Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Pervin

Bilgili
Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı En Düşük Fiyat Nerede?
Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Şu Anki Fiyatı 4477.66 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Ürün Bilgisi

Ürün Hakkında: _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı, yürüyüş ve koşu içinkompakt ve saklaması kolay koşu bandı _x000D_
Koşu / yürüyüş - - Kompakt boyut - Saklaması kolay - Uzaktan kumanda dahildir -Entegre çerçeve - Sessiz 7 katmanlımalzeme - Dahili LED ekran _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı. Hayatın tadını çıkarırken formda kalmanız için tasarlanmışbir koşu bandı. _x000D_
Diğer şeylerin yanı sıra düşük gürültüsü, ,kusursuz yapısı, ince tasarımı,kullanım rahatlığı _x000D_
Tempolu Yürüyüş ve Jogging _x000D_
Gün içinde spor salonuna gitmek için çok az zamanınız kaldı mı? O birkaç boşanda evde veya ofiste eğitmek için bir makine mi arıyorsunuz? O halde YürüyüşKoşu Bandı tam size göre. _x000D_
En sevdiğiniz diziyi izlerken oturma odasına yerleştirebilir ve yürüyebilir yada birkaç dakika maksimum hızda koşmak ve gerginliği gidermek için ofisinizekoyabilirsiniz. _x000D_
Kompakt boyut. Saklaması kolay _x000D_
Endişelendiğiniz depolama alanı eksikliği ise, endişelenmeyin. Yürüyen KoşuBandı, 1210MM metre uzunluğa, Tam kasa 530 mm genişliği _x000D_
Bu sayede kolayca kanepenin altına, yatağın altına veya boş bir duvar alanınınyanına koyabilirsiniz - farkına bile varmayacaksınız! _x000D_
Yenilikçi ve sessiz entegre çerçeve tasarımı _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı iki önemli avantajını açıkladıktan sonra, şimdi sizimükemmel yapısıyla ikna etmeye devam edeceğiz. Üretimi için, tüm makineelemanlarının (çerçeve, parçalar ve bileşenler) verimli bir şekildeentegrasyonu gerçekleştirildi, bu da stabilitesini artırıyor ve kullanımsırasında üretilen gürültüyü önemli ölçüde azaltıyor. _x000D_
Alt kattaki komşularınız sizin sporcu olduğunuzu bile bilmeyecek. Yaniçevrenizdekileri rahatsız etmek de sorun olmayacak. _x000D_
Sağlığınızı iyileştirmenin yanı sıra, Yürüyüş Koşu Bandı, ailenin herhangi birüyesinin kullanması için tamamen güvenli olacaktır. _x000D_
Kaymaz ped 500 mm ile oldukça geniş biryürüme alanı. _x000D_
Sapmayı önleme: Koşu bandının hareketlerini otomatik olarak düzeltir. _x000D_
Sınır uyarısı: Güvenli sınırlar içinde yürümeyi unutmayın. _x000D_
Rahat Koşu ve Yürüyüş _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı yürürken veya koşarken en rahat deneyimi yaşamanız için marka,koşu bandını yapmak için 7 katmanlı bir bileşik kullanmıştır. katmanlarıhareketlerinizi yumuşatır ve eklemlerinizde, özellikle dizlerinizdeoluşturabilecekleri etkiyi azaltır. _x000D_
Uzaktan kumanda _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı bir diğer avantajı da herhangi bir kurulum gerektirmemesidir.Kullanmaya başlamak için tek düğmesine basmanız yeterlidir. _x000D_
Ayrıca, açıp kapatabileceğiniz veya hızlanıp azaltabileceğiniz küçük biruzaktan kumanda içerir. _x000D_
Dahili LED Ekran _x000D_
Yürüyüş Koşu Bandı, hız, mesafe ve egzersiz süresini gösteren bir LED ekranladonatılmıştır, böylece tüm anında ihtiyacınız olan bilgiler! _x000D_
Kısacası, Yürüme Bandı, evde veya ofiste egzersiz yapmak için mükemmel birseçimdir. _x000D_
Teknik özellikler _x000D_
Nominal gerilim: 220V ~ 50Hz _x000D_
Nominal güç: 560W _x000D_
Desteklenen maksimum yük: 100kg _x000D_
Boyutlar: 1210mm x 55mm _x000D_
Ağırlık: 20 kg _x000D_
Renk: Siyah _x000D_
Ambalaj içeriği: _x000D_
1x Yürüyüş Koşu Bandı _x000D_
1x Güç kablosu _x000D_
1x Uzaktan kumanda _x000D_
1x Kullanım Kılavuzu _x000D_
_x000D_

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Ürününün Satıcısı, Reidan Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı ürününü 4477.66 Tl'den Satılmaktadır.

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Son Yorumlar
4477.66 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı kutusu gayet sağlam kurulumu çok basit fişe tak çalıştır kumandası çok güzel hemen yağlayıp denedim 105 kiloyum sorunsuz çalıştı sesi çok az almak isteyip kararsız kalanlar düşünmeden alabilir ayrıca çok hafif 21 kg ve tekerleği ile istediğin yere götür köy
İsim: C** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Aralık 2023
Satıcı: İstanbul Reidan

Yorum: koşu bandı çok güzel bir iki kere de denedim fazla vaktim olmuyor pek yalnız kargo hiç iyi değildi hasarlı geldi kargo PTT olduğu için iade edemedim ama memnunum iade işlemleri ile ilgili uğraşmak istemediğim için kullanmaya karar verdim fiyatına göre çok iyi ben biraz daha indirimde aldım tavsiye ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Güzel paketlenmiş, kurulumu çok basit. Küçük hafif ve kullanışlı memnun kaldık. Süre, kalori, km hesaplaması var.
İsim: S** Y**
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: Terattüt ederek almıştım ama sağlam geldi ve kurulumu basit yanında küçük yağ göndertiyorlar. Ben çok beğendim.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hızlı son ayara bile getirmeden hızlı koşturuyor.kargoda iyiydi arabamın yanına kadar getirip arabama kargoyu koydular. Kullandıkça yorumu güncelleyeceğim
İsim: e** e**
Tarih: 04 Mart 2024

Yorum: sifir ses!!! ev tipi harika bir yürüyüş bandi. sabahın kör vaktinde yürüyorum evde kimse sesini bile duymuyor. Bir haftada hayatıma sporu kattım. kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: M** H** T**
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: 1 aydır her gün yarım saat kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim 6 kademeli havana marka geliyor
İsim: H** Ö**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: gayet kullanışlı bir ürün iyi ki aldım sadece kol kısmının olmaması denge sıkıntısı oluşturuyor ama spor salondaki büyük koşu bandının yaptığı işi goruyor
İsim: Ö** A**
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: Ürün resimde görüldüğü gibi geldi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca kargo firmasına da teşekkür ederim 2 gün de ulaştırdılar.
İsim: M** Ö**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: Çok memnun kaldım 1 haftadır her gün kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece çok garip ama modemin olduğu odada kullanırsam internet kesiliyor prizle alakalı değil kesinlikle normal koşu bandını asla aratmıyor
İsim: m** g**
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: ürün harika severek kullaniyorum
İsim: M** T**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: PTT kargo ile sorunsuz bir şekilde elime ulasti ürünü üç gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok pratik ve taşıması kolay.yalniz hergun yanlardan bandı kayma yapiyor ve sürekli alyanla düzeltmek zorunda kalıyorum onun dışında gayet iyi.yalniz kullanma klavuzunun yanında yetkili servis hizmeti ile ilgili bilgi verseydiniz iyi olurdu
İsim: e** m**
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: tam Bir fiyat performans ürünü biz çok memnun kaldık teşekkür ederiz
İsim: Arzu U.
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Ürünü çok beğendik ,ince kibar pratik ,kurulum çok basit iki vida ile tutma yeri sabitleniyor okadar ,sabitlendiğini için kapatmak isterseniz videoları çıkartmanız gerek ,onu mandallı bi sistem ile yapsalarmış daha iyi olurmuş ,2-3 kademe yürüyüş,,,4-5 tempolu yürüyüş,6-7 -8 kademe koşu ,ideal bence ,yapısı ince çok kilolular İçin koşuda sıkıntı olDevamını Oku
İsim: S** Ö**
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Evde kullanım için uygun. Makul düzeyde sese sahip. Hatta yok gibi.
İsim: A** S**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: güzel kullanışlı
İsim: H** N**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: duruşu gayet iyi yalnız altında boşluk varmış geldi bana onun dışında sessiz çalışıyor çok beğendim iyi ki almism ben indirimde almıştım fiyatı yükselmiş bile
İsim: e** E** Y**
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: Ürün çok güzel. Sadece el tutma yerine kauçuktan birşey olsaydı daha da mükemmel olabilirdi. Demir olunca sadece ellerimiz ağrıyor. Evde birşeyle telafi ederiz.
İsim: H** A**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: beğendim kullanıyorum.
İsim: Ayhan G.
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: ürünü alalı 1 yıl oldu kumandası kayboldu satıcıdan yenisini istedim 2023 model olduğu için kumandası bizde yok diyor 4.950 tl olan bu ürünü 3 kuruşluk kumandası yok diye çöpe mi atalım kesinlikle bu ürünü alıp mağdur olmayın kibrit kutusunda küçük olan kumanda kaybolursa ürünüz çöp olacaktır
İsim: Uğur A.
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: çok iyi gercekten
İsim: F** P**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: şimdilik iş görüyor
İsim: İ** y**
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Güzel paketleme hızlı kargo, ürün gayet güzel pratik ve kullanışlı umarım uzun yıllar sıkıntı yaşamam
İsim: Elif Y.
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Ürünü yaklaşık bir haftadır günde 45 dakika olacak şekilde kullanıyorum hiç bir sorunu yok gayet pratik günlük hafif tempolu yürüyüş için ideal altı tekerlekli istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz vidalarını gevşeterek tutma kısmını indirebilirsiniz yağı dökülmüş boş gelmişti satıcı gayet güzel ilgilendi memnun kaldım
İsim: h** u**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Hergün 30 dakika seviye 4'te yürüyüş yapmak için aldım. küçük ve taşınabilir. kullanışlı.
İsim: Merve T.
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: fiyatina göre süper
İsim: i** b**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: İş görür iyi
İsim: H** P**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: pek kaliteli değil ama iş görür normal kosu bantlarina göre boyutu kucuk bantlarin yanlarında çok mesafe var bi problem yaratırmi biliyorum kullandıkça yorumu goncellicem yani pek aman aman bir şey değil
İsim: B** M**
Tarih: 06 Temmuz 2023

Yorum: Ürün güzel paketlenmiş yalnız paketten çıkan ürün görselde görünenden farklı geldi. Katlanabilir diyorsunuz ama vidalı olduğundan sök tak yaparak katlanıyor, bi de yürüme bandı gerdirme yapılmazsa sağa sola kayıyor
İsim: H** A**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: her zaman ki gibi ürünü ptt kargo teslim etmedi kendim gidip binbir zorlukla aldım ürünü sipariş etmeden önce satıcıya yanında yağ gönderiliyor mu diye sordum evet dedi meğer 1 gramlık minnacık yağ göndermişler yağ yeterli gelmedi birde yağ sipariş ettim kumanda çok yakın mesafeden çalışıyor deneme amaçlı 40 dakika kullandım gürültüden komşu şikayeDevamını Oku
İsim: u** ç**
Tarih: 30 Ocak 2024

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba aletin üst kolu katlanıyor mu acaba?
Cevap: vidayı hafifçe gevşetip katlayabilirsiniz efendim

Soru: merhaba eğilim varmı
Cevap: Merhabalar Eğim yoktur efendim

Soru: Katlanabiliyoe mu
Cevap: Merhabalar üstten tutacak yerinden katlıyabilirsiniz

Soru: 130 kg tasırmı
Cevap: Yürüyüş yapabilirsiniz efendim koşu için kilonun üstünün desiniz

Soru: Merhaba ürünün fotoğrafında tutma barının iki yanında katlanıp açılması için mandal görünüyor, fakat insanların paylaştıkları fotoğraflarda mandal yok, galiba alyan ile ayarlanıyor. Satın alırsam mandallı yani fotoğrafta görünenden gelecek mi acaba?
Cevap: Merhabalar vidalı efendim

Soru: merhaba kalori hesaplaması varmı acaba
Cevap: Merhabalar yaktığınız kaloriyi gösterir efendim

Soru: Ürünün garantisi var mı üç gün sonra bozulmasın
Cevap: İki yıl garantili ürün efendim Avrupa motor kullanılmaktadır hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

Soru: Hangi vidayı
Cevap: tutacağın bant ile sabitlendiği vida efendim

Soru: Marka nedir reidan mı havana mı yoksa isimsi mi anlamadım resimler ürünler farklı
Cevap: Merhabalar Reidan Kurumsal Markamız Ürünümüzün Modeli Havana Efendim saygılarımla.

Soru: Hızı kaça kadar çıkarabiliyoruz ?
Cevap: Merhabalar 8 km Minimum Hız Kiloya Göre 12 km Kadar çıkmakta

Soru: Hızı gerçekte 6 olup neden ilana 0-12 yazıyorsunuz gerçekten anlamıyorum bu insanları kandırmak olmuyor mu ?
Cevap: 12 km motor gücü Kapasitesi mevcut efendim

Soru: slmlar ben ürünü aldım nekadar sürede gelir ve kurulum videosunu atabilirmisiniz
Cevap: Merhaba kurulum için yürüyüş bandı kurulum yazın Youtube çıkar efendim sipariş oluşturmuş iseniz kargoya verilmiştir. Tüm kargolarımız Sipariş ettiğiniz iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Siparişlerinizin Sisteme yansıması bazen zaman Alabiliyor sisteme düşecektir yakında. Pazar Günleri Kargo firması Kapalı Bulunmakta olduğundan Pazartesi sabahı Teslim edilir. Siparişlerinizin teslimat tarihi için tahminde bulunamıyoruz Konuma Göre Değişmekte, teslimat hızı kargo firmasına bağlıdır. Teşekkürler, iyi alışverişler dileriz.

Soru: Çok teşekkür ederim,motorun yıpranmaması için 45 dk ya da bir saat sonra dinlendirilmesi gerekiyor diye anlıyorum ben ☺️
Cevap: 45 dk 1 saat Kullanımdan sonra 30 dk dinlenmesi Motor için iyi olur efendim

Soru: yağını nereden koyucaz
Cevap: Merhabalar bandın altından efendim YouTube’a koşu bandı nasıl yağlanır diye yazın videolarımız mevcut

Soru: merhaba acaba adım sayar Bluetooth nabız ölçer gibi özellikleri var mıdır
Cevap: Merhabalar mesafe hız kalori bu bilgileri ile ekrandan alırsınız efendim

Soru: Ben görseldeki ürün dışında bir ürün istemiyorum nasıl olacak ??
Cevap: Görseldeki ürün birebir gelmekte efendim farklı ürün yok elimizde

Soru: 130 kilo tasirmi
Cevap: Tabi efendim saygılarımızla.

Soru: Ptt geliyor
Cevap: onunla göndeririz efendim sipariş oluşturabilirisiniz

Soru: Merhaba ürünün et kalınlığı ( yerden yükseklik ) en geniş yerinin ölçüsü nedir tutma yeri kapalıyken
Cevap: Ortalan bir karış olur efendim

Soru: görseldeki ürün reidan markamı gönderiliyor. ancak yüklenen fotoğraflar havana markalı duruyor bunlar aynı firmanın ürünlermidir?
Cevap: Merhabalar Reidan Kurumsal markamız Model olarak Havana Dır efendim saygılar

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı 7 Katmanlı 110kg Taşımna Elektrikli Yürüyüş Bandı En Uygun Satış Linki