Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Satın Alır Mısınız-

Feride

Bilgili
Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak En Ucuzu Nerede Bulunur?
Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Güncel Fiyatı 7000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Teknik Açıklamalar

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, Eminçelik Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak ürününü 7000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Kullanıcı Değerlendirmeleri
7000.0 Tl ye satışta olan Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: bahçemizde kullanmak için aldık. bence iyi olacak
İsim: E** O**
Tarih: 07 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: eminstores

Yorum: Tek kelime bayıldık. Şimdilik bir sorun yok. Kullanışlı , estetik olarakgüzel, fiyat bence hesaplı.
İsim: K** G**
Tarih: 21 Ağustos 2023
Satıcı: SANCAK ALİMER

Yorum: Çok şık ve kalteli bir ürün.
İsim: D** G** ö** a** v** d** s** h** l** ş**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Arkadaşım çok memnundu onun evinde görüp çok beğenip Çeyiz için almıştımama yurtdışına gelin gidiyorum götüremediğim için hiç açmadık bu yüzdenkutulu garantili hiç açılmamış şekilde. Kurulumu yapılmadığı içingarantisi de başlatılmadı. Kargodan geldiği ilk halde yeni alıcısınıbekliyor. Dolap : bna35
İsim: B** N** A**
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: ürün gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Harika bir ürün. Tezgahı kesmeden set üstü kullanabiliyorsunuz. Çokhızlı ısınıyor ve sıcak olduğu sürede ekranda uyarı vermeye devamediyor. Temizliği çok kolay ve görsel açıdan çok şık.
İsim: Serra T.
Tarih: 08 Mart 2022

Yorum: ocak yerleri kaymış olarak geldi servise ocak yerlerini düzeltirdik cokmemnunum hemen ısınıyor ve ısısı cok cok iyi ben cok beğendim iyiki almışım
İsim: nur n.
Tarih: 30 Ocak 2022

Yorum: Çok beğendim beğenerek aldım beklediğim gibi geldi setüstü olması büyükavantaj tavsiye ederim süper kalite
İsim: Hülya D.
Tarih: 16 Ocak 2022
Satıcı: Kolaysepet

Yorum: hızlı teslimat için teşekkür ederim
İsim: M** S**
Tarih: 24 Kasım 2021
Satıcı: Kolaysepet

Yorum: Doğalgaz olmadıgında gayet guzel bir secenek evde rqhatliklakullanabilirsiniz.Ancak induksiyonlu ocak alma imkaniniz varsainduskiyonlu almakta fayda var bu ocaklarda iz olusuyor
Tarih: 10 Şubat 2024
Satıcı: SANCAK ALİMER

Yorum: ürün harika ancak set üstü değil mermeri kesip koyduk
Tarih: 10 Mayıs 2022
Satıcı: Vizyona

Yorum: Servis hizmetlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Bir türlü ulaşamadım.Ulaştığım da aracının bakımda olduğunu ve ne zaman biteceğinibilmediğini söyledi. Evin yakın olduğunu duyunca tamam gelirim porselenklemense gerek yok topraklı fiş hazır bulundur ben gelip bağlar giderimdedi. Kendim bağlantı yaptım ve ısı veren kısımların kaymış olarakgeldiğiniDevamını Oku
İsim: S** Y**
Tarih: 26 Nisan 2022

Yorum: benim sipariş verdiğim ocak yerleri daire seklindeydi bu farklıgelmiş çok sıkıntı değil ama kablonun ucundaki fişi yok onuçözemedim yardımcı olursanız sevinirim
İsim: H** t**
Tarih: 23 Haziran 2023

Yorum: Ürün gayet güzel, ancak diğer yorumlarda da olduğu gibi ısıtıcılarçizilen dairelerin olduğu bölüme gelmiyor 😔 Bağlantısı da prizle değildirek kabloyla. Bağlantı için servis çağırmanız gerekiyor.
İsim: S** Ö**
Tarih: 15 Ağustos 2022

Yorum: 2 aydır kullanıyorum.Yeteri derecese ısı vermiyor.ve tuşlarla ocakyerleri karışık olarak geldi.serviste bunun için ek para almıştı.markayıgenel olarak beğenmedim.kesinlikle tavsiye etmiyorum
Tarih: 15 Aralık 2021

Yorum: Ürün defolu geldi. Bu nedenle iadesini yapmak zorunda kldık.
İsim: M** A**
Tarih: 03 Aralık 2021

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Merak Edilen Konular

Soru: tezgaha gomuluyormu
Cevap: ürün set üstü, tezgah üstü kullanımdır. tezgah kesilerek montaj edilsin istiyorsanız ankastre olan modeline bakmanız gerekir.

Soru: urunualdigimdahangiservislecalisicam
Cevap: merhaba, kurumsal web sayfasında bulabilirsinz.

Soru: Bu ürün setüstü ocak değil mi? 3 tane varmıdır acaba stoklarda?
Cevap: Merhaba ürün set üstüdür. Stoklarda mevcuttur.

Soru: ürün stokta varmıdır?
Cevap: var problem yok

Soru: Merhaba, kocaelide servisiniz var mı ? Servisin bağlaması istiyorum
Cevap: merhaba mevcut

Soru: merhaba ürünün beyazı yok mu var da ben mi görmedim
Cevap: Merhaba beyazı mevcut değil

Soru: direkt prize mi takılıyor ?
Cevap: merhaba porselen klemensle bağlantı yapılır. fişe takılmaz

Soru: ürün set üstü mü yoksa ankastre mi acaba
Cevap: Ankastre efendim

Soru: Merhabalar.Mutfak tezgah ölçüleri kaç olmalı? Ocağın tezgah kısmının içinde kalan kısmının ölçüsü?
Cevap: OCAK TEZGAH KESİM ÖLÇÜSÜ GENİŞLİK 56CM* DERİNLİK 49CM* OCAK KENDİ ÖLÇÜSÜ GENİŞLİK 60CM* DERİNLİK 52 CM ASPİRATÖR 60 CM

Soru: slm set ustuyse neden pirize direk takılmıyor madem ne bişey bağlanması gerekiyor diye yazmisniz . teşekürler
Cevap: Merhaba, akım çeken elektrikli cihazlar güvenlik önlemi sebebiyle porselen klemens aracılığıyla elektriğe bağlanmaktadır.

Soru: Merhaba Yozgatda bayiniz varmı kurulumu nasıl olacak
Cevap: A.NOHUTLU MAH. DOĞUŞ SOK. SAYGILAR SİT. ALTI NO: 2/C YOZGAT MERKEZ KUTUP SOĞUTMA

Soru: cihat trifaze midir?
Cevap: 220 wolt ile çakışıyor

Soru: sadece elektrikle mi çalışmakta yoksa doğalgaz ya da tüpe ihtiyaç var mı ekstra olarak?
Cevap: Merhaba yalnızca elektrikle çalışmaktadır.

Soru: merhaba Antalya Alanya ya servisiniz varmı
Cevap: Merkez, Manavgat ve Muratpaşa servislerimiz mevcuttur.

Soru: 4 göz aynı anda çalışabiliyor mu?
Cevap: Evet çalışıyor eminçelik Setüstü Camlı ocak 2 yıl garantili ücretsiz montajlı

Soru: mugla datcada servis varmi yoksa en yakin nerde
Cevap: Merhaba, Muğla ilimizde; Fethiye, Marmaris, Bodrum, Yatağan, Ortaca, Milas, Merkez/Ula toplamda 7 servisimiz mevcuttur.

Soru: beyaz rengi var mi
Cevap: Merhaba malesef yok

Soru: sadece elektiriklemi calisiyor pirizevtskip istedim yerde kukanabilormiyim
Cevap: Eminçelik Setüstü tezgah üstü sadece Elektriklen çalışıyor efendim

Soru: eni 60 sm boyu 75 santimmidir almak istiyorum benim tezgâhım 60 santime 60 santim
Cevap: Merhaba, ürün ölçüsü: (G*D) 59 cm x 51,5 cm

Soru: anında ısıtıyormu ve ısindi taktirde hemn durup tekrarmı ısıtıyor tşk ederim şimdiden.
Cevap: merhaba kısa sürede ısınır.

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Vc 640 4 Gözü Elektrikli Vitro Seramik Siyah Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki