V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Ürün Alınmaya Değer Mi

Elif Nur

Bilgili
V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Satın Alır Mısınız?
V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Anlık Fiyatı 5349.54 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Memnuniyet Durumu Nedir?

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Hakkında yaklaşık 47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Ürün Açıklaması

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Yer Kaplamayan Koşu ve Yürüyüş Bandı Yürüme Alanı: 100 X 38 Cm. Motor Gücü: 1,75 Hp 4200 devir yeni nesil güçlü ve sağlam motor. Hız: 1-6 Km/s Zemin Özelliği: Cushion Flex - Eklem yerlerine baskı uygulamayan yumuşak zemin. Ekran: Led Ekran Ekran Bilgileri: Kalori,Hız,Zaman,Mesafe. Ürün Ebadı: 120x58x108 cm. Katlı Ebadı: 130x58x12 cm Ürün Ağırlığı: Net 23 Kg Taşıma Kapasitesi 100 Kg Kontrol: Uzaktan Kumanda ve Uygulama Kullanılabilir Uygulamalar: Zwift,Kinomap,Spax Diğer Özellikler. Ultra Slim yapısı sayesinde evinizde yer kaplamaz.Yeni nesil Energy Saving motoru sayesinde Enerji tasarrufu sağlar az elektrik tüketimi sunar. Güçlendirilmiş 4200 devir motor 1 saat kesintisiz çalışma imkanı sağlar.Uzaktan kumanda ve 3 farklı uygulama üzerinden kolay kontrol edilebilir. Telefon ve Tablet koyma yeri sayesinde daha eğlenceli çalışma imkanı sunar. 81 İlde geniş Voit teknik servis ağı ile satış sonrası destek imkanı. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Ürününün Satıcısı, VFİT V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı ürününü 5349.54 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Yorumlar Hakkında Bilgi
5349.54 Tl ye satışta olan V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ürün gayet vasarılı alacak arkadaşlar güvenle alabılır fırmayada tesekkurkerımı sunarım sağlam guvenılır
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İnter Spor

Yorum: Ürün çok güzel sağlam ve hızlı bir ürün hem yürümek için hemde koşmak için çok uygun kalori hız mesafe göstergesi var telefona Bluetooth ile programına bağlanıyorsun farklı koşulara katılabiliyorsun kargo çok hızlı geldi İnterspor firması çok ilgililer
İsim: Ö** D**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Uzun araştırmalarım sonucu en uygun fiyatlı ürün bandında bunu almaya karar verdim. Ve yapılmadığım için şanslıyım. İnanılmaz sessiz. En büyük avantajı bu. En ucuz fiyat bandında en yeni motora ve en kaliteli ürün tartışmasız!
İsim: R** C**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: Ürün sorunsuz geldi memnun kaldım teşekkürler
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: Uzun zamandır deniyorum. Gayet güzel. Bant kayması vs sorun yaşamadım. Sessiz. Ama üzerinde ayakkabı ile yürürken ister istemez ses oluyor
İsim: K** A** S**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Ürün fena değil ama anlatıldığı kadar sessiz değil.
İsim: A** Ü**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: başta bant ayarı yaparken çok zorlandım direkt iade edecektim ama vazgeçtim çok güzel alınabilir
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: annem için aldık kullanımı oldukça basit kumandasi ile kullanılabiliyor hızı en fazla 6 ya kadar çıkıyor fiyatının en iyisi 👌
İsim: M** E**
Tarih: 25 Haziran 2024

Yorum: ürün elime ulaştı hiç sorun yaşamadım evde yapılabilecek güzel bir ürün ev tipi tabiki spor merkezi de beklenti olmasın güzel ben çok araştırma kararsız kaldım aylar sonra aldım hız ilgili sorun kafama takildi ama yeterli çok hızlı çünkü trend yol çalışan lar tşk ederim sorum ne olursa olsun cevap verdiler yonlerdirdiler alınacak güzel bir ürün tavDevamını Oku
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Çok iyi. Beklediğimden daha başarılı
İsim: Z** T**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Ben memnunum sorun yaşamadım minimal kullanışlı
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel ev için uygun olur
İsim: S** C**
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: iş görür ev için iyi
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: Ben beğendim güzel yer kaplanıyor kullanışlı spor tutkunları için ideal spor salonuna gitmeye gerek yok ev için ideal
İsim: F** K**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Ürün sorunsuz geldi tavsiye ederim
İsim: E** İ**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Ürün görselde göründüğü gibi geldi iki gün oldu çok memnun kaldık sesi de gayet iyi kimseyi rahatsız etmez
İsim: M** A**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: yürüyüş yapamayanlar için evde çok iyi güzel demedim beğendim
İsim: L** G**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Ürün elime yeni ulaştı. Kargo çok hızliydi ve sağlam bir şekilde teslim ettiler hatta eve kadar çıkardılar. Teşekkür ederim Merzifondan teslimat yapan Samsunlu abi. Ürünü açtım çalıştırdım bozuk değil ama henüz kullanıp da denemedim. Aniden donuyor mu ya da benim için daha önemlisi bant kayıyor mu bilemiyorum. Kullandıktan sonra yorumumu guncelleyeDevamını Oku
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Yorum yapmak için kullanmayı bekledim. Sağlam ulaştı elime ve ben üründen memnun kaldım. Günlük tempolu yürüyüş ve koşu için benim için çok ideal. Evde konforlu bir şekilde yapabiliyorum ancak çok yüksek tempolarda koşu beklentiniz varsa olmaz. Maksimum hız 6,5 km/h. Daha büyük koşu bantlarından almanız gerekli. Sesi de rahatsız eden bir ses değil.Devamını Oku
İsim: Ş** G**
Tarih: 02 Haziran 2024

Yorum: Şimdilik iyi gibi sadece fazla ses yapıyor. İnşallah sorunsuz çalışmaya devam eder.
İsim: Ö** G**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü 5 Ağustos’ta sipariş verdim 10 Ağustos’ta teslim edildi, çalıştıkları kargo firması gayet makul kapıya kadar çıkardılar, kurulumu çok basit direkt o gün çalıştırdım ve kullanmaya başladım. Ben evde çalışırken kullanabileceğim bir yürüyüş bandı istemiştim , benim bu ihtiyacımı karşıladı, ürünün hızı 6ya kadar çıkıyor, 5.5’da koşma noktasına geDevamını Oku
İsim: hüdanur a.
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: fiyat performans ürünü
İsim: H** T**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: biraz sesli sanki tekrar değerlendirme yazacağım.
İsim: S** K**
Beden: 09 Ağustos 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü bence Max hız 6 benim için yeterli bir koşu hızı ama üst performans bekleyenleri başka ürün almayı öneririm.
İsim: Ali a. Ö.
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Perşembe aksam siparis verdim. Sali oglen geldi. Gecikme yasandi denmez. Buyuk malzeme sonucta. Kargo kapima kadar getirdi. Urunun ondeki tutma kismi var birde alt tabani. yani aman aman kurulum gerektirmiyor. bir iki vida takmak gerekiyor, onun da tum malzemeleri icinden cikiyor zaten. az bi bilgisi olan halleder. odada cok az yer kaplamasi benm hDevamını Oku
İsim: Ç** S**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Gorsellerde daha buyuk duruyor ama ufak bir urun, kullanirken dikkatli olmak gerek. Motoru guclu ve cabuk hizlaniyor. Hiz ayari tempolu yuruyus icin gayet yeterli, o acidan begendim.
İsim: B** K**
Beden: 01 Ağustos 2024

Yorum: Ürün sessiz yürürkende çok ses olmuyor hız 6 km şık malzemesi bemce kaliteli daha önce dynamic t500 almıştım ondan memnun kalmadım bu şuan gayet iyi alalı bir hafta oldu
İsim: Hamza K.
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: Bugun elime ulasti kurulumunu yaptim Kumandadan go tuşuna basınca cihaz açılıyor geriye sayıyor ancak E06 hatası veriyor ve bant hic calismiyor.sorunu nasil çözebilirim kullanma kılavuzunda detayli bilgi yok.donus yapar misiniz
İsim: Z** Ş**
Tarih: 08 Temmuz 2024

Yorum: urun elime cabuk ulasti hizi gayet iyi seside az sadece bluetoohlu diyor ama ayarlayamadim
İsim: H** E**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Teslim edilmeyen ürünü teslim edildi gibi gosteriyorlar. Trendyol müşteri hizmetlerine yazıyorum, umurlarında değil. Ne biçim kargo firmaları ile çalışıyorsunuz?!
İsim: P** A**
Tarih: 27 Mayıs 2024

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: V fit var bir de w fit var satışta, hangisi voit in kapsamında anlamadım
Cevap: V-fit markası efendim.

Soru: Kesin voit garantisi var mı buna dair voit garanti belgesi geliyor mu
Cevap: Merhaba, Garanti belgesi V-fit olarak geliyor.Ürün Voit (interspor) garantisindedir.

Soru: cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ürün.voit.markası mı Bluetooth ve hoparlör özellikleri varmı birde hangi kargo firması ile gönderim oluyor
Cevap: Merhaba, Ürün Voit markasının alt markası olan V-fit markasıdır.Tüm garanti ve servisleri Voit tarafından verilmektedir.Bluetooth özelliği vardır hoparlör yoktur.

Soru: bu bandı sizden almıştık fakat ya sağa kayıyor ya sola videoları izledim yapmadık bir türlü ortalıyoruz yine kayıyor yaglıyoruz yine kayıyor nasıl yaparız bunu
Cevap: Merhaba, Teknik servislerimizden destek alabilirsiniz efendim merdane ayarı yapılması gerekebilir.

Soru: Merhabalar üründe bluettot özelliği mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba, Evet efendim mevcuttur.

Soru: 115 kıloyum tasımazmı sıkıntımı yaratırmı
Cevap: Merhaba, maksimum taşıma kapasitesi 120 kg dir efendim.

Soru: 6 hızda rahatlıkla koşulabilir mi
Cevap: Merhaba, Hafif tempo koşu yapılabilir efendim.

Soru: Montajı kolay mı??
Cevap: Merhaba, Evet efendim çok basittir.Sadece tutma kolu yerine sabitleniyor.

Soru: merhaba kurulumu servismi yapiyor Antalya'da servis var sanırım yağ almak gerekirmi ürün yaglimi geliyor acil cevap alırsam sevinirim
Cevap: Merhaba, Ürün kurulum gerektirmiyor.Sadece tutma kolunu yerine sabitliyorsunuz servis kurulumuna gerek yoktur garantisi bozulmaz.Ürün içerisinden numune yağ çıkmaktadır.

Soru: kurulumu kolay mı???
Cevap: Merhaba, Evet efendim çok basittir.Sadece tutma kolu yerine sabitleniyor.

Soru: eğim i var mı
Cevap: Merhaba, Eğim özelliği yoktur.

Soru: Bluetooth ve hoparlör var mı kesin olarak kumanda olmadan çalışır değil mi düşük performansı günde 40 dakikaya sıkıntı olur mu
Cevap: Merhaba, Bluetooth ve hoparlör özelliği yoktur.Uygulama üzerinden kontrol edilebilir.1 saat kullanım sonrası yarım saat dinlendirilmesi yeterlidir.

Soru: Merhaba voitin alt markası demıssınız acaba vfit almakmı mantıklı yoksa voit irun mu ? Alt markası dedıgınız olay dahamı kalıtesız oluyor yoksa voit ürettiği için hepsinin kalitesi aynımı
Cevap: Merhaba, Kalite olarak aynı kalitededir.Bu ürün I-Run modelimize göre daha küçük bir üründür sadece.

Soru: merhaba eğim varmı
Cevap: Merhaba, Eğim özelliği yoktur.

Soru: Merhaba ürün yağlı mı geliyor yoksa ilk kullanımda yağlanması gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, Yağlı geliyor efendim.1 hafta sonra yağ bakımına başlayabilirsiniz.

Soru: ürün videosu yok mu
Cevap: Merhaba, Ürün daha yeni ürün efendim video ve görsel çalışmması yapılmakta.

Soru: Bandın uzunlugu kaç cm
Cevap: Merhaba Yürüme Alanı: 100 X 38 Cm dir efendim.

Soru: ürünü tokat merkezden sipariş ettim. hangi kargo firmasi ile gönderim yapılacak
Cevap: Merhaba; Ceva lojistik ile gönderim yapılmaktadır.

Soru: Kumandasız çalışıyor mu
Cevap: Merhaba, Evet efendim uygulamalar üzerinden kontrol edebilirsiniz.3 farklı uygulama ile çalışabilmektedir.

Soru: pürüze taka biliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Evet efendim elektriklidir.

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

V-Fit DB500 Ultra Slim Enerji Tasarruflu Sessiz Uzaktan Kumandalı Bluetoothlu Koşu ve Yürüyüş Bandı En Uygun Satış Linki