Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6- FHD Bilgisayar Csrtech En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Ayfer

Bilgili
14 Eyl 2023
957
0
0
Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Ürün Alınmaya Değer Mi?
Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Güncel Fiyatı 18799.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Kullanıcılar Memnun Mu?

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Hakkında yaklaşık 66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Açıklama Ve Özellikler

<div ><iframe id="flix-container" src="https://media.flixcar.com/delivery/webcall/content/15397/tr/ean/5727387282779"></iframe></div>

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Ürününün Satıcısı, ASUS Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech ürününü 18799.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Yorum Ve Değerlendirmeler
18799.0 Tl ye satışta olan Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: sorunsuz geldi şu an kullanıyorum gayet güzel memnunum
İsim: I** C**
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SANALDESTEK BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ

Yorum: gayet şık.
İsim: E** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: kibar ve şık bir yapısı var bence çok güzel
İsim: U** ş**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: babam için aldım severek kullanıyor, henüz bir olumsuzluk yaşamadı
İsim: F** Ç**
Tarih: 07 Temmuz 2024

Yorum: çanta hediyesi için teşekkür ederim sağlam görünüyor daha incelemdimyorumu guncellerim güncelleme kurdum Microsoft Office programlarınıntümünü indirdim kasma yok kurulumu kolay tavsiye ederim ☺
İsim: D** O**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Satıcı: ONLİNE BİLİŞİM

Yorum: iş için aldım. ofis programları kullanıyorum. benim için ideal bir bilgisayar
İsim: N** D**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: AYBİLİŞİM

Yorum: kargo gayet hızlı ve sağlam bir şekilde geldi. kullanım öncesi birşeydiyemem kullandıkça yorumu güncellerim. ayrıca çanta hediyeniz için detesekur ederim ❤
İsim: K** b**
Tarih: 16 Nisan 2024

Yorum: 1 yıldızı kargodaki gecikmeden kırdım.. asus kalitesi tartışılmsz zatentavsiye ederim 👍
İsim: B** C**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Çok iyi kaliteli sandığım dan daha iyi
İsim: Zeynep M.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Çok beğendim, çanta için de ayrıca teşekkür ederim
İsim: E** U**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Sağlam geldi sorun yok. Her şey aynı 16 GB ram 1 TB SSD . Fakat şarjı enfazla 2 saat dayanır.
İsim: **** ****

Yorum: ürün Asus kalitesinde bir ürün değil bana göre, performans olaraktakalite olarakta geride kalmış
İsim: E** U**
Satıcı: ÖZTEK BİLGİSAYAR

Yorum: çok ince ve zarif fiyat performans ürünü çok beğendim
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: malesef cihaz ne şarj oluyor nede açılıyor, 1 kere açılıp kapandıktansonra tekrarında ne şarj oldu, nede açılıp kullanıldı, iade talebi olusturdum
İsim: d** v** a**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: güzel başarılı
İsim: O** P**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: memnun kaldık teşekkürler
İsim: F** ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Eylül 2024

Yorum: Uzun pil ömrü istiyorsanız pek mantıklı değil ama günlük kullanım içingayet uygun. Beğendim
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel beğendim
İsim: K** Ş**
Beden: 31 Ağustos 2024

Yorum: Tam bir ofis bilgisayarı. Alınabilir.
İsim: Ü** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok hızlı geldi ürün paketleme çok iyi yapılmış
İsim: z** b**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: Sağlam bir şekilde elime ulaştı. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor, sadeceşarjsız 2 saat çalışır birde keşke çantası olsaydı
İsim: T** A**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: satıcı ilgili fiyat performans orta düzey bir bilgisayar in gayet yeterli
İsim: D** Y** M**
Beden: 11 Temmuz 2024

Yorum: Ürün güzel ama satıcı çanta hediyesi yaparız denilmişti yorumlar dabundan çok bahşedilmiş inş gönderirler
İsim: M** K**
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: Çok kaliteli bir bilgisiyar her türlü çok işlevli alınabilir. Çokmemnunum Kargo süreci sıkıntılı oldu ama satıcıya ilgisi için teşekkür ederim
Tarih: 02 Temmuz 2024

Yorum: Hızlı bir şekilde elime ulaştı tereddüt etmiştim ama güvenilir teşekkürler
İsim: T** B**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: ürünüm geldi ve çok güzel çok beğendim teşekkürler.
İsim: K** Y**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: cok hizli ve cok kaliteli bilgisayar, iyiki almisim..
İsim: T** G**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: hızlı teslimat kaliteli ürün teşekkür ederim 🙏🏻
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: E.Online

Yorum: ürün kaliteli ve güzel hızlı kargo
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: E-Orjinal

Yorum: ürün güzel fakat alt kısmında ana kart kısmı gözüküyor normal mi
Tarih: 09 Eylül 2024

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Merak Edilenler Neler?

Soru: Ips panel var tn mi?
Cevap: Merhaba tn dir efendim .

Soru: merhaba, bilgisayar windows 11 mi
Cevap: Merhaba efendim, evet

Soru: Merhaba eternet girişi mevcutmu internete kablolu bağlanabilirmiyiz yoksa sadece wifi mi
Cevap: merhaba sadece wifi

Soru: Windows kaç kurulu?
Cevap: Merhaba efendim, windows 11 pro kuruludur.

Soru: freedos mu?
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN WINDOWS 11 İŞLETİM SİSTEMİ İLE SATIŞA SUNULMUŞTUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: Bilgisayar 16 GB ram ve 1TB hafıza olarak geliyor değil mi ?
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜNDE 16GB RAM ve 1TB M2 SSD MEVCUTTUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: Roblox oynanır mı? Kasma yapar mı
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜN ENTEGRE EKRAN KARTI NEDENİ İLE GRAFİK DESTEĞİ TALEP EDEN PROGRAMLAR ve OYUNLAR İÇİN UYGUN OLDUĞU SÖYLENEMEZ. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: merhaba Windows 11 pro kurulu geliyor mu anahtar almamiza gerek var mi
Cevap: merhaba ürün kurulu anahtar almanıza gerek yok

Soru: 2. El mi bilgisayar
Cevap: MERHABALAR, SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TÜM ÜRÜNLER SIFIR ve 24 AY DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: Bluetooth bağlantısı yok mu
Cevap: MERHABALAR , İLGİLİ ÜRÜNDE BLUETOOTH BAĞLANTISI MEVCUTTUR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM AŞ.

Soru: Peki kaçıncı nesil i5 işlemcisi acaba
Cevap: 12. Nesil efendim

Soru: İyi günler. Windows kurulu olarak mı geliyor acaba?
Cevap: merhaba evet

Soru: yanında canta ve mause hediyeniz olursa sevinirim
Cevap: Merhaba çanta hediye etmeye çalışırız

Soru: kaç yil garantili acaba
Cevap: Merhaba efendim, 2 yıl Asus Türkiye garantisi vardır.

Soru: Merhaba bişey soracaktım da bu bilgisayarı oyun video yani günlük hayatta kullanabilir mi
Cevap: Merhaba bu bilgisayarı günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Video izleme gibi durumlarda herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Oyunlardada sistem gereksinimleri karşılayan bütün oyunları oynuyabilirsiniz.

Soru: çanta hediyesi var mı
Cevap: Merhaba . Bu üründe çanta hediyesi yoktur malasef .

Soru: Merhaba ben öğrenciyim sadece günlük hayat ve ara sıra roblox/Minecraft/Metin2 tarzı oyunlar oynarım sorunsuz bir şekilde kaldırır mı ve ayriyeten çanta ve mouse ihtiyacım olucak bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem..
Cevap: Oyun için almayı düşünüyorsanız , harici ekran kartı olan modellerimize bakınız

Soru: Bluetooth varmı
Cevap: Merhaba . Bluetooth vardır

Soru: Şarjı nasıl gidiyor .
Cevap: MERHABALAR, İLGİLENDİĞİNİZ ÜRÜNÜN BATARYA KULLANIM SÜRESİ İÇİN; ÜRETİCİNİN AKTARDIĞI İNFORMATİK BİLGİLERDE STAND-BYE MODUNDA 5 İLA 6 SAAT AKTİF KULLANIMDA KULLANILAN PROGRAMLARA BAĞLI OLMAK KAYDI İLE 2 İLA 3 SAAT OLARAK AKTARILMIŞTIR. SAYGILARIMIZLA, SANALDESTEK BİLİŞİM A.Ş

Soru: Windows ve ofis kurulu geliyor mu? Teşekkürler
Cevap: Mrb Windows yüklü olarak geliyor ofis demo olarak gelir sizin kurmanız gerekiyor

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech Detaylı Fotoğraflar

Vivobook 15 Intel Core i5 1235U 16GB 1TB SSD W11P 15.6" FHD Bilgisayar Csrtech En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü