Reyhan
Bilgili
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Alınmaya Değer Mi?
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Şu Anki Fiyatı 294.12 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Kaç Kişi Memnun?
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürün Açıklaması
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürününün Satıcısı, Protonust Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba ürününü 294.12 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Kullananlar
294.12 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Süper bir ürün tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 24 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Avantaj sepeti
Yorum: tam istediğim gibi şarj etme veya kablo derdi yok
İsim: m** v**
Tarih: 19 Haziran 2022
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhabalar bu ürünün 7 li 10 lu vs. si varmı acaba? yoksa sadece 3 lümü satılıyor?
Cevap: Merhaba efendim sadece 3 lü satışı mevcuttur sağlıklı günler
Soru: Merhaba bu ürün ne renk ışık veriyor. Bana mavi ışık gerekiyor
Cevap: Beyaz renk ışık verir efendim
Soru: Kırmızı renklisi varmıdır
Cevap: Maalesef efendim
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürün Resimleri
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Şu Anki Fiyatı 294.12 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Kaç Kişi Memnun?
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürün Açıklaması
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürününün Satıcısı, Protonust Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba ürününü 294.12 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Kullananlar
294.12 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Süper bir ürün tavsiye ederim
İsim: M** D**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: tam istediğim gibi şarj etme veya kablo derdi yok
İsim: m** v**
Tarih: 19 Haziran 2022
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhabalar bu ürünün 7 li 10 lu vs. si varmı acaba? yoksa sadece 3 lümü satılıyor?
Cevap: Merhaba efendim sadece 3 lü satışı mevcuttur sağlıklı günler
Soru: Merhaba bu ürün ne renk ışık veriyor. Bana mavi ışık gerekiyor
Cevap: Beyaz renk ışık verir efendim
Soru: Kırmızı renklisi varmıdır
Cevap: Maalesef efendim
Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba Ürün Resimleri

Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba En Uygun Satış Linki

Protonust Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3
Protonust Uzaktan Kumandalı Yapışkanlı Kablosuz Pilli Led 3'lü Spot Lamba yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.