness hedeflerinize ulaşmak için ideal bir seçenektir._x000D_

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Ürününün Satıcısı, Relax Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız ürününü 6999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Yorum Ve Değerlendirmeler
6999.0 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: ürün beklentimi karşıladı 40 dakika olması rağmen hızıni ayarladiktan sonra terler boşaldi resmen. üzerinde süre hız kalorisi yazıyor gayet sessiz çalışıyor memnun kaldım
İsim: t** ş**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Relax İthalat

Yorum: yeni seri olduğu için aldım. ozellikle hız ayarı tutma yerlerinde de olması çok kullanışlı olmuş. eski seri de sadece kumandadan ayarlaniyordu. henüz 12km hızı denemedim ama 10km hızda adım attıkça gıj gıj sesler geliyor. belki güzel bir trim yağlamasından sonra düzelir ama zaten genellikle 8km de falan kullanıyorum maksimum. 40dk lık koşu ve yürüyDevamını Oku
İsim: R** B**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: gayet kulanisli ve sessiz, guzel is goruyor
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Bugun geldı ve dusuk hızda kullandık memnun kaldık
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: diğer modeli alacaktım ama bunu kumandasız çalıştırma özelliğinden dolayı tercih ettim , apartmanda yaşayanlar için gayet sessiz. kargo sağlam geldi kurulum çok kolaydı bant kayması oldu ama kılavuzdan basit bir şekilde hallettik . satıcı çok ilgili ürün teslim aldıktan sonra ilgilendiler. umarım uzun süre kullanabilirim
İsim: M** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Eylül 2024

Yorum: Kurulumu çok basitti. Hiç uğraşmadık. Kolları yanlardaki çevirme düğmeleri gevşetilince iniyor. Yukarıya kaldırıp sıkınca yukarıda sabit kalıyor. Hız ayarı öndeki tutunma yerinden yapılabiliyor. Kumandası var, Tamamen durdurma buradan yapılabiliyor. Geçici durdurma için kumandayı kullanmak gerekiyor. Tutunma kollarının olması çok iyi. Hız, dk, süreDevamını Oku
İsim: Ö** S**
Beden: 20 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel ama çalışırken demir tutucak kısmından elektrik çarpıyor sürekli ,kargo çok hızlıydı
İsim: Ş** Y**
Beden: 19 Eylül 2024

Yorum: Gayet kullanışlı ve ergonomik. Çok büyük bir ürün değil ama yeterli. Ben çok beğendim. 3 günde elime ulaştı. Kargocu sağolsun evime kadar taşıdı.
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: koşu bandı her calıştığı zaman böyle siyah toz lastik dökülüyor neden acaba
İsim: d** d**

Yorum: Dün teslim aldım 40 dk tempolu yürüyüş yaptım çok başarılı çok memnun kaldım teşekkür ederim .İlk başta bantında ki leke beni tereddütte bıraktı ama satıcı normal her üründe olduğu söyledi onun dışında her şey güzel
İsim: M** B** Ç**

Yorum: aşırı güzel çok memnunum. sesi az kalitesi mükemmel daha önce başka firmalardan aldım kırık geldi bozuk geldi iade etmek zorunda kaldım ama bu sağlam güzel paketlenmisti tavsiye ederim relax kalitesi
İsim: S** Ç**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: ev için ideal harika bir şey 😍🥰
İsim: E** B**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: arkadaslar urunu 1 haftadir kullaniyorum gayet memnunun herhangi bir problem yasamadim hiz olayina gelirsek ben 12 sevuye olani aldim.denedim de cok da iyi kosuyorum 6 seviyesi bile hizli insallah bir sorun yasamam.tek puan kirdim bunun sebebi calistiklari kargo firmasi surat kargo olnasi lazim urunu evimdeyim dememe ragmen disardaki gorevliye biraDevamını Oku
İsim: Ömer B.
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: 2 gün içerisinde teslim oldu.beklediğimden cok cok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: ilk kullanım için gayet başarılı inşallah sorunsuz kullanirim birde emniyet miktasını takmayinca çalışmıyor haberiniz olsun biz ilk başta bozuk sandık internetten arastirdik Bulduk satıcıda sorumuza cvp verdi hallettik

Yorum: Yaklaşık 2 ay önce farklı marka koşu bandı almış her yeri paramparça olarak gelmiş iade etmiştim. Bu sefer bu ürünü almak istedim. Ürün kırık gelecek diye öle korktum ki nasıl açıyorum böle korka korka inş sağlamdır diye :) Gerçekten sağlam paketlenmiş dış kolisi parçalanmştı ama ürün sağlamdı çok şükür 👌ilk e03 hatası vardı kitaplıkta yazmıyorduDevamını Oku
İsim: İ** Ş** A**
Beden: 13 Eylül 2024

Yorum: Ürün harika

Yorum: Çok araştirarak aldim ve bu saticiya karar verdim kargo saglam geldi paketleme cok iyidi normalde cesaret edemezdim ama bu saticiya arastirmalarim sonucunda guvendim iyikide almisim 1 gun icinde elimde oldu kucuk cocuklarim var disariya cikamadigimdan epey işimi görecek gibi kolayca katlanabilir oldugundan bu modeli tercih ettim apartmanda yasiyoruDevamını Oku
İsim: b** k**

Yorum: Ürünü 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum paketlemeside güzel yapılmıştı tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: N** G**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: ürünün paketlenmesi aşırı iyiydi paketlemeye 10 puan Yağ olayı bizi anlayana kadar zorladı 7 puan bant kayıyor 1 puan Ve neden 40 dk sonra kapanıyor. 1 saat olsaymış keşke ben saatlerce yürüyebilen biriyim bana az geldi. ama ürünün selameti açısından 9 puan vericem bu özelliğe vardır Bi bildikleri. sessiz çalışıyor 10 puan ürünün telefon tutumunDevamını Oku
İsim: E** O**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Ürünü neredeyse iptal iade ediyordum. Çok basit bir işlemi yapamadım. Aslında komik çünkü mıknatısını ön paneldeki sarı renkteki yerine yapıştırmayı bilemedim sonra şirkete soru sordum ama öncesinde onlar cevap yazmış neyse ki şirkete ulaştım ve sorunu çözdük. Şimdilik bir sorun yok.... 😚😚😂😂✌️✌️
İsim: S** K**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel göründüğü gibi
İsim: H** T**
Beden: 04 Eylül 2024

Yorum: Ürün elime yeni ulaştı. Kurulumu aşırı kolay ve çalıştırdım güzel çalışıyor ileride fikirlerim değişirse tekrar yazacağım.
İsim: S** G**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: ürün yeni elime ulaştı o da kargo şubesinden gidip almak zorunda kaldım satıcıya sesleniyorum lütfen sürat kargo ile çalışmayın !!! ürün ağır diye dağıtıma çıkarmamışlar. böyle bir şey olabilir mi ya gidip alacaksam internetten almamın ne anlamı kaldı imkanım olmasa nasıl gidip alacaktım acaba ? böyle saçma bir kargo firması görmedim...
İsim: G** Ç**
Tarih: 03 Eylül 2024

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: yenı urunmu
Cevap: Merhaba, evet yeni ürünümüz

Soru: Yaktığımız kalori ve adım sayar var mı
Cevap: Merhaba efendim,üründe hız,kalori ve zaman göstergesi vardır.

Soru: bu ürünün modeli nedir sadece trendyolda mı var satışı yeni ürününüzün sayfanızda mevcut değil sanırım başkasitede de yok satışı sanırım
Cevap: Merhaba efendim evet yeni üründür modeli RL-910 olmaktadır.

Soru: Normalde 1,5 saat yürüyen biriyim ürün ise 45 dk diyorsunuz max. Süresi. Daha uzun süre çalışabileceğim bir ürününüz var mıdır ? Taşıma kapasitesi nedir ? Ve bant kaymaları yaşatır mı?
Cevap: Merhaba, ürünü 35-40 dakika sürekli kullanımdan sonra 10 dakika dinlendirmeniz gerektiğini öneriyoruz. Yapılan gözlemler sonucunda, ürünün düzenli dinlendirilmesinin uzun ömürlü ve kullanımına olumlu katkıda bulunduğunu belirtmek isteriz.Daha uzun süre çalışan bir ünümüz yoktur maalesef ürünler dinlendirerek kullanmanızı tavsiye ediyoruz.Taşıma kapasitesi 120 kg'dır.Bant kayması yaşanmaz yaşanırsa eğer teknik servisimiz mevcuttur.

Soru: Ne kadar sürede yağlanması gerekiyor?
Cevap: Merhaba, ürün yağlı olarak gönderilmektedir, ilk kullanımda yağlamanıza gerek yoktur. Yağlamak istediğinizde bandın altını elinizle kontrol ediniz. Tamamıyla kuruysa yağlayın. Ürün yağlaması ürünü yan rafından 90 derece kaldırarak bandın altına olacak şekilde bir kaç damla damlatınız. Her iki taraftan uygulayınız bu işlemi. Ürünü fazla yağlamak bandın kaymasına sebep olabilir veya motora zarar verebilir az kullanmaya özen gösterin. Ürün çalıştığında bir kaç damla yağ ürün bandının her kısmına yayılacaktır. Ayrıca web ortamında ürünün örnek yağlama videolarını izleyebilirsiniz.

Soru: bu modelde daha az yorum olduğu için tereddüt ettim diğer koşu bandınızdan kalite olarak nasıl acaba hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, RL-910 yeni ve bir üst modelidir. Kumandasının yanı sıra kontrol panelinden kontrol edebilirsiniz. Daha güçlü motor ve saatte 12km hıza çıkabilir. Yüksek hızlı koşu yapabilirsiniz.

Soru: Yürüyüş alanının net bant uzunluğu ndr
Cevap: 120-130 cm'dir

Soru: En önemli konu taşıma kapasitesini yazmamışsınız taşıma kapasitesi ne kadar dır acaba
Cevap: Merhaba,ürün taşıma kapasitesi 120 kg'dır.

Soru: hızlı cevabınız için teşekkür ederim,demek istediğim ürünün kendisi esnek zemin özelliğine sahip mı?
Cevap: Merhaba efendim,hayır değildir.

Soru: merhaba, esnek zemin mı acaba?
Cevap: Merhaba efendim,sert zeminde kullanılmasını önermekteyiz.

Soru: eski ve yeni modellerdeki yürüyen bant bölümünün genişliğini ve uzunluğunu söyler misiniz.
Cevap: Bnat uzunluğu 130 cm'dir.Bant genişliği ise 50 cm'dir.

Soru: Merhaba durmadan ne kadar süre çalışıyor
Cevap: Merhaba, ürünü 35-40 dakika sürekli kullanımdan sonra 10 dakika dinlendirmeniz gerektiğini öneriyoruz. Yapılan gözlemler sonucunda, ürünün düzenli dinlendirilmesinin uzun ömürlü ve kullanımına olumlu katkıda bulunduğunu belirtmek isteriz.

Soru: merhaba. 115 cm boyunda oğlum fizik tedavi için kullanacak. Tutacak kolu kaç cm?
Cevap: Merhaba efendim, 95 cm'dir.

Soru: Merhaba kolu takılı değilken çalışabiliyor mu
Cevap: Merhaba efendim,kol yeri sabittir.

Soru: herhagibir arıza olursa İstanbul.unher ilinde servisiniz varmıve koşu bandı ozun ömür dağana ilirmi
Cevap: Merhaba efendim,istanbulda teknik servisimiz mevcuttur.

Soru: Merhaba tabanı kayıyor mu bir önceki koşu bandınızda öyle yorumlar okudum
Cevap: Merhaba efendim,hayır.Kayma olursa kullanım kılavuzunda düzeltmeniz için tarif bulunuyor.

Soru: Ürünün ağırlığı ne kadar
Cevap: Merhaba efendim, ürün 17.5 kg olmaktadır.

Soru: Yağ dökümü kaç kullanımda bir oluyor ?
Cevap: Merhaba, ürün yağlı olarak gönderilmektedir, ilk kullanımda yağlamanıza gerek yoktur. Yağlamak istediğinizde bandın altını elinizle kontrol ediniz. Tamamıyla kuruysa yağlayın. Ürün yağlaması ürünü yan rafından 90 derece kaldırarak bandın altına olacak şekilde bir kaç damla damlatınız. Her iki taraftan uygulayınız bu işlemi. Ürünü fazla yağlamak bandın kaymasına sebep olabilir veya motora zarar verebilir az kullanmaya özen gösterin. Ürün çalıştığında bir kaç damla yağ ürün bandının her kısmına yayılacaktır. Ayrıca web ortamında ürünün örnek yağlama videolarını izleyebilirsiniz.

Soru: Ürünü almayı düşünüyorum ancak yorumlardaki yağlama konusunu anlamadım, nedir o?

Soru: merhaba ürünün kolu katlıyken yüksekliği kaç cm geliyor koltuk veya baza altına sığarmı
Cevap: Merhaba efendim,ürün portatif bir üründür.Sığmaktadır.

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzaktan Kumandalı Katlanabilir Portatif Yürüme ve Koşu Bandı 12 Km Hız En Uygun Satış Linki