V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6- Fhd Bilgisayar Ürün Alınmaya Değer Mi

Tuba

Bilgili
V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Tavsiye Eder Misiniz?
V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Mevcut Fiyatı 11499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Alanlar Memnun Mu?

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Detaylı Açıklama

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Ürününün Satıcısı, LENOVO V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar ürününü 11499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Kullananlar
11499.0 Tl ye satışta olan V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: beğenerek kullanıyorum teşekkürler
İsim: S** T**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gti Bilişim

Yorum: elime dün ulaştı Windows kurulum yaptırdım paketlenmesi çok iyiydisağlam bir şekilde geldi üniversite öğrencisi olduğum için uygun fiyatlıve kullanışlı bir laptop lazımdı umarım uzun yıllar kullanırım
İsim: A** k**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Ben iş için satın aldım bu sebeple bana yetti de arttı bile. Gayet hızlıkasmıyor. Satıcı çok hızlı bir şekilde siparişimi teslim etti vepaketleme de çok iyiydi. Memnunum
İsim: D** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: İyi ki almışım. Çok güzel bir ürün. Oldukça hafif taşıması kolay. Çokhızlı. 180 derece açılabilir olması şahane.
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ağustos 2024
Satıcı: Eserstore

Yorum: Uygun fiyatlı. İşlemci performansı iyi. Ekran kartından bir şeybeklemeyin. Ev, ofis kullanımı için çok ideal. Tam bir fiyat performansürünü. Oldukça sessiz çalışıyor.
İsim: a** i** K**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: fiyat performans ürünü gün boyu kullandım şarjı yetti benim için çok iyigüzel ürün 1 günde geldi
İsim: Yasemin K.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çok iyi fiyatına göre aldım kurulum yaptım 300 liraya şu an film izliyorum
İsim: S** R** H**
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: Bilgisayar hızlıca ve sağlam gönderildi. Birebir aynı özelliklere sahip.Sorunsuz çalışıyor. Sayfaları hızlıca açıyor. Şimdilik sorunsuz ve gayetgüzel. Satıcı firmaya teşekkür ederim.
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: Çok güzel beğendim
İsim: Y** A**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: Fiyatına göre gayet güzel, ayrıca hafif olması mutlu etti😊
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: Mükkemel 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
İsim: A** K**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: fiyat performans ürünü çok hızlı tavsiye ederim
İsim: S** k**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: bilgisayarım geldi Windows programni yukledim açıldı paketlemeside iyi
İsim: U** Ş**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: zamanında teslim
İsim: Yılmaz G.
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: notebookstore

Yorum: Çok güzel kullanışlı
İsim: N** A**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: aldığım bilgisayar çok hızlı, yapısı ince. bilgisayar zarif ve şık. Ram8192 mb. 512 ssd li, cpu: ryzen 5 with radyonun graphics.Freedos siparişverdim win10/ 11 kurulumu yapacağım. Fanı güzel çalışıyor. Renginebayıldım. Çok uygun fiyata alabileceğiniz bir bilgisayar. indirimdeykenaldım 10219'a. Mediamarkt,vatan ve teknosa mağazalarında da aynıbilgisDevamını Oku
İsim: Havva K.
Tarih: 08 Aralık 2023

Yorum: Ürün çok başarılı kesinlikle alınmalı Hele ki öğrenciyseniz işinizi çokgörür. Bilgisayar özellikleri çok güzel ve birebir aynı yazılanlarla çokgüzel geldi Teşekkür ediyorum
İsim: B** G**
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: Aldığıma çok pişmanım şu an açılmıyor
İsim: F** C**
Tarih: 09 Temmuz 2024

Yorum: 12.199 a aldım 2 ay önce fiyatı artıyordu ben aldım fiyatı düştü benimibekliyorlardi alacaklar için oyun oyna oynamak için almayın güzel hızlıdonma kasma yok 1 saatte felan şarji doluyor 2.30 saat felan şarjigidiyor oyun oynayacağım için alacağım diyorsan paranı boşa kullanma derim
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: beğendim ama şarjı erken bitiyor
Tarih: 10 Mayıs 2024
Satıcı: Ayyıldızbilişim

Yorum: Fiyatına göre kaliteli
İsim: H** a** G**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Merhaba ben bu üründen sipariş verdim 1 Nisan günü elime ulaştıkurulumunu yaptım çalışıyordu fakat bugün elime alınca açılmıyordu açmakapatma tuşuna basınca sadece turuncu bir ışık yanıyor ama hiçbirşekilde açılmıyor
İsim: A** Ü**
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: fiyat a göre güzeldir
İsim: K** D**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar olabilir hızı görüntü kalitesiçok iyi
İsim: B** A**
Tarih: 07 Ocak 2024
Satıcı: uygunsaal

Yorum: Şarjı çok az gidiyor max 2 saat
İsim: Beyza K.
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: ONLINE TRADING

Yorum: fıyat performans cıhazı
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: Ürün üzerinde bir sürü parmak izi ile geldi çok mecbur olduğum içinkullanmak zorunda kaldım üst kapağım parmak izleri ile dolu
İsim: Muhammed A.
Tarih: 21 Temmuz 2024

Yorum: bilgisayar gzl hızlı ama adabtörü bozuldu bu aksam
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: ürün freedos olması gerekirken Windows yüklü geldi, rahatsız edici birdurum. üstelik 8 GB RAM görünüyor ama 5,8 GB kullanım var, çok cansıkıcı. konuyu araştırıyorum normal bir durum ise sorun yok ama iade düşünüyorum.
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: İstanbul Teknoloji Merkezi (ITM)

Yorum: Fatura bilgisini yanlış verdim mesaj attım cevap vermediniz
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Trend Group

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Windows 11 yukleyebilirmiyiz
Cevap: Merhaba, yükleyebilirsiniz. İyi günler.

Soru: merhaba LENOVO V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar ürünün klavyesi türkçemi resimde ğ ü ş i ö ç yok görünüyor
Cevap: Merhaba, Türkçe Q klavyedir. İyi günler.

Soru: klavyesi ışıklımı
Cevap: klavye ışıklı değildir. teşekkürler.

Soru: w11 pro yüksetilirmi
Cevap: Merhaba, yükleyebilirsiniz. İyi günler.

Soru: merhaba, bu model de solidworks çalışır mı
Cevap: Merhaba, programın sistem gereksinimlerini bilgisayarın özellikleri ile karşılaştırarak karar verebilirsiniz. İyi akşamlar.

Soru: oyun oynanırmı
Cevap: Merhaba, ürün günlük kullanım için tasarlanmıştır. Yüksek seviyeli kullanımlar için harici ekran kartlı modellerimizi tavsiye ederiz. İyi günler.

Soru: Ürün sıfır mi bide nereden gönderiliyor
Cevap: Merhaba, elbette sıfır kapalı kutudur. İstanbul ‘dan gönderilmektedir. İyi günler.

Soru: bunun 16 GB ram i olanı var mı
Cevap: Merhabalar, Tüm ürünlerimiz mağazamızda satışa açık konumdadır, kontrol sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ips panel olan modeli varmı?
Cevap: Merhaba , mevcut değildir. İyi Günler.

Soru: Oyun oynanabilirmi FC24 gta5 gibi
Cevap: Merhabalar, sistem gereksinimini karşılayan oyunları oynayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hızlı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz iyi akşamlar
Cevap: Merhabalar, iyi akşamlar

Soru: Ürün sıfır mı
Cevap: Evet efendim kapalı kutu

Soru: ekran tn panelmi ?
Cevap: Merhaba, TN panele sahiptir. İyi günler.

Soru: Windows kendim kurabilir miyim yoksa bilgisayarcıyamı götürmemmi gerekli?
Cevap: Elbette kendiniz kurabilirsiniz.

Soru: yanında usb kartı da geliyor mu kurulum yapmak için
Cevap: Merhaba, Windowsu satın alarak kurulum yapmanız veya bir bilgisayarcıya kurdurmanız gerekmektedir.

Soru: Dahili Wifi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, mevcuttur.

Soru: fm 24 kaldırır mı
Cevap: Merhabalar, ürün özelliklerini kontrol ederek söylediğiniz oyunun özellikleri ile karşılaştırma yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: normal bir kullanımda şarj süresi ne kadar acaba?
Cevap: 2-4 saat arası kullanım süresi bulunmaktadır.

Soru: depolaması SSD Mİ YOKSA M2 SSD Mİ.
Cevap: Merhabalar, 512GB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe® üründe belirtilen SSD mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünü sadece not almak ve borsa yatırım gibi işlemlerde kullanmayı düşünüyorum uygunmudur bu iş için tavsiyeniz nedir
Cevap: Merhaba, elbette sizin için uygun bir modeldir.

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

V15 G4 Amn 82yu00qktx Amd Ryzen 5 7520u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Bilgisayar En Uygun Satış Linki